Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 990 000,- for kr 3 990 000,-

Velkommen til Drammensveien 191 D - En lekker halvpart av 2-mannsbolig fra 2016 i landlige omgivelser - 3 av 4 solgt

 

Boligen er beliggende i et rolig område med kun 5. min å kjøre til Gulskogen og 7 min. til Mjøndalen.

Området grenser til idylliske landbruksarealer med kort vei til både elva og marka.

Det overbygde inngangspartiet tar deg inn i en romslig entré med plass til både kommode, skostativ og plass til å henge fra seg yttertøyet.

 

Fra entré har du adkomst til wc-rom med vegghengt wc, baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap med lys.

Stuen har store vindusarealer og åpen løsning mot kjøkkenet.

 

Sommerstid gir de doble terrassedørene til platting og hage følelsen av en forlengelse av stuen.

 

 

 

Det er gjort besvisste tilvalg og materialvalg utover standardløsninger som gir en moderne og innbydende bolig.

 

Kjøkkenet har innredning med pene, hvite fronter med integrerte håndtak og integrerte hvitevarer.

 

 

Loftstuen gjør seg godt som TV-stue, med plass til både sofagruppe og pult for lekser og hjemmekontor.

 

 

Utgang til veranda med gode solforhold fra loftstue.

 

 

Badet i 2. etasje er innredet med vegghengt wc og dusjkabinett. Pen baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap med lys.

 

Hovedsoverom

Boligens 3 soverom ligger i 2. etasje og har enkel adkomst til etasjens bad.

Soverom 2

Soverom 3

Drammensveien 191D - 1. Etasje

Drammensveien 191D - 2. Etasje

Vaskerommet i 1. etasje er utstyrt med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og innredning med servant og underskap. Praktisk inngang fra boligens bakside.

Det er kun 200 meter til bussholdeplassen med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen.

Lokaltog fra Gulskogen stasjon bruker 42 min. til Oslo S og 1 time og 5 min. til Oslo Lufthavn.

Parkering for 1 bil i isolert garasje med automatisk port åpner. Adkomst fra bolig til garasje er overbygget. Ellers plass til parkering i gårdsplass.

Mjøndalen/Ytterkollen

Drammensveien 191 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 890 000,-

Mjøndalen/Ytterkollen: Lekker halvpart av 2-mannsbolig fra 2016 i landlige omgivelser - 3 av 4 solgt

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 142 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger nær grensen mellom Drammen og Nedre Eiker kommune. Eiendommen har felles innkjøring, med eget seksjonert uteområde til hver seksjon. Boligen er beliggende i en rolig blindvei i et etablert boligområde. Området rundt boligfeltet består av idylliske landbruksarealer med kort vei til elva.

Det er ca. 13 minutters kjøring til Drammen sentrum med de fleste fasiliteter. Kun 5 min. å kjøre til Gulskogen, eller 7 min. til Mjøndalen sentrum/Krokstadelva. Begge deler med et rikt utvalg av butikker med bl.a. Buskerud Storsenteret, Krokstadsenteret og Gulskogensenteret. Det er kun 200 meter til bussholdeplassen med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen.

Gulskogen stasjon og Mjøndalen jernbanestasjon gir et godt utgangspunkt for pendling med tog til Drammen/Asker/Oslo eller retning Kongsberg. Parkeringsmuligheter ved stasjonene. Toget bruker 32 minutter til Kongsberg og 42 minutter til Oslo S fra Gulskogen. Lokaltog fra Gulskogen stasjon til Oslo Lufthavn bruker 1 time og 5 minutter. Flytog fra Drammen stasjon til Oslo Lufthavn bruker 1 time. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg fra Mjøndalen og Åssiden vgs. Se www.timeekspressen.no.

Gode turmuligheter med kort og enkel adkomst til marka. Det er fin gang og sykkelsti, med noen fortaus partier hele veien til Drammen sentrum. Fra Gulskogen industrier er det flott sti langs elva til sentrum eller runden rundt byens mange broer. Populært for både rekreasjon og trening. Vinterstid er det rikelig med langrenn- og alpint muligheter i Eiker og Drammensområdet. Aron med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av 17 barnehager og 7 private familiebarnehager. Nærmeste er Eplehagan andelsbarnehage (0-6 år), Bakkefaret FUS barnehage (0-6 år) og Vassenga barnehage (0-5 år år). For all informasjon om barnehagene i kommunen se; www.bine.no

Mjøndalen skole (1.-7.trinn) med SFO.

