Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

08hoydefoto

09hoydefoto

23stue

25stue

27spisestue

26spisestue

40kjokken

63bad

62bad

61bad

64badstue

71soverom

73oppholdsrom

70soveorm

22stue

72oppholdsrom

81gang

82gang

80gang

20stue

51detalj

21stue

01fasade

03fasade

05utsikt

30terrasse

31terrasse

32terrasse

10hoydefoto

06uteomrade

02fasade

07hoydefoto

11hoydefoto

Blomsterbakken_11_d_etg1_2D

Blomsterbakken_11_d_kjeller_2D

Tøyenhaugen

Blomsterbakken 11 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 150 000,-

Tøyenhaugen: Romslig og innholsrik bolig med flotte solforhold og fin utsikt!

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
166 / 184 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger solrikt til i et veletablert og barnevennlig boligområde på Tøyenhaugen. Eiendommen ligger usjenert til med fantastisk utsikt mot Varingskollen og dalen i et stille og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er gode adkomst - og parkeringsforhold.

Det er kort vei til Varingskollen alpinanlegg som byr på vintersport, Nordmarka og Romeriksåsene med utmerket turterreng sommer som vinter.

Kort vei til barnehager og matbutikk (kiwi). Det er ca. 4,3 til ungdomsskole og ca 2,4 km til barneskole. Det er ca. 5 km til Åneby sentrum som kan tilby apotek, matbutikk, veterinær, blomster, gull- og urforretninger samt solstudio. Mo Senteret ligger ca. 9 km sørover og kan tilby bl.a. apotek, vinmonopol, restauranter, diverse forretninger, matbutikk, legesenter og diverse andre butikker og servicetilbud. Her ligger også Bjertnes videregående skole. Det er ca. 5 min med bil til Aas gård som kan tilby 18 hulls golfbane.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Kirkeby barneskole og Hakadal ungdomsskole. Videregående skole (Bjertnes) på Mo.

Flere barnehager i området hvor man kan nevne Tøyen barnehage (0-6 år), Tøyenåsen barnehage (1-6 år) og Døli andelsbarnehage (0-6 år).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg RV4 forbi Åneby og ta deretter av mot Tøyen for så å ta til venstre ved kirken. Følg Gamleveien til man kommer til Kiwi (venstre side), og ta så til venstre ned til Blomsterbakken. Følg denne veien frem til Blomsterbakken 11, og gå opp stien på nordsiden av bygningen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 150 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1968

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

166m2

Bruksareal

184m2

Tomt

263m2

KR-kode

621742

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blomsterbakken 11 D, 1487 Hakadal

Gnr. 56, bnr. 79 i Nittedal kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 203 kvm

Totalt bruksareal: 184 kvm

Totalt primærrom: 166 kvm

Primærrom:

Kjeller: Stue, bad, badstue, vaskerom, 2 innredede rom brukt som soverom, gang: 70 kvm

1 etg.: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken: 96 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 3 boder: 18 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2017 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 462,8 kvm. Pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Eiendommen er noe terrassert med fin forstøtningsmur på nordsiden av tomten og adkomst både til inngangsparti og terrasse utenfor boligens stue.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Kjedehus oppført med trebindingsverksvegger. Grunnmur i betong, antatt på fast grunn eller stabile masser. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig tre panel. Flatt tak, antatt tekket med papp/membran. Yttertak er ikke besiktiget. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer. Brun glatt ytterdør med 1 lags glass. Overbygget terrasse på totalt ca. 24 m². med adkomst fra stue og hage, overbygget del på ca. 13 m².

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Bolig oppført med tidstypiske byggemetoder som fremstår med opprinnelig utførelse. Det er eldre

standard over innredninger, overflater og utstyr. Stedvis eldre overflater samt eldre bad, oppgraderinger må påregnes. Eldre bad i 1 og kjeller samt eldre vaskerom, oppgraderinger/rehabiliteringer må påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Praktisk og romslig bolig med fine solforhold og nydelig utsikt i attraktivt og barnevennlig boligområde.

1 etg.:

Vindfang med flislagt gulv, beiset trepanel på vegger og takess i himling. Varmekabler i gulvet. Gang med parkettgulv, brystningspanel dels malt tekstiltapet på vegger, takess i himling. Soverom 1: parkettgulv, brystningspanel dels malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. Skyvedørsgarderobe montert i rommet. Vinduer fra 2004. Soverom 2 med vinylgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. Panelovn montert samt garderobeskap.

Bad/wc med vinylgulv, vinyltapet på vegger og takess i himling. Badekar montert i rommet. Wc i hvitt porselen. Servant i hvitt porselen og speilskap montert over servant. Varmekabler i gulv med 3 innstillinger. Kjøkken med vinylgulv, tapet på vegger og takess i himling. Kjøkkeninnredning med eikefinerte fronter. Fliser på vegg mellom benkeskap og overskap. Lys under overskap for lys på arbeidsflaten. Dobbel rustfri kum nedfelt i benkeplaten. Panelovn montert i rommet. Avtrekksvifte over komfyr. Liten spiseplass på kjøkken. Stue med parkettgulv, malt glassfiberstrie dels trepanel på vegger, takess i himling. Utgang til solrik og usjenert terrasse med fin utsikt, delvis overbygget.

Kjeller:

Kjellerstue med parkettgulv, trepanel på vegger og beiset rupanel i himling. Kombinert peis med parafinbrenner montert i rommet. Det er montert parafintank i kjellerbod.

