Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 750 000,- for kr 4 750 000,-

Vøyenenga/Kirkerud - Pent rekkehus o/3 plan med hage - Ny garasje - Pent kjøkken & bad - Kort vei til lekeplass & barnehage.

Stor terrasseplatting

Lekeplass er å finne bare 50 meter unna boligen.

Vøyenenga/Kirkerud - Pent rekkehus o/3 plan med hage - Ny garasje - Pent kjøkken & bad - Kort vei til lekeplass & barnehage.

Boligens 2.etasje - består av stue & kjøkken

Boligens 2.etasje - består av stue & kjøkken

Boligens 2.etasje - består av stue & kjøkken

Boligens 2.etasje - består av stue & kjøkken

Balkong ut fra stuen

Pent kjøkken med plass til spisebord

Pent kjøkken med plass til spisebord

Pent kjøkken med plass til spisebord

Entrè - boligens 1.etasje

Boligens 1.etasje: Her finner en boligens 3 sover, bad og utgang til terrasen

Boligens 1.etasje: Her finner en boligens 3 sover, bad og utgang til terrasen

Boligens 1.etasje: Her finner en boligens 3 sover, bad og utgang til terrasen

Lekkert overflateoppusset bad

Lekkert overflateoppusset bad

Boligens underetasje

Kjellerstuen er et meget praktisk rom for ungdommen.

Kjellerstuen er et meget praktisk rom for ungdommen.

Vaskerom

Boligens inngangsparti

Boligens inngangsparti

Lekeplass er å finne ca 50 meter unna boligen

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

Plantegning underetasje

Vøyenenga/Kirkerud - Pent rekkehus o/3 plan - Ny garasje - Plen & terrasseplatting - Pent kjøkken & bad.

Borkenveien 5 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 750 000,-

Vøyenenga/Kirkerud - Pent rekkehus o/3 plan - Ny garasje - Plen & terrasseplatting - Pent kjøkken & bad.: Vøyenenga/Kirkerud - Pent rekkehus o/3 plan - Ny garasje - Plen & terrasseplatting - Pent kjøkken & bad.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
119 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et meget godt etablert boligområde ved Kirkerud på Vøyenenga. Feltet ligger som nabo til Kirkerud alpinsenter som er en populæt skibakke på vinterstid. Kort vei til Vøyenenga senter hvor man bl.a. finner hyggelige kaféer og spisesteder og frisør. Kirkerudbakken barnehage er rett borti gaten. Flotte tur- og rekreasjoner i området ved Ringiåsen. Lekeplass har man på baksiden av rekkene i Borkenveien 5.

Sandvika by finner du bare en kort kjøretur unna og kan by på gode shoppingmuligheter, caféer, kino, eget kultursenter, samt mye mer. På regntunge dager er det muligheter for shopping i et av nordens største shoppingsenter.

På varme sommerdager kan man dra til Kadettangen, som er en meget populær badestrand i Sandvika med fine sandstrender og volleyballbaner. Kalvøya ligger like utenfor Kadettangen med flotte bademuligheter og grøntarealer for lek og turer. Av andre fine turmuligheter i området har man Kolsåstoppen med sine 379 moh. som har en fantastisk utsikt over Bærum. Av annet har man Emma Hjorth museum i området som viser en spennende del av vår sosialpolitiske historie, spesiellt fram til krigen. Museumet har også en fotosamling, diverse avisutklipp og en database, til bruk for studier eller annen undersøkende virksomhet.

Gangavstand til busstopp som går til Sandvika, og videre til Oslo. Tog fra Sandvika stasjon. Det er ca. 1 min til påkjøring E16 som igjen tar deg over på E18 ved Sandvika.

Barnehager og skoler

Nærmeste barnehage er Kirkerudbakken barnehage som ligger ca 500 meter unna. Levre- og Emma Hjort barneskole er nærmeste skolene.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 750 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

119m2

Bruksareal

123m2

Tomt

186m2

KR-kode

171828

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Borkenveien 5 F, 1339 Vøyenenga

Gnr. 47, bnr. 200 i Bærum kommune.

Det følger med eiendommen en ideell andel av flere realsameier i området. Se vedlagt grunnbok i salgsoppgaven for oversikt, eller spør megler.

