Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 450 000,- for kr 5 450 000,-

Velkommen til Blakstadlia - Meget pent og praktisk enderekkehus -Barnevennlig idyll med flott utsikt. Garasjeplass

Utsikt

Fasade og hage

Entre/ hall med skyvedørsgarderobe.

Stort kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med flott utsikt

Stue med utgang til terrasse

Stue med peisovn

Stue

Stuen

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 3

Bad

Gjestetoalett i 1.etg med varmekabler i gulv, vegghengt toalett og vask.

Trappegang fra 2.etg til loftstuen.

Loftstue/ kontor i 3.etg

Utgang til terrasse på ca. 23 m2 fra stuen

Terrasse

Gode solforhold på terrassen

Fasade

fasade09_ver02

Utgang fra hovedsoverom til en koselig veranda på 4 m2

Inngansparti

Fasade og fellesområde

Barnevennlig tomt med flere lekeplasser

Fasade

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse 3.etg

Blakstadlia 2, Asker_2D

Blakstadlia - Meget pent og praktisk enderekkehus -Barnevennlig idyll. Visning avlyst bud direkte til selger.

Blakstadlia 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 200 000,-

Blakstadlia - Meget pent og praktisk enderekkehus -Barnevennlig idyll. Visning avlyst bud direkte til selger.: Blakstadlia - Meget pent og praktisk enderekkehus -Barnevennlig idyll. Visning avlyst bud direkte til selger.

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 708,-
Fellesgjeld:
Kr 19 638,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lekkert og innholdsrikt enderekkehus over 3 plan med flott beliggenhet og en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Boligen ligger i rolig blindvei. Et eldorado for familier med kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Akebakke rett utenfor døren. Nærbutikken ligger kun en kort spasertur fra boligen.

Det er stort grøntområdet tilgrensende til eiendom som er til stor glede for både voksne og barn, samt pent opparbeidede fellesområdet med bl.a. 3 lekeplasser og fin beplantning.

Gangavstand til bussholdeplass i Slemmestadveien hvor det går ekspressbuss til Oslo hvert 7. minutt i rushtiden. Buss direkte til Asker sentrum. Denne tar kun 10 minutter. Få minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr buss, tog og flytog eller til Vollen sentrum hvor det går hurtigbåt til Aker Brygge.

Etter en kort spasertur gjennom nabofeltet over veien og gjennom et lite skogholt kommer man til en populær badeplass og to båthavner. Ellers er det kun få minutter i bilen til du er på populære Hvalstrand. Det er også kort vei til Vollen, som i tillegg til hurtigbåt til Oslo, byr på bakeri, flere kafeer, restauranter, koselige butikker, matbutikk og kystkultursenter. I Vollen finner du også legesenter, tannlege, frisør, galleri m.m., samt Vollen marina.

Kyststien, som går fra Holmenskjæret ved Landøya og helt til Nærsnes kan anbefales for søndagsturen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Barnas Hus

- Espira Gullhella

- Espira Blakstad

- Vepsebolet

- Nilsemarka

- Vollen Montesorri

Skoler:

- Blakstad skole (skolekrets)

- Vettre skole

- Vollen Montesorri skole

- Risenga ungdomsskole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 19 638,-

Totalpris

Kr 5 219 638,-

Felleskostnader

Kr 2 708,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1997

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

111m2

Bruksareal

113m2

Tomt

29233m2

KR-kode

151837

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blakstadlia 2, 1386 Asker

Gnr. 61, bnr. 444, snr. 26, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 29.233 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Hele sameiets eiendom er meget flott med opparbeidede fellesareal der du har gressplener, bord, benker samt lekeplasser. Det er asfalterte gang- og stikkveier og det er ulik beplantning og vegetasjon.

Selve huset har særdeles hyggelige utearealer med totalt 3 uteplasser. Utgang fra stuen til hagen som er inngjerdet og pent opparbeidet med et flott blomsterbed, samt et par bærbusker. Direkte utgang fra terrassen via en port. Rett utenfor hagen er felles arealer med gressplen samt en lekeplass rett ovenfor. Fra alle uteplassene er det fin utsikt. Huset ligger syd/østvendt noe som gir gode solforhold året rundt. Du har solen fra soloppgang til ca. kl. 20:00 sommerstid. Det er som nevnt fantastisk utsikt over sjøen, Nesoddlandet og mot Oslo.

