Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 400 000,- for kr 6 400 000,-

Blomsterveien 24B

Blomsterveien 24B

Blomsterveien 24B

Blomsterveien 24B

Nydelig fjordutsikt

Terrasse med flott utsikt

Solrik terrasse

Solrik terrasse

Velkommen!

Entrè

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjellerstue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

Plantegning

Plantegning

Plantegning

2Dplan

Nesoddtangen - Lyst og pent rekkehus beliggende meget sentralt i attraktivt boområde.

Blomsterveien 24 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 750 000,-

Nesoddtangen - Lyst og pent rekkehus beliggende meget sentralt i attraktivt boområde.: Nesoddtangen - Lyst og pent rekkehus beliggende meget sentralt i attraktivt boområde.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 402,-
Fellesgjeld:
Kr 33 606,-
AREAL (P-ROM / BRA)
131 / 147 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rekkehus beliggende i et meget veletablert og barnevennlig boområde sentralt på Tangen. Boligen ligger solrikt til med meget god utsikt mot Oslo. Det er få minutters gange til Tangen senter med butikker, kafé, lege/tannlege samt Tangenten, Nesoddens kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Få minutters gange til bussholdeplass med buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden, Oksval strand og båtmarina, finner du ca. 15-20 minutters gange unna. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt flotte tur/rekreasjonsområder i Nesoddmarka som byr på turstier, lysløype og flott turterreng både sommer som vinter. Treningssenter på Varden, Tangen Senter og lite treningssenter på Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv. Hellviktangen, er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til høyre i denne og følg fv 157 nordover. Ta inn Blomsterveien på høyre hånd og følg denne innover. Ta inn første vei på venstre hånd. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 33 606,-

Totalpris

Kr 5 783 606,-

Felleskostnader

Kr 2 402,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1959

Soverom

3

Primærrom

131m2

Bruksareal

147m2

Tomt

28022m2

KR-kode

5118141

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blomsterveien 24 B, 1456 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 1005 i Nesodden kommune.

Andelsnr. 69, Tangen 5 Borettslag, org.nr. 952 757 121

Tomten

Eiet tomt på 28.022 kvm som tilhører borettslaget. Disponibel tomt ved adkomst mot sør er opparbeidet med en liten plen samt skiferlagt uteplass og adkomststi. På nordsiden er det en hage med plen og beplantninger, samt gruslagt nisje utenfor kjeller. Det er asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Det er opparbeidet diverse felles parkeringsplasserved adkomstveiene for borettslaget. Beboerne i rekke nr. 24 benytter seg nå av plassene ved veiskulderen i Konvallveien nedenfor nr. 24D. Det foreligger forslag i borettslaget om opparbeide av oppstillingsplasser til alle.

Garasjeplass kan leies av borettslaget etter venteliste som administreres av styret.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Felles brønnvann for vanning av hageplanter ved adkomststi, skal komme fra borettslagets brønn ved garasjene iflg. eier.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 168 kvm

Totalt bruksareal: 147 kvm

Totalt primærrom: 131 kvm

Primærrom:

Peisestue, gang/trapperom: 18 kvm

Stue/spisestue, kjøkken, trapperom, entré: 72 kvm

3 soverom, bad, gang/trapperom: 41 kvm

Sekundærrom:

Grovvaskerom, bod: 16 kvm

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke m/nedfellbar stige i gang.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.2018 utført av Takstmannen as. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom definert som kjellerstue ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. lysforhold (min. 10% lysåpning av gulvareal).

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur i pusset betong i opprinnelig del og leca grunnmur i tilbygd del til antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Etasjeskillere i tre og takkonstruksjonen av type saltak tekket med betongtakstein. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1987. Orginale koblede vinduer med 2-lags glass i kjelleretasje og bad. Overbygget inngangsparti.

- Det er blindkjeller under tilbygd del av bygningen. Rommet måler ca. 21 m², men er ikke målbart uten gulv og hovedsakelig fjell og grus. Uinnredet rom med pussede murvegger og asfaltvindtettplater i himling.

- Utvidet nisje på 6 kvm utenfor nederst ved utetrapp fra stue. Denne er gruslagt og det er muligheter for lagring.

- Tilløp til råte nederst på utvendig vindusbelistning på takterrasse.

- På takterrassen bemerkes det underliggende tettesjikt med påregnelig omtekkingsbehov i nærmere fremtid.

- Utskiftningsbehov av ytterdører med utvendige råteskader i terrassedører.

- Ytterkledning er tidligere behandlet utvendig med linolje noe som medfører til en kjemisk reaksjon og luftbobler i overflatene.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehus over 3-plan med adkomst til eiendommen via felles sti og trapp fra Konvallveien på sydsiden. Boligen har tilhørende disponibel hage både på nord- og sydsiden. Det er utgang fra soverom til nordvendt takterrasse på ca. 29 kvm. Sydvendt hage og uteplass ved ved inngangen.

Boligen ble oppført i 1959 og tilbygget i 1985, og fremstår med standard hovedsakelig fra byggeårene. Fra 2005 er det blitt utført en generell oppussing av overflater og ny kjøkkeninnredning, samt noe el-anlegg.

