Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Blakstad Hageby 28 A

Fasade

Inngangsparti

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Detalje

Terrasse

Balkong

Terrasse

Entrè

Soverom

Soverom

Kontor

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Entrè

Detalje

Uteområde

Uteområde

Fasade

Plantegninger

Plantegnong 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning kjeller

ASKER / VETTRE: Enderekkehus i svært barnevennlig boligområde - 4 soverom - Gode solforhold - Parkeringsplass

Blakstad Hageby 28 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 690 000,-

ASKER / VETTRE: Enderekkehus i svært barnevennlig boligområde - 4 soverom - Gode solforhold - Parkeringsplass: ASKER / VETTRE: Enderekkehus i svært barnevennlig boligområde - 4 soverom - Gode solforhold - Parkeringsplass

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 350,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ta med badetøy. 10 min gange til strand og brygge. Velkommen til Blakstad Hageby. Et svært attraktivt og barnevennlig boområde mellom Vettre og Vollen med sjøen som nærmeste nabo.

Blakstad Hageby 28 A er et enderekkehus i en rekke på 4, som ligger solrikt til med fin utsikt, i umiddelbar nærhet til bussholdeplass og nærbutikk, samt kort avstand til både skoler og barnehager.

Like utenfor boligen går det en undergang som sikrer trygg vei under Slemmestadveien og opp til Blakstad barneskole.

På området er det opparbeidet flotte lekeplasser til glede for store og små, samt koselig sildrende bekk på området. Flotte turmuligheter i marka med ski- og turløyper. Flere ridesenter samt Vardåsen skisenter er kun en kort kjøretur unna.

Fem minutter unna med bil tar man seg enkelt til badeplassen på Hvalstrand. Ett stort felt med gode muligheter for å nyte varme fridager i solen. Utleie av tråkkebåter, stupetårn med 10 meter og strender bidrar til at barn og voksne i alle aldre kan nyte sommerdagene.

De siste årene har Hvalstrandfestivalen blitt arrangert her. Meget populært, hvor kjente artister har bidratt til godt oppmøte.

God offentlig kommunikasjon for pendlere. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass, hvor det går ekspressbusser i rush-tiden. Utenom rush-tidene går bussen hvert 15 minutt. Har man tenkt seg opp til Asker sentrum går bussen to ganger i timen.

Pendlere som skal til Oslo har også mulighet til å ta Båten som går fra vollen sentrum inn til Aker brygge (ca. 25 min. overfart). Dette er en behagelig tur over Oslofjorden hvor man kan slappe av og nyte utsikten.

Ser man etter shoppingmuligheter tilbyr Trekanten senter i Asker (ca. 75 butikker) og Sandvika Storsenter ( ca. 200 butikker) det meste.

Sameiet har egen hjemmeside: Se www.blakstadhageby.no

Velkommen til hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Område sogner til Blakstad barneskole og Vollen ungdomsskole.

Barnehager i nærområde:

- Vepsebolet (1-5 år)

- Espira Dumpa barnehage (0-5 år)

- Østenstad menighetsbarnehage (3-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E-18 ved Holmen. Følg Slemmestadveien mot Vollen og Slemmestad. Blakstad Hageby ligger på venstre side av Slemmestadveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 690 000,-

Felleskostnader

Kr 2 350,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1954

Soverom

4

Primærrom

101m2

Bruksareal

105m2

Tomt

59884m2

KR-kode

151863

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blakstad Hageby 28 A, 1392 Vettre

Gnr. 61, bnr. 102, snr. 80 i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 59.884,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og adkomst/parkeringsareal. Hageflekk ved boligen. Eier har hjemmel i ideell andel av tomten.

Parkering

Parkering for en bil forran boligen. Ellers er det avsatt gjesteparkering på fellsområde. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 105 kvm

Primærrom:

Kjeller29 kvm: Trappegang, 2 soverom

1. etasje 35 kvm: Entré/gang, bad, 2 soverom

2. etasje 37 kvm: Stue, kjøkken

Sekundærrom:

Kjeller 4 kvm: Vaskekjeller

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enderekkehus med 4 sover. Det er gode solforhold på eiendommen og boligen er svært barnevennlig.

