Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 670 000,- for kr 6 670 000,-

Fasade

Fasade

Stuen

Stuen

Spisestuen

Stuen

Stuen

Spisestuen med utgang til vestvendt veranda på 10 kvm

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom i 2 etasje med hyggelig utsyn mot skogen og utgang til østvendt terrasse

Soverom i 2 etasje med hyggelig utsyn mot skogen og utgang til østvendt terrasse

Bad

Separat wc

Verksted med egen adkomst fra utsiden

Verksted med flere bruksmuligheter

Entre/hall

Terrasseplatting mot vest på 23 kvm ved inngangspartiet

Terrasse mot øst i 2 etasje med hyggelig utsyn mot skogen

Vestvendt veranda i 2 etasje med adkomst fra soisestuen

Fasade mot nord

Hagen ovenfra i barfrost

Lekeplass på borettslagets tomt

Lekeplass like ved

Fasaden 17. mai 2014

Ballplassen nedenfor huset

Fra hagen

Huset fra sør

Hagen om høsten

Inngangspartiet juni

Fra hagen 11.10

Solnedgang i november

Domphusken og wiresklia

Lavoen i Ljanselvdalen

Planskisse 2 etasje

Planskisse 1 etasje

Nordstrand - Solrik vertikaldelt tomansbolig med attraktiv beliggenhet og garasje. Oppussingsobjekt

Brattvollveien 167

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 800 000,-

Nordstrand - Solrik vertikaldelt tomansbolig med attraktiv beliggenhet og garasje. Oppussingsobjekt: Nordstrand - Solrik vertikaldelt tomansbolig med attraktiv beliggenhet og garasje. Oppussingsobjekt

Boligtype:
Tomannsbolig, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 808,-
Fellesgjeld:
Kr 97 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
122 / 143 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et populært boligområde nær Munkerud skole. Boligen har en meget attraktiv intern beliggenhet på området, med gode solforhold. Stille og særdeles barnevennlig bomiljø da området er sperret for gjennomkjøring, med bom, hvor biler kun har adgang for av-/på lasting. Området er et perfekt bosted for familier som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, kort reisevei unna sentrum. Området byr på et trivelig og frodig miljø med mange barn. Borettslaget har 5 attraktive lekeplasser internt på området med flere morsomme attraksjoner som vaiersklie og pendelhuske. For de litt større barna er det egen fotballbane og basketbane på borettslagets eiendom.

Kort vei til Munkerud barneskole, og de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Gangavstand til Sæter handelssenter med et variert servicetilbud inkl. godt utvalg av caféer, Meny, Rema 1000 og diverse butikker.

Kort avstand også til Lambertseter senter som har et bredt utvalg av butikker, Vinmonopol, caféer, Symra kino, bibliotek, samt diverse servicetilbud. Offentlig kommunikasjon og nærbutikk innen kort gåavstand. Flotte badeplasser langs Bunnefjorden - Hvervenbukta og lokale Nordstrand bad er kun en kort sykkeltur unna. I tillegg er avstanden kort til store friområder på Ekeberg/Brannfjell. Umiddelbar nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Offentlig kommunikasjon:

Trikk: Ljabru holdeplass med rute 18 og 19 til hhv. Rikshospitalet og Majorstuen o/Briskeby - begge via Oslo sentrum.

Buss: Holdeplass i Ekebergveien eller i Nordstrandveien.

Tog: Gangavstand til Hauketo stasjon.

(se www.ruter.no for rutetider)

Fritidstilbud:

Nordstrand er et område som har et rikt tilbud til barn og unge i alle aldre, bla.:

Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Leirskallen og Sloreåsen.

Kort avstand til flere fine badestrender langs Bunnefjorden fra Nordstrand Bad til Hvervenbukta.

Bekkelaget sportsklubb(BSK) -håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og ELIXIA sentre og Fresh Fitness på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. Munkerudsletta barnehage ligger i borettslaget. Iht. Utdanningsetaten sogner eiendommen til Munkerud skole, med kort og lite trafikkert skolevei. Gangavstand til skoler på alle trinn. Steinerskole i krysset Nordstrandveien og Solveien.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor

og/eller bydelsadministrasjonen. Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydel-nordstrand.oslo.kommune.no

Adkomst

Adkomst til felles garasjeanlegg og gjesteparkering i Brattvollveien fra Nordstrandveien via Munkerudveien, Breiens vei (til venstre), Oberst Rodes vei (til høyre), Munkerudvollen (til venstre) og Magnus Hyldes vei. Følg så skilting til nr 167.

