Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 280 000,- for kr 2 280 000,-

Solrik terrasse med lite innsyn

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

 

Velkommen til Bjørnemyrsveien 45 B

Entré

Entré

Entré

Entré

Stort og åpent kjøkken med mye skapplass

Stort og åpent kjøkken med mye skapplass

Stort og åpent kjøkken med mye skapplass

Stort og åpent kjøkken med mye skapplass

Stort og åpent kjøkken med mye skapplass

Soverom

Soverom

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

Romslig samt hyggelig stue med peisinnsats

Funksjonabelt bad

Funksjonabelt bad

Solrik terrasse med lite innsyn

Solrik terrasse med lite innsyn

Solrik terrasse med lite innsyn

Plantegning

INNHOLDSRIK 2-ROMS i TOMANSBOLIG SENTRALT PÅ HASLUM: *Koselige uteplasser *Parkering *Trivelig villastrøk

Bjørnemyrsveien 45 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

INNHOLDSRIK 2-ROMS i TOMANSBOLIG SENTRALT PÅ HASLUM: *Koselige uteplasser *Parkering *Trivelig villastrøk: INNHOLDSRIK 2-ROMS i TOMANSBOLIG SENTRALT PÅ HASLUM: *Koselige uteplasser *Parkering *Trivelig villastrøk

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende på Haslum i hyggelig villaområde med hovedsakelig nyere bebyggelse. Det er kort vei til barnehager og skoler fra eiendommen. Både Haslum barnehage, Søråsen barnehage og Haslum idrettsbarnehage ligger innen gangavstand. Huset ligger i nærheten av skog og mark samt en gåtur unna Haslum kunstgressbane. På vinterstid er det skøyteanlegg på fotballbanen. Bussholdeplass, Bjørnekollen, i umiddelbar nærhet med rute til de sentrale deler i Bærum. Det er gangavstand til T-banestasjonen på Haslum som har holdeplass for Kolsåsbanen med rute til bl.a. Oslo sentrum. Tomten grenser mot Bærumsveien men er godt skjermet bak beplantning og en høy støyskjerm.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se kartutsnitt for nærmere informasjon.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1954

Soverom

1

Primærrom

64m2

Bruksareal

67m2

Tomt

145m2

KR-kode

101791

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjørnemyrsveien 45, 1344 Haslum

Gnr. 8, bnr. 513, snr. 1, i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 145 kvm som tilhører seksjonen. Tomten er fellesareal. Felles steinbelagt gårdsplass med carport for 2 biler (tilhørende seksjonsnr 1) og garasje (tilhørende seksjonsnr 2). Hagen består av trær og beplantning. Må regnes med hagestell.

Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser i carporten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Bruksareal:

Underetasje 67 kvm

Primærrom:

Underetasje: 64 kvm: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.08.2017 utført av Tom Opsund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Gjennomgående og praktisk 2- roms halvpart horisontdelt bolig over ett plan med to parkeringsplasser samt carport.

Grunn:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende konstruksjon fundamentert på antatt faste/stabile masser. Grunnmuren er i betong. Eier opplyser at boligen fikk ny drenering og fuktsikring i 2005. Det mangler en topplist på deler av knotteplasten.

Vegger:

Hovedkonstruksjonen er i betong og bindingsverk. Vegger i u. etg i betong. Utforet og tilleggisolert med 5 cm innvendig. Utvendig skiferlagt. Vegg over skifer er i panelkledning. Utvendig panel er nymalt i 2017.

Tak:

Saltak med oppløft tekket med glassert takstein. Eier opplyser at det ble lagt ny papp, sløyfer/lekter og takstein i 2005.

Vinduer:

Malte trerammer med 2- lags isolerglass. Produksjonsstempel i glasset viser 1985. Glass i entrè med farget glass. Det er montert sikkerhetsgitter på vinduet på badet, soverommet, entrè og på kjøkkenet.

