Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 550 000,- for kr 7 550 000,-

Collage

Fasade kveld

Stue kveld

Stue kveld

Stue kveld

Peisovn i stuen

Fra stue mot spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue mot kjøkken

Stue/kjøkken kveld

Kjøkken kveld

Kjøkken mot spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Mellomgang

Mellomgang

Bad/wc

Bad

Bad

Tidligere badstue som nå er ekstrarom på badet.

Vaskerom

Wc

Entrè

Veranda

Utsikt fra veranda

Veranda kveld

Veranda kveld

Veranda

Veranda

Veranda

Veranda kveld

Lagringsloft

Hage

Hage

Hage

Hage

Hage

Hage

Hage

Fasade

Fasade kveld

Fasade

Fasade

Fasade

Garasje

Drone

Drone

Plantegning 3D

Plantegning

Røa - Meget hyggelig halvpart av tomannsbolig beliggende i attraktivt område. Idyllisk hage!

Ekraveien 3D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 850 000,-

Røa - Meget hyggelig halvpart av tomannsbolig beliggende i attraktivt område. Idyllisk hage!: Røa - Meget hyggelig halvpart av tomannsbolig beliggende i attraktivt område. Idyllisk hage!

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert attraktivt boligområde på Røa, i en rolig gate med lite trafikk. Veien er avstengt med bom mot Griniveien. Et svært barnevennlig område med få minutters gange til bl.a. Bogstad skole som boligen sogner til. Flere barnehager i området (Mølleplassen, Røa menighets barnehage, Montessori m.m.).

Ellers på året er det fine turstier langs Lysakerelven og Bogstadvannet inn mot Bogstad gård og videre innover i Sørkedalen/Nordmarka.

Røa sentrum ligger i kort avstand fra boligen, et handelssentrum med flere matbutikker, kaféer, post i butikk, bank, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretning, bibliotek, treningssenter, ELIXIA Røa Trening og Bad, legesenter m.m.

God tilgang til offentlig kommunikasjon. T-bane (Linje 2 Ekraveien stasjon er kun 2-3 minutters gange unna) og Buss 41 og 32 i Sørkedalsveien. T-banen bruker ca. 12 minutter fra Ekraveien til Majorstua stasjon.

Det lokale idrettslaget Røa IL tilbyr alle sine medlemmer fellesaktiviteter innen bl.a. ski, sykkel, triatlon, bandy og fotball.

Bogstad en kort tur unna, med både Golfbane, kafé og bademuligheter på sommeren. Om du er skiglad kan du spenne på deg skiene og gå til Bogstad og marka på vinterstid. Oslo Vinterpark, et alpinanlegg i området rundt Tryvannshøgda som drives av Tryvann Skisenter AS med 18 bakker og 11 heiser er også i nærheten.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Bogstad barneskole og Hovseter ungdomsskole. Det er flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 850 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

105m2

Tomt

940m2

KR-kode

3918100

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ekraveien 3D, 0756 Oslo

Gnr. 12, bnr. 668, snr. 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 940 kvm som tilhører sameiet. Opparbeidet uteareale med busker, plen, prydbusker, bærbusker og blomster. Resten av tomten er naturtomt.

Eiendommen har adkomst via trapp eller sti fra Ekraveien. I tillegg adkomst via sti fra Røa terrasse.

I henhold til sameieravtalen disponerer denne seksjonen 2/3 av tomten.

Det går en sti på yttergrensen av tomten som er til allmenn ferdsel. Denne kan brukes som snarvei til Røa sentrum m.m.

Parkering

Seksjonen disponerer halvpart av frittliggende garasje samt oppstilling for 2 biler. Dette følger av sameieravtale, som er vedlagt i salgsoppgaven. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 116 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken, bad, wc, vaskerom, gang, omkledningsrom, 3 soverom og stue med utgang til veranda på ca 12 kvm. Stort lagringsloft.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018 utført av Ingar Hagen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Enebolig:

Horisontaldelt tomannsbolig oppført i 1972. Støpt såle/grunnmur. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i trebjelkelag. Yttervegger med liggende og stående panelkledning. Saltak med Wtakstoler og tekket med takstein fra byggeår. Renner og nedløpsrør i sink fra byggeår. Ukjent type drenering og kvalitet.

Vinduer med trerammer og 2 lag isolerglass fra forskjellige byggeår: 1972, 1987, 1999 og 2004 samt enkle glass. Plissé gardiner.

Malt ytterdør med metallbeslag. Original verandadør med nyere isolerglass fra 2008.

Hvite malte dører.

Garasje:

Enkel trekonstruksjon med vippeport. Grus.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Tilstandsgrad 3 er satt på vinduer. Punktert vindu i stuen. Vinduene bærer preg av elde og slitasje. Tilstandsgrad 3 er satt på garasje.

