Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 250 000,- for kr 2 250 000,-

Velkommen til Dalenveien 29 B

Fasade

Fasade

Inngangsparti

Terrasseplatting

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Entré/gang

Bad

Bad

Vaskerom

Soverom

Soverom

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Konnerud – Attraktivt rekkehus med behov for oppussing. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område.

Dalenveien 29 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Konnerud – Attraktivt rekkehus med behov for oppussing. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område. : Konnerud – Attraktivt rekkehus med behov for oppussing. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 343,-
Fellesgjeld:
Kr 176 746,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Denne eiendommen ligger i stille, rolig og tilnærmet landlig område, samtidig med kort gangavstand til sentrum på Konnerud med de fleste servicetilbud. Eiendommen ligger solrikt til og meget barnevennlig.

Konnerud er omgitt av mye fin natur som er ypperlig egnet for fotturer og skiturer. Konnerud er kjent for sine snørike vintre, og er et populært rekreasjonsområde for drammensere, med skigåing på preparerte løypene dypt inn i Konnerudskogen om vinteren og bademuligheter på Stordammen og Inntaksdammen om sommeren.

Mange organiserte fritidstilbud på Konnerud. Konnerud IL. er i dag et av landets største idrettslag med sine ca 2200 medlemmer, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene. 5-10 min. til Imjelt golfbane på Andorsrud.

3 min. gangavstand til busskommunikasjon til sentrum av Drammen med hyppige avganger, se www.brakar.no . Toget tar ca. 33 min til Oslo og 12 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 4 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se www.drammen.kommune.no. Konnerud har 3 barneskoler; Hallermoen, Konnerud og Vestbygda, der Konnerud barneskole ligger i kort gangavstand. Svensedammen ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst Norge, se www.papirbredden.no

Adkomst

Følg E18 og ta avkjøring til Drammen S. etter motorveibrua over Drammen. Ta til venstre i første rundkjøring og hold venstre felt. Ta til venstre i andre rundkjøring og hold rett frem i Bjørnstjerne Bjørnssonsgate. Kjør rett frem i begge lyskryss, og i rundkjøringen. Ta deretter til venstre opp Konnerudgata i neste rundkjøring. Følg denne veien over jernbanebroen og videre oppover Konnerudbakkene. Følg denne til toppen og litt nedover. Ta inn til høyre ved Statoilstasjon på høyre hånd. Følg Gramsborgveien bort til rundkjøring. Følg veien rett ut i Stubberudveien. Ta 1. vei ned til venstre ved skilt Verksveien. Følg veien nedover og hold til høyre. Veien går nå over i Dalenveien. Ta inn til venstre og følg veien rundt og ned til p-plass. Eiendommen er beliggende på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 176 746,-

Totalpris

Kr 2 426 746,-

Felleskostnader

Kr 5 343,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1991

Soverom

2

Primærrom

72m2

Bruksareal

72m2

Tomt

6638m2

KR-kode

2018284

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dalenveien 29 B, 3031 Drammen

Gnr. 80, bnr. 1462 i Drammen kommune.

Andelsnr. 10, Furulund Borettslag, org.nr. 960 655 745

Tomten

Borettslaget har 6.638 kvm felles eiet tomt. Arealene er bebygget med småhus og rekkehus, og opparbeidet med asfalterte adkomstveier og fellesparkering. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som naturlig ligger til hver bolig. Denne boligen har en terrasseplatting med adkomst fra stuen.

Parkering

Felles parkeringsplass med god kapasitet rett ved boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 72 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entré/gang, stue og kjøkken: 36 kvm

2. etasje inneholder gang, vaskerom, bad og 2 soverom: 36 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod ved inngangspartiet på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

1. etasje:

Entré/gang: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Stue: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Synlig pipeløp med muligheter for ildsted. Utgang til solrik terrasse.

Kjøkken: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Hvit kjøkkeninnredning med glatte fronter. Opplegg for oppvaskmaskin. Ingen hvitevarer medfølger boligen.

2. etasje:

Gang: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Tilgang til loft med lagringsmuligheter.

Vaskerom: Belegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og garderobeskap.

Bad: Belegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Dusjkabinett, servant i seksjon, overskap samt speil.

Soverom1: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. 3 stk garderobeskap.

Soverom2: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. 2 stk garderobeskap.

Boligen fremstår som velholdt, men det må påregnes kostnader til oppgradering og modernisering.

Oppvarming

Boligen har pr. i dag elektrisk oppvarming med varmekabler i hele 1. etasje. Det er synlig pipeløp i boligen, og ildsted kan trolig tilkobles etter nærmere avtale med brannvesenet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det foreligger brukstillatelse på boligen 31.03.1992. Brukstillatelsen ble gitt med betingelse av at utbygger besørget tilstrekkelig med ventiler i yttervegg, samt finplanering av utearealer. Arbeidet er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr. 521742, tinglyst: 26.06.2008: Erklæring/avtale som gir gnr. 80, bnr. 502 adkomstrett, samt rett til å føre frem vann- og avløpsledning og rett til å disponere friareal mm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Furulund Borettslag. Borettslaget består av 17 boliger fordelt på 8 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad og plenklipping må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Formann er Anne Hermansen, Dalenveien 33 C.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for området Sørvangen datert 26.03.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanes arealdel, vedtatt 16.06.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort ved overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.343,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, renter og nedbetaling av andel fellesgjeld, kabel-TV (grunnpakke), dugnad (kr 100,- pr. mnd som tilbakebetales ved oppmøte), vaktmestertjeneste, a-konto kommunale avgifter (kr. 576,- installert vannmåler som avregnes en gang pr. år) og forretningsførsel.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av bredbånd og har avgift på fra kr 499,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 9.600 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.433.978,-. Av dette beløpet utgjør kr 176.746,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 25
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.9 km
Konnerud legesenter 1.3 km
Marienlyst stadion 5.6 km
Drammens museum 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.3 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 6.9 km
Bussholdeplass Gramsborg 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 1.1 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 1.1 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.2 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.4 km

Steder av interesse

Skoler

Konnerud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hallermoen skole (1-7 kl.) 2.1 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 6 km
Heltberg vgs. Drammen 6.1 km

Barnehager

Konnerud barnehage (1-5 år) 1 km
Svensedammen barnehage (0-6 år) 1.4 km
Amicus barnehage (0-6 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1.2 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 7 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.4 km
Postkontor Strømsø Postkontor 6.7 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.7 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 8.2 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.9 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.8 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 6 km
Bensin Circle K Konnerud 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 35,2 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 40,6 %
Husholdninger uten barn 59,4 %
Gj.snitt byggeår 1963
Gj.snitt tomtestørrelse 1957
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 25 339 133

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 37.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?