Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Gang

Gang

Flislagt bad

Flislagt bad

Vaskerom

Bod i forbindelse med vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Åssiden

Betzy Kjelsbergsvei 159 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Åssiden: Pent rekkehus med 3 soverom, solrik balkong og garasje. Sentralt beliggende.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 000,-
Fellesgjeld:
Kr 131 991,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er sentralt beliggende i et etablert boligområde. Det er gangavstand fra til barnehager, skoler, dagligvarebutikker, fotballbaner, busskommunikasjon og marka med flotte turstier både sommer som vinter.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treninggsentre innen gangavstand. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka. Turstier langs elven, helt inn til sentrum. Elvepark med friområder og badeplass. Ved Berskaug er det fotballbaner, idrettshall og tennishall.

God busskommunikasjon til sentrum med hyppige avganger, bussholdeplass innen kort gangavstand. 15 minutter med buss til sentrum. 10 minutter med tog fra Drammen stasjon til Asker. Det er kortest vei til Gulskogen stasjon, fin sykkelavstand. 36 minutter med tog til Oslo, fra Drammen. Kort vei til Timekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.timeekspressen.no og www.nsb.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Det er et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. For komplett liste se www.drammen.kommune.no.

Aronsløkka barneskole, Kjøsterud ungdomsskole. Gangavstand til alle skoler. Dersom tildeling av skoleplass i barneskole er avgjørende for kjøpet må dette avklares med Drammen kommune.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Fra Bragernes torg følg skilting mot Åssiden. Følg Rosenkrantzgata og ta til høyre inn Vårveien. Etter ca. 200 meter er det skiltet Betzy Kjelsbergsvei til venstre. Boligen er da beliggende på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 131 991,-

Totalpris

Kr 2 981 991,-

Felleskostnader

Kr 4 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1966

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

90m2

Tomt

7209m2

KR-kode

201849

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Betzy Kjelsbergsvei 159 D, 3028 Drammen

Gnr. 117, bnr. 44 i Drammen kommune.

Andelsnr. 18, Betzy Borettslag, org.nr. 952 904 108

Tomten

Eiet tomt på 7.209 kvm som tilhører borettslaget. Denne boligen disponerer et areal i hagen som er pent opparbeidet med plen og hekk. Flott terrasseplatting fra utgang fra ett soverom samt solrik balkong med utgang fra stuen.

Parkering

Parkering i garasje i rekke. Gateparkering etter områdets bestemmelser. Borettslaget har avtale vedr måking av parkeringsplasser samt forran garasjene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entré/gang, vaskerom, flislagt bad og 2 soverom: 37 kvm

2. etasje inneholder stue, kjøkken og soverom: 46 kvm

Sekundærrom:

2 boder i 1. etasje: 7 kvm

Garasje i rekke på 13 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.02.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Vegg av mur mellom enhetene. Utvendig kledd med stående kledning. Taket er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Utvendig var det store snømengder og kontroll er da begrenset. Noe fukt i krypkjeller kan påregnes. Vinduer og dører ble skiftet 2014. Innvendig har boligen en normal god standard. Noe

ufagmessig flislegging i gang og på det ene soverommet i 1. etasje. Badet er fra ca 2007 og vaskerom er av eldre dato med begrenset levetid. Noe av røropplegget er av eldre dato med begrenset levetid samt eldre varmtvannsbereder. Eier opplyser at elanlegget skal sjekkes før salg.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré/gang: Fliser på gulv, malt panel på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv. Vedovn. Skoskap.

Vaskerom: Fliser på gulv, malt strie på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Bod1: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Garderobeløsning. Tilgang til krypkjeller med ny pumpe.

Bod2: Belegg på gulv, malt panel på vegger, panel i tak. Hyller og varmtvannsbereder.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, servant i seksjon og wc.

Soverom1: Fliser på gulv, malte flater på vegger, takess i tak. Utgang til terrasseplatting og hage.

Soverom2: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Skyvedørsgarderobe.

2. etasje:

Stue: Laminat på gulv, behandlede flater på vegger, takess i tak. Utgang til balkong med markise. Vestvendt balkong med gode solforhold.

Kjøkken: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Hvit profilert innredning fra Ikea med fliser over benk. Integrert platetopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom3: Laminat på gulv, malte flater på vegger, takess i tak. Tilgang til loft som er gulvet og har gode lagringsmuligheter.

Boligen holder en normal god standard og fremstår som pen og velholdt.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, entré/gang og vaskerom. Vedovn i gang i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.10.1966 for boligen. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet generelle bestemmelser om bebyggelse datert fra 1966

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Betzy Borettslag. Borettslaget består av 28 leiligheter fordelt på 4 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt men må søkes styret før anskaffelse.

Foretatt påkostninger de senere år: Nye garasjeporter 2017 og vinduer og ytterdører byttet i 2015.

Planlagte påkostninger: Nedgravde oljetanker må fjernes/saneres. Dette må gjøres før 2020. Utvendig maling av boligen skal utføres. Boligene skal males utvendig i løpet av sommeren 2018. Dette må utføres av beboer på egen dugnad. Muligheter for å sette bort malingen for ca. kr 10.000,- pr enhet.

Styret jobber med å få avklart muligheten for å utvide 1. etasje tilsvarende ytterkant på balkong. En eventuell utvidelse skjer da på den enkelte eiers bekostning.

Det er ikke tillatt med grilling med åpen flamme på terrasser

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til i henhold til reguleringsplan datert 08.04.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser (kommuneplan) datert 05.10.2015

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.000,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld og renter, kabel-tv (grunnpakke), brøyting, kommunale avgifter (vann/avløp), renovasjon, utvendig vedlikehold, forretningsørsel, revisjonshonorar og styrehonorar. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv, grunnpakken er inkludert i andel felleskostnader.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av internett og koster fra kr 299,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca 16.800 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.989.250,-. Av dette beløpet utgjør kr 131.991,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 10
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 2.6 km
Fylkeshuset 4.8 km
Tinghus 4.7 km
Bibliotek, kunstgalleri 5.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.6 km
Bussholdeplass Dalegårdsveien 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjøsterud skole akt.anlegg 0.2 km
Idrettsanlegg Berskaug fotballbaner 0.9 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 1.2 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 1.2 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 0.4 km
Åssiden videregående skole 0.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 3.9 km

Barnehager

Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 0.4 km
Dalegårdsveien barnehage (0-5 år) 0.5 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.6 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 4.7 km
Postkontor Meny Åssiden 0.6 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 0.8 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 0.6 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8.1 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.8 km
Dagligvare Meny Åssiden 0.6 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 0.6 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.3 km
Bensin st1 Drammen 0.7 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45
Andel kvinner 55
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 44,6 år
Husholdninger med barn 19,5 %
Husholdninger uten barn 80,5 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 2033
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 10 420 236

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 36.250,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?