Eiendommen har gode adkomstforhold og det er trappeadkomst fra garasjeanlegg opp til huset. Skinner i trappen gjør det enkelt å flytte sykler og barnevogner.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg. I tillegg kan man søke styret om å leie ekstra plass som ved ledighet tildeles etter ansiennitet (følger ikke boligen ved salg), se vedtektene og husordensreglene. Ellers er det flere parkeringsplasser for gjester på sameiets grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Bruksareal:

Enderekkehus 113 kvm

Primærrom:

Enderekkehus:

1. etasje 50 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue og wc.

2. etasje 48 kvm: Trappegang, bad/ vaskerom og 3 soverom.

3. etasje 13 kvm: Loftstue/ kontor.

Sekundærrom:

Enderekkehus:

2. etasje 2 kvm: 1 bod.

I tillegg disponerer boligen parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg. Egen stor bod i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.05.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget pent og praktisk enderekkehus, lys fra flere vindusflater, alle rom og overflater er pusset opp fra 2009 og frem til i dag. Utvendig ble det malt i 2016 og ny markise ble montert i 2016. Det er gode solforhold hele dagen med sol fra soloppgang til ca. kl. 20:00 sommerstid. Huset har også en meget praktisk planløsning med stue, kjøkken og wc i 1. etasje. Opp trappen til 2. etasje til 3 soverom og et stort bad. Øverst, i 3. etasje, ligger loftstuen med fin ark som gir godt lys og fantastisk utsikt over Oslofjorden. Et utmerket ekstra rom og en fin plass. Gulvflaten i loftstuen er ca. 29 kvm. Den gode planløsningen og de store vindusflatene gir en åpen og meget god romfølelse.

Entre

Førsteinntrykket er en lysmalt og åpen entré der yttertøyet enkelt kan henges av i en skyvedørsgarderobe. Interiøret i hele huset preges av lyse, nøytrale flater og rikelig med dagslys. Et perfekt utgangspunkt for å innrede med egne møbler og gjenstander.

Wc

Videre inn i gangen mot stuen ligger det et praktisk gjestetoalett, med varmekabler i gulv, vegghengt toalett og vask.

Stuen

Stuen er romslig og åpen med god plass til spisebord og TV-stue. Her kan du dekke langbord og invitere venner og familie. Peisovnen gir en lun og god varme på kalde vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til terrassen og hagen. Terrassen er solrik med flott utsikt. Her kan du kose deg på varme sommerdager med grillmat og godt selskap. Det er også en fin terrasse ved inngangspartiet hvor du kan nyte morgenkaffen til soloppgangen.

Kjøkken

Huset har et lekkert kjøkken fra 2009. Kjøkkenet er godt utstyrt med innredning fra KVIK. Rikelig med skuffer og skapplass. Innredning med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Granitt plate ved koketopp. Oppvaskbenk med underlimt stålkum. Hvitevarer fra Siemens. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/ vaskerom

Lyst og pent bad/ vaskerom oppusset i 2009. Badet har fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med lekre glassdører, integrert blandebatteri med Rainshower dusj fra Tapwell, samt vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverommene

Boligen har 3 soverom hvor alle er plassert i 2. etasje. 2 doble garderobeskap med dører i hovedsoverom. Fra dette rommet er det utgang til balkong med utsikt. De andre soverommene har en god størrelse og det er plass til å sette inn garderobeskap, seng og skrivebord.

Loftstuen

3. etasje, ligger loftstuen med fin ark som gir godt lys og fantastisk utsikt over Oslofjorden. Et utmerket ekstra rom og en fin plass for overnattingsbesøk. Gulvflaten i loftstuen er ca. 29 kvm, meget god romfølelse.

