Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-
 

Stue med utgang til terrasse.

Drone - Inngangsparti

Fasade forside

Entré

Hall

Stue

God plass til både sofahjørne og spisebord.

Spisestue

Stue

Stue

Kjøkken fra 2007 med lys innredning.

Separat kjøkken med plass til frokostbord.

Soverom 1

Soverom 2

Utsikt soverom 2

Soverom 3

Flislagt bad i 2. etasje fra 2001 med gulvvarme.

Koselig kjellerstue.

Underetasje - Hjemmekino

Flislagt bad i underetasjen med gulvvarme. Pusset opp i 2017.

Flislagt bad i underetasjen med gulvvarme. Pusset opp i 2017.

Vaskerom i kjeller fra 2017. Gulvvarme.

Fasade/Terrasse bakside

Fasade bakside - Utgang til stor og solrik hage.

Drone - Bakside

Utsikt

Solnedgang - Utsyn fra 2. etasje.

Detalj sommer

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 3D 2. etasje

Plantegning 2D underetasje

Plantegning 3D underetasje

Miniatyrbilde fra video

Gjettum - Oppgradert vertikaldelt tomannsbolig på solrikt tomt. 2 stuer. 2 bad. 3 sov. Garasje. 56kvm terr. Barnevennlig

Dr. Jenssens vei 74 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Gjettum - Oppgradert vertikaldelt tomannsbolig på solrikt tomt. 2 stuer. 2 bad. 3 sov. Garasje. 56kvm terr. Barnevennlig: Gjettum - Oppgradert vertikaldelt tomannsbolig på solrikt tomt. 2 stuer. 2 bad. 3 sov. Garasje. 56kvm terr. Barnevennlig

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et rolig og populært boområdet på Gjettum i Vestre Bærum. Boligen ligger i et meget barnevennlig og godt etablert boligområdet med kort vei til skoler og barnehager. Det er kort vei til populære Levre Barneskole, samt. Hauger ungdomsskole. Rosenvilde, Rud og Dønski VGS er i gangavstand, og Valler er kun et kort kjøretur unna.

Det er bussholdeplass i nærheten av boligen med blant annet ekspressbuss til Lysaker og Oslo. Samt er det hyppige avganger til Sandvika, som er Bærums største knutepunkt for offentlig kommunikasjon med tog, flytog og ekspressbusser. Hauger t-bane som nærmeste stasjon, ligger gangavstand fra boligen som tar deg til Oslo på kort tid.

Fra leiligheten er det gangavstand til nærbutikker med Coop Extra på Dønski og Bunnpris på Gjettum. Det er også kort vei til Kolsås senter, med diverse servicetilbud som Apotek, post, frisør, bank, vinmonopol, matbutikker m.m.

Nærhet til flotte tur- og grøntarealer. Kort vei til Kolsåstoppen og Dælivann, hvor det er muligheter for turer og trening i vakre omgivelser.

Sandvika sentrum som ligger en kort kjøretur unna med alt av servicetilbud som butikker, cafeer, kino, restauranter, kulturtilbud, samt Sandvika Storsenter for et bredere utvalg med shopping og forretninger. Fra Sandvika sentrum er det gangavstand til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv på sommerstid.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Levre skole 1 km

1-7 kl. Evje skole 1 km

8-10 kl. Hauger skole 1.4 km

8-10 kl. Gjettum skole 1.8 km

8-10 kl. Vøyenenga skole 2.6 km

Vgs. Dønski videregående skole 0.9 km

Vgs. Rud videregående skole 1.3 km

Bhg. Helgerud menighetsbarnehage (1-5 år) 0.4 km

Bhg. Rud barnehage - Helgerud (1-5 år år) 0.6 km

Bhg. Løxa barnehage - Dønski (2-5 år år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1959

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

123m2

Bruksareal

123m2

Tomt

496m2

KR-kode

11189

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dr. Jenssens vei 74 B, 1346 Gjettum

Gnr. 80, bnr. 20 i Bærum kommune.

Tomten

Flott solrik eiet tomt på 496,4 m2. Tomten er opparbeidet og beplantet. Gruset adkomst og platting ved inngangen, stor treterrasse på 56 kvm av kebony-tre ved stuen samt gressareal og skillevegg til nabo. Gode solforhold fra morgen til kveld. Sol på fremsiden av huset på dagen, og kveldssol på den store terrassen. Diverse beplantning på eiendommen.

Parkering

Garasje med god plass for en bil og lagring på 24 kvm. Det er lagt opp for el-bil lader i garasjen. Biloppstillingsplass til 2 biler på eiendommen. Gjesteparkering langs veien på utsiden av eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 141 kvm.

