Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 13 430 000,- for kr 13 430 000,-

Velkommen til Bråtenalléen 20 A, pen eiendom med eventyrlig utsikt

Støpt platå ved carporten. Ladestasjon for el-bil

Motorisert port for innkjøring med bil og det er plass til 2 biler i carporten

Bråtenalléen 20 A

Gangvei inn hoveddøren, eller gå tørrskodd via carport og inn sidedør

Osp er benyttet på carporten, gjerder og en del av fasaden

Romslig entré med gulvvarme.

Skyvedørsgarderobe med speildør. Plass til kommode ved siden av garderoben

Lekkert bad med dobbel servant.

Vegghengt wc, downlights, integrerte høytalere. Luke for nedkast av skittentøy til vaskerom

Soverom 3 er stort og kan benyttes som lekerom/soverom

Soverom 3

Barnerom

Hovedsoverom med elektrisk solavskjerming

Hovedsoverom

Utgang til trappenedgang til hagen

Walk-in-garderobe

Pent kjøkken fra 2010 med integrerte hvitevarer

Mye skap- og benkeplass - et godt arbeidskjøkken

kjokken04

Lys og åpen løsning

Stue

Romslig stue med flere soner

Tv-stue

Kveldsstemning i stuen

Nyt utsikten innenfra

Spisestue

Spisestue

Integrerte Sonoshøytalere i stue, spisestue, ute på terrassen og på badet

Terrasse på ca. 19 kvm med optimale solforhold

God plass til utemøblement og solsenger

Deilig uteplass med plass til hele familien + gjester

Særdeles flotte utsikts- og solforhold!

Utrolig flott utsikt mot byen, fjorden og øyene

Holmenkollen

Peisovn

Toalettrom

Innredet rom i kjeller som av eier er benyttet som spillrom/tv-rom/gjesterom

Pent vaskerom/teknisk rom med badekar

Fasaden i Osp grånes i ujevnt tempo og påvirkes av UV-stråler og fuktighet.

Dør bak carporten til hagetrappen. Det er bygget en bod under carporten også

Stue hybel

Kjøkken hybel

Sovealkove hybel

Ved siden av hybelen er det bygget en romslig sportsbod. Stor platting av stein utenfor boden

Stor, inngjerdet hage med gode solforhold

Herlig hage til begeistring for små og store sommer som vinter

Meget pent opparbeidet gårdsplass

Koselig uteplass med morgensol, foran huset

Motorisert port i oppkjørselen.

Bod under carport

Praktisk sportsbod på ca. 14 kvm

Planskisse 1.etasje

Alternativ plaskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse underetasje

Grefsen - Meget pent oppusset familiebolig med praktfull utsikt, meget gode solforhold og stor hage. Hybel i underetasje

Bråtenalléen 20 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 850 000,-

Grefsen - Meget pent oppusset familiebolig med praktfull utsikt, meget gode solforhold og stor hage. Hybel i underetasje: Grefsen - Meget pent oppusset familiebolig med praktfull utsikt, meget gode solforhold og stor hage. Hybel i underetasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
187 / 201 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i trafikkstille gate med lite gjennomgangstrafikk i et svært attraktivt boligområde på Grefsen i Oslo, med strålende utsikt mot byen. Fra eiendommen er det kort vei til det meste av betydning for familien slikt som skoler, barnehager, marka, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Det er gangavstand til Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole og barna trenger kun å krysse kapellveien for å komme til skolen.

Om man ikke er avhengig av bil i hverdagen, er det meget gode kollektivmuligheter i nærområdet. Det er ca. 7 minutters gange fra boligen til Storo som har holdeplass for buss, trikk, tog, flybuss og T-bane. Det er forøvrig også holdeplass for trikk i Glads vei, ca. 4 minutters gange fra huset. Med bil fra Grefsen tar det ca. 3 min til Storo, 6 min til Sagene, 9 min til Ullevål, 11 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Rema1000 har planer om betydelig utvidelse av butikken ved Skeidbanen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Området kan ellers by på flere gode tur-/idretts-/kulturopplevelser. Grefsenåsen, som grenser mot Nordmarka, har fine turveier inn mot Grefsenkollen og Trollvannsstua. Idylliske Trollvann har badeplasser, brygger, bålplasser og benker og om vinteren er dette en populær destinasjon for skiglade vaffelelskere i alle aldre med tilgang til både lysløyper, flotte oppkjørte løyper og alpinanlegg (Grefsenkleiva). Grefsenkollen tilbyr førsteklasses restaurantopplevelse, uteservering, bar og de huser også en av Oslos mest populære festivaler, OverOslo.