Kjøkken:

Hvit, glatt kjøkkeninnredning med stedvise overskapsfronter med glass fra 2005. Laminat benkeplate med utslagsvask. Mosaikkfliser over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilatorhette i stål og integrerte hvitevarer fra 2013 som komfyr, induksjon platetopp og oppvaskmaskin.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer

Bad i 2. etasje:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Toalett og dusjhjørne med dusjkabinett.

Originalt bad oppusset med nye overflater og sanitærutstyr i 2005.

- Mekanisk ventilasjon mangler.

Grovvaskerom i kjeller:

Enkelt utstyrt grovvaskerom fra byggeår. Rommet er utstyrt med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedning på 200 liter fra 2005.

- Rommet ikke er et våtrom uten sluk eller våtromstandard og det mangler lufteluke.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt tapet, strie og panel. Pusset mur i bod og grovvaskerom.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeårene med senere overflatebehandlinger, hovedsakelig i 2005. Malt strietapet på bad montert av dagens eiere og del av stue er overflatebehandlet i 2015.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminatgulv fra nyere dato i hovedrom og 2 soverom. Originalt tregulv i innredet del nede og i gang og et soverom oppe. Vinylbelegg på bad og fliser i entré. Støpt dekke i bod og grovvaskerom.

Overflatene er fra eldre byggeår og 2005.

- Tregulv i kjellerstue med skjøtesprekker, antatt lagt for fuktig. Det er en knust og noe løse fliser i entré med utskiftningsbehov, samt større slitasje på tregulv i 2. etasje.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte folierte takplater, panel og glatte flater. Det er en type lydplater i soverom mot sydøst.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeårene med senere overflatebehandlinger, hovedsakelig i 2005.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV

- Utekran på takterrasse fra nyere tid

- Markiser mot syd

- Diverse belysning og panelovner

- Skap satt inn i nisje nederst ved trapp i 1. etasje

- Originalt plassbygd garderobeskap og overskap over seng på soverom mot nordøst.

Hylle i gang medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner, samt vedfyring i moderne klebersteinsovn med glassfelt i stue. Gulvvarme i entré fra 2005 og eldre stråleovn på bad.

- Det bemerkes at varmekabel i entré kun står på 18 grader av ukjent årsak, men virker iflg. eier.

- Oljefyr ble byttet ut med peisovn og det ble satt inn panelovner i stue i 2005 iflg, eier. Oljetank er nedgravd ved adkomst. Denne er ikke i bruk, men må dokumenteres tom og rengjort, eller fjernes. Tanken er tømt iflg. eier.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap med automatsikringer, automatisk måler, overspenningsvern og innholdsfortegnelse plassert i trapperom.

Sikringsskapet ble modernisert i 2005 av Elektrogutta AS. Større kurs til ny platetopp er montert senere i 2013. El-anlegg forøvrig er hovedsakelig fra eldre dato.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 11/3-1958.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1) Mangler takstein

2) Mangler delvis planering inntil mur

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Det er svært vanlig at ferdigattest mangler på eiendommer fra denne byggeperioden i Nesodden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Utbygg/tilbygg er ikke omsøkt i kommunen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 stk. servitutter på borettslagets eiendom.

Disse antas ikke å ha betydning for eier av denne leil.

Omhandler blant annet:

29.05.1956 1459 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD

Bestemmelse om bebyggelse

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbane

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.

Plikt til medlemskap i Velforening/Grendelag

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

24.11.1977 10359 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Bestemmelse om benyttelse

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Det er utført radontest av boligen uten for høye verdier iflg. eier, men dokumentasjon bør fremskaffes. Dagens grenseverdier er iht. Tek. 10 maks 200 Bq/m³ anbefalt 100 Bq/m³.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Tangen V Borettslag.

Borettslaget består av 74 boliger.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63 00 10 34

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse i kommuneplan dater18.06.2015 og 22.10.2015.

Det er ikke planlagt byggearbeider i nærområdet, men utbygging på Tangen senter og Tangentoppen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 2.402,-/md. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles byggforsikring, kabel-tv, snømåking, vask av fellesarealer, drift/forretningsførsel, betjening andel fellesgjeld.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kapitalkostnad renter kr. 71,-

Felleskostnader kr. 1 580,-

Kapitalkostnad avdrag kr. 431,-

Tilleggsytelser: Tillegg kr. 200,-

Objekt: Tilbygg ( 5831 - 28 ) kr. 120,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 15.000,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr.300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 5.784.638,-

Av dette beløpet utgjør kr. 33.606,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Oksval
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Tangenten/Bibliotek 0.5 km
Oksval brygge og badestrand 1.1 km
Skoklefall kapell 1.2 km
Flaskebekk brygge 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.6 km
Bussholdeplass Tangenåsen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.7 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 3 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 1.5 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Nesodden videregående skole 3 km
Frogn videregående skole 21 km

Barnehager

Oksval barnehage (1-5 år) 0.3 km
Oksval bhg. - Blomsterveien (1-6 år) 0.5 km
Startgropa barnehage (1-3 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.5 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.4 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.5 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Meny Tangen 0.5 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.4 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.7 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 35,9 %
Gj.snittalder kvinner 40,1 %
Husholdninger med barn 40,2 %
Husholdninger uten barn 59,8 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 935
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Oksval 737 333

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?