Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Blomsterveien 11B

Blomsterveien 11B

Solrik terrasse

Terrasse

Velkommen!

Stue

Stue med flott gjennomlys

Stue med utgang til koselig solrik hage

Spisestue

Stue

Usjenert solrik terrasse

Usjenert terrasse

Anneks i hage

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Trapp

Soverom 2.etg

Soverom 2.etg

Soverom med utsikt til Oslofjorden og Oslo-by

Soverom

Soverom

Stue u.etg

Bad

Bad med stort badekar

Bad med nydelig utsikt

Vaskerom u.etg

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Nesoddtangen

Blomsterveien 11 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 780 000,-

Nesoddtangen: Lyst og pent rekkehus i meget attraktivt og barnevennlig boområde.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 780 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 615,-
Fellesgjeld:
Kr 16 674,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og meget barnevennlig boområde, meget sentralt på Tangen. Blomsterveien er et flott område for barnefamilier med balløkke og lekeplasser i nærmiljøet, samt trygg vei til skoler og barnehager. Det er få minutters gange til forretningssenter med butikker, kafé, lege/tannlege samt Tangenten, Nesoddens nye kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Kort vei til offentlig kommunikasjon og buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange fine badestrender. Nærmeste strand, Hornstranda, ligger ca. 10 minutters gange unna med vestvendte svaberg og stupemuligheter. Oksval strand og båtmarina er barnefamiliens favoritt med gressplener og utsikt mot Oslo. Den ligger ca. 20 minutters gange unna. Hellviktangen, er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall, samt flotte tur/rekreasjonsområder i Nesoddmarka som byr på turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden og treningssenter på Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Granholt og følg Vestveien oppover. Ta inn Blomsterveien på høyre hånd og følg denne innover. Eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 780 000,-

Fellesgjeld

Kr 16 674,-

Totalpris

Kr 4 796 674,-

Felleskostnader

Kr 2 615,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1955

Soverom

3

Primærrom

75m2

Bruksareal

105m2

Tomt

13087m2

KR-kode

511763

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blomsterveien 11 B, 1450 Nesoddtangen

Gnr. 4, bnr. 214, fnr. i Nesodden kommune.

Andelsnr. 14, Tangen II Borettslag, org.nr. 948 093 855

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bolig:

Totalt bruttoareal: 118 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, trapperom opp, entré: 38 kvm

3 soverom, bad, gang, trapprom: 37 kvm

Sekundærrom:

Innredet rom, gang/trapperom, bod m/vask: 28 kvm

Trapperom ned: 2 kvm

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke m/nedfellbar stige i gang.

Redskapsbod:

Totalt bruttoareal: 7 kvm

Totalt bruksareal: 7 kvm

Sekundærrom: Bod med lagringsmuligheter.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.05.2017 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 13.087 kvm som tilhører borettslaget. Disponibel del av borettslagets felles tomt mot sørvest er godt opparbeidet som hage med plenareale

og beplantninger. Innslag av noe fjell. Bruddskiferlagt på framsiden og trapp som adkomst felles med nabo. Stablet natursteinsmur mot veien med malt tregjerde. Platting oppført i samarbeid med nabo.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger fram til første inntaksforgreining og borettslaget videre.

Det bemerkes:

Eier opplyser om at stikkledningene under huset skal "fornyes" ved å legge inn et rør i de eksisterende. Om kostnaden for den siste biten som stikker opp i hver enhet skal belastes alle eller hver enkelt enhet, har ikke generalforsamlingen kommet til enighet om ennå, da man ikke har innhentet de nøyaktige kostnader av dette.

Bebyggelse

Boligen:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Bygningen er fundamentert med grunnmur i plasstøpt betong til antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel som sist ble overflatebehandlet i 2010. Etasjeskillere i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1984. Lite vindu på bad fra 1987, vinduer i soverom fra 2013, vindu fra nord fra 2015 og 2 små kjellervinduer fra 2007.

Redskapsbod:

Bygningen er enkelt fundamentert med Lecablokker rett på grunn. Bygningen er av type byggesett fra Bauhaus, oppført i maskinlaftet tre. Saltak tekket med takpapp og takrenner i plast.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehusleillighet over 3-plan beliggende som midtseksjon mot sydøst i 4-mannsrekke. Eiendommen er beliggende med sør-vestvendt hage med meget gode sol- og lysforhold. Gjennomgående bolig med stue vendt mot sydvestvendt disponibel godt opparbeidet hage. Flott utsikt mot Oslo og indre Oslofjord fra soverom og bad i 2. etg. Utgang fra stue i 1. etg. til sørvestvendt terrasse på ca. 22 kvm og nordøstvendt platting på 11 kvm ved adkomst. Eiendommen ble delvis oppgradert i 2006 med delvis innredet kjeller og montering av vedovn. Senere er det utført stedvis utskiftning av vinduer i 2007 og 2015 og oppføring av felles platting med nabo og terrasse i hage, samt redskapsbod i 2013.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og med generelt nyere overflater. Boligen er forøvrig oppgradert og påkostet av tidl. eier med bl.a. nytt kjøkken og bad i 2004-05.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2005 med glatt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate og utslagsvask. Lys under overskap. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Medfølgende hvitevarer som komfyr fra 2003, oppvaskmaskin fra 2012 og nytt kjøleskap.