Det er kort avstand til idylliske Frysja, en av Oslos flotteste badeplasser. Det går også turvei langs Akerselva til Maridalsvannet og Nordmarka, eller ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeer og restauranter. Trikkehallen som ligger i nærheten, er kjent for sitt rike aktivitets- og kulturtilbud for barn og ungdom. Teknisk museum er en turistattraksjon som også ligger i nærområdet.

Barnehager og skoler

Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole. Det er flere kommunale og private barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 850 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1939

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

187m2

Bruksareal

201m2

Tomt

609m2

KR-kode

41187

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bråtenalleen 20 A, 0487 Oslo

Gnr. 73, bnr. 1111 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 609,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet med støpt dekke i oppkjørsel og carport og gressplen i hagen. Hagen er inngjerdet og har rikelig med tumleplass for store og små. I tillegg er det laget en stor platting belagt med steinfliser i 2016.

Parkering

Carport med plass til 2 biler. Det er støpt dekke i- og utenfor carporten og støpt en snuhammer ved siden av gjerdet. Her har eier montert ladestasjon for el-bil. Motorisert port fra gårdsplassen ut til gaten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 221 kvm

Totalt bruksareal: 201 kvm

Totalt primærrom: 187 kvm

Primærrom:

1.etasje: 72 kvm - entré/gang, bad/wc, omkledningsrom, 3 soverom

2.etasje: 69 kvm - kjøkken, stue, wc

Underetasje: 46 kvm - vaskerom, trapperom, oppholdsrom, stue/kjøkken hybel, soverom hybel, bad hybel

Sekundærrom: 14 kvm - Utvendig bod i tilknytning til hybel.

I tillegg har boligen lagringsloft med adgang fra luke i vegg i trapperom 2.etasje. Eier har også bygget en romslig bod (ca. 10 kvm) under carporten med adgang fra hageplan. Denne er ikke tatt med i arealet da den ikke er byggemeldt til kommunen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.03.18 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 1939 og senere omnbygget i 2010 og tilbygget i 2015. Eiendommen er antatt fundamentert med støpt såle med grunnmurer oppført i betong/murkonstruksjoner. Støpte kjellergulv. Drenering fra 2010. Yttervegger med utvendig panelt kledning fra 2015 og det ble foretatt etterisolering, 5 cm med ny kledning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. I takstmannens rapport er det i hovedsak gitt TG1, men også noe TG2 og en TG3. TG3/TG2 er gitt for bad i kjelleretasjen pga alder og utskiftning må påregnes. TG2 er gitt for bindingsverk, innvendige trapper og grunn/fundamentering pga. alder. Takkonstruksjon er gitt TG2 pga fuktmerker etter antatt tidligere lekkasje og det bemerkes at rørgjennomføringer over tak og rundt piper generelt er et svakhetspunkt og bør holdes under observasjon. Takstmannen har registrert skjevheter i etasjeskillere og for dette gitt TG2.

Takstmannen har ikke vurdert TG på ildsted, elektrisk anlegg, ventilasjonssystem eller VVS-installasjoner da dette krever annen kompetanse/annet utstyr. Gulvvarme på bad i "hybel" fungerer ikke. Sluk under badekar er ikke inspisert.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik og pen familiebolig som holder god standard. Eiendommen ble i det aller vesentligste oppgradert i 2010 da boligen ble ombygget fra en horisontaldelt tomannsbolig til en vertikaldelt tomannsbolig. i 1.etasje og 2.etasje, ble bad, kjøkken, alle innvendige flater, elektrisk anlegg, drenering, innvendig røropplegg samt fra huset og ut i gaten skiftet i 2010/2011. Vaskerom og innredet rom i kjeller ble pusset opp i 2013. I 2015 ble huset tilbygget og det ble lagt nytt tak, fasaden ble etterisolert og fikk ny kledning. Alle vinduer er skiftet i 2010/2015. Det er montert integrerte høytalere fra Sonos ute på terrassen, på bad, i tv-stuen og i spisestuen.

I 2015 ble det også gjort arbeider på carporten. Det er etablert en inngangsdør til huset fra carporten slik at man kan gå tørrskodd inn. Eiendommen har etablert et pent gjerde samt motorisert port mot gaten i osp. Tilbygget har også kledning i osp og er benyttet for å forenkle og redusere utgifter til vedlikehold og det skaper i tillegg et eget arkitektonisk uttrykk. Resultatet vil bli tre i gråtoner, og eventuelt også i bruntoner, pluss gjerne en del skjolddannelser.

Selve gråningsprosessen kan være nokså ujevn, og det kan fort ta flere år før man har ønsket fasadeuttrykk da det er faktorer som blant annet UV-stråler og fuktighet som påvirker prosessen.

Boligen er påkostet med solskjerming i alle rom (elektrisk på balkong og soverom).

