Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Fasade

Fasade

Entré

Hall

Lys og åpen stue/spisestue

Stue med utgang terrasse

Stue med god takhøyde

Spisestue

Spisestue

Spisestue/kjøkken

Lyst og moderne kjøkken

Terrasse fra stue

Terrasse mot vest og nord

Sydvendt terrasse fra soverom

Utgang til terrasse

Soverom med hems og utgang terrasse

Soverom m/garderobe

Hems på soverom

Soverom (tidligere bod)

Soverom/kontor

Bad/toalett

Koselig uteplass

Adkomst sommer

Hage sommer

Hage sommer

Hage sommer

Hage sommer

Hage sommer

Hage sommer

Hage sommer

Terrasse sommer

Hage sommer

Nærområde

Nærområde

3Dplan

2Dplan

Nesoddtangen

Blåbærstien 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 390 000,-

Nesoddtangen: Tiltalende enderekkehus på én flate med solrike terrasser og koselig hage

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 476,-
Fellesgjeld:
Kr 51 365,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rekkehus beliggende i et av Nesoddens mest populære boligområder. Boligen er beliggende vestvendt med gode sol- og lysforhold. Blåbærstien er et veletablert, solrikt og barnvennlig boligområde, med bilfrie veier, hyggelige tun med lekeplasser og gangstien mellom rekkene. Kort og trygg vei til skoler og barnehager. Kort gangavstand til forretningssenter samt Tangenten, Nesoddens kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Få minutters gange til bussholdeplass med buss som korresponderer med båt til Aker Brygge og Lysaker. På Nesodden er det mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden er Oksval strand og båtmarina ca. 15 minutters gange unna. Hellviktangen strand og kunstkafè med konserter og utstillinger. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall. Nesoddmarka med fine turstier og lysløype. Treningssenter på Varden og lite treningssenter på Skoklefall.

Barnehager og skoler

Gangavstand til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangenåsen. Kort vei til Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Trygg skolevei. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre inn Munkefaret og hold til høyre. Ta til venstre inn Blåbærstien. Eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 51 365,-

Totalpris

Kr 3 441 365,-

Felleskostnader

Kr 1 476,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1978

Soverom

2

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

40655m2

KR-kode

511847

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blåbærstien 10 A, 1456 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 1122, snr. 60 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på 40.655,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Disponibel del av sameiets eiendom med koselig hage på begge sider av boligen. Hagen er meget pent opparbeidet med plenarealer, heller, belegningstein, trapper, hekk og beplantninger. Sameiets fellesarealer er opparbeidet med asfalterte internveier, beplantninger og lekeplass. Sameiet eier barnehage, fellesrom i Munkefaret og ballbane.

Parkering

Sameiet disponerer garasjeanlegg hvor det kan leies garasjeplass etter lister. Ellers oppstillingsplasser på sameiets eiendom etter stedets bestemmelser.

Muligheter for kjøp/leie av biloppstillingsplass i garasjekjeller under nærliggende boligkompleks i sameiet. Det ble observert en salgsannonse for garasjeplass i sameiet Oksval 3 til salgs for kr 175 000,- befaringsdagen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei til private, interne veier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

2 soverom, stue/kjøkken, bad, gang, entré: 58 kvm

Krypkjeller med adkomst via felles utvendig veggluke i grunnmur.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.02.2018 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at lite soverom er opprinnelig bod og det er ikke omsøkt bruksendring av dette rommet.

Bebyggelse

Bygningen er ifølge tilstandsrapport oppført i tre med betongringmur til grunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende panel, sist utvendig overflatebehandlet i 2012. Etasjeskillere i tre. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1977. Takkonstruksjon av type tilbygd pulttak tekket med betongtakstein fra 2003.

De eldre bygningsdelenes alder er fra byggeår 1979 og det kan forventes utskiftninger med tanke på normal forventet brukstid. Det er derfor gitt TG 2 til flere bygningsdeler med tanke på alder, som er mer enn halvgått forventet

brukstid. Her kan nevnes takkonstruksjoner, drenering, yttervegger, vinduer, ytterdører, trapper, terrasser, VVS, bad, samt sanitærutstyr, luftbehandling, VVB og el-anlegg og adkomstport.

I tillegg er det gitt TG 2 til krypkjeller innunder byggegrop, drenering og utendørs generelt med uheldig hellende terreng, med tanke på risikokonstruksjoner.

-TG 2 er gitt til innerdører med tanke på div. observasjoner av større slitasje.

TG 2 er gitt til etasjeskille med tanke på noe svikt i gulv og utsatt konstruksjon med underliggende krypkjeller.

TG 2 er gitt til gulvoverflate med tanke på oppskrapet overflate ved innerdør i gang, som går på gulvet.

TG 2 er gitt til veggverflate med tanke på noe oppskrapet overflate ved hemsstige.

Pga. badets alder og gulvets dårlige fall, anbefales det fortsatt bruk av tett dusjkabinettløsning, eventuelt totalrenovering. Varmtvannsbereder er også antatt original fra byggeåret.