Totalt bruksareal: 123 kvm.

Totalt primærrom: 123 kvm.

Boligen inneholder:

Primærrom:

1. Etasje: 45 kvm. Entré, gang, stue og kjøkken.

2. Etasje: 41 kvm. Gang, bad og 3 soverom.

Kjeller: 37 kvm. Gang, kjellerstue, vaskerom og bad.

Det er i tillegg til hovedhuset en garasje på 24 kvm som blir brukt til garasje og lagring.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.02.2018 utført av Torbjørn Solnørdal.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og siporex fra byggeår. Støpte gulv på grunn i kjeller, ny påstøp i vaskerom og bad. Etasjeskiller fra byggeår. Siporex dekker i alle etasjer, trebjelkelag mot loft. Opparbeidede masser under betongkonstruksjonen med drenerende masser og bortleding av overvann. Ny drenering i 2012. Trevegg i loft og bindingsverk i trekonstruksjon. Utvendig fasadekledning består av kledning overflatefornyet i 2009. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer er av varierende årstall, og nye vinduer i vaskerom og bad i kjeller. Saltakkonstruksjon i tre fra byggeår, rupanel som undertak. 10 cm glassvatt i etasjeskiller fra byggeår. Yttertekking av betongtakstein fra 2007. Takrenner, nedløp og beslag i stål byttet i 2007. Innvendige eldre tretrapper fra byggeår er malt hvite. Treterrasse fra 2017 ved stuen og platting ved inngangen. Teglsteinspipe fra byggeår.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og solid halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 1959, beliggende i et rolig og barnevennlig området i Dr. Jenssens vei. Boligen har blitt oppgradert og pusset opp de siste årene med blant annet nytt bad og vaskerom fra 2017. Boligen fremstår som moderne og tidsriktig standard.

HOVEDETASJE

Inngangsparti.

Første inntrykket skapes i entréen. Her er det romslig i det du kommer inn døra. I entréen finner du stor garderobeskap. Videre til gangen finner du trapp opp til 2. etasje, kjøkken, og inngang til stue. Utgang til stor terrasse og solrik hage rundt eiendommen. Her er det nok av plass for utemøblement og grill. Det er gode solforhold på boligen fra morgen til kveld. Rundt boligen er det både flat og usjenert hage med pent opparbeidet gress, busker og trær. Her er det mye rom for aktivitet.

Stue.

Stort og romslig L-formet stue med plass for flere sittegrupper og spisestue. Det er flere vindusflater som gir gode lysforhold inn i boligen. Boligen ligger usjenert til uten innsyn. Romslig kjellerstue med mulighet for sittegruppe og hjemmekino.

Kjøkken.

Separat kjøkken fra 2007 med adkomst via entréen. Kjøkkenet fremstår som lite slitt. Innredning med over- og underskap, lys under overskap, og fliser over laminat benkeplate. Mekanisk avtrekk over kokeplass.

El-anlegg.

Nytt sikringsskap og total renovering av anlegg i underetasje. Dette inkluderer bad, vaskerom, egne kurs for el-artikler, varmtvannsbereder og varmekabler i underetasjen. Nye kurser og tilføringer på kjøkken. To nye kurser til garasjen. Den ene kun for el-bil ladning (23 ampere med B-vern). Samsvarserklæring foreligger, og kan sendes ved forespørsel til megler.

2. ETASJE

Soverommene.

Det er innredet 3 soverom pr. i dag. Alle rommene har en god størrelse hvor det er både plass til seng og garderobeskap. Det er også luke fra gangen til loft.

Bad.

Badet i 2. etasje fra 2001 med fliser og gulvvarme. Servant i innredning, wc, dusj på vegg med 2 glassdører. Ventilasjon og varmekabler på badet.

UNDERETASJE

Kjellerstue.

Stort og romslig kjelleretasje med større gulvareal som pr. i dag er brukt som kjellerstue. Kjelleren har en takhøyde på ca. 2,10 meter.

Bad.

Badet i underetasjen er pusset opp i 2017 av De Lille AS med ny membran, nye fliser, nytt vindu, ny rimless vegghengt skål og nye spotlight i taket. Baderoms innredning, blandebatteri, inspeksjonsluke med stoppekran og reduksjonsventil. Varmekabler på badet. Ventilert fuktstyrt avtrekksvifte. Dokumentasjon kan fås ved forespørsel til megler.

Vaskerom.

