Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 050 000,- for kr 5 050 000,-

Krogsveen v/Terje Tveit presenterer Blakstadlia 6. Rekkehus med meget god beliggenhet, solrikt med utsikt, garasje, terrasser og hage. Barnevennlig.

Velkommen tilBlakstadlia 6, koselig inngangsparti med morgensol

Utgang fra stuen til en stor og solrik terrasse

Stue

Stue

Stue med store vinduer

Stor og lys stue med peisovn

Funksjonelt og innholdsrikt kjøkken med koselig spiseplass

Kjøkken med stor spiseplass

Stort kjøkken med mye benkeplass, gjennomgående til stuen

Kjøkken

Entre/ hall med trapp opp til 2.etg. Gjestetoalett i hovedetasjen, dør inn til venstre på bilde .

Gjestetoalett i hovedetasjen

Gang i 2.etg, baderom inn døra til venstre. Hovedsoverom er døren rett frem. Trapp til Loftstuen.

Pent bad/ vaskerom på samme plan som soverommene

Bad/ vaskerom.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, utgang til balkong. Bod i tilknytning til soverommet

Utgang til balkong på 4 m2 fra hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 3

Lys og pen loftstue

Fasade av boligen

Fellesområde rett ved med husker og sankasse

Fjordutsikt fra loftstuen

Terrasse/ hage utenfor stuen

Planskisse hovedetg

Planskisse 2.etg

Planskisse loftetg

Planskisser alle plan

Asker/ Blakstad

Blakstadlia 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

Asker/ Blakstad: Rekkehus med meget god beliggenhet, solrikt med utsikt, garasje, terrasser og hage. Barnevennlig.

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 351,-
Fellesgjeld:
Kr 21 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 111 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lekkert og innholdsrikt rekkehus med flott beliggenhet, solrikt og utsikt mot fjorden. Boligen ligger i rolig blindvei. Et eldorado for familier med kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Akebakke rett utenfor døren. Nærbutikken ligger kun en kort spasertur fra boligen.

Det er stort grøntområdet tilgrensende til eiendom som er til stor glede for både voksne og barn, samt pent opparbeidede fellesområdet med bl.a. lekeplass og fin beplantning. Gangavstand til bussholdeplass i Slemmestadveien hvor det går ekspressbuss til Oslo hvert 7. minutt i rushtiden. Få minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr buss, tog og flytog eller til Vollen sentrum hvor det går hurtigbåt til Aker Brygge.

Etter en kort spasertur gjennom nabofeltet over veien og gjennom et lite skogholt kommer man til en populær badeplass og to båthavner. Ellers er det kun få minutter i bilen til du er på populære Hvalstrand. Det er også kort vei til Vollen, som i tillegg til hurtigbåt til Oslo, byr på bakeri, flere kafeer, restauranter, koselige butikker, matbutikk og kystkultursenter. I Vollen finner du også legesenter, tannlege, frisør, galleri m.m. samt Vollen marina. Kystkulturstien, som går fra Holmenskjæret ved Landøya og helt til Nærsnes kan anbefales for søndagsturen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Barnas Hus

- Espira Gullhella

- Espira Blakstad

- Vepsebolet

- Nilsemarka

- Vollen Montesorri

Skoler:

- Blakstad skole (skolekrets)

- Vettre skole

- Vollen Montesorri skole

- Risenga ungdomsskole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 21 000,-

Totalpris

Kr 5 121 000,-

Felleskostnader

Kr 2 351,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1997

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

109m2

Bruksareal

111m2

Tomt

21186m2

KR-kode

151773

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blakstadlia 6, 1386 Asker

Gnr. 61, bnr. 444, snr. 28, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 21.186,1 kvm som tilhører sameiet. Hele sameiets eiendom er meget flott med opparbeidede fellesareal der du har gressplener, bord, benker samt lekeplasser. Det er asfalterte gang- og stikkveier og det er ulik beplantning og vegetasjon.

Selve huset har særdeles hyggelige utearealer med flere solrike uteplasser. Huset ligger syd/østvendt noe som gir gode solforhold året rundt. Du har solen fra soloppgang til ca. kl. 19:30 sommerstid. Eiendommen har gode adkomstforhold. Skinner i trappen gjør det enkelt å flytte sykler og barnevogn.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg. I tillegg kan man søke styret om å leie ekstra plass som ved ledighet tildeles etter ansiennitet (følger ikke boligen ved salg), se vedtektene og husordensreglene. Ellers er det flere parkeringsplasser for gjester på sameiets grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 111 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 111 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

1. etasje 50 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue og wc.

2. etasje 48 kvm: Trappegang, bad og 3 soverom.

3. etasje 11 kvm: Loftstue

Sekundærrom:

Rekkehus:

2. etasje 2 kvm: 1 bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.09.2017, utført av Tømrermester Truls Stokker.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. 1 takvindu i loftstuen. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stuen. Ny terrasse i 2016. Utgang til balkong i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene.

Støpt gulv i 1.etg.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget tiltalende og lekkert rekkehus i flotte omgivelser. Huset har kort vei til garasjen og umiddelbar adkomst til friarealet på området. Det er gode solforhold hele dagen med sol fra soloppgang til ca. kl. 19:30 sommerstid. Huset har også en meget praktisk planløsning med stue, kjøkken og wc i 1. etasje. Opp trappen til 2. etasje ligger 3 soverom og bad. Øverst, i 3. etasje, ligger loftstuen med fin ark som gir godt lys og fantastisk utsikt over Oslofjorden. Et utmerket ekstra rom og en fin plass for overnattingsbesøk. Gulvflaten i loftstuen er ca. 24 kvm. Den gode planløsningen og de store vindusflatene gir en åpen og meget god romfølelse.