Terrasse:

Terrassen er delvis på mark. To nivåer med trapp i mellom. Det er montert elektrisk markise på den nederste terrassen. Overflaten er tekket med terrassebord. Rekkverk i trevirke. Øvre terrasse er delvis overbygd. Deler av gulvet på øvre terrasse er ødelagt/svikter, samt delvis avflassing av maling. Arealet på øverste del er målt til ca 17 m2 og nederste del til ca 18 m2.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Når det gjelder teknisk anlegg som piper, ildstede, røranlegg for vann og avløp samt elektrisk anlegg anbefales det kontroll av fagkyndig, autorisert kontrollpersonell for disse tekniske anleggene.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hyggelig halvdel av tomannsbolig over et plan beliggende i et hyggelig booområde. Boligen ligger i byggets u. etg og inneholder et soverom, bad, entrè, gang, kott, bod, stue og kjøkken.

Kjøkken:

Eldre kjøkkeninnredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Kombinasjon av laminat og heltretbenkeplate med innfelt rustfri 1,5 kum. Det er montert lys og plater over benkeplaten. Hvitevarer består av integrert platetopp, ovn og frittstående kjøleskap. Kjøkkenavtrekk med kullfilter montert i skap over platetopp. Høyden i rommet er 2,03 m på kjøkken.

Bad:

Flislagt gulv med varmekabler og sluk. Registrert bom i enkelte fliser. Trepanel i himlingsoverflaten. Gulvmontert klossett, dusj rett på gulvet med dusjvegg i glassbyggerstein og dusjforheng, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning med skap og skuffer. Det er montert speil innredning over servanten. Naturlig ventilasjon gjennom åpning av vindu. Registrert en lufteventiler som er delvis skjult bak speilinnredning. Høyden er 2,03 m på baderom.

Vegger:

Kombinasjon av malte overflater, glassbyggerstein og vanlig panel. Veggen bak peisen har skiferflis.

Gulv:

Kombinasjon av heltregulv, laminatflis, teppe og gulvbelegg. Registrert en del sår/merker i overflaten.

Himmling:

Kombinasjon av umalt og malt panel. Himling i boden i glatt finish. Registrert riss/sprekker i overflaten i boden. Takhøyden er målt til følgene 2,11 m i stuen, 1,95 m i entrè, 2,03 m på soverom.

Etasjeskillere:

Trapp opp til 1. etg i tre med malte trinn og trappenese. Mangler rekkverk på nederste del av trappens høyre side. Noe avflassing av maling og sår/skader på overflaten. Eier opplyser at denne kan rives av ny eier hvis ønskelig.

Terrasse:

Terrasse delvis på mark. To nivåer med trapp i mellom. Det er montert elektrisk markise på den nederste terrassen. Overflaten er tekket med terrassebord. Rekkverk i trevirke. Øvre terrasse er delvis overbygd. Deler av gulvet på øvre terrasse er ødelagt/svikter, samt delvis avflassing av maling. Arealet på øverste del er målt til ca 17 m2 og nederste del til ca 18 m2.

Oppvarming

Det er montert peis i stuen. Ellers er det elektrisk oppvarming. Eier opplyser at det er lagt varmekabler i samtlige rom bortsett fra inngangspartiet/entrè. Det er montert egen varmtvannstank i boden (Varmtvannstanken til boligen i 2. etg står også i samme rom).

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr. 1953/379-1 , tinglyst 15.01.1953, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse

Bestemmelse om benyttelse

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 8 BNR: 513

Dagboknr. 1957/3782-1 , tinglyst 07.05.1957, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning

Bestemmelse om benyttelse

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 8 BNR: 513

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Sekksjonen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Regulering

Eiendommen er underlagt kommuneplan 201301, kp 2015-2030 avstatt til boligbebyggelse, nåværende. Det arbeides med kp. 2017-2030.

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 1977034 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.10.1981.

Plannummer 1977034

I medhold av § 27 i bygningsloven av 18 juni 1965 har Miljøverndepartementet 30.10.1981 stadfestet disse bestemmelser.

BESTEMMELSER TIL REGULERINGSPLAN FOR BJØRNEMYRA

§ 1

Det regulerte området er på planen vist med reguleringsgrense og bebyggelsens art er fastsatt i planen.

§ 2

Ingen tomt må beplantes med trær eller busker som etter bygningsrådets skjønn virker sjenerende for trafikken. Eksisterende vegetasjon bør søkes bevart.

