Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 050 000,- for kr 4 050 000,-

Velkommen til Blakstad Hageby 5D

stue

stue

Spisestue

Stue/Kjøkken

Kjøkken

Nydelig kjøkken fra 2007

Kjøkken

Nydelig soverom

Soverom med utgang til terrassen

Soverom

Soverom

Nydelig bad 2. etasje

Delikat bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Utsikt fra terrassen

Utsikt

Utsikt

Terrasse fra 1. etasje

Fasade

Terrasse med nydelig utsikt fra 2. etasje

Terrasse

Fasade

Hage

Kjeller

Bad/vaskerom kjeller

Entré

Plantegning 1. etasje

Plantegning kjeller

Plantegning 2.etasje

VETTRE

Blakstad Hageby 5 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 190 000,-

VETTRE: Pent enderekkehus med meget god intern beliggenhet - Gode solforhold - Utsikt - Barnevennlig

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 350,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 91 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Blakstad Hageby. Et svært attraktivt og barnevennlig boområde mellom Vettre og Vollen med sjøen som nærmeste nabo.

Blakstad Hageby 5 A er et enderekkehus i en rekke på 4, som ligger solrikt til med fin utsikt, i umiddelbar nærhet til bussholdeplass og nærbutikk, samt kort avstand til både skoler og barnehager.

Like utenfor boligen går det en undergang som sikrer trygg vei under Slemmestadveien og opp til Blakstad barneskole.

På området er det opparbeidet flotte lekeplasser til glede for store og små, samt koselig sildrende bekk på området. Flotte turmuligheter i marka med ski- og turløyper. Flere ridesenter samt Vardåsen skisenter er kun en kort kjøretur unna.

Fem minutter unna med bil tar man seg enkelt til badeplassen på Hvalstrand. Ett stort felt med gode muligheter for å nyte varme fridager i solen. Utleie av tråkkebåter, stupetårn med 10 meter og strender bidrar til at barn og voksne i alle aldre kan nyte sommerdagene.

De siste årene har Hvalstrandfestivalen blitt arrangert her. Meget populært, hvor kjente artister har bidratt til godt oppmøte.

God offentlig kommunikasjon for pendlere. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass, hvor det går ekspressbusser i rush-tiden. Utenom rush-tidene går bussen hvert 15 minutt. Har man tenkt seg opp til Asker sentrum går bussen to ganger i timen.

Pendlere som skal til Oslo har også mulighet til å ta Båten som går fra vollen sentrum inn til Aker brygge (ca. 25 min. overfart). Dette er en behagelig tur over Oslofjorden hvor man kan slappe av og nyte utsikten.

Ser man etter shoppingmuligheter tilbyr Trekanten senter i Asker (ca. 75 butikker) og Sandvika Storsenter ( ca. 200 butikker) det meste.

Sameiet har egen hjemmeside: Se www.blakstadhageby.no

Velkommen til hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Område sogner til Blakstad barneskole og Vollen ungdomsskole.

Barnehager i nærområde:

- Vepsebolet (1-5 år)

- Espira Dumpa barnehage (0-5 år)

- Østenstad menighetsbarnehage (3-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E-18 ved Holmen. Følg Slemmestadveien mot Vollen og Slemmestad. Blakstad Hageby ligger på venstre side av Slemmestadveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 190 000,-

Felleskostnader

Kr 2 350,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

81m2

Bruksareal

91m2

Tomt

59884m2

KR-kode

15.18176

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blakstad Hageby 5 D, 1392 Vettre

Gnr. 61, bnr. 102, snr. 26, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 59.884 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er bla. opparbeidet med lekeplasser og gangfelt. Flott omårde for barn.

Parkering

Parkering på oppmerket plass. Elbil lader uttak på biloppstillingsplassen. Parkeringen er ovenfor bolig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 102 kvm

Totalt bruksareal: 91 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 91 kvm

Primærrom:

Kjeller: 8 kvm: Vaskerom

1. etasje 36 kvm: Entré, kjøkken og stue.

2. etasje 37 kvm: 2 soverom, trappegang og bad.

Sekundærrom:

Kjeller: 10 kvm: Åpent kjellerom og bod. - Fra boden er det utgang til felles kjellerrom med utgang til terreng.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2019 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligen fremstår generelt som i normal og forventet stand med hensyn til alder. Boligen har stått for omfattende endring i planløsning, samt oppusset. Den generelle tilstanden på boligen er for det meste ensbetydende med alder, men det er registrert enkelte avvik med varierende konsekvens. Kjelleretasjen er forøvrig ikke godkjent slik den fremstår i dag.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i med:

- Grunnmur av betong med antatt innvendig lettbetong.

