Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 900 000,- for kr 5 900 000,-

Velkommen til Brusetkollen 34

Dette er en stor og attraktiv tomannsbolig beliggende i naturskjønne omgivelser på Øvre Vakås i Asker

Stor og solrik hage

 

 

1. etasje

Gang

Stuen

 

 

 

 

Spisestuen

 

 

Kjøkkenet

 

 

Spisekrok på kjøkkenet

Soverom 1

Soverom 2 som benyttes som kontor

Badet

 

Wc

Kjelleretasjen

Allrom i kjeller med skyvedør som kan lukke av rommet.

Gang i kjeller

Innredet rom 1

Innredet rom 2

Bad/vaskerom i kjeller

 

Brusetkollen 34, Hvalstad_3D

Hvalstad skole

Gangavstand til Vakås stasjon

Kort vei til Hvalstrand via snarvei fra Vakås stasjon

Nye Holmen svømmehall

 

Holmenskjæret

ØVRE VAKÅS - Stor og attraktiv tomannsbolig m/meget god beliggenhet og solrik hage * Moderniseringsbehov * Dbl. garasje

Brusetkollen 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

ØVRE VAKÅS - Stor og attraktiv tomannsbolig m/meget god beliggenhet og solrik hage * Moderniseringsbehov * Dbl. garasje: ØVRE VAKÅS - Stor og attraktiv tomannsbolig m/meget god beliggenhet og solrik hage * Moderniseringsbehov * Dbl. garasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
178 / 198 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en flott beliggenhet på Øvre Vakås i Asker. Dette er et meget stille, populært og etablert boligområde med kort avstand til alt av fasiliteter. Kun 5 minutter med bil til både Holmensenteret og Trekanten kjøpesenter med alt av butikker og fasiliteter. Man finner også en matbutikk kun 5 minutters gange unna boligen. God tilgang til offentlig kommunikasjon med tog fra Vakås stasjon, ca 5-6 minutters gange fra boligen. Holmen idrettsforening ligger rett i nærheten med et bredt idrettstilbud for barn og unge i alle aldre. Idrettsforeningen har bla. egen ishall, tennishall, idrettshall og flere fotballbaner samt kunstgressbane. Ny svømmehall på Holmenskjæret. Flotte naturskjønne friområder som Leikarvollen ligger i området som er meget godt egnet for lek og morro for hele familien. Leikarvollen ble gitt til Asker kommune fra Otto og Tilla Hvalstad. I 1932 kjøpte Otto Valstad 10 mål på Vakås av staten og forærte området til Asker kommune som “leikarvoll”, noe han syntes bygda manglet. Semsvannet og Vestmarka byr på fantastiske turmuligheter sommer som vinter. Sommerstid er Hvalstrand bad og Holmenskjæret populære samlingssteder med sandstrender og stupetårn. Området sogner til Hvalstad barneskole og Torstad ungdomsskole som begge ligger i kort avstand fra boligen. Hoffstad og Jansløkka barneskole ligger også i nærområdet.

Barnehager og skoler

Barnehager: Solgården barnehage, Hvalstad barnehage, Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen, Rudolf Steinerbarnehagen.

Skoler: Hvalstad barneskole og Torstad ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker, følg Kirkeveien til Vakåsveien kommer på høyre side. Følg Vakåsveien til du får Klokkerjordet på venstre hånd. Ta til venstre inn Brusetkollen og boligen ligger så på høyre hånd.

Fra Oslo, ta avkjøringen ved Holmenkrysset mot Rv23/Drøbak/Slemmestad. Hold til høyre ved veiskillet og følg skiltingen til Hvalstad. Fortsett opp Kirkeveien til du får Vakåsveien på venstre hånd. Ta til vestre ned Vakåsveien og følg veien til du får Klokkerjordet på venstre hånd. Ta til venstre inn Brusetkollen og boligen ligger så på høyre hånd. Det går også an å kjøer fra nedsiden av Brusetkollen for å komme til eiendommen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

178m2

Bruksareal

198m2

Tomt

754m2

KR-kode

151823

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brusetkollen 34, 1395 Hvalstad

Gnr. 1, bnr. 211, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 754,1 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Koselig hage med gode solforhold.

Parkering

Parkering for 2 biler i garasje. Ellers bra med oppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Planlagt gravearbeid ifbm. utskifting av vann- og kloakkledninger på Vakås:

Det gjøres oppmerksom på at kommunen i 2018 vil drive med rehabiliteringsarbeid av vann/avløpsledning i Vakåsveien, Klokkerjordet og del av Brusetkollen (forbi huset). Planlagt start på gravearbeid er i April 2018 og arbeid skal etter planen være ferdig i november 2018.

Tittel: Vakås Etappe 3-Anleggs trafikk.

For mer informasjon, se: https://www.asker.kommune.no/samfunnsutvikling/kommunale-byggeprosjekter/vakas---utskifting-av-vann--og-kloakkledninger/ eller kontakt prosjektleder for Asker kommune: Svein Stensrud - 66 76 89 14.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 215 kvm

Totalt bruksareal: 198 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Bruksareal:

Tomannsbolig 198 kvm

Primærrom:

Kjeller: 75 kvm: Trapperom, allrom, 2 innredede rom, bad/vaskerom. Ca. 2,1 meter takhøyde i kjeller. Kjelleretasjen tilfredstiller ikke krav vedr. varig opphold.