Bad/wc med flislagt gulv, baderomsplater på vegger og i himling. Dusjnisje. Servant nedflet i plate over skap. Wc i brunfarget porselen. Badstue med gulv i betong med trepanel på vegger og i himling, Trebenker montert. Vaskerom med flislagt gulv, baderomsplater på vegger og i himling. Rustfri kum montert. Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2009. Skap montert og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet. Innredet rom som soverom med parkett på gulvet, tekstilstrie på vegger og trepanel i himling. Panelovn montert i rommet. Vindu fra 2004. Innredet rom som soverom 2 med parkettgulv, malt tekstilstrie på vegger og trepanel i himling. Garderobeskap montert i rommet. Garderoberom med teppegulv, tynnplater på vegger og beiset rupanel i himling. Skyvedør. Hobbyrom med tregulv, betongvegger og gipsplater i himling. Hyller montert i rommet. Gang ut med betonggulv, betongvegger og sponplater i himling. Bod med betonggulv, sponplater på vegger og i himling.

Oppvarming

Eiendommen har ved ovn, panelovner, og varmekabler i entre, bad 1.etg, bad i kjeller, og kjellerstuen.

Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2009 montert i vaskerom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Boligen har garasjeplass i felles rekkegarasje rett i nærheten av boligen med 1 bilplass. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1968.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for den opprinnelige eiendommen. Megler har undersøkt med kommunen og også kontollert i byggesaksmappe uten at slikt dokument foreligger. Det som fantes i byggesaksmappe på kommunen var en godkjent byggetillatelse for kjeller fra 1976 men utover dette foreligger det ikke noen ytterligere søknader eller godkjenninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1123, tinglyst 15.02.1973, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte, servitutten beskriver at eier av eiendommen er forpliktet til å være medlem av Tøien Velforening og at opprinnelig eiers rettsetterfølgere på eiendommen har samme forpliktelser og rettigheter som servitutten beskriver. Det foreligger ideell bruksrett til halve boden under terrassen i parsell 93 som er nabo rett over og at eier kan gå til og fra boden over nabens eiendom. Videre foreligger det rett til adkomst til Liljeveien via felles opparbeidet gangvei. Eier er forpliktet til å delta i felles vedlikehold av adkomstveien.

Dagboknr 1357, tinglyst 21.02.1973, type heftelse: Erklæring/avtale. Servitutten angir overenkomst om samvirke av vertikaldelt bolig. Dokumentet beskriver at tomtedelene går i veggskille mellom eiendommene og at hver eier er eier av sin del. Hver eier er forpliktet til å sørge for at boligen utvendig holdes godt vedlike. Eierne har gjensidig rett til å føre vann og kloakkledninger over sine tomtedeler og foreta nødvendig reparasjon og ettersyn av ledningsnettet. Eierne er i fellesskap forpliktet til å vedlikeholde felles ledninger. På samme måte skal eierne ha gjensidig rett til nødvendig adkomst til sine tomter.

Det må ikke foretas utvendige forandringer på noen av boligene eller føres opp andre hus på tomtene uten at de øvrige eiere er varslet og at samtykke fra husbanken foreligger.

I tilfelle brann skal den enkelte eier overfor Husbanken og de øvrige eiere være forpliktet til å gjenoppføre boligen til full verdi innen 2 år. Gjenoppføringen må skje etter tegninger og byggeplan godkjent av Husbanken.

Tinglyst avtale er bindende for eiere og deres rettsetterfølgere.

Siden det nå ikke foreligger pant til husbanken er avtalene å anse som en servitutt vedrørende samvirke av eiendomsmassen mellom eierne.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for deler av Tøien gård datert 12.05.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.12.1967.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Eiendommen er vasket til visning og vil ikke bli ytterligere rengjort frem til overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 5.318,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler, så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 31,94 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2017). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

VED EIENDOMSSKATT:

Eiendomsskatten er kr 5.135,- pr år.

Selger har ikke kunnskap om eiendommens strømforbruk.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.712,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift fra

kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Velforening: 1992,- pr. mnd, inkludert strøm/brøyting/forsikring garasje

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.229.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Tøyen
Kirkesogn Hakadal

Steder i nærheten

Hakadal Kirke 1.8 km
Hakadals Verk 3.4 km
Åneby 4.3 km
Varingskollen 4.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.1 km
Jernbanestasjon Hakadal 3.8 km
Bussholdeplass Tøyen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Elvetangen idrettsanlegg 4.2 km
Idrettsanlegg Aas Gaard Golfpark 3.5 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 8.4 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 9.7 km

Steder av interesse

Skoler

Kirkeby skole (1-7 kl.) 2.4 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 4.3 km
Bjertnes videregående skole 9.3 km
Stovner videregående skole 22.1 km

Barnehager

Tøyen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Tøyenåsen barnehage (1-6 år) 0.8 km
Døli Andelsbarnehage (0-6 år) 3.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 9.3 km
Kjøpesenter Hagansenteret 15.7 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 0.4 km
Postkontor Meny Åneby 4.3 km
Apotek Ditt apotek Åneby 4.4 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 9.3 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 9.3 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 21.9 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 0.4 km
Dagligvare Meny Åneby 4.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 3 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 15.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 3 km
Bensin st1 Nittedal 9.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 45,2 %
Gj.snittalder kvinner 46,3 %
Husholdninger med barn 26,7 %
Husholdninger uten barn 73,3 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 611
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 22729 9298
Grunnkrets: Tøyen 350 161

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?