Det er ikke er mekanisk ventilering av bad og kun kullfilter i kjøkkenventilator.

TG 3 er gitt til beslag mot vest, antatt forårsaket av for mye is på taket denne vinteren.

TG 1 forøvrig med tanke på nyere alder og normalt forventet brukstid.

TG 1 er gitt til takkonstruksjon og taktekking med tanke på alder, observasjoner og opplysninger om at sameiet har utført takrenovering i 2003.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og moderne rekkehusleilighet over ett plan med 1. etasje og hems, samt krypkjeller. Boligen er en såkalt "Skutleilighet" på vestenden av boligrekken med terrasse og hage på begge sider.

Åpen kjøkken/stue løsning med utgang fra stue til nordvendt terrasse på ca. 15 kvm med ettermiddags- og kveldssol. Romslig soverom med hems og utgang til solrik, sydvendt terrasse på ca. 7 kvm. Det er også en hellelagt platting i hagedel mot nord. Eiendommen har en fin beliggenhet i området og er blitt oppgradert og oppusset i nyere tid.

Kjøkken:

Hvit, glatt kjøkkeninnredning fra 2005, hvorav noen overskap med glass. Laminat benkeplate med oppvaskkum. Stålplater over benk og noe mosaikkfliser ved platetopp og lys under overskap. Kjøkkenventilator og integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap medfølger boligen.

Bad:

Hvit, pen baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjhjørne i badekar, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Stoppekran og vannmåler. Luke i tak for tilgang til varmtvannsbereder på 80 liter.

Badet er fra byggeår hvor tidligere bruk med dusjkabinettløsning er erstattet og fornyet med badekar (medfølger ikke) og nytt dusjbatteri i 2015.

- Det er feil fall på gulv med motfall inn mot hjørner innerst, men høyest ved dør og liten beleggoppkant ved dør.

Våtromsplatene er antatt originale fra byggeår og egner seg dårlig for direkte vannpåføring over tid. Det anbefales tilbakeføring til dusjkabinettløsning, som badet ble benyttet med tidligere.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med originale malt panel og tapet, og våtromsplater på bad.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret, sist overflatebehandlet i 2012. En nymalt vegg under hems i 2018.

Himling:

Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel. Nedsenket himling på bad med folierte takplater og downlights.

Overflatene er hovedsaklig fra byggeåret, sist overflatebehandlet i 2012.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med malte originale tregulv og belegg på bad. Fliser i entré fra 2011.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret, sist overflatebehandlet i 2012.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Lamellgardiner fra 2011

- Utelys

- Utestikk

- Utekran

- Garderobeskap i midtgang medfølger iht. eier

- Div. belysning og nye panelovner

- Garderobeskap på hovedsoverom

- Bokhylle satt opp over baderomsdør i gang

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner. Gulvvarme i entrè fra 2011.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap i entré med skrusikringer, automatisk måler, innholdsfortegnelse og en ettermontert automatisk jordfeilbryter for bad.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er vanlig på eiendommer av eldre dato på Nesodden.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6412, tinglyst 1986, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom tinglyst i 1977. Gjelder kommunens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger mm, bestemmelse om kloakkledning og veivesenets betingelser vedtatt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Oksval III sameie, med sameiebrøk 48/12496

Sameiet består av rekkehus med 103 boliger og sentrumsbygg med 32 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63 00 10 34

Dugnad vår og høst må påregnes.

Dyrehold må søkes styret.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og vegformål i henhold til reguleringsplan Oksval III og IV datert 06.06.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.182,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 20,51- pr. m3), renovasjon kr. 1.719,-.

Fellesutgiftene er kr. 1.476,-/md og inkluderer: Betjening andel fellesgjeld, kabel-tv, felles byggforsikring, snømåking, div. vaktmesteroppgaver, drift, vedlikehold, forretningsførsel.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 10.000,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 3.534.298,-.

Av dette beløpet utgjør kr. 51.365,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Oksås
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Tangenten/Bibliotek 0.7 km
Skoklefall kapell 0.7 km
Ursvik brygge 1.4 km
Oksval brygge og badestrand 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 27.4 km
Bussholdeplass Grøndahls vei 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.9 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 1.7 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 1 km
Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 1 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Nesodden videregående skole 1.7 km
Frogn videregående skole 19.8 km

Barnehager

Oksval barnehage (1-5 år) 0.3 km
Startgropa barnehage (1-3 år) 0.4 km
Solsikken Rudolf Steinerbarnehage (3-7 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.8 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 22.2 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 0.9 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.8 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 1.6 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 22.2 km
Dagligvare Meny Tangen 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 0.9 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 2.3 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 33,5 år
Gj.snittalder kvinner 40,7 år
Husholdninger med barn 50
Husholdninger uten barn 50
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 365
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Oksås 363 148

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Nina Bøe
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?