Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Dåpaløkka 51 A - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Kjøkken

Flott kjøkken med profilerte fronter. Rikelig med skap - og benkeplass

Kjøkken

Her er det god plass til spisestue

Velkommen til bords

Stue

Stue

Stue. Her er det varmekabler i gulv

Stue med stilig peisovn

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv

Romslig bad

Praktisk kombinert gjestetoalett og vaskerom

Lyst og pent hovedsoverom

Soverom

Soverom i 1. etasje

Romslig soverom med utgang til egen balkong

Soverom

Balkong med utgang fra soverom

Flott uteplass med tilhørende hage mot vest

Solrik terrasse mot vest. Perfekt for sene sommerkvelder

Koselig og overbygget terrasse

Rekkehuset ligger flott til på enden med flere fine og usjenerte uteplasser

 

Fasade

Plantegning underetasje/1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning 3. etasje

Plantegning 4. etasje

Dåpaløkka - Flott enderekkehus i borettslag med pent kjøkken og bad - Solrike og koselige utearealer

Dåpaløkka 51 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

Dåpaløkka - Flott enderekkehus i borettslag med pent kjøkken og bad - Solrike og koselige utearealer: Dåpaløkka - Flott enderekkehus i borettslag med pent kjøkken og bad - Solrike og koselige utearealer

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 135,-
Fellesgjeld:
Kr 165 950,-
AREAL (P-ROM / BRA)
133 / 143 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til populære Dåpaløkka 51 A! Eiendommen ligger solrikt til, i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde. Dåpaløkka ligger cirka 5 km fra Sandefjord sentrum og det er gode bussforbindelser. Området er meget attraktivt og barnevennlig uten gjennomkjøring så her er det trygt å la de håpefulle leke fritt. Som en bonus bor du her med gangavstand til Granholmen badestrand som er rikt befolket i de varme sommerdagene og det er også kort vei til friområder ved

Teksleåsen med bl.a. barnehage og flott Meny dagligvarebutikk. På området er det flere lekeplasser og friområder som innbyr til lek og hygge. Velkommen til Dåpaløkka og en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Store Bergan barneskole og Ranvik ungdomsskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjøres RV 303 sørover. Følg veien forbi Meny-butikken på Åsane, og ta Teksleåsen inn til høyre. Følg denne et stykke, og Dåpaløkka er skiltet. Fra felles parkeringsplass følger du veien opp til høyre og boligen ligger på høyre side litt inn på feltet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Fellesgjeld

Kr 165 950,-

Totalpris

Kr 2 855 950,-

Felleskostnader

Kr 4 135,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

133m2

Bruksareal

143m2

Tomt

22413m2

KR-kode

2218186

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dåpaløkka 51 A, 3231 Sandefjord

Gnr. 133, bnr. 109, i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 16, Åsane Borettslag, org.nr. 955 152 832

Tomten

Felles eiet tomt på 22.413 kvm som tilhører borettslaget. Fellesområdene er pent opparbeidet med asfalterte gangveier, lekeplass og grøntområder. Godt med parkeringsplasser til besøkende.

Hver bolig disponerer sin naturlig tilliggende tomt. Tomten er lettstelt og pent opparbeidet med stor uteplass ved inngangsdøren. Her sitter du også godt skjermet mot innsyn med tett hekk mot veien. I bakkant av boligen er det stor og solrik uteplass hvor deler også er overbygget. Har kan varme sommerdager og sene kvelder nytes. Det er også opparbeidet en liten hageflekk samt flere blomsterkasser.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje i rekk samt på felles oppmerkede områder. Kort vei til garasjeplassen fra boligen via «snarvei» fra hagen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslagett er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 154 kvm

Totalt bruksareal: 143 kvm

Totalt primærrom: 133 kvm

Underetasje: 46 kvm: Stue, soverom og trappegang.

1. etasje 34 kvm: Vindfang, gang og kjøkken.

1. etasje 34 kvm: Trappegang, soverom, bad og vaskerom.

2. etasje 19 kvm: Soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 7 kvm: Bod inne og bod ute.

1. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en garasje i rekke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i bindingsverk i tre med liggende kledning fra byggeår. Oppført på støpte betongfundamenter. Taktekking i dobbelkrummet betongstein fra byggeår. Vinduer og inngangsdør fra 2008 i PVC-karmer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Boligen er i forholdsvis god stand, med tanke på alder og bruk. Er gjort en del oppjusteringer gjennom årene. Vinduer er skiftet av borettslaget for noen år siden. Bad er pusset opp av tidligere eier, men det er en del år siden.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enderekkehus med god planløsning og flott uteplasser. Dette er perfekt for de som ønsker seg en lettholdt bolig. Rekkehuset er pent innredet med modere og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste flis, malt tregulv og laminat.

Lyst og pent kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Her er det rikelig med skap - og benkeplass. Integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. God plass til spisestue.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med flis på gulver og panel på vegger. Av utstyr er det montert veggmontert toalett, servant i innredning og dusjkabinett. Boligen har også eget praktisk vaskerom hvor det også er montert toalett.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i gang i 1. etasje, kjøkken, stue og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.1982 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke garasjene. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av Erklæring/avtale Tinglyst 17.06.1981 dagboknr. 4278 - Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G= folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom: Tinglyst: 05.05.1981 Dagboknr. 3191 Erklæring/avtale - Naboerklæring - rett til å bygge inntil 2 m. fra grensen til borettslaget.

Rettighetshaver er gnr. 133, bnr. 64, Dåpaløkka 39. Tinglyst: 17.06.1981 Dagboknr. 4278 Erklæring/avtale - Bestemmelser om vann og kloakkledninger m.v - rett for kommunen til å ha egne eller andre offentlige ledninger og kabler over borettslagets tomt, samt rett til vedlikehold av disse.

Tinglyst 10.09.1981 Dagboknr. 6440 Erklæring/avtale - Naboerklæring - rett til å bygge inntil 2,75 m fra borettslagets tomte grense. Rettighetshaver er gnr. 133, bnr. 62, Dåpaløkka 37. Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Åsane Borettslag.

Borettslaget består av 52 boliger.

Forretningsfører er USBL Sandefjord.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, ref. ordensreglene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Åsane-Store Bergan datert 31/03-1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke i handelen: Prismekroner i stuen, på kjøkken og soverom, to lamper på kjøkken, hyller på kjøkken, knagger på soverom, glasskap i stuen og paviljong.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.135,- pr. mnd. og inkluderer: Tv-kostnad (Grunnpakke tv/internett fra Canal Digital), renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, utvendig forsikring, forretningsfører, revisor og brøyting. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr Kr. 294,-

Avdrag kr Kr. 680,-

Driftsutgifter kr 2.684,-

Tv-kostnad kr. 447,-

Garasje kr. 30,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.620,- kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift inkl. i måndlige fellesutgifter. Tv-tuner/dekoder medfølger. Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 550,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.857.282,- Av dette beløpet utgjør kr 165.950,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 5.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?