Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Velkommen til Brøttet 95

Fasade

Overbygget inngangsparti

Romslig stue med peis

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Spiseplass på kjøkken

Kjøkken

Pent flislagt bad

Bad

Bad

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Koselig uteplass med inngangspartiet

Fasade

Plantegning 1.etg

Plantegning 2. og 3. etg.

Åssiden / Aronsløkka – Velholdt og pent enderekkehus med attraktiv beliggenhet nær marka. Garasje i rekke.

Brøttet 95

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Åssiden / Aronsløkka – Velholdt og pent enderekkehus med attraktiv beliggenhet nær marka. Garasje i rekke.: Åssiden / Aronsløkka – Velholdt og pent enderekkehus med attraktiv beliggenhet nær marka. Garasje i rekke.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 030,-
Fellesgjeld:
Kr 382 142,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i attraktivt, etablert og populært boligområde på Åssiden. Meget god beliggenhet på feltet. Marka med flott turterreng og lysløype som nærmeste nabo. Meget rolig og barnevennlig, med mange barnefamilier i nærmiljøet, og med kort vei til barnehager og skoler. Kort vei til lekeplass på området. Gode solforhold.

Åssiden har et stort utvalg av fritidstilbud med treningssentre, fotballbaner, idrettshall og flotte friområder. Det er kort vei inn til byen og god offentlig kommunikasjon. Åssiden har et godt utvalg i matbutikker og varehandel.

Gunstig busskommunikasjon med kort vei til busstopp. Lokalbuss til sentrum med ca. 15 min kjøring til sentrum. Jernbanestasjon på Gulskogen. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no og www.timeekspressen.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. Kun kort vei til Brøttet barnehage.

Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge, se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata oppover fra sentrum av Drammen. Ta inn til høyre ved Åssiden Vgs. Ta Kr. Brennersvei til venstre og følg denne veien oppover mot Drammen Turheis (Aronsløypa). Brøttet ligger på venstre hånd. Ta 1. innkjøring inn til Brøttet. Eiendommen er da beliggende på høyre av veien. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 382 142,-

Totalpris

Kr 3 632 142,-

Felleskostnader

Kr 5 030,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1975

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

113m2

Tomt

48748m2

KR-kode

2017545

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brøttet 95, 3029 Drammen

Gnr. 117, bnr. 141 i Drammen kommune.

Andelsnr. 22, Brøttet Borettslag, org.nr. 950 245 573

Tomten

Andel av fellesarealer på 48 748 kvm. Asfalterte adkomstveier. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som naturlig ligger til hver bolig. Koselig terrasseplatting ved inngangspartiet samt terrasseplatting og hage i bakkant av boligen. På baksiden er det blomsterbed samt annen beplantning. Koselig tomt med plen og annen beplantning.

Parkering

Garasje i rekke med vippeport og plass til en bil. Innlagt strøm. For øvrig gjesteparkering samt parkerings langs deler av veien rundt borettslaget. Nåværende eier har opparbeidet biloppstillingplass med el-bil lader rett utenfor inngangspartiet.

Vei, vann og avløp

Private adkomstveier med tilknytning til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til boligene. Ny vannledning fra stoppekran til offentlig nett i 2013.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entré, gang og romslig stue: 40 kvm

2. etasje inneholder til kjøkken og vaskerom. Utgang til hagen fra vaskerommet: 21 kvm

3. etasje inneholder gang, 3 soverom og flislagt bad: 45 kvm

Sekundærrom:

1. etasje inneholder innvendig bod: 4 kvm

3. etasje inneholder garderoberom: 3 kvm

Utvendig bod ved inngangspartiet: 7 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.01.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Rekkehus over 3 halvplan samt loft. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig kledd med panel som er skiftet samt etterisolert. Utvendig malt i 2015. Taket er tekket med nye profilerte takplater fra 2010. Nye vinduer i hele boligen i 2008. Ny vannledning i 2013. Nytt sikringsskap i 2012.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom.