Kjøkken

Normalt utstyrt. Innredning med malte, profilerte fronter. Foliert benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. innredning montert i ca. 2000. Senere malt/overflateoppusset. Innredningen har brukslitasje. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor stue med veldig god takhøyde. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong. I stuen er det tregulv, panel i himling og malte flater på vegger.

Soverom

Det er 4 soverom i boligen. 2 av soverommene er i kjeller og de 2 andre er i 2. etasje. Fra det ene soverommet er det utgang til en solrik terrasse.

Bad

Rommet ble innredet på 90-tallet og har fått TG2. Badet er utstyrt med dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Fliser på gulv og vegger. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Det er lokalt fall til sluk, men totalt fall på gulvet tilfredsstiller ikke krav fullt ut. Det er ikke ventilering i rommet - vindu benyttes og dette har fått TG3.

Innvendig overflater

Gulv - Parkett, laminat, tregulv og kork. Noe brukslitasjoe og har fått TG2.

Vegger - Panel og malt glassfiberstrie. Noe brukslitasje og har fått TG2.

Himling - Himlingsplater og panel.

Oppvarming

1-løps pipe med 1 vedovn og 1 vedkamin. Feieluke antatt hos nabo. Elektrisk gulvvarme i bad og 1 rom i kjeller. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1957.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 23250, tinglyst 22.12.1978: Pantsettelseserklæring – kr. 10.000,- til sikkerhet for sameiets felleskostnader. Sameiet har legalpant for krav mot sameiet som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

21.11.1951 7702 – Bestemmelse om veg. Bestemmelse om grense. Forbud mot forretningsdrift. Bestemmelse om gjerde. Selger fra denne tid har gjort oppmerksom på at det ikke blir anledning til å drive forretning på parsellen. Den solgte parsellen har felles grense med Blakstad hovedgård. Da eiendommen på begge sider består av innmark er det gjerdeplikt mellom kjøper og selger.

09.01.1952 130 Elektriske kraftlinjer. Blakstad gård gir Asker kommunele Elektrisitetsforsyning og dens rettsgyldige etterfølger tillatelse til uten erstatning å bygge fram en 17 kv linje med tilhørende transformator på eiendommen. A.K.E har rett til å foreta den nødvendige ryddingen for linjene og siden rett til å kviste eller hugge de trær som kan sjenere linjene.

15.12.1953 9748 Erklæring/ Avtale. Blakstadbygg har fått konverteringstilsagn. Over selskapets eiendom er det planlagt fylkesveg. Når denne veg måtte komme til opparbeidelse vil grunnen til vegen måtte eksproprieres hos A/S Blakstadbygg.

15.05.1957 4104 Erklæring/ Avtale. Ang. flytting av bebyggelsen ved omlegging av Slemmestadveien. En parsell av eiendom som ved kart – og oppmålingsforretning. Kjøperen er kjent med at tomten ikke kan bebygges før de prosjekterte vann og kloakkledninger er ført frem til tomtene.

29.01.1963 416 Erklæring/ Avtale. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/ jernbanegrunn. Asker forplikter seg til etter påkrav å tilhjemle Asker kommune veigrunn etter gjeldende reguleringsplan for feltet i samsvar med forskrifter og vedtekter.

16.03.1967 1809 Erklæring/ Avtale. Gjelder fortau. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/ jernbanegrunn. I forbindelse med anlegg av fortau langs Slemmestadveien fra Blakstad Hageby til Åby bro utlegger Blakstad Hageby Asker kommune nødvendig grunn til fortau med tilhørende fylling i samsvar med godkjent plan.

12.01.1977 544 Erklæring/ Avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Asker kommune har rett til å ha liggende offentlige ledninger over privat eiendom i henhold til tegninger er merket Asker ingeniør veesen.