- Bindingsverk kledd med liggende kledning fra byggeår. Kledningen er ikke luftet, men dette var vanlig byggeskikk på oppføringstidspunktet. Kledningen er generelt værslitt og har en del avflassing og noe blærer i malingsjiktet. Det er videre tegn til noe råte på utvendig vinduslist mot gårdsplass, samt på hjørnekassen.

- Takkonstruksjon i tre med bærende taktro (undertak) av bord. Lufting via gesims/raft. Takkonstruksjonen er utilgjengelig for kontroll da det er en lukket konstruksjon. Ved besiktigelse på nedløpsrør er det stedvise deformasjoner i falsen, noe som indikerer noe dårlig lufting av takkonstruksjonen. Tg2 settes i hovedsak ut fra alder.

Vinduer og dører

- Vinduer og terrassedører av tre i hvit utførelse med 2-lags datert fra år 2000.

- Standard inngangsdør av tre i hvit utførelse med glassrute, trolig fra år 2000.

- PVC vinduer i kjeller ("luftevinduer") datert 2007. Ett fastkarmsvindu i stue med 3-lags glass, trolig montert innenifra, er dekket av kledningen utvendig. Ved et senere bytte av kledningen vil dette i utgangspunktet medføre søknad om fasadeendring. Vinduene og dørene har generelt god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand. Ytterdøren har brukslitasje, men innehar gor funksjon. TG: 2.

Innvendige trapper

- Eiketrapp med rekkverk av stålspiler med håndløper av tre. Trolig ny i 2007. Trappen er klattrevennlig og store åpninger mellom spiler og andre bygningsdeler, har manglende barnesikring under trinn samt noe løst rekkverk. Trappen er med hensyn til gitte opplysninger ikke forskriftsmessig.

Etasjeskillere

- Etasjeskillere av tre.

-1. etasje: Det er registrert stedvise skjevheter, opptil 20 mm i stue, men dette anses kun av normal og påregnelig karakter med hensyn til byggets alder (TG: 2). Øvrige gulvoverflater ingen unormalt skjevheter (+- 10 mm). Mindre knirk anses som normalt.

-2. etasje: Ingen unormale skjevheter registrert (+- 10 mm). Mindre knirk anses som normalt.

Rom under terreng

- Innredet kjeller med utforede/delvis utforende kjellervegger. Synlig saltutslag i nedre del av grunnmur mot øst er påvist i inspeksjonsluke under trapp. Dette skyldes fuktopptrekk fra grunnen (kapillært oppsug), som er normalt ved grunnmurer fra denne dato. Imidlertid bør dette ikke bygges inn da eventuelle skader ikke blir synliggjort. Det er bla. i kjellerens 2 av 3 rom, utforede vegger, noe som anses som risikokonstruksjon ifb. kondensrelaterte skader. Om veggene er uisolerte, begrenses faren for skader betraktelig. Totalinntrykket til kjelleren er at den fremstår som i normalt- og forventet stand med hensyn til alder. Tg2 settes ut fra alder. Ingen synlig drenspalte/åpning (for å synliggjøre lekkasjer) for rørskapet er registrert, noe som ikke anses som fagmessig. Undertegnede har for øvrig ikke vurdert tilstanden til anlegget, av den grunn at dette krever spesielt utstyr og kompetanse.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast og kobber og rør-i-rør. Varmtvannsbereder (ukjent alder) plassert på vaskerom. Hovedstoppekran, vannmåler og rørskap er plassert i veggen under trappen.

Elektriske anlegg

Åpent-/skjult el-anlegg. Automatsikringer plassert i kjelleren. Ukjent alder.

Diverse

- Varmepumpe datert 2013.

- Tyverialarm.

- Brannvarslere i alle plan.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pent enderekkehus med gjennomført stil. God utsikt og gode solforhold. Meget god intern beliggenhet.

Kjøkken

Pent og profilert kjøkkeninnredning fra 2007 i hvit utførelse med benkeplate av tre. Rommet er utstyrt med stålvask m/oppvaskbenk, fliser bak platetopp og integrerte hvitevarer (micro, stekeovn, kjøl-/frys og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfiltet over platetopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Romslig stue med utgang til en stor terrasse med god utsikt og mye sol.

Bad 2. etasje

Flislagt baderom trolig fra 2007 utstyrt med servantskap, vegghengt speil, vegghengt toalett og dusjhjørne uten sprutsikker plate. Varmekabler i gulv

og naturlig avtrekk med tilluft i dørblad. Lyslist i sokkelhøyde rundt hele badet. Det er fremlagt bilder av deler av oppbygningen av badet. Bilder av smøremembran på vegger er ikke å fremskaffe. Det er tilstrekkelig fall på gulv og synlig membranoppbrett på avløpsrøret under servant. Ingen synlig membran i sluk. Toalettet har ingen drensspalte/åpning i sisterene og dusjen er ikke avgrenset med en sprutsikker plate. Sistnevnte anses ikke som noe problem, men kan medfører at vann havner steder mann ikke ønsker. Undertegnede er usikker på om løsningen med lyslist er å anbefale. En kontroll av dette med en elektrofagmann anses som påkrevet. Det er videre ingen visuelle symptomer på fukt i rommet, samt såvel fra tilliggende rom. Det foreligger for øvrig ingen dokumentasjon på arbeidene som er utført.