1. etasje 103 kvm: Entré, stue/spisestue, kjøkken, bad, 2 soverom, wc.

Sekundærrom:

Kjeller 20 kvm: 3 boder.

Garasje:

Garasje 29 kvm: Parkering/lagerplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.03.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Stor og meget attraktiv halvpart av vertikaldelt tomannsbolig beliggende i hyggelige omgivelser på Øvre Vakås. Her bor du meget sentralt med tanke på tog, buss, skoler, matbutikk og ikke minst marka. Umiddelbar nærhet til Leikarvollen som er meget godt egnet for lek og morro for hele familien. Boligen har en kul og åpen planløsning som gir spennende muligheter. Nye våtrom samt skiftet innvendig røropplegg i 2009. Stort kjøkken og godt utstyrt kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjelleretasjen er innholdsrik med flere rom og boder. For øvrig har boligen behov for generell modernisering/oppussing.

1. ETASJE

Boligens 1.etasje inneholder entré, stue/spisestue, kjøkken, bad, wc og 2 soverom. Stuen i boligen er romslig med god plass til spisestue og tv-krok. Utgang til solrik terrasse og hagen.

Kjøkken:

Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med furufronter. Innredning fra ca. 1988 med bruksslitasje. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. F.ø. nyere ventilator.

Bad og wc:

Rommet ble innredet i 2009. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg og servant. Det er fliser på gulv, fall til sluk og materiale i sluk er plast. Lagt nye fliser og v.kabler i 2017. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Fliser på vegger. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel. Ved s

KJELLERETASJE

Boligens kjelleretasje inneholder trappegang, praktisk allrom som kan lukkes med skyvedør, bad/vaskerom, 2 innredede rom og 3 boder. Ca. 2,1 meter takhøyde i kjeller. Kjelleretasjen tilfredstiller ikke krav. vedr. varig opphold.

Bad/vaskerom:

Rommet ble innredet i 2009. Rommet ble overflateoppusset i 2016. Badet inneholder dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett, stålkum og opplegg for vaskemaskin. Det er fliser på gulv, fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Fliser, våtromsplater og malte flater på vegger. Noe uferdig ved stoppekran. Ventil i himling. Det er ikke tilluft ved dørterskel.

OVERFLATER

Gulv - Parkett, laminat og vinyl samt betong. Nye overflater i kjeller i 2016. Endel knirk i 1 etg - TG 2

Vegger – Panel, malte flater, tapet og teglstein. Nye overflater i kjeller i 2016. F.ø. vanlig bruksslitasje

Himling – Panel og malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps teglsteinpipe med feieluke i kjeller. 1 peis og 1 parafinbrenner. Brennbart materiale er for nær feieluke (krav er minimum 30 cm). Avstand til brennbart materiale ved ildsteder er ok. Pipe er noe slitt over tak.

Elektrisk varme: Elektrisk gulvvarme i badene og i wc. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Utstyr for varmeinstallasjoner: Utvendig nedgravet brenseltank. Montert i 2004. Sanering av brenseltank må påregnes innen 2020.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Tegninger datert 1/4-1960 fra byggsak er innhentet. Disse finnes i Asker kommunes digitalarkiv. I ettertid er kjeller innredet for varig opphold uten formell godkjenning. F.ø. fremstår bygget iht tegninger. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (749 kvm) og kjørevei (5 kvm) i henhold til reguleringsplan for Vakås/Haugbo, 1, datert 03.05.1958 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er i kommuneplan for Asker kommune 2018-2030 avsatt til nåværende boligbebyggelse og ligger boligområder med utfyllende bestemmelser, type B. For mer informasjon, se bestemmelser i kommuneplanen: ttp://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2017 er kr 8.746,-. I dette inngår gebyr for vann og avløp, feiing og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.020,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.627,-.

Velavgift er kr 800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 1.214,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Klokkerjordet
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Skaugum 1.5 km
Haugbo 1.8 km
Asker kirke 1.9 km
IKEA Slependen 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.9 km
Sentralstasjon Oslo S 20.9 km
Jernbanestasjon Vakås stasjon 0.7 km
Bussholdeplass Vakåsveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Stadion 3.1 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg/Holmenhallen 2.8 km
Treningssenter Sats Elixia Asker 3 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 4.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hvalstad skole (1-7 kl.) Sokner hit 1.6 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3.7 km
Solvang skole (8-10 kl.) 3.8 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) Sokner hit 5.4 km
Nesbru videregående skole 4.6 km
Asker videregående skole 4.5 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 0.6 km
Solgården barnehage (1-5 år) 1.1 km
Hvalstad barnehage (1-5 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.7 km
Kjøpesenter Holmensenteret 2.7 km
Postkontor Coop Mega Holmen 2.7 km
Postkontor Asker Postkontor 3.1 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.7 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.9 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.7 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Matkroken Vakås 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 2.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 1.4 km
Bensin Circle K Asker 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 39,8 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 36,3 %
Husholdninger uten barn 63,7 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 923
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Klokkerjordet 453 193

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?