Huset inneholder:

1.etasje:

Romslig entré med flislagt gulv med gulvvarme. Stor skyvedørsgarderobe med speildører. Det er også plass til kommode/skoskap eller liknende i entréen.

Lekkert baderom fra 2010 med dobbel servant med underskap, speil, vegghengt wc og en romslig dusjnisje med glassvegg. Downlights og integrerte Sonoshøytalere i himlingen og det er etablert en skittentøyssjakt som fører rett til vaskerommet i etasjen under.

Walk-in-garderobe med tilpasset innmat. Dette rommet kan evt. integreres i tilstøtende barnerom.

Etasjen har 3 soverom med ett barnerom, ett hovedsoverom og et stort soverom/lekerom.

2.etasje:

Herlig etasje med store vinduer og fantastisk utsikt.

Pent kjøkken fra 2010 med integrerte hvitevarer. Det er godt med både skap- og benkeplass som gjør dette til et godt arbeidskjøkken. Oppvaskmaskin, komfyr, microovn og kjøl/frys er hvitevarene som medfølger.

Stor stue med flere soner. En stor tv-stue i forlengelsen av kjøkkenet, en herlig spisestue og en "lounge" ved utgangen til terrassen. Det er montert peisovn i stuen og det er også adgang til et toalettrom med wc og håndvask.

Fra spisestuen er det utgang via skyvedører til en herlig uteplass på ca. 19 kvm. Her er det god plass til utemøblement og solsenger og det er utrolig gode solforhold og en strålende utsikt mot byen, fjorden og mot Holmenkollen. Det er integrerte Sonoshøytalere i spisestuen, stuen og ute på terrassen.

Ved trappen er det adgang til lagringsloft via luke i veggen over toalettrommet. På lagringsloftet er det rikelig med lagringsplass.

Kjeller:

Innredet rom som eier har benyttet som tv-stue/spillrom/gjesterrom.

Meget praktisk vaskerom/teknisk rom med sikringsskap, varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og det er montert servant og badekar.

Carport/boder:

Meget pen carport på ca. 29 kvm. Det er støpt dekke utenfor og inne i carporten. Det er dør i bakkant av som fører ut til en trappenedgang til hagen.

Det er bygget en meget praktisk bod på ca. 10 kvm under carporten. Denne er ikke byggemeldt eller godkjent og er heller ikke tatt med i takstmannens beregning av arealer.

I tillegg er det en fin bod på ca. 14 kvm som er bygget under tilbygget stue. Denne har av eier vært benyttet som smørebod/sportsbod.

"Hybel":

Denne delen av kjelleren har en egen inngang fra hagesiden. Adomsten er via gangsti på siden av carporten mot naboen i øst. Eier har leiet ut denne delen for kr 8.500,- og den består av en stue med peis og sovealkove, et lite kjøkken og et bad. Badet er av eldre dato og bør renoveres.

Hagen:

En stor og flott hage med gressplen. Hagen er inngjerdet og er en flott boltreplass for store og små både sommer som vinter.

Velkommen til Bråtenalléen 20 A.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmmet med panelovner. Gulvvarme i entré/gang, bad, wc og kjeller i hoveddelen. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.02.1940.

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring datert 11.08.2011.

Det foreligger ferdigattest for tilbygget datert 16.06.2017.

Det foreligger ferdigattest for oppføring av bod under eksisterende tilbygg datert 16.02.2018.

Ferdigattestene kan fås ved henvendelse til megler eller ved søk på kommunens hjemmeside.

Ferdigattesten omfatter ikke bygging av bod under carporten. Denne boden er ikke byggemeldt og er således heller ikke godkjent hos kommunen.

Kjøkkeninnredning i kjelleretasjen er ikke byggemeldt og er således ikke godkjent hos kommunen.

Det er også avvik fra siste godkjente byggetegning for øvrig del av kjeller. Bad/vaskerom og innredet rom er ikke byggemeldt/godkjent og fremstår på siste godkjente tegning som én stor bod. Det er opprinnelig en dør fra kjeller i "hoveddelen" til kjellerstuen, men denne døren er blendet med dagens løsning. Disse nevnte endringene er ikke bruksendret eller meldt kommunen og er således ikke godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 1077953, tinglyst 11.12.2013, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning og bruksrett: Gnr.73, bnr. 31 og 1111 (Bråtenalléen 20 A+B) har liggende felles stikkledninger for vann og avløp fra hovedledninger i Kapellveien og Bråtenalléen og frem til eiendommene. Eiendommene er i fellesskap ansvarlige for ledningenes drift og vedlikehold. Bnr. 31 skal ha bruksrett til deler av bod i kjeller som vist på godkjent plantegning over kjelleren i byggesak 201008905, på bnr. 1111. Meglers forklaring: Eiendommenes egentlige skille går midt mellom husveggene, mens i kjelleren er ikke skillelinjen rett. Erklæringen beskriver bruken av kjelleren slik den brukes i dag og som den fremstår på visning.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det er tinglyst 6 servitutter på naboeiendommen og som antas også å gjelde fra bnr. 1111 som er utskilt fra denne eiendom.:

Dagboknr. 900494, tinglyst 03.06.1910, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse, gjerde med flere bestemmelser: Dokumentet som er hentet fra gammel grunnbok er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i naboeiendommen.