Veiavangen (8.-10. trinn).

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kartskisse i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 890 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2016

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

142m2

Tomt

404m2

KR-kode

191773

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Drammensveien 191 D, 3050 Mjøndalen

Gnr. 6, bnr. 43, snr. 1 i Nedre Eiker kommune.

Boligen er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 2 enheter, med sameiebrøk 110/220.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter sameiebrøk.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 142 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré, wc-rom, stue, kjøkken og vaskerom: 59 kvm

2.etasje: Loftstue, bad med wc, 3 soverom: 62 kvm

Sekundærrom:

1. etasje: Teknisk rom og garasje: 21 kvm

I tillegg disponerer boligen en frittstående utvendig bod på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.10.2017 utført av Bjørnerud Takst AS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiendommen er seksjonert og tomten er fordelt mellom enhetene. Drammensveien 191 D sin andel av tomten utgjør 404,8 kvm. som er en tilleggsdel i henhold til seksjonsbegjæringen. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk og gruset gårdsplass med parkering.

Det totale tomtearealet for felles eiet tomt er på 958 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann via private stikkledninger. Avløp går via privat felles pumpe kum og private stikkledninger til kommunalt ledningsnett. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Nedre Eiker kommune opplyser at de kommer til å ta over drift og vedlikehold av pumpekum. Det er ikke satt noen dato for dette, men det gjøres fortløpende i forbindelse med pågående prosjekter på Ytterkollen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bindingsverk i tre på betongsåle for Thermo ringmur. Yttervegger er kledd med stående tre kledning. Tak tekket med betongtakstein med konstruksjon i tre av typen takstoler. Sidehenglset og fastkarmvinduer med isolerglass, begge inngangsdører, dobbe terrassedør og verandadør fra byggeår.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmannen har ingenting å utsette på utførte arbeider, men kommenterer at to vinduer på soverom trenger noe justering. Selger avtaler retting av dette med husleverandør ihht. garanti før overtakelse.

Selger opplyser at husleverandøren ferdigstiller arbeid på pipe i uke 45, etter å ha demnontert den i forbindelse med bytte av gulv i 1. etasje. For å få lagt nytt gulv i 1. etasje måtte peisovn i stue heves og som følge av det måtte pipe demonteres.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen ble oppført i 2016 og fremstår som meget godt ivaretatt. Det er gjort bevisste tilvalg og materialvalg utover standardløsninger som gir en moderne og innbydende bolig.

Overflater: Fliser og parkett på gulv. Malte mdf-plater på vegger. Himlinger av mdf-takbord med ekstra takhøyde og downlights i stue, kjøkken, wc-rom, loftstue og bad. Massive profilerte innvendige dører med pakning.

1. etasje:

Det overbygde inngangspartiet tar deg inn i en romslig entré med plass til både kommode, skostativ og plass til å henge fra deg yttertøy. Fra entré har du adkomst til wc-rom, og videre stue med åpen kjøkkenløsning.

Wc-rom har vegghengt wc med Waterguard, baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap med lys.

Innbydende stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Stuen med sine store vindusarealer og åpen løsning mot kjøkkenet gir et lyst rom med god romfølelse. Sommerstid gir de doble terrassedørene til plattingen og hage følelsen av en forlengelse av stuen. Platting har god plass til både grill og sitte grupper. Lekker peisovn for de kaldeste vinterdagene. Peisovnen er ubrukt.

Kjøkkenet har innredning med pene, hvite fronter med integrerte håndtak. Laminert benkeplate med oppvaskkum med sidekum og blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryserdel, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og platetopp med induksjon. Lagring i underskap og høyskap.

I 1. etasje er det og praktisk vaskerom med egen utgang og teknisk rom med lagringsmuligheter.

Vaskerommet er utstyrt med innredning med servant og underskap, dusjkabinett og har opplegg for vaskemaskin. Praktisk inngang fra boligen bakside direkte inn på vaskerom.

2. etasje:

I 2. etasje er det 3 soverom og bad som knyttes sammen av en romslig loftstue.

Badet er innredet med vegghengt wc og dusjkabinett. Pen baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap med lys.

De 3 soverommene har ulik størrelse med enkel adkomst til etasjens bad.

Loftstuen gjør seg godt som TV-stue med plass til både sofagruppe og pult for lekser og hjemmekontor. Utgang til stor veranda med gode solforhold.