Tomten

Eiet tomt på 186 kvm. Tomten er ikke avgrenset med gjerdet eller hekk.

Parkering

Garsjeplass for 1 bil i nyoppført garasjerekke. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Garasjerekken er oppført på gnr. 47, bnr. 197 der Borkenveien 5 F har tinglyst 1/128 ideell andel av realsameiet. Disponeringen av garasjen er ikke skriftlig regulert og eier av boligen (den eiendommen som selges) har ikke noen formelle rettigheter til garasjen. Kjøper overtar risikoen vedr. dette. Det anmodes om at kjøper sammen med de øvrige som disponerer garasjene sikrer seg rettsvern for bruken.

Garasjene er ikke malt. Selger opplyser at det etter planen skal gjøres på dugnad i sommerferien. Dersom dette ikke blir gjort etter planen, må ny eier påregne kostander/egeninnsats for dette.

Garasjeeierne i en vedlikeholdsenhet er i fellesskap ansvarlig for vedlikehold av garasjene, herunder tak og vegger og det elektriske anlegget. Kostnader ved vedlikehold som sameierne i en vedlikeholdsenhet i fellesskap er ansvarlig for, skal fordeles likt mellom de berørte garasjeeierne i vedlikeholdsenheten, med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnaden etter nytten for den enkelte garasje. Kostnader ved vedlikehold av garasjeport er den enkelte garasjeeier ansvarlig for, ref. vedtektene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private og private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private og felles private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 119 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 123 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

-1. etasje 35 kvm: Kjellerstue, vaskekjeller.

1. etasje 42 kvm: Bad, entré/gang, trapperom, 3 soverom.

2. etasje 42 kvm: Stue/kjøkken.

Sekundærrom:

Rekkehus:

-1. etasje 4 kvm: Bod.

Kjeller har ikke fullt ut tilfredstillende rømningsvei iht. krav til oppholdsrom. Takhøyde i kjeller er ca 208 cm.

Garasje: 17 kvm. BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Tiltalende bolig i rekke i et populært boområde på Vøyenenga ved Kirkerudbakken. Boligen er over 3 plan med utgang til terrasse på ca. 30 kvm. med adkomst til plen. Boligen disponerer 1 garasjeplass i nyoppført felles garasjerekke. Området er meget attraktivt og populært bl.a. for sin beliggenhet med kort vei til påkjøring E16, kort vei til busstasjon, og sin nærhet til marka, m.m. Dette er en bolig du bør se og oppleve!

* Populært boområde

* Pent rekkehus over 3 plan

* Barnevennlig

* 3 soverom

* Peis

* Kjellerstue

* Bad og eget vaskerom

* Garasjeplass i nyoppført felles garasjerekke

* Terrasse og plen

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Daglig leder/Eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt på tlf. 97 90 91 13 eller k.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entreen er innredet med garderobeskap. Er det behov for mer oppbevaring er det mulighet for knagger, skohyller eller hylle for oppheng av yttertøy.

Boligens 2.etasje:

Kjøkken & stue - innredning på kjøkken ny i 2011 og fremstår i alminnelig god stand:

Praktisk kjøkken i delvis åpen løsning til stuen. Kjøkkenet er utstyrt med god skap- og benkeplass, samt plass til kjøkkenbord. Det er benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Av integrerte hvitevarer har man stekeovn, micro, koketopp og oppvaskmaskin. Kjøl/frys på kjøkkenet er ikke integrert, men vil følge salget. Ellers er det kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er ventilator med kullfilter.

Stuen gir muligheter for å møblere med både spisestuemøblement og sofahjørne. Oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbel er det også rom for. Peis i stuen gir kos og hygge på mørke kvelder. Pipe og ildsteder er opplyst å fungere tilfredsstillende. Takstmann har kommentert at feieluke er for nært brennbart.

Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 3 kvm. med utsyn over hagen.

Boligens 1.etg:

Alle soverommene er samlet på et plan med bad i midten. Fra ett av soverommene er det utgang til stor terrasseplatting på ca. 30 kvm som ble lagt i 2013.

