Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Djupedalsfaret 44 - Presentert av Krogsveen AS

Boligen ligger usjenert og barnevennlig

 

Lyst og pent kjøkken med god plass til spisebord

Lys og romslig stue med utgang til stor terrasse

 

Velkommen til bords

Stuen er malt i lyse og morderne farger

 

 

Soverom nummer 1 av totalt 3

Soverom nummer 1 av totalt 3

Soverom

Hovedsoverom

Pent og romslig flislagt bad

 

Mot syd er det stor og solrik terrasse

 

Boligen ligger godt skjermet fra veien med stor gressplen

 

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Hem/Tjølling - Pen halvpart av tomannsbolig med 3 soverom - Usjenert og barnevennlig beliggenhet

Djupedalsfaret 44

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 290 000,-

Hem/Tjølling - Pen halvpart av tomannsbolig med 3 soverom - Usjenert og barnevennlig beliggenhet: Hem/Tjølling - Pen halvpart av tomannsbolig med 3 soverom - Usjenert og barnevennlig beliggenhet

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 95 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert boligområde på Hem. Djupedalsfaret er blindvei og siden boligen ligger nesten helt i enden i en liten stikkvei er det lite trafikk forbi eiendommen. Hem er et boligområde mellom Larvik og Sandefjord. Ca. 7 km til Sandefjord, og ca. 12 km til Larvik sentrum. Området er meget rolig og barnevennlig med kort avstand til blant annet dagligvare, turområder og barnehage. I tillegg er det kort avstand til Ula og Kjerringvik med flotte badestrender. Gode bussforbindelser til Larvik og Sandefjord. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Larvik kjør riksvei 303 mot Sandefjord. Fra Sandefjord følger du riksvei 303 mot Larvik. Ta til høyre ved Hem, Joker dagligvarebutikk. Følg veien i cirka 550 meter. Boligen ligger inn en stikkvei til høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 290 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1997

Soverom

3

Primærrom

90m2

Bruksareal

95m2

Tomt

3976m2

KR-kode

2218204

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Djupedalsfaret 44, 3280 Tjodalyng

Gnr. 1093, bnr. 284, snr. 3 i Larvik kommune.

Tomten

Felles festet tomt tilhørende sameiet på 3.976,7 kvm. Denne boligen disponerer en naturlig del av fellestomten. Hjørnetomten er pent opparbeidet med stor gressplen og er godt skjermet med hekk. Fra stuen er det utgang til stor og usjenert terrasse.

Festeavgiften er kr 7.611,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 01.06.2017, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 31.05.2097.

Grunneier er Tyrolerhus Invest AS.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Parkering i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 108 kvm

Totalt bruksareal: 95 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

1. etasje 48 kvm: Gang/hall, kjøkken og stue.

2. etasje 42 kvm: Trappegang, tre soverom og bad.

Sekundærrom:

1. etasje 5 kvm: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av CS Byggpartner as. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet i blindvei. Boligen har en god planløsning og fremstår som lys og koselig. Veggoverflater har for det meste malte overflater i lyse og delikate farger. Gulv har blant annet laminat og flis.

Kjøkkeninnredning med malte/lakkerte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og du har god plass til spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Romslig bad i 2. etasje med flis på gulv. Vegger har malte panelplater og flis. Av utstyr er det montert baderomsinnredning, dusjkabinett og nyere toalett. Samt opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Peisovn i stuen ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Det gjøres oppmerksom på at det ikke har vært utført tilsyn eller feiing. Kjøper overtar ansvaret for eventuelle pålegg/mangler.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.05.97.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Ventil monteres i bod. Pipebeslag/tetting rundt pipe. Utvendige trykkimpregnerte bæresøyler. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4153, tinglyst 30.06.1997, Festekontrakt. For kontraktens vilkår, se salgsoppgavens punkt "tomt".

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 4153, tinglyst 30.06.1997: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledningsnett på tomten. Videre følger jordskifte sak med dagboknr 4236, tinglyst 08.07.1998, Jordskifte, grensesak. Om handler sak om tidligere uenighet om tomtegrense. Servituttene/heftelsene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Hemskogen II datert 11.06.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Larvik kommune opplyser at eiendommen ligger innenfor utredningstrase for fremtidlig jernabe. Koridoren er mellom 300-1.200 meter bred. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.941,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.453,-.

Velavgift er kr 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. www.canaldigital.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 1.500,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.349.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,- (fastpris).

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?