Dagboknr. 901571, tinglyst 04.09.1930, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer, rettighetshaver Glommen Tresliperi: Det har ikke lyktes megler å finne innholdet i denne servitutten og kan følgelig ikke redegjøre for innholdet i denne.

Dagboknr. 7026, tinglyst 20.05.1939, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Forandringer av ledningsnett og stoppekran forårsaket ved senere opparbeidelse, senking eller utvidelse av veier bekostes av eieren.

Dagboknr. 12031, tinglyst 29.08.1939, type heftelse: Bestemmelse om veg/gjerde: Dersom kommunen forlanger det er eier forpliktet til å opparbeide veien i 8 meters bredde inkludert 2 meter gangbane med kantstein. Evt. avståelse av grunn til kommuen skjer vederlagsfritt for kommunen. Gjerde må oppsettes iht. gjldende regelverk.

Dagboknr. 14819, tinglyst 20.10.1939, type heftelse: Erklæring/avtale: Bestemmelse om benyttelse ang. kjeller: Erklæringen omtaler at rom i kjeller ikke skal benyttes til varig opphold.

Dagboknr. 27081, tinglyst 16.05.2001, type heftelse: Erklæring/avtale: Dersom kommunen forlanger det er eiendommen forpliktet til å bekoste en evt. utvidelse av veien i inntil 10 meter bredde med tillegg for skjæring og fylling. En evt. avståelse av grunn til vei skjer uten utgift for kommunen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er innredet som en hybel er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Stuen/alkoven er på siste godkjente tegning hos kommunen angitt som "stue/kjellerstue". Kjøkkeninnredinngen er ikke byggemeldt og således ikke godkjent av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. småhusplanen S-4220. Gjennom kommuneplanen 2015, Smart, Trygg, Grønn-Oslo mot 2030, er en av satsningsområdene å fortette rundt knutepunktene Storo/Nydalen som også inkluderer nedre del av Grefsen i områder i nærheten av Bråtenalléen. Ved revidering av kommuneplanen 06.09.2017 ble noen områder, herunder Nedre Grefsen, stilt i bero i påvente av områdereguleringer med full konsekvensutredning etter plan- og bygningsloven. For disse områdene vil det igangsettes områdereguleringer så raskt som mulig. På nedre Grefsen er det imidlertid ingen konkrete planer om å starte prosessen med en områderegulering, ifølge byrådet ref artikkel i Nordre Aker budstikke av 17.03.2018. I følge samme artikkel vil byrådet ikke godkjenne eller anbefale at noen utbyggere setter i gang prosesser i disse områdene før områdereguleringen foreligger.

Overtagelse

Eier har kjøpt nybygg under oppføring med stipulert overtagelse oktober 2018. Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- Lampe i spisestuen og trappen medfølger ikke.

- Knagger i gang medfølger ikke.

- Hyller/bord/skistativ i boden medfølger ikke.

- Sentralstøvsuger i carporten medfølger ikke.

- Sonos system i stue/bad/spisestue og ute medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.401,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 9.528,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 28.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.591,-.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 320,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Bredbånd fra Viken Fiber med abonnement (300/300) som koster kr 749,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.172.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Nordre Grefsen
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Storokrysset 0.7 km
Grefsen kirke 0.7 km
Sverre Enevolds plass 0.8 km
Nydalsbrua 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.1 km
Sentralstasjon Oslo S 6 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Glads vei 0.3 km
Bussholdeplass Glads vei 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 0.8 km
Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 0.8 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 0.9 km
Treningssenter SATS Storo 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Grefsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.3 km
Nydalen videregående skole 1.7 km

Barnehager

Bråtenalleen barnehage 0.3 km
Småen familiebarnehage (0-3 år år) 0.4 km
Josefine barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1.1 km
Kjøpesenter Torgbygget 1.5 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.3 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.6 km
Apotek Boots apotek Storo 1.1 km
Apotek Vitusapotek Storo 1.1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Bunnpris Nydalen 0.6 km
Dagligvare Kiwi Grefsen 0.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.1 km
Bensin Circle K Storo 0.9 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 37,2 %
Gj.snittalder kvinner 38 %
Husholdninger med barn 38,6 %
Husholdninger uten barn 61,4 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 822
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Grefsen 907 376

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig.

Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?