Bad:

Er innredet med benkeskap med servant, toalett, badekar med badearmatur og dusjarmatur på vegg. Rommet pusset opp 2015 hvor fliser på gulv ble fjernet og nye lagt. Vegger er opplyst revet og bygget opp på nytt med våtromsplater og nye fliser. Nytt gipstak ble satt inn og erstattet gammelt paneltak. I tillegg ble det montert nytt sanitært utstyr. Arbeidet på badet i 2015 ble utført av nåværende eier som egeninnsats. Høyde topp sluk og topp evt membran ved dør/lekkasjepunkter er under kravet på 2.5 cm. Forholdet antas å fungere ved alminnelig bruk. Noe lavt trykk på vann.

Boligens u.etasje:

Kjellerstue:

Et meget praktisk rom for ungdommen.

Vaskerom:

Alle hjem trenger vel ett vaskerom? Rommet er innredet med 200 l. bereder og opplegg for vaskemaskin.

Bod:

Praktisk bod med god oppbevaringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Gulvvarme i bad , et soverom og entré.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men innflyttingstillatelse ble gitt 2.mars 1961.

Det gjøres oppmerksom på at badet er utvidet på bekostning av et tidligere kott og wc som er innlemmet i badet. Kjellerstuen er byggemeldt som "disp". Disse rommene er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt, og er ikke omsøkt/godkjent hos kommunen. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Garasjen er byggemeldt. Det er ikke gitt ferdigattest eller midl.brukstillatelse på garasjen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1993, tinglyst 29.12.1993, type heftelse: pantsettelseserklæring der Kirkerudbakken sameiet er panthaver med et beløp på kr. 10.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 3277, tinglyst 24.02.1976, type heftelse: erklæring/avtale:servitutten er et gammelt skjøte der det bl.a. står at gnr. 47, bnr. 198,199,201,202,203,204 og 205 skal ha rett til adkomst i 1 1/2 meters bredde langs trasèer godkjent av Bærum kommune. Videre står det at Kirkerudbakken sameiet skal ha rett til til å ha eksisterende vann-, kloakk- og overvannsledninger liggende på eiendommen samt rett til å benytte stakekummer, stoppekraner etc, og rett til å vedlikeholde, eventuelt utskifte ledningene, mot å sette terrenget tilbake i den stand det befant seg før inngrepet. Rett for sameiet til å ha elektriske ledninger og skap m.m. på eiendommen. Rett for sameierne til å betre eiendommen når det er nødvendig. Plikt for eiendommen til å delta i Kirkerudbakken sameiet og å følge de regler og bestemmelser som der fattes. Sameiet forvalter gnr. 47, bnr. 197,206,215,224,233,244,245,252,253,260,267,274,283 og 338 i Bærum m.m. Videre står det litt om regler for vedlikehold, regler for postkasser, rett til adkomstvei over eiendommen, fordeling av sameiets utgifter, pant til sameiet. Rett for sameiet til å gjøre inngrep i gnr. 47, bnr. 200 for det tilfellet at overvannsproblemer gjør dette nødvendig, og i den forbindelse rett til å nedlegge rør og ledninger og vedlikeholde disse, samt rett til å plassere post – og søppelkasser der dette finnes formålstjenlig. Videre rett for sameiet til å anlegge adkomst over eiendommen. Komplett servitutt følger vedlagt i salgsoppgaven.

Dagboknr 3276, tinglyst 24.02.1976, type heftelse: erklæring/avtale: nogenlunde den samme eklæring som den som nevnes over.

Dagboknr 3283, tinglyst 24.02.1976, type heftelse, erklæring avtale: som tar for seg vedlikehold, vann- og avløpsledninger, felles vedlikehold av felles ledninger, m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan BORKENHOLM, NY UNGDOMSSKOLE, GNR 47 BNR 139 M. FL. datert 24.04.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplaner:

KOMMUNEPLAN 2015-2030 med status: Utgått/Erstattet.

Kommuneplaner under arbeid:

KOMMUNEPLAN 2017-2030 med status: Planforslag.

Området i front av boligen mot Skuiveien er regulert til offentlige bygg.

Området Vøyenenga er et område under utvikling og det bygges ut i området.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen er tilknyttet Kirkerudbakken sameie. Med sameierbrøk 1/128. Sameiet består av 128 enheter. Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69. Sameiet består av følgende enheter (fellesarealer): gnr. 47 bnr. 197, 206, 215, 224, 233, 244, 245, 252,

253, 260, 267, 274, 283, 338, Bærum.

