Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 570 000,- for kr 2 570 000,-

Spisestue.

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue..

Stue.

Stue.

Stue.

Gang

Trappeoppgang

Bad.

Soverom

Soverom.

Soverom.

Soverom

Soverom

Soverom

Bad.

Bad

Vaskerom.

Gang

Gang

Inngangsparti

Veranda med utsikt

Inngangsparti

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse på baksiden

Fasade

Fasade

Plantegning

Flott nyere halvpart av tomannsbolig med meget gode sol

Dalsbottenlia 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Flott nyere halvpart av tomannsbolig med meget gode sol: og utsiktsforhold. Barnevennlig.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 118 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott beliggenhet på Gulset, i et nyetablert og barnevennlig boligområde. Eiendommen ligger øverst på boligfeletet med fantastisk utsikt mot nordvest med gårdslandskap samt Vealøs og omegn. Gode bussforbindelser fra Gulsetvegen til Skien sentrum. Flere fritidstilbud på Gulsetområdet som bla. Idrettsanlegg, treningssenter, svømmehall, lysløype, bademuligheter i Åletjern, flotte turområder, ungdomsklubb m.m. Det er for øvrig en meget god idrettsforening, Gulset IF, med aktiviteter som bla. håndball, fotball, ski, turn m.m.

Barnehager og skoler

Stigeråsen barneskole og Gulset ungdomsskole. Det er flere barnehager i område. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Skien følger man Hesselberggata og følger Gulsetringen oppover og helt rundt til rundkjøringen ved Gulset kirke. Ta ned til venstre til Dalsbottenlia og boligen dukker opp på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2014

Soverom

3

Primærrom

110m2

Bruksareal

118m2

Tomt

982m2

KR-kode

2617165

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dalsbottenlia 2, 3726 Skien

Gnr. 2, bnr. 1380, snr. 1 i Skien kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 982,2 kvm. Gruset gårdsplass, det er opparbeidet trivelig og usjenert terrasse på baksiden av boligen med svært gode solforhold.

Parkering

Parkering i gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 128 kvm

Totalt bruksareal: 118 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1. etg.: Vindfang, spisestue, kjøkken, bad, soverom og vaskerom: 58 kvm

2. etg.: Stue, trapperom, bad og 2 soverom: 52 kvm

Sekundærrom:

1. etg.: Bod/teknisk rom: 8 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert14.11.2017 utført av Jørn Torsholt Hansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Tomannsbolig fra 2014. Bolig med støpt plate på mark i 2. etasjer. Isolert støpt grunnmur og vegger i bindingsverk. Boligen er kledd med liggende kledning. Takstein på tak. Alle overflater fra byggeår.

Bemerkninger:

- Støttemur på overside heller utover og bør repareres

- Utvendig trapp uten rekkverk

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder….

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendommen fremstår som meget innbydende og delikat med gjennomgående god standard. Store vindusoverflater gir rikelig med lys inn i boligen. Boligen ligger øverst i Dalsbottenlia med meget gode sol - og utsiktsforhold. På baksiden av boligen er det opparbeidet trivelig og usjenert terrasse med kveldssol. Boligen er godt arealutnyttet og har praktiske løsninger samt god lagringsplass.

Innvendige overflater med flislagte gulv i underetasje og parkett på gulv i 1 og 2 etasje. MDF plater på vegg og slette malte himlinger med spotlights. Varmekabler i de fleste rom i 1. etg.

Pen spisestue i 1. etg. med åpen løsning mot kjøkken. Spisestuen inneholder vedovn og utgang til uteområdet. Stue i 2. etg. med utgang til usjenert og solrik terrasse.

Takhøy kjøkkeninnredning i hvit profil. Laminerte skrog, dører og skuffer. Malt panel over benk. Laminert benkeplate og avtrekk over ovn. Kjøkkenet fremstår som stilrent og tiltalende. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Boligen inneholder to tidløse og pene flislagt bad, begge med varmekabler.

Badet i 1. etg. inneholder servant med innredning, toalett, dusjkabinett og ventilasjonsanlegg.

Badet i 2. etg. inneholder innredning med servant, toalett, boblekar med hånddusj og ventilasjonsanlegg.

Praktisk vaskerom med god lagringsplass. Vaskerommet består av flislagt gulv, sokkelflis og mdf på vegg. Inneholder ventilasjonsanlegg, koblingsskap, sentralstøvsuger, sikringsskap og varmtvannstank.

Boligen består av tre soverom. To av soverommene er plassert i 2. etg. og ett i 1. etg. Det største av soverommene har utgang til deilig balkong med flott utsikt over Skien.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk (varmekabler). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på Dalsbottenlia 2 eiendommen datert 27.08.2015 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 680204, tinglyst 29.08.2011: Bestemmelser ifølge skjøte: Eier er pliktig medlemsskap i velforening med felles bruk - og vedlikeholdsansvar til fellesarealer.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Reguleringsplan for Dalsbottenlia" datert 26.08.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Sort lampe over spisebord medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.249,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.453 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.800.

Velavgift til Dalsbottenli velforenring er kr 400 pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett som til sammen har en avgift på

kr 699 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.655.999.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,55% av salgssum.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 0,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Simonsen Døhlen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?