Alternativ adkomst til borettslaget fra Munkerudvollen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 97 000,-

Totalpris

Kr 6 897 000,-

Felleskostnader

Kr 3 808,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1975

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

122m2

Bruksareal

143m2

Tomt

89811m2

KR-kode

44188

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brattvollveien 167, 1164 Oslo

Gnr. 181, bnr. 882 i Oslo kommune.

Andelsnr. 39, Munkerudsletta Borettslag, org.nr. 950 016 418

Tomten

Eiet tomt på 89.811 kvm som tilhører borettslaget. Flott opparbeidet og beplantet fellestomt med flere fine skjermede lekeplasser med mange attraksjoner for barn, ballplass og fotball/basketbane. Asfalterte gangveier.

Hver bolig benytter andel av fellestomt som naturlig tilfaller hvert enkelt hus. Tomten rundt boligen er opparbeidet med gressplen, rips-/ solbær busker og plommetre som nåværende eier har bekostet og vedlikeholdt etter avtale med borettslaget.

Parkering

Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg med automatisk portåpner. Godt med gjesteparkering på oppmerkede plasser på garasjetaket.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 156 kvm

Totalt bruksareal: 143 kvm

Totalt primærrom: 122 kvm

Primærrom:

1 etasje 54 kvm: Entre/trappegang, bad, 3 soverom, wc. Vestvendt terrasse ved inngangsparti på 23 kvm hvorav ca 10 kvm som er overbygget.

2 etasje 68 kvm: Kjøkken, stue/spisestue, soverom. Fra soverommet er det utgang til østvendt terrasse på ca 8 kvm. Fra spisestuen er det utgang til vestvendt veranda på ca 10 kvm.

Sekundærrom:

1 etasje 21 kvm: Verksted/bod. Separat inngang til verksted.

Utebod ved inngangssiden på ca 10 kvm. Garasjeplass nr 167 i lukket fellesgarasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.02.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Solrikt og trafikkskjermet tomannsbolig i barnevennlig boligområde med nærhet til nye Munkerud skole, kollektivtransport og servicetilbud.

Pent opparbeidete felles utearealer med asfalterte gangstier og opparbeidede hager med gressplen og busker. Skjermet og delvis overbygget terrasse på vestsiden ved inngangspartiet.

En inneholdsrik bolig med stort potensial til å bli en flott familiebolig. 4 soverom samt romslig verksted/bod med egen inngang som har flere bruksmuligheter. Standard hovedsakelig fra byggeåret og 1997 når boligen ble påbygget. Oppussing/modernisering bør således påregnes.

Boligen har en innholdsrik og god planløsning med god arealutnyttelse.

1.etasje:

Inngangspartiet ligger i 1.etasje. Denne etasjen inneholder entré/hall, 3 soverom, bad, separat wc samt verksted/bod.

Romslig entré/hall med plass til garderobe. Bad fra 1990 med heldekkende servant, underskap, toalettskap og badekar med dusjmulighet. Opplegg for vaskemaskin. Baderommets konstruksjon er av eldre dato og av den grunn mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Badet bør moderniseres. De to minste soverommene kan slås sammen ved behov for ett større soverom, romslig hovedsoverom med garderobeplass. Romslig rom som er innredet som et verksted med flere bruksmuligheter. Egen adkomst fra verkstedet til østsiden av huset med platting og hage.

2.etasje:

Denne etasjen inneholder stue, spisestue, kjøkken og soverom.

Romslig stue med utgang til vestvendt veranda på 10 kvm med hyggelig utsyn mot grøntarealer. God plass til langbord i spisestuen. Store vindusflater mot vest gir mye naturlig lys i stuen. Eldre kjøkkeninnredning med folierte fronter. Heldekkende kjøkkenbeslag, heltre benkeplate fra byggeåret og skapvegg mot stuen fra 1984. Stort vindu over benken mot øst. Ventilator. Avløpsrøret fra oppvaskummen lar seg ikke feste til kummen og brukes ikke. Fra kjøkkenet er det gjennomgang til stuen og spisestuen. Soverom som nåværende eier har brukt som kontor er et fint rom med store vindusflater og hyggelig utsyn mot skogen og utgang til østvendt terrasse på 8 kvm.