Lagringsplass

Boligen har gode lagringsmuligheter. Lagring i bod på ca. 2 kvm med inngang fra hovedsoverom, i tillegg er det 1 stor bod i fellesanlegg.

Verdt å merke seg!

- Strøkent enderekkehus flytt rett inn!

- Solrike uteplasser fra kl 07.00 til kl 20.00 sommer tid.

- Fjordutsikt

- Garasjeplass

- Peisovn

- Alle overflater pusset opp i senere tid.

- 2009 ble huset modernisert med nytt kjøkken, nytt bad og røropplegg.

- Meget god planløsning

- Sentralt til butikk, skole, barnehage og bussholdeplass.

Oppvarming

1-løps elementpipe med 1 peisovn i stuen. Elektrisk gulvvarme i bad og wc. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.03.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5941, tinglyst: 25.02.1997: Pantsettelseserklæring - Sameiet har pant på kr 10.000,- til sikkerhet for betaling av fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr. 25406, tinglyst 18.09.1996, type heftelse: Erklæring/avtale - Div. best. vedr. nettstasjon.

Dagboknr. 7983, tinglyst 13.03.1997, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning -

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Blakstadlia Boligsameie, med sameiebrøk 115/5093.

Sameiet består av 38 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 89 80

Det er to dugnader i året, vår og høst.

Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Maling av sameiet i 2016

- Utbedring av endevegg.

- Maling av ytterdører og boddører.

- Brannforebyggende arbeid, herunder brannvernrunde og sjekk av det elektriske anlegget.

Planlagte påkostninger som det er avsatt penger til:

- Utbedring av balkongdørbeslag.

- Eventuell reparasjon av tak v/karnapp.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 153c med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 6. mars 1995.

Eiendommen ligger delvis i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter og delvis i LNFR-område (landbruk-, natur-, friluftsformål samt reindrift) i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Loftstue/kontor. Gulvflate i 3.etg. er ca. 29 m2. Loftsetasjen tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 240,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 2.708,- pr. mnd. og inkluderer: Diverse drift og vedlikehold, måking, gressklipping, felles byggningsforsikring, utvendig vedlikehold, renovasjon og kabel-tv.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert den 01.01.18 og ytterligere 20 % økning pr. 01.07.18.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.708,– pr. md.

Herav:

Strøm EL-bil 150,- valgfritt, ny eier må selv montere el.bil lader.

F.Utg.Brøk 315,-

F.Utg.Fast 1.956,-

GET 287,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.720,- pr. år. / 13.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 6.384,- pr. år. Abonnementet medfølger ikke.

Sameiet er tilknyttet GET som leverandør av kabel TV. Fra 1 Juni 2018 påbegynner ny avtale med GET, der sameiets kollektive grunnpakke inkluderer både kabel TV og bredbånd (standard pakker og individuelle valg tilgjengelig). Per i dag er boligen tilknyttet Internett linje på fiber fra Telenor. Dette er ett alternativ til bredbånd fra GET, dog ikke inkludert i felleskostnader.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.356.132,-.

Av dette beløpet utgjør kr 19.638,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Blakstadmarka
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Åby 0.8 km
Østenstad kirke 0.9 km
Blakstad sykehus 1.1 km
Blakstad brygge 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.4 km
Sentralstasjon Oslo S 25.3 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 3 km
Bussholdeplass Blakstad hageby 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 2.8 km
Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 3.6 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.3 km
Treningssenter Elixia Asker 4.1 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Vettre skole (1-7 kl.) 1.5 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 3.6 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 3.5 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Asker videregående skole 3.8 km
Bleiker videregående skole 3.9 km

Barnehager

Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 0.9 km
Vepsebolet barnehage (1-5 år) 1 km
Østenstad Menighetsbarnehage (3-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 4.5 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.9 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 0.7 km
Postkontor Asker Postkontor 4.5 km
Apotek Vettre apotek 1.9 km
Apotek Vollen Apotek 3.1 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 4.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 1.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 4 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 4.3 km
Bensin Shell Vettre 2.4 km
Bensin Circle K Asker 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4252
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Blakstadmarka 931 377

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,185% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?