Dugnad må påregnes.

Hele bygningsmassen er forsikret i Profinans Forsikring. Forsikringen omfatter ikke innbo og løsøre. Den enkelte eier må selv tegne innboforsikring.

Andel formue, andel fellesgjeld, total fellesgjeld:

Andel formue: 5.167,- pr. 31.12.2017.

Andel fellesgjeld: 2.932,- pr. 31.12.2017.

Sameiets totale fellesgjeld: 375.323,- pr. 31.12.2017.

Spesifikasjon av lån (sameiets lån):

Lånenummer: 22238184057, Sparebanken Øst

Annuitetslån, 12 terminer per år.

Rentesats per 15.05.18: 3.05 % pa.

Antall terminer til innfrielse: 51

Garasje ved Borkenveien 5:

Da garasjelaget ved Borkenveien 5 vedtok å bygge nye garasjer var det en garasjeeier som ikke ønsket være med. Vedkommende mottok da en sum av de øvrige som kompensasjon for å frasi seg plassen. Antall garasjer ble dermed redusert fra 10 til 9, og garasjene kunne få en ønsket bredde på 3,0 meter. De øvrige ni garasjeeierne signerte en avtale der de forpliktet seg til å betale bygge-kostnader for nye garasjer. En av garasjeeierne påtok seg det samlete betalingsansvaret overfor entreprenør. Da garasjene sto ferdig i høst, var det en eier som ikke betalte sin del. Det finnes sameiere som ønsker å kjøpe garasjen, men eier ønsker ikke å selge garasjen. Dette setter garasjelaget i en vanskelig situasjon. De andre garasjebyggerne sitter dermed med et

krav fra entreprenør på kr 136 000 som ikke er betalt. Situasjonen er krevende for mange parter.

For å hjelpe garasjelaget ønsker styret at sameiet skal overta eierskapet til garasjen. Dette kan gjøres ved at vi tilbyr eier av garasje kompensasjon for tap av garasjeplassen som er knyttet til denne bestemte boligen via garasjebevis utstedt på 1990-tallet. Tilsvarende tilbud ble gitt garasjebyggere i 2008/09, da med et noe lavere beløp, kr 20 000. Vi foreslår at beløpet heves til kr 30 000. Videre foreslår vi at sameiet kjøper garasjen av garasjelaget for byggekostnad ca. kr 136 000. Sameiet leier så ut garasjen eller selger den videre i sameiet. Dersom eier ikke aksepterer et tilbud fra sameiet på kr 30 000, står saken fremdeles uavklart. Det vil da måtte bli et rettslig forhold mellom garasjelaget og eier om betaling av byggekostnadene med de mulige saksomkostninger det vil kunne medføre for de impliserte parter.

Utdrag fra vedtektene i Kirkerudbakken sameiet:

Sameierne i en vedlikeholdsenhet er i fellesskap ansvarlig for vedlikehold av tak, utvendige piper og vann- og avløpsrør til bruksenhetens forgreningspunkt og drenering. Enkle vedlikeholdstiltak, som å skifte ødelagt takstein, reparasjon av skade på tak, takrenne og pipe, som kun er relatert til én bolig, er eier av den enkelte bolig ansvarlig for. Kostnader ved vedlikehold som sameierne i en vedlikeholdsenhet i fellesskap er ansvarlig for, skal fordeles likt mellom de berørte sameierne, med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnaden etter nytten for den enkelte bruksenhet. Bruksenhetene i en vedlikeholdsenhet skal ha enhetlige fasader, herunder inngangsparti, farge, dører og vinduer.

Utdrag fra husordensreglene i Kirkerudbakken sameiet:

- Oppsetting av gjerde kan bare skje med sameiets godkjennelse.