Bad/vaskerom kjeller

Vaskerom trolig fra 2007 med flislagt gulv og tapet på veggene. Rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, badekar og gulvstående

toalett. Ingen ventilering. Gulvet har manglende sokkelkant (membranoppkant) og listene langs gulvet preges av noe fuktpåkjenning. Samltige fliser har "bom" (hullrom under), men har intakte fuger. Dette anses derfor som kosmetisk. Ingen indikasjoner på membran er synlig i sluk. Men hensyn til nevnte forhold anses vaskerommet som noe ufagmessig utført.

Soverom

Det er 2 romslige soverom i 2. etasje.

Innvendige overflater

Gulv - Parkett, og fliser.

Vegger - Malte overflater.

Himling - Malte overflater, ruteplater (Tak-Ess) og trepanel.

Oppvarming

Teglsteinspipe uten tilkobling. Feierluke i kjeller. Varmekabler på bad. Varmepumpe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Kjelleretasjen er forøvrig ikke godkjent slik den fremstår i dag. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

21.11.1951 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om gjerde

Bestemmelse om grense

Forbud mot forretningsdrift

Med flere bestemmelser

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

09.01.1952 00:00:00 - Elektriske kraftlinjer

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

15.12.1953 00:00:00 - Erklæring/avtale

gjelder ekspr. av veigrunn

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

15.05.1957 00:00:00 - Erklæring/avtale

ang flytting av bebyggelsen ved omlegning av Slemmestadveien

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

29.01.1963 00:00:00 - Erklæring/avtale

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

16.03.1967 00:00:00 - Erklæring/avtale

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

gjelder fortau

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

12.01.1977 00:00:00 - Erklæring/avtale

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:61 Bnr:102

Gjelder denne registerenheten med flere

10.04.1992 00:00:00 - Erklæring/avtale

DIV. BESTEMMELSER ANG. JORDKABEL M.M.

Gjelder denne registerenheten med flere

22.12.1978 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 26

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 87/10044

EIENDOMMEN ER OPPDELT I 116 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Rekkehuset kan leies ut såfremt rekkehuset har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Blakstad Hageby, med sameiebrøk 1/116-del.

Sameiet består av 116 leiligheter.

Forretningsfører er Blakstad Hageby Boligsameie.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Maling

- Vedlikehold av fellesareal

Planlagte påkostninger:

- Planer om at takplater skal skiftes.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (39.031 kvm) og kjørevei (4.979 kvm) i henhold til reguleringsplan 149 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.07.1952.

Eiendommen ligger innen for nåværende boligbebyggelse (44.193 kvm), LNFR område (15.553 kvm), Hensynsone H540_2 (15.610 kvm) og veg (138 kvm) i kommuneplanen for Asker kommune 2014-2026.

Eiendommen ligger innenfor boligområde med spesielle kvaliteter (type A) i kommuneplanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.350,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, kommunale avgifter, vedlikehold og utbedring av tak og nedløpsrenner, maling til hus, og utbedring av fellesområder. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 12.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 750,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har avgift på 750,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Falk alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.301.622,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Blakstadmarka
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Østenstad kirke 0.8 km
Åby 1 km
Blakstad brygge 1.2 km
Blakstad sykehus 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.4 km
Sentralstasjon Oslo S 25.4 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 2.9 km
Buss Blakstad hageby 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 2.6 km
Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 2.6 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.9 km
Treningssenter Elixia Asker 4.8 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Vettre skole (1-7 kl.) 1.8 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 2.6 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 2.4 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Bleiker videregående skole 4 km
Asker videregående skole 4.4 km

Barnehager

Østenstad Menighetsbarnehage (3-5 år) 1 km
Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 1.1 km
Vepsebolet barnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 5.8 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 5.1 km
Postkontor / post i butikk Bunnpris Blakstad 0.5 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Bjerkås 4.7 km
Apotek Vettre apotek 2.2 km
Apotek Vollen Apotek 2.2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.8 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 5.1 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 1.7 km
Kiosk 7-Eleven Alfheim 4.6 km
Kiosk Narvesen Strøket 4.9 km
Bensinstasjon Shell Vettre 2.3 km
Bensinstasjon Shellsenter Heggedal 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4252
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Blakstadmarka 931 377

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: kr 45.000,-.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?