Oppvarming

Peisovn i stue og varmekabel i gulv i entré, og på bad, vaskerom og wc-rom.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt boligen har forsvarlige radonverdier. Boligen er bygget med radonduk. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Parkering

Parkering for 1 bil i isolert garasje med automatisk port åpner. Adkomst fra bolig til garasje er overbygget. Ellers plass til parkering i gårdsplass.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.05.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende rettigheter for sameiet.

Dagboknr 296643, tinglyst 07.04.2015, type heftelse: Bestemmelse om vann- og kloakkledning. Gnr. 6, bnr. 12 gir gnr. 6, bnr 43 og 44 rett til å ha liggende og vedlikeholde vann og avløpsledninger.

Dagboknr 296666, tinglyst 07.04.2015, type heftelse: Bestemmelse om vei, vann- og kloakkledning. Gnr. 6, bnr. 15 og 34 gir gnr. 6, bnr 43 og 44 veirett og rett til å ha liggende og vedlikeholde vann og avløpsledninger.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Ihht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”A”.

Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er foreløpig er det ikke sendt inn byggesøknad men eier av gnr. 6, bnr. 45 (vis a vis) som deler felles innkjøring fra Drammensveien forteller at det skal bygges på tomten.

Kjøpere gjøres oppmerksom på planlagt bebyggelse og kan ikke motsette seg den videre gjennomføringen. Dersom det blir behov for et samtykke fra kjøpere på eventuelle dokumenter/nabovarsel, må kjøpere medvirke til at bygging vil skje som planlagt av eier av eiendommen.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Boligen er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 2 enheter, med sameiebrøk 110/220.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Det er pr. d.d. ingen felles regninger. Dersom det i fremtiden mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter sameiebrøk.

Kommunale avgifter er ca. kr 8.530,- fordelt på tre terminer i året. Selger opplyser at vannforbruket har vært høyt pga. vanning av plen og planting av hekk sommeren 2017. Boligen har installert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.

For avløp er boligen er tilknyttet privat felles pumpekum og kjøper må påregne kostnader for drift og vedlikehold. Driftskostnaden totalt 2016 er ca. kr. 2000,- som fordeles på tilknyttede boliger ifølge selger. Det er pr. d.d. 4 enheter tilknyttet. Kommunen planlegger å overta ansvaret for pumpekummen og det må påregnes at flere boliger blir tilknyttet til pumpekummen i fremtiden. Se punkt vei, vann og avløp for ytterligere info.

Renovasjon kr. 2.548,- pr. år fordelt på 2 terminer. (fellesløsning med hjemmekompostering)

Årlig feieravgift på ca. kr 590,-. og tilsyn av pipe på ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Seksjon 1 har hatt strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av TV signaler og internett, og har avgift på kr 399,- og kr. 478,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er forsikret gjennom Gjensidige forsikring hvorpå selger betaler en årlig premie på kr. 4.000,-

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.988.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Ytterkollen
Kirkesogn Mjøndalen

Steder i nærheten

Mjøndalen kirke 5.1 km
Solberg Legesenter 6.3 km
Krokstadelva 6.1 km
Buskerud sentralsykehus 6.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.1 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 5.2 km
Bussholdeplass Dahler 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ytterkollen grus 1 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 4.2 km
Treningssenter CrossFit Drammen 5.4 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4.9 km

Steder av interesse

Skoler

Mjøndalen skole (1-7 kl.) 4.7 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 5.4 km
Akademiet Ypsilon vgs 5.3 km
Drammen videregående skole 7.3 km

Barnehager

Eplehagan andelsbarnehage (0-6 år) 4 km
Bakkefaret FUS barnehage (0-6 år) 5.4 km
Vassenga barnehage (0-5 år år) 4.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 5.3 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.7 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 4.4 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 5.1 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 5.2 km
Apotek Mjøndalen apotek 4.7 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 7.3 km
Dagligvare Rema 1000 Orkidehøgda 3.8 km
Dagligvare Kiwi Nybruveien 4.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 4.3 km
Kiosk/video Mix Gulskogen 5.1 km
Bensin Shell Mjøndalen 4 km
Bensin Shell/7-Eleven Mjøndalen 4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,4 %
Andel kvinner 43,6 %
Gj.snittalder menn 39,9 %
Gj.snittalder kvinner 41,7 %
Husholdninger med barn 30,5 %
Husholdninger uten barn 69,5 %
Gj.snitt byggeår 1956
Gj.snitt tomtestørrelse 1906
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24165 10207
Grunnkrets: Ytterkollen 314 135

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?