I løpet av de siste årene har eier malt innvendige overflater og lagt ny parkett i hovedetasjen samt pusset opp entre med nye fliser og varme i gulv. Boligen er modernisert med nytt kjøkken i 2011 samt overflateoppusset i 1.etg. og ny terrasse i 2016. For øvrig normalt godt vedlikeholdt.

Entre

Førsteinntrykket er en lysmalt og åpen entré der yttertøyet enkelt kan henges av. Interiøret i hele huset preges av lyse, nøytrale flater og rikelig med dagslys. Et perfekt utgangspunkt for å innrede med egne møbler og gjenstander.

Wc

Videre inn i gangen mot stuen ligger det et praktisk gjestetoalett som inneholder toalett og servant.

Stuen

Stuen er romslig og åpen med god plass til spisebord og TV-stue. Her kan du dekke langbord og invitere venner og familie. Peisovnen gir en lun og god varme på kalde vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til terrassen og hagen. Terrassen er solrik og lun. Her kan du kose deg på varme sommerdager med grillmat og godt selskap. Det er også en fin platting ved inngangspartiet hvor du kan nyte morgenkaffen til soloppgangen.

Kjøkken

Huset har et lekkert kjøkken fra 2011, med god plass til spisebord. Godt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp, micro og kjøl/frys samt oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/ vaskerom

Lyst og pent bad fra byggeår. Dusjkabinett, gulvstående toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Soverommene

Boligen har 3 soverom hvor alle er plassert i 2. etasje. Hovedsoverommet har utgang til en fin balkong med fantastisk utsikt. De andre soverommene har en god størrelse og det er plass til å sette inn garderobeskap og skrivebord.

Boligen har gode lagringsmuligheter. Lagring i bod på ca. 2 kvm med inngang fra hovedsoverom, i tillegg er det 1 bod i fellesanlegg.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps pipe med en koselig peisovn i stue. Feieluke i stue. Elektrisk gulvvarme i vindfang og på bad i 2.etg. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Peisovn fra 2011 er ikke ferdig montert, da det ble lagt nytt gulv i stuen- så ble peisen 1 cm for høy i forhold til røykrøret. Dette skal selger få ordnet før overtagelse. Avstand til brennbart materiale er ok. Pipe/ildsted kontrollert og godkjent i 2015 iht. eier.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.03.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5941, tinglyst: 25.02.1997: Pantsettelseserklæring - Sameiet har pant på kr 10.000,- til sikkerhet for betaling av fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr. 25406, tinglyst 18.09.1996, type heftelse: Erklæring/avtale - Div. best. vedr. nettstasjon.

Dagboknr. 7983, tinglyst 13.03.1997, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning -

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Blakstadlia Boligsameie, med sameiebrøk 123 / 5093.

Sameiet består av 38 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 89 80

Det er to dugnader i året, vår og høst.

Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Maling av sameiet i 2015

- Utbedring av endevegg.

- Maling av ytterdører og boddører.

- Brannforebyggende arbeid, herunder brannvernrunde og sjekk av det elektriske anlegget.

Planlagte påkostninger som det er avsatt penger til:

- Utbedring av balkongdørbeslag.

- Eventuell reparasjon av tak v/karnapp.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 153c med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 6. mars 1995.

Eiendommen ligger delvis i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter og delvis i LNFR-område (landbruk-, natur-, friluftsformål samt reindrift) i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 330,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing/tilsyn. Renovasjon betales gjennom fellesutgiftene. Det må i tillegg påregnes kostnader vann/avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk.

Fellesutgiftene er kr 2.351,- pr. mnd. og inkluderer: Diverse drift og vedlikehold, måking, gressklipping, felles byggningsforsikring, utvendig vedlikehold, renovasjon og kabel-tv fra Get.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Fellesutgifter brøk - 286,-

Fellesutgifter fast - 1.778,-

GET kabel-tv - 287,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og har avgift på kr 699,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører

kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.254.749,-

Av dette beløpet utgjør kr 21.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Blakstadmarka
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Åby 0.8 km
Østenstad kirke 0.9 km
Blakstad sykehus 1.1 km
Blakstad brygge 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.3 km
Sentralstasjon Oslo S 25.3 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 3 km
Bussholdeplass Blakstad hageby 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 2.8 km
Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 3.6 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.3 km
Treningssenter Elixia Asker 4.1 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Vettre skole (1-7 kl.) 1.5 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 3.6 km
Den alternative skolen (9?10 kl.) 3.8 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 4 km
Bleiker videregående skole 3.9 km
Asker videregående skole 3.7 km

Barnehager

Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 0.9 km
Vepsebolet barnehage (1-5 år) 1 km
Østenstad Menighetsbarnehage (3-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 4.6 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.9 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 0.7 km
Postkontor Asker Postkontor 4.5 km
Apotek Vollen Apotek 3.1 km
Apotek Apotek 1 Asker 4.3 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 1.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 4 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 4.3 km
Bensin Shell Vettre 2.4 km
Bensin Circle K Asker 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 35,3 %
Gj.snittalder kvinner 36,3 %
Husholdninger med barn 40,4 %
Husholdninger uten barn 59,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4252
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Blakstadmarka 891 403

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?