For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til tilstandsrapport datert 15.02.2018 og selgers egenerklæring, som begge følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.08.76. Boligen ble påbygget i 1998 med verksted i 1 etasje og soverom samt veranda i 2 etasje. Tiltaket er byggemeldt men det foreligger ikke ferdigattest. Plan og bygg har henlagt saken.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr. 191724, tinglyst 15.03.2010:

Brattvollveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke denne dispensasjonen tilbake med den virkning at borettslaget må vederlagsfritt avstå nødvendig regulert veigrunn, samt opparbeide vei til og langs den side av tomten hvor den har sin adkomst.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Munkerudsletta Borettslag.

Borettslaget består av 125 andelsboliger.

Forretningsfører er Obos, tlf. 22865500

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.munkerudsletta.no

Det er utarbeidet håndbok for evt. utbygginger av husene. Det er også vedtatt retningslinjer for evt. bygging av boder.

Vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:

2016 - Ny asfalt i innkjøringen fra Brattvollveien, samt reparasjon av gangvei.

2015 - Taktekking og utskiftning av beslag. Luftehatter, renner og nedløp.

2014 - Delvis panelutskifting. Utskifting av ødelagt utvendig panel. Beising av alle hus

unntatt nr 123-129.

2013 - Oppgradert lekeplasser. Enøkanalyse. Installering av fibernett. Vedlikehold av

dører og luker til tilfluktsrommet

2011 - Rehabilitering av garasjeanlegget. Betongrehabilitering. Nytt elektrisk anlegg og

nye fasadeplater.

2010 - Div. rehabilitering. Isolering av vannrør, bytte av varmekabler nedløp og vannrør.

Termografering av alle sikringsskap.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelser S-1867 datert 01.08.1973 og V221100 datert 22.11.2000. Det foreligger planer for en utbygging i hagen til Munkerudvollen 40. Utbygger har søkt om å få oppføre 3 eneboliger på tomten. Dette er på motsatt side av borettslaget tomt. Det har vært diskutert utvikling av borettslagets tomt med nybygg på sydspissen, dette er ikke vedtatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.808,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, kabel-tv (basispakke fra Canal Digital), vaktmestertjeneste, betjening av andel fellesgjeld, forretningsførsel, bygningsforsikring og kommunale avgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.703,-.

Leietillegg påbygg 105,-.

Mer detaljert oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Eiendomsskatt kr. 3.913,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19290 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Internett fra Canal digital kr. 369,- pr. mnd for stor kapasitet. Tv-tuner/dekoder medfølger, men er ikke montert. Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen alarmselskap som koster kr 5.580,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 6.905.115,-. Av dette beløpet utgjør kr 97.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Munkerud
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand Legesenter 1.1 km
Ljabru endestasjon 1.3 km
Nordstrand kirke 1.4 km
Ljabru hovedgård 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.3 km
Sentralstasjon Oslo S 8.5 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 2.6 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.2 km
Bussholdeplass Kantarellen 1.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrandhallen 1.6 km
Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 1.8 km
Treningssenter EVO Nordstrand 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Munkerud skole (1-7 kl.) 0.9 km
Stenbråten skole (1-7 kl.) 1.8 km
Mortensrud skole (1-7 kl.) 1.9 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 4.7 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 5.1 km
Bjørnholt videregående skole 4.7 km
Holtet videregående skole 4.5 km

Barnehager

Munkerudsletta barnehage (1-6 år) 0.1 km
Bakketoppen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Brattvoll familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.5 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 2.9 km
Postkontor Matkroken Bråten 2.4 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 3.1 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.5 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 2.9 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Kiwi Nordstrand 1.1 km
Dagligvare Meny Sæter 1.5 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1.6 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 2 km
Bensin Shell Kastellet 2.9 km
Bensin Shell Mortensrud 4.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 35 år
Gj.snittalder kvinner 36 år
Husholdninger med barn 43,4 %
Husholdninger uten barn 56,6 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1031
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Munkerud 1895 780

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?