10.04.1992 10124 Erklæring/ Avtale. Div. bestemmelser ang. jordkabel m.m. Blakstad sameie gir Asker Elverk tillatelse til å sette opp og ha stående en prefabrikert transformatorkiosk samt anlegge jordkabel over sameiets eiendom.

Alle servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligsameie Blakstad Hageby, med sameiebrøk 87/10044.

Boligsameiet holder til på Blakstad Hageby 1-35.

Sameiet består av 116 leiligheter.

Forretningsfører / regnskapsfører: Christian Fossum, tlf: 48071572

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Må innhentes samtykke fra naboer.

Sameiet hadde et positivt resultat på 399.999,- i overskudd i 2016. Årsaken til overskuddet er en budsjettert takutbytting som ble lagt på is (500*).

* Det er tidligere vedtatt opptak av lån på kr. 7,5 mill for dekning av kostnader for utskifting av tak på boligene i sameiet. Styret har vært i kontakt med et par banker i denne sammenheng, men har foreløpig ikke hatt kapasitet til å jobbe videre med denne prosessen.

Ingen styregodkjenning av ny eier er nødvendig.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Nye eiere er selv ansvarlig for å ta kontakt med forretningsfører Christian Fossum for innbetaling av fellesutgifter

Innbetales til : 7874 05 53878

bjchfo@online.no

Tlf: 91 64 94 53

Hver enhet har en oppstillingsplass for bil knyttet til seg. Noen få enheter har også garasje, enten på området eller i garasjelaget over veien (sistnevnte

er eget garasjelag, og ikke tilknyttet Blakstad hageby. Styret har dessverre ingen informasjon om garasjelaget).

Ingen godkjenning av nye eiere nødvendig.

Dyrehold er tillatt, men man skal innhente samtykke fra naboer.

Vedtekter og ordensreglement finner man på www.blakstadhageby.no, samt innkallinger og

referater fra årsmøter. Registrer mailadressen nederst til venstre på hjemmesiden. Da vil man få varsling når det er lagt ut ny informasjon.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (39.031 kvm) og kjørevei (4.979 kvm) i henhold til reguleringsplan 149 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.07.1952.

Eiendommen ligger innen for nåværende boligbebyggelse (44.193 kvm), LNFR område (15.553 kvm), Hensynsone H540_2 (15.610 kvm) og veg (138 kvm) i kommuneplanen for Asker kommune 2014-2026.

Eiendommen ligger innenfor boligområde med spesielle kvaliteter (type A) i kommuneplanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vegghengte hyller i stue og kjøkken samt. lampe på kjøkken medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.350,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter (renovasjon + feieavgift). Forsikring (ikke innbo) i IF – polisenummer; SP610183.1.1. Måking av sameiets veier. Klipping av gressplen og enkelt vedlikehold av fellesområder. Maling (kun selve malingen, arbeidet må utføres av en enkelte).

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år. / 16.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.088,-pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.400,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Blakstadmarka
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Østenstad kirke 0.8 km
Åby 1 km
Blakstad brygge 1.1 km
Blakstad sykehus 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.3 km
Sentralstasjon Oslo S 25.2 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 2.8 km
Bussholdeplass Blakstad hageby 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 2.6 km
Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 2.6 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.9 km
Treningssenter Elixia Asker 4.7 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Vettre skole (1-7 kl.) 1.7 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 2.6 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 2.4 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Bleiker videregående skole 4 km
Asker videregående skole 4.2 km

Barnehager

Østenstad Menighetsbarnehage (3-5 år) 0.9 km
Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 1.1 km
Vepsebolet barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 5.8 km
Kjøpesenter Rortunet Senter 5.5 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 0.5 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 4.6 km
Apotek Vollen Apotek 2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.8 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 5.5 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 1.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 4.6 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 4.9 km
Bensin Shell Vettre 2.3 km
Bensin Shellsenter Heggedal 4.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4252
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Blakstadmarka 931 377

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig:2.900,- kr

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?