Sammendrag fra tilstandsrapport:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god og Brøttet Borettslag virker for å være vell drevet og har foretatt oppgraderinger av byggningsmassen. Det kan nevnes at taktekket med renner og nedløp er skiftet 2010 og vinduer er fra 2007. Enkel garasje i felles rekke som har behov for utbedringer. Eier opplyser at borettslaget har planer om å gjøre noe tiltak på garasjene. Store deler av røropplegget ble også skiftet i regi av borettslaget 2013. Innvendig har boligen en normal standard over innredninger og overflater. Vaskerom av eldre dato med behov for utbedringer. Bad fra 2014 og kjøkken fra 2013.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Laminat på gulv, tapet på vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe med speildører. Montert brann og innbruddsalarm med tilknytning til vaktselskap.

Gang: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Stue: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, malt tak. Murt peisinnsats samt montert varmepumpe.

Innvendig bod: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

2. etasje:

Kjøkken: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Pen hvit profilert kjøkkeninnredning fra Ikea. Fliser over benk. Integrert mikro, stekeovn, induksjonstopp, kjøleskap samt oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Kjøkkenet ble oppusset i 2012. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen.

Vaskerom: Fliser på gulv, plater på vegger, malt tak. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Utgang til hagen.

3. etasje:

Gang: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak.

Soverom1: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Soverom2: Laminat på gulv, malte flater og mdf plater på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Soverom3: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Innvendig bod: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Tilgang til loft.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Innmurt og flislagt badekar med dusj, servant i seksjon, overskap med speildører og vegghengt wc. Montert Sonos høyttalere i tak. Et pent bad som ble pusset opp i 2014.

Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som meget pen. Boligen er i de senere år blitt vesentlig oppusset.

Oppvarming

Murt peisinnsats i stuen. Montert varmepumpe i stuen, for øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 11.01.1977 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelsen og trafokiosk

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Brøttet Borettslag. Borettslaget består av 121 boliger.

Formann i Brøttet borettslag er Arne Harry Kristoffersen, tlf. 915 36 737. Se for øvrig borettslaget sin hjemmeside: www.brottet.no

Arbeider siste årene: Nye vinduer og kledning 2007-2008, nye tak og isolering av disse 2010-2011 og nytt innvann til innvendig stoppekran 2012-2013. Nye seriekoblete brannvarslere. Disse skal medfølge ved salg.

Styret arbeider med å bygge nye garasjer. Foreløpig er kostnadene rundt dette ikke kjent, men det må påregnes at borettslaget tar opp et større lån og at fellesgjelden og dermed felleskostnadene pr enhet vil øke. Oppstart er stipuert høsten 2018.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Det må søkes styret om tillatelse til husdyrhold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål.

Reguleringsplan: Aronsløkka Nord datert 24.10.73.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

2 taklamper i stue og 1 taklampe kjøkken medfølger ikke.

Salto ladeboks til bil medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: Ca kr 10.000,- pr år. Installert vannmåler slik at avgiftene varierer etter vannforbruket i boligen.

Felleskostnadene er kr 5.030,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, pipeavgift, nedbetaling av andel fellesgjeld, snømåking, kabel-tv, renovasjon og forretningsførsel.

Differensiering av felleskostnader foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv, og grunnpakken er inkludert i andel felleskostnader.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har avgift på kr 399,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Boligen er tilknyttet alarmselskap. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca 21.200 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.639.401,-. Av dette beløpet utgjør kr 382.142,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 11
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 5.1 km
Buskerud sentralsykehus 3.4 km
Fylkeshuset 4.8 km
Tinghus 4.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.6 km
Bussholdeplass Brøttet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aron slalomløype 0.4 km
Idrettsanlegg Aronsløkka (skole) aktivitetssal 0.7 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.5 km
Åssiden videregående skole 0.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 3.9 km

Barnehager

Aronsløkka barnehage (0-5 år) 0.6 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 1.2 km
Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.6 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 4.7 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 1.5 km
Postkontor Meny Åssiden 1.9 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 0.9 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 2.4 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8.2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.8 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Åssiden 1.2 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.5 km
Kiosk/video Vårveien Spill 2.3 km
Bensin st1 Drammen 0.8 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 40,7 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1820
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Åssiden 11 433 179

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?