Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 550 000,- for kr 5 550 000,-

Velkommen Drengsrudhagen 164. Meget pent rekkehus med en nydelig hage, som grenser til skogen. Særdeles barnevennlig beliggenhet.

Entre, med fliser og varme i gulv.

Stue

Stor stue/ spisestue med utgang til terrasse

Stue med peisovn. Lys og pen stue

Spisestue

Fin lekeplass under trappa

Åpen løsning mot kjøkken med plass til stort spisebord. Det er et lekkert kjøkken montert i 2014.

Kjøkken "Metod" fra IKEA. Mye benkplass

Kjøkken

Trappegang

Loftstue. Opprinnelig var det et mindre soverom, dette lar seg lett konvertere tilbake med en lettvegg.

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Nydelig bad i 2.etg. Dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant.

Badet ble pusset opp i 2017.

Ballingsløv baderomsinnredning

Vaskerommet/ gjestetoalettet i 1 etg har servant, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin, her er det også mulig å legge opp til dusj.

Fasade inngangsparti

Terrasse

Dels overbygget terrasse, usjenert uten innsyn. Tomten er pent opparbeidet og beplantet, som en oase inntil skogen.

Kunstgress i hagen samt bed, planter og trær. Kunstgress av svært god kvalitet og lang varighet for bruksområde.

Sol fra tidlig morgen ved inngangspartiet, nydelig sted til kaffe og morgensol.

Fin opparbeidet lekeplass midt på tunet.

Oppsjø, med flere badeplasser, ligger en kort spasertur unna.

Vardåsen barneskole

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Asker / Drengsrud

Drengsrudhagen 164

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Asker / Drengsrud: Meget pent og lyst rekkehus, nydelig hage. Idyllisk, barnevennlig og markanært.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 106 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Drengsrudhagen er ett av Askers mest idylliske områder for småbarnsfamilier. Boligen ligger i et veletablert boligområde som er meget usjenert og solrikt. Området består i hovedsak av rekkehus, småhus og villabebyggelse, og boligen ligger i landlige omgivelser i nærheten av Asker sentrum. Sosialt og hyggelig lekeplassområde danner hjertet i rekkehusfeltet og det yrer av unger i gaten og familier i marka rundt feltet.

Fra eiendommen er det god tilgang til marka og Vardåsen med store turområder, flere skogsvann med muligheter for bading og fiske, lysløype og rekreasjonsområder. I nærområdet finner man golfbane, idrettsanlegg, nærbutikk og busstopp. Eiendommen ligger i skolekretsene for Vardåsen barneskole og Borgen ungdomsskole. Det er heller ikke langt til Asker International School og det er flere barnehager i området med bla. Brendsrud barnehage.

Asker sentrum, ca. 3 km fra eiendommen, har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Nyere kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Baker Hansen verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker. Her er det noe for enhver smak!

Nærmeste bussholdeplass er Måsan med hyppige avganger i retning Asker. Det går buss til Asker stasjon hvert 10. min. i rushtid, og ellers hver halvtime. Bussen til Asker bruker ca. 6 min. Fra Asker er det svært godt kollektivtilbud med tog, flytog og buss.

Barnehager og skoler

Skoler:

Vardåsen barneskole, som er en av Askers beste barneskoler og Borgen ungdomsskole samt Asker International School.

Barnehager:

Det er flere barnehager i området, blant annet Vardåsen barnehagen dom er nærmeste og Brendsrud barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

104m2

Bruksareal

106m2

Tomt

210m2

KR-kode

1518128

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Drengsrudhagen 164, 1385 Asker

Gnr. 7, bnr. 293, i Asker kommune.

Andel i realsameie:

Gnr. 7, bnr. 246 i Asker kommune - Ideell: 1/59 - Fellesareal med parkering og lekeplass.

Tomten

Eiet tomt på 210 kvm. Fantastisk beliggenhet helt inntil marka med sol fra tidlig morgen ved inngangspartiet til sen på kveld i hagen og på terrassen. Dels overbygget terrasse, usjenert uten innsyn. Tomten er pent opparbeidet og beplantet, som en oase inntil skogen. Kunstgress i hagen samt bed, planter og trær. Kunstgress av svært god kvalitet og lang varighet for bruksområde. Stensatt gangadkomst ved inngangspartiet, terrasseplatting og beplantning, nydelig sted til kaffe og morgensol. Det er plass til å stille billen forran huset for av og pålessing.

Fin opparbeidet lekeplass midt på tunet.

