Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 590 000,- for kr 2 590 000,-

Fasade

Fasade

Hage

Hage

Hage

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Bad

Bad

Wc

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Plantegning1.etg

plantegning 2.etg

Plantegning u.etg

Åssiden / Aronsløkka – Attraktiv rekkehus med flott beliggenhet nær marka. Garasje i rekke. Behov for oppgradering.

Brøttet 118

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Åssiden / Aronsløkka – Attraktiv rekkehus med flott beliggenhet nær marka. Garasje i rekke. Behov for oppgradering.: Åssiden / Aronsløkka – Attraktiv rekkehus med flott beliggenhet nær marka. Garasje i rekke. Behov for oppgradering.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 952,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 117 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i attraktivt, etablert og populært boligområde på Åssiden. Meget god beliggenhet på feltet. Marka med flott turterreng og lysløype som nærmeste nabo. Meget rolig og barnevennlig, med mange barnefamilier i nærmiljøet, og med kort vei til barnehager og skoler. Kort vei til lekeplass på området. Gode solforhold.

Åssiden har et stort utvalg av fritidstilbud med treningssentre, fotballbaner, idrettshall og flotte friområder. Det er kort vei inn til byen og god offentlig kommunikasjon. Åssiden har et godt utvalg i matbutikker og varehandel.

Gunstig busskommunikasjon med kort vei til busstopp. Lokalbuss til sentrum med ca. 15 min kjøring til sentrum. Jernbanestasjon på Gulskogen. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no og www.timeekspressen.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. Kun kort vei til Brøttet barnehage.

Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge, se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata oppover fra sentrum av Drammen. Ta inn til høyre ved Åssiden Vgs. Ta Kr. Brennersvei til venstre og følg denne veien oppover mot Drammen Turheis (Aronsløypa). Brøttet ligger på venstre hånd. Ta 1. innkjøring inn til Brøttet. Eiendommen er da beliggende på venstre av veien. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 396 205,-

Totalpris

Kr 2 986 205,-

Felleskostnader

Kr 4 952,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1975

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

103m2

Bruksareal

117m2

Tomt

48748m2

KR-kode

2017284

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brøttet 118, 3029 Drammen

Gnr. 117, bnr. 141 i Drammen kommune.

Andelsnr. 2, Brøttet Borettslag, org.nr. 950 245 573

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm

Totalt bruksareal: 117 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

Underetasje inneholder stue med utgang til hagen: 36 kvm

Hovedetasjen inneholder entré/gang, kjøkken med god spiseplass og vaskerom.E: 22 kvm

2. etasje inneholder soveroms gang, wc, baderom og 3 soverom: 45 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod i hovedplan: 10 kvm

Innvendig bod i soveroms etasjen: 4 kvm

Loft med lagringsmuligheter

Utvendig bod på 6 kvm

Garasje i rekke på 9 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Andel av fellesarealer på 48 748 kvm. Asfalterte adkomstveier. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som naturlig ligger til hver bolig. På baksiden er det plen samt annen beplantning. Skjermet uteplass.

Vei, vann og avløp

Private adkomstveier med tilknytning til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til boligene. Ny vannledning fra stoppekran til offentlig nett i 2013.

Bebyggelse

Rekkehus over 3 halvplan samt loft. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig kledd med panel som er skiftet samt etterisolert. Utvendig malt i 2015. Taket er tekket med nye profilerte takplater fra 2010. Nye vinduer i hele boligen i 2008. Ny vannledning i 2013. Nytt sikringsskap i 2012.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

I rapportens sammendrag fremkommer det at boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god og Brøttet Borettslag virker for å være vel drevet og har foretatt oppgraderinger av bygningsmassen. Det kan nevnes at taktekket med renner og nedløp er skiftet 2010 og vinduer er fra 2008. Eldre utgangsdør og terrassedører som må vurderes skiftet. Gulv i u. etg. har godt merkbare skjevheter, noe som sannsynligvis er tidligere setninger. Enkel garasje i felles rekke som har behov for utbedringer. Sikringer har også blitt oppgradert 2012. Store deler av røropplegget ble også skiftet i regi av borettslaget 2013. Innvendig er boligen noe slitt og oppussing av enkelte rom må påregnes. 2 av soverommene er i dårlig stand og full oppussing kan påregnes. Bad og vaskerom av eldre dato med begrenset levetid.

Takstmannens rapport er vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hovedetasje:

Entré/gang: Laminat på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Sikringsskap med automatsikringer.

Kjøkken: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Originalinnredning med opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass.

Vaskerom: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Tørkeskap. Strålovn. Utgang til hagen.

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utgang til hagen.

Bod: Murgulv, mdf plater og malte flater på vegger, malt tak. Hyller.

Soveromsplan:

Soveroms gang: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Wc: Belegg på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Servant og wc.

Soverom1: Nålfilt på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Soverom2: Nålfilt på gulv, malte flater på vegger, malt i tak. Garderobeskap.

Soverom3: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Ny skyvedørsgarderobe.

Innvendig bod: Nålfilt på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Hyller. Tilgang til loft.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Strålovn. Dusjkabinett og servant i seksjon.

Boligen holder en enkel standard og det må påregnes modernisering og oppgradering. En innholdsrik bolig med god planløsning.

Oppvarming

Basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Garasje i rekke med vippeport og plass til en bil. Innlagt strøm. For øvrig gjesteparkering samt parkerings langs deler av veien rundt borettslaget.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 11.01.77 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 3791, tinglyst 16.06.75: Vilkår i kjøpekontrakt. Bestemmelse og bebyggelse. Div. ledninger. Bestemmelse og garasje/parkering.

Dagbok nr. 6094 Tinglyst 08.09.77: Erklæring/avtale. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål.

Reguleringsplan: Aronsløkka Nord datert 24.10.73.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: Ca kr 10.000,- pr år. Installert vannmåler slik at avgiftene varierer etter vannforbruket i boligen.

Felleskostnadene er kr 4.952,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, snømåking, kabel-tv, renovasjon og forretningsførsel.

Differensiering av felleskostnader foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv, og grunnpakken er inkludert i andel felleskostnader.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har avgift på kr 450,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca 17.000 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 4.590,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.992.404,-. Av dette beløpet utgjør kr 396.205,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 11
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 5 km
Buskerud sentralsykehus 3.4 km
Fylkeshuset 4.8 km
Tinghus 4.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.6 km
Bussholdeplass Brøttet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aron slalomløype 0.4 km
Idrettsanlegg Aronsløkka (skole) aktivitetssal 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.5 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Åssiden 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.4 km
Åssiden videregående skole 0.8 km
Akademiet videregående skole Drammen 6.1 km

Barnehager

Aronsløkka barnehage (0-5 år) 0.5 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 1.2 km
Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.6 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 4.7 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 1.5 km
Postkontor Meny Åssiden 1.9 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 0.9 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 2.4 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8.1 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.8 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Åssiden 1.2 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.5 km
Kiosk/video Vårveien Spill 2.3 km
Bensin st1 Drammen 0.8 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 40,7 %
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1820
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Åssiden 11 433 179

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?