§ 3

Eventuelt gjerde langs vei og nabogrense skal være 0,8 meter høyt. Høyderestriksjonen gjelder ikke eventuell støyskjerming langs Bærumsveien eller mot parkeringsplassen vest for idrettsanlegget.

§ 4

Innen planområdet kan oppføres bolighus i 1 etasje. Bygningene skal utføres slik at de danner et harmonisk hele. Bygningsrådet kan kreve at hus i samme gruppe eller langs samme veistrekning blir utført med samme høyde og takvinkel.

§ 5

Utnyttelsesgraden på boligtomtene skal ikke overskride u=0,20.

§ 6

Før innflyttingstillatelse gis, skal det være innredet garasje og/eller opparbeidet biloppstillingsplasser for biler på egen grunn i den utstrekning det anses nødvendig for eiendommens bruk etter den norm bygningsrådet til enhver tid fastsetter.

§ 7

Dobbeltgarasje kan bare oppføres i 1 etasje med grunnflate ikke over 50 kvm. Garasjene skal være tilpasset boligene med hensyn til materialvalg, form og farge. Plassering av garasje skal være vist på situasjonsplan som følger byggemeldingen for bolighuset, selv om garasjen ikke skal oppføres samtidig med dette.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Megler har mottatt dokument vedr. avtale mellom nåværende eier og kjøper.

Avtalen innebærer følgende:

- Felles vedlikehold av taket på boligen.

- Seksjon 2 står for vedlikehold av utvendig fasade for første og andre etasje av boligen.

- Seksjon 1 står for vedlikehold av utvendig fasade for underetasjen.

- Felles vedlikehold av adkomstvei.

- Sekjson 1 har bruksrett til parkering utenfor boligens carport. Bruksrett til søppelrom og postkassestativ.

- Strømavtale for seksjon 2 og 1.

- Seksjon 1 dekker strømutgifter for begge varmtvannsberedere med mot ytelse.

- Seksjon 2 dekker strømforbruket for varmekabler i adkomstveien.

Det er mulighet for opplegg av internett og TV.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Stabekk
Kirkesogn Haslum

Steder i nærheten

Haslum kirke 1.9 km
Storøya badestrand 3.1 km*
Sauejordet 3.4 km
Fleskum 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 62.1 km
Sentralstasjon Oslo S 13.9 km
Jernbanestasjon Blommenholm stasjon 2.5 km
T-bane stasjon Haslum T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Bekkestua 2.8 km
Bussholdeplass Bjørnekollen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Haslum idrettsanlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Haslumhallen 1.5 km
Treningssenter Gnist trening og helse 1.9 km
Treningssenter SATS Bekkestua 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Løkeberg skole (1-7 kl.) 1.4 km
Haslum skole (1-7 kl.) 1.9 km
Høvik skole (1-7 kl.) 2 km
Blommenholm skole (1-7 kl.) 2.7 km
Ramstad skole (8-10 kl.) 1.8 km
Gjettum skole (8-10 kl.) 2.4 km
Ringstabekk skole (8-10 kl.) 3.3 km
Nadderud videregående skole 1.5 km
Oslo International School 3 km

Barnehager

Haslum barnehage (1-5 år) 0.1 km
Rugekassen familiebarnehage (1-3 år) 1 km
Prestekragen familiebarnehage (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bekkestua Senter 2.2 km
Kjøpesenter Helgerudgården 4.5 km
Postkontor Godteland Haslum 1 km
Postkontor Coop Extra Bekkestua 2.2 km
Apotek Boots apotek Bekkestua 2.2 km
Apotek Vitusapotek Bekkestua 2.9 km
Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Coop Marked Løkeberg 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Haslum 1 km
Kiosk/video Godteland Haslum 1 km
Kiosk/video Mix Høvik Handleri 1.7 km
Bensin Esso Tiger Haslum 0.4 km
Bensin Smart Haslum 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 42,4 %
Gj.snittalder kvinner 43,4 %
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 654
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 120706 51342
Grunnkrets: Stabekk 333 85

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 100.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?