Vaskerom i kjeller fra 2017. Fliser med gulvvarme, våtromspanel på vegger og eldre malt himling. Innredning med fordelerskap, 200 liter bereder, stålvask og kran med avløp til vaskemaskin. Elektrisk vifte i vegg. Varmekabler på vaskerommet.

Oppgraderinger:

- Fornyet vegger og gulv i alle rom.

- Lydisolert mot nabo vegg-i-vegg i alle etasjer.

- Nye skap på alle soverom.

- Byttet alt interiør på bad i 2. etasje.

- Ny drenering i 2012 utført av Dreneringskompaniet AS.

- Nytt og påkostet bad i underetasjen fra 2017 med varmekabler.

- Led belysning i bad i kjeller

- Nytt vaskerom med varmekabler fra 2017.

- Varmekabler og ny peis i kjellerstuen.

- Ny 56 kvm stor terrasse i vedlikeholdsfri kebony-tre.

- Ny platting på forsiden med trapp ned til hagen.

- Oppgradert sikringsskap med overspenningsvern og jordfeilbryter på alle sikringer.

- 32 ampere sikring for el-billading i garasjen.

- Utvendige persienner.

- Markiser

Diverse:

- Brann- og innbruddsalarm

- Innvendig rullgardin

- Downlights

Oppvarming

Elektrisk oppvarming herunder:

- Varmekabler på bad i kjeller.

- Varmekabler på vaskerom i kjeller

- Varmekabler på bad i 2. etasje.

- Varmekabler i kjellerstuen.

- Vedovn i 1. etasje og kjellerstuen.

- For øvrig panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1959.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen;

Dagboknr. 165, tinglyst 12.01.1961, type heftelse: Erklæring/avtale vedr. samvirke av vertikaltdelt tomannsbolig.

Dagboknr. 537, tinglyst 05.01.1984, type heftelse: Erklæring/avtale om midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan "1953231 DØNSKI, sydøstre de" datert 11.08.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med megler og selger.

Diverse

Inventar som kan medfølge etter avtale:

- Kjøleskap med liten frysedel (Asko)

- Komfyr med induksjon (Bosch)

- Oppvaskmaskin (Miele)

- Vaskemaskin (Ariston)

- Tørketrommel

- Fryser

- 3 meter bredt filmlerret

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.410,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.000,- pr. år. / 22.900 kwh. pr. år.

Boligen har kabel-TV og Canal Digital som leverandør av tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Velavgift er på ca. kr 250,- pr. år. Dette er ikke obligatorisk.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som alarmselskap. Abonnement må tegnes av ny eier.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.356.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Dønski-rud
Kirkesogn Helgerud

Steder i nærheten

Bærum sykehus 1 km
Hamang bru 1.3 km
Hamang industripark 1.9 km
Kirkerudbakken skisenter 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.5 km
Sentralstasjon Oslo S 18.6 km
Jernbanestasjon Sandvika 4.4 km
T-bane stasjon Hauger T-banestasjon 1.4 km
Bussholdeplass Dønski bo- og behandlingssenter 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Haugerbanen 1.2 km
Idrettsanlegg Rud fotballanlegg 1.2 km
Treningssenter Actic - Løkketangen 1.9 km
Treningssenter Takecare 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Levre skole (1-7 kl.) 1 km
Evje skole (1-7 kl.) 1 km
Hauger skole (8-10 kl.) 1.4 km
Gjettum skole (8-10 kl.) 1.8 km
Vøyenenga skole (8-10 kl.) 2.6 km
Dønski videregående skole 0.9 km
Rud videregående skole 1.3 km

Barnehager

Helgerud menighetsbarnehage (1-5 år) 0.4 km
Rud barnehage - Helgerud (1-5 år år) 0.6 km
Løxa barnehage - Dønski (2-5 år år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vøyenenga senter 2.7 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 2.9 km
Postkontor Bunnpris Gjettum 0.7 km
Postkontor Sandvika Postkontor 2 km
Apotek Sykehusapoteket Asker og Bærum 1 km
Apotek Vitusapotek Sandvika 2 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Coop Extra Dønski 0.6 km
Dagligvare Bunnpris Gjettum 0.7 km
Kiosk/video Mix Bærum Sykehus 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Kolsås 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Kolsås 1 km
Bensin Circle K Sandvika 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 41,9 %
Andel kvinner 58,1 %
Gj.snittalder menn 41,9 år
Gj.snittalder kvinner 38,1 år
Husholdninger med barn 15,4 %
Husholdninger uten barn 84,6 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 835
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Dønski-rud 62 26

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dilan Jamal
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?