Planlagt vedlikehold 2018:

- Avløpsrør: TV-undersøkelse av avløpsrør i 2017 viser at det må foretas utbedringer i flere rekker. Prioritert i 2018 er Grinibråten 6, Grinibråten 5, Kirkerudla 7 og Grinibråten 8. Graving vil kunne bli nødvendig. Enkelte steder er det mulig at man kan nøye seg med å trekke en «strømpe» inni eksisterende rør. VAT Slependen rapporterer grundig til styret og alle tiltak vurderes i samarbeid mellom VAT og styret. Rekker som gjenstår å undersøkes er Kirkerudlia 3 og 5 og Grinibråten 7. Rekker som her ikke er nevnt, ble kontrollert / utbedret i 2016-17. Dersom det er behov for graving på private tomter, blir huseiere varslet. Det må ikke bygges plattinger oppå rørkummer, uten at det lages en luke sånn at det blir tilgang til kummen. Sameiere som er i tvil, må kontakte styret. Vi minner om at sameiet har vedlikeholdsansvar for rør fram til husvegg. Rør under hus er husrekkas felles ansvar.

Kommende 5-års periode:

- Avløpsrør:

TV-undersøkelser av avløpsrør fortsetter inntil alle rørene er undersøkt og nødvendige utbedringer gjort. Styret håper arbeidet vil være ferdig i 2019/2020.

-Elbiler og lading: Våren 2017 ble det utarbeidet en rapport fra Norsk Elbil-forening om elsituasjonen i garasjeanleggene og om muligheter for tilretteleggging for lading. Rapporten ble utarbeidet etter befaring og møte med Elbilforeningen og representant fra sameiets elbilgruppe og styret. Bakgrunnen var at vi trengte faglig dokumentasjon til søknad om midler fra Bærum kommune. Det ble søkt kommunen i august om midler, søknaden anslo et første utbygggingstrinn til 20 ladeplasser. Vi fikk tildelt kr 50 000 som vil bli utbetalt dersom vi innen høsten 2018 kan dokumentere tiltak i henhold til søknad. Les mer om dette i årsberetningen til sameiet. Spør megler om dette.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 750,- pr. mnd. og inkluderer: avdrag og lån og grunnkostnad i sameiet Kirkerudbakken.

Grunnkostnaden går opp til 850,- i august 2018.

*Tilegg for snøbrøyting/strøing kr 750,- i april.

*Tilegg for garasje kr 200,- i juli.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.000,- pr. år. / 21.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og e inkl. i ellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger. Bolien er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og er ikke inkl. i fellesutgiftene. Selger har ikke oppgitt hva han benytter pr.mnd.

Boligen er tilknyttet Falck alarmselskap som koster kr 3.600,- pr. år. Abonementet medfølger kjøpet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til for.fører: 5.650,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.875.649,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Kirkerud-sollihøgda
Kirkesogn Tanum

Steder i nærheten

Kirkerudbakken skisenter 0.2 km
Hamang bru 2.2 km
Tanum kirke 2.1 km
Smestad 3.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.6 km
Sentralstasjon Oslo S 19 km
Jernbanestasjon Slependen stasjon 4.2 km
T-bane stasjon Hauger T-banestasjon 2.7 km
Bussholdeplass Kirkerud 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kirkerudbakken (slalom) 0.1 km
Idrettsanlegg Rud fotballanlegg 1.8 km
Treningssenter Nonstop Fitness 0.5 km
Treningssenter Takecare 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Glassverket skole (5-7 kl.) 0.7 km
Emma Hjorth skole (1-7 kl.) 2 km
Levre skole (1-7 kl.) 2.7 km
Bryn skole (1-7 kl.) 3.1 km
Vøyenenga skole (8-10 kl.) 0.3 km
Hauger skole (8-10 kl.) 2.3 km
Rud videregående skole 1.7 km
Dønski videregående skole 1.9 km

Barnehager

Vøyen FUS barnehage (0-6 år) 0.3 km
Kirkerudbakken barnehage (1-5 år) 0.4 km
Ståvi barnehage - Borkenhagen (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vøyenenga senter 0.5 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 3 km
Postkontor Meny Vøyenenga 0.4 km
Postkontor Meny Kolsås 3 km
Apotek Apotek 1 Vøyenenga 0.5 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Kiwi Vøyenenga 0.2 km
Dagligvare Meny Vøyenenga 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Kolsås 2.4 km
Kiosk/video Mix Kolsås 3 km
Bensin Esso Vøyenenga 0.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 33,3 år
Husholdninger med barn 41,8 %
Husholdninger uten barn 58,2 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 292
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Kirkerud-sollihøgda 248 98

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,95% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?