Bad i 2. etasje:

Plassbygget flislagt baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjhjørne med glassdør i nytt badekar og toalett. Nyere opplegg for vaskemaskin.

Opprinnelig bad renovert i regi av tidl. eier i 2004.

Grovvaskerom:

Opprinnelig kjellerbod med opplegg for vaskemaskin installert i 2008. Høiax varmtvannsbereder på 200 liter.

Det bemerkes at rommet ikke er et våtrom. Opplegg for vaskemaskin regnes derfor som installert i en kjellerbod uten sluk. Det anbefales å etablere

Waterguard med automatisk lukking av stoppekran og føler på gulvet, for å unngå følgeskader ved en eventuell vannlekkasje.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel, malte flater og mdf-panel. En vegg med nyere malt tapet i stue og tapet på ett soverom. Fliser på bad. Overflater hovedsakelig fra byggeåret. Div. overflatebehandlinger utført i 2017. Nye vegger på soverom med mdf-panel utført ved egeninnsats i 2009.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med originalt tregulv, slipt og lakkert i 2005. Det er laminatgulv på kjøkken, gang og i entré. Fliser på bad. Nyere tregulv med fuktsperre på støpt dekke i kjellergang og innredet rom. Støpt dekke i bod.

Overflater hovedsakelig fra byggeåret og antatt 1980-tallet.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel. Nyere panel i spisestue. Malt flate i entré. Nyere mdf-panel på soverom.

Overflater hovedsaklig fra byggeåret. Overflate på bad malt i 2017. Mdf-panel på soverom utført ved egeninnsats i 2009.

Annet fast inventar:

- Brann og tyverialarm tilknyttet S24

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Utestikk/Utekran/Utelys

- Kabel-tv

- Diverse belysning

- Manuell markise fra 2015

- Skyvedørsgarderobe med speil og innredning i entrè

- Garderobeskap på soverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner, samt vedfyring i vedovn i stue. Gulvvarme i bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap i trapperom i 2. etg. med automatsikringer, overspenningsvern, jordfeilbrytere i regi av borettslaget. Eldre måler og innholdsfortegnelse.

El-tilsyn ble utført 16.03.2017 av Nettpartner Arena As avd. Vinterbro.

Det gjøres oppmerksom på at innen 01.01.2019 skal samtlige nettkunder i Norge ha byttet til automatisk måleravlesning. Nettleverandøren tar initiativ til

utskiftningen og kostnader til ny automatisk strømmåler og monteringen av denne skal inngå i nettleien fram i tid og over en lengre periode.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Parkering langs veien med plass foran boligen hvis ledig. Endeboligene har egne parkeringer på endene. Eier opplyser om at plassen foran 11a hovedsakelig benyttes av beboer i 11b, da 11a har biloppstillingsplass på enden av huset. Det opplyses likevel om at det er gateparkering. Begrensede

muligheter for leie av garasjeplass i brl. etter lister/ansiennitet, med lengre ventetid. Det skal være adkomst over hagedelene mellom boligenhetene. Denne er helt ytterst i hagen med gjerde langs tomtegrensa og med enkle porter i tre.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det er svært vanlig i komunen at eiendommer mangler nevnte dokumentasjon.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 3776, tinglyst 11.08.1953 Bestemmelse om bebyggelse

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Bestemmelse om gjerde

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde

ledninger m.m.

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Dagboknr 3554, tinglyst 07.05.1975 Erklæring/avtale

Byggeforbud på nærmere angitt avstand

Rettighetshaver

GNR. 4 BNR. 276

Gjelder denne eiendom m.fl.

Dagboknr 9106, tinglyst 24.11.1995

Erklæring/avtale

Rettighetshaver gnr. 2, bnr. 987

Rett til å bygge nærmere felles grense enn 4 meter.

m.fl.best.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18/6-2015 og 22/10-2015 avsatt til boligbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.615,-/md. (Vil øke til kr. 2688,-/md fra 1/7-17)

Felleskostnadene inkluderer: Kommunale avgifter, Kabel-tv, felles byggforsikring, snømåking, vask av fellesarealer, drift og forretningsførsel.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 7.500,-/år.

Boligen er tilknyttet get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet S24 alarmselskap som koster kr.5100,-/år. Avtalen kan medfølge dersom ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.781.059,-.

Av dette beløpet utgjør kr 16.674,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Tangenåsen
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Oksval brygge og badestrand 1.2 km
Flaskebekk brygge 1.3 km
Hornstranda badeplass 1.3 km
Tangen brygge 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.8 km
Bussholdeplass Tangenåsen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.6 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 3.1 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.3 km
Nesodden videregående skole 3.1 km
Frogn videregående skole 21.1 km

Barnehager

Oksval barnehage (1-5 år) 0.6 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 0.8 km
Startgropa barnehage (1-3 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 23.6 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.7 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.4 km
Apotek Nesodden apotek 1.3 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 23.6 km
Dagligvare Meny Tangen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.3 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.5 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 34,6 %
Gj.snittalder kvinner 38,4 %
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 580
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Tangenåsen 473 195

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?