Parkering

Garasjeplass for én bil i fellesanlegg med egen låsbar port, lading for EL-bil i egen garasjen. Det er gjesteparkering på oppmerkede plasser, og det er mulighet for å kjøre frem til inngangspartiet for av- og pålessing.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 118 kvm

Totalt bruksareal: 106 kvm

Totalt primærrom: 104 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 106 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

1. etasje 51 kvm: Entré, vaskerom/ gjestetoalett, stue/spisestue, kjøkken

2. etasje 53 kvm: Gang/arbeidsrom/ Loftstue, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

Rekkehus:

1. etasje 2 kvm: 1 bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Dette er et meget hyggelig og pent rekkehus i et barnevennlig og rolig område. Boligen er over 2 plan og fremstår som svært lys og tiltalende. Det er god størrelse på rommene og rekkehuset har en meget praktisk planløsning. Stor stue/ spisestue med peisovn, utgang til en overbygget terrasseplatting på ca 30 kvm, stuen er lys og luftig og har store vinduer mot hagen samt heve/skyvedør. Åpen løsning mot kjøkken med plass til stort spisebord. Det er et lekkert kjøkken montert i 2014. Kjøkken "Metod" fra IKEA, fronter kan enkelt skiftes ut dersom man ønsker det. Godt utstyrt. Innredning med lyse fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Komfyrvakt på kjøkken, direkte koblet til ovn.

Overflater gulv med hvitoljede heltre furugulv fra den svenske produsenten DalaFloda. Solide tregulv som varer i generasjoner og kan slipes flere ganger. Furu soft pine i 2. etg og hard pine (kjerneved med struktur) i 1. etg.

Begge våtrommene i boligen er pusset opp og fremstår lyse pene med fliser. Vaskerommet/ gjestetoalettet i 1 etg har servant, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin, her er det også mulig å legge opp til dusj. Rommet ble overflateoppusset i ca. 2005. Badet i 2.etasjen ble pusset opp i 2017. Dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Ballingsløv baderomsinnredning, Grohe dusjbatteri og marmor topplate.

Boligen har 3 gode soverom, det kan enkelt gjøres om til 4 soverom. Dette rommet blir i dag benyttet til en loftstue. Opprinnelig var det et mindre soverom, dette lar seg lett konvertere tilbake med en lettvegg.

Boligen har én romslig sportsbod ved inngangspartiet. 1 bod innvendig ved gangen. I tillegg er det et lagringsloft.

Hagen er nydelig da den er meget flott beplantet og opparbeidet. Det er også en flott uteplass på forsiden av huset. Boligen ligger helt innerst og usjenert til på boligområdet. Meget usjenert og solrikt.

El- anlegg: 3-faset inntak. 50 amp. hovedsikringer - 14 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. Tilstandsvurdering: Fornyet el-anlegg i 2014.

Oppvarming

1-løs pipe med 1 peisovn i stuen, peisen varmer godt opp hele huset. Elektrisk gulvvarme i entré, vaskerom og bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.01.1984. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 25508, tinglyst 01.12.1982, type heftelse: Pantsettelseserklæring - kr 5.000,- til sikkerhet for at eier betaler sin andel av fellesutgifter. Panthaver: Huseierforeningen

Ingen servitutter er registrert på eiendommen.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 30 B, Del av gbnr. 7/1 Drengsrud IV datert 30.12.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.12.1981.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter - Type A i kommuneplanen.

Eiendommen grenser til offentlig friområde. Park, turvei, lek og idrett.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen samt det medfølger ikke følgende lamper og skap:

Butterfly-lampe fra Northern Lighting montert i takbjelke i stuen, to Caravaggio vegglamper ved oppvaskkum/kjøkkenbenk fra Lightyears, Romeo Moon pendellampe fra Flos over spisebord, Muuto-pendellampe over stuebord, Artemide vegglampe ved sofa, 2 stk Eos Vita fjærlamper på soverom, Bllomingville lampe med trekuler på barnerom.

Veggehengte Montana skap i stue.

Mindre vegghengt hylle på kjøkken fra Montana - henger ved enden av kjøkkeninnredning, montert i panelvegg nær gulvet.

To stykk hvite bildelister av stål over sjenk i første og andre etasje.

Louis Poulsen taklampe på bad i 2. etage.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.981,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, feiing og tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.15.500 kwh. pr. år.

Velavgift er kr 950,- pr. kvartal (3.800,- årlig). Dekker driftsutgifter for garasje- og parkeringsanlegg, lekeplass og andre fellesarealer.

Boligen er tilknyttet Fiber 1 som leverandør av kabel-tv og internett. Dette har en avgift på kr 999,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Det må også påregnes kostnader til husforsikring på boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,88% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?