Bolig oppført i 1972, antatt bygget i henhold til byggeforskrifter gjeldende i den perioden boligen ble oppført, og er vurdert i den stand den var på besiktigelsesdagen. Leiligheten fremstår vedlikeholdt med normal standard og vanlig bruksslitasje. Det er risikomomenter som må hensyntas, disse er påpekt i rapporten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Ekraveien 3D! En hyggelig eiendom med alt på ett plan. Idyllisk skjermet hage. Øvre del av hagen har sol fra ca 8-17 sommerstid.

Inneholder:

Entré med plass til yttertøy og sko. Gulvvarme.

Vaskerom med benkeplate og opplegg til vaskemaskin. Reolene er ikke veggfaste og kan diskuteres om medfølger. Fliser på gulv med gulvvarme.

Wc med servant. Fliser på gulv og vegger. Gulvvarme.

Mellomgang med integrert bokhylle. Her er det luke i taket med nedfellbar stige til stort lagringsloft.

Stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Store vindusflater som gir godt med lys. Markiser. Utgang til veranda. Peisovn.

Veranda på ca 12 kvm med delvis overbygg. Luftig og usjenert med gode solforhold. Her har du sol fra ca 11.00 - 21.30 sommerstid. Utestikkontakt.Trapp ned til hagen.

Under verandatrapp er det plass til lagring av hageredskap m.m.

Kjøkken fra Kvik nytt i 2017.Hvite profilfronter, laminert benkeplate, enkel underlimt

kompositt oppvaskkum, ettgrepskran med uttrekkbar tut, integrert oppvaskmaskin og komfyr

med induksjon koketopp. Avtrekksventilator med fjernkontroll innfelt i tak. Benkemontert stikk. Kjøleskap/fryser er frittstående. Kan diskuteres om medfølger.

3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe.

Bad/wc med vegghent toalett. Åpen dusjplass. Dusjarmatur og blandebatteri til vask fra Arne Jacobsen " Vola". Fliser på gulv og vegger. Gulvvarme. Den tidligere badstuen er omgjort til et ekstra rom på badet. Skuffeseksjon i dette rommet kan diskuteres om medfølger.

Boligen ble i hovedsak pusset opp i tidligere eiers regi i 2004-2005. Alle innvendige flater ble malt i perioden 2013-2017. Alle gulv ble slipt

og lakkert og huset ble malt utvendig i 2015. Oppgradering av hage i perioden 2013-2016. Ny

verandatrapp i 2016.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.01.1974 og på garasjen datert 13.02.1974. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 20511, tinglyst 31.10.1973: Bestemmelse om garasje/parkering:

Garasjen er bygget nærmere veien enn det veiloven tilsier. Eier er forpliktet til å fjerne eller forandre garasjen uten erstatning dersom kommunen forlanger det.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 2/3.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter. Det foreligger sameieavtale av 09.09.1998 som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht reguleringskart datert 08.05.2018.

Det forligger planer om en tunnel for å forbedre trafikkforholdene i Røakrysset. Dette er en plan som har pågått i mange år. For oppdatert info, se Røa Vels hjemmesider.

Ny vannforsyning fra Holsfjorden: Ny vannforsyning i Oslo skal bygges for å sikre nok vann til Oslos innbyggere. Forprosjekt og politisk behandling i perioden 2017-2019. Byggeperiode: 2020-2027.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Dette medfølger ikke:

- lampetter i stuen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.962,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Kommunale avgifter (totalt kr 17.923,-) og villaforsikring (totalt kr 8.505,-) fordeles likt mellom de to seksjonene.

Eiendomsskatten er kr 2.370,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.000,- pr. år. / 21.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 748,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 500,- pr mnd. Avtalen er sagt opp. Nytt fibernett fra Viken fiber er lagt i veien, med tilknytningsmulighet.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.516,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.047.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Sørsletta

Steder i nærheten

Røa kirke 0.6 km
Peder Ankers plass 1.3 km
Grinilunden kirke 1.3 km
Voksen kirke 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.1 km
Sentralstasjon Oslo S 12 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 5.9 km
T-bane stasjon Ekraveien T-banestasjon 0.1 km
Trikkeholdeplass Sollerud 4.1 km
Bussholdeplass Ekraveien T 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Røa Vel ballbinge 0.1 km
Idrettsanlegg Røa Idrettsplass 1.1 km
Treningssenter EVO Røa 0.6 km
Treningssenter ELIXIA Røa Trening&Bad 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Huseby skole (1-7 kl.) 1.1 km
Bogstad Skole (1-7 kl.) 1.4 km
Voksen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rudolf Steinerskolen i Oslo (1-10+vgs kl.) 1.5 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 1.6 km
Persbråten videregående skole 1.5 km
Ullern videregående skole 4.6 km

Barnehager

Montessoribhg. Solsikken Solkroken (1-3 år) 0.5 km
Spretten familiebarnehage (0-3 år) 0.5 km
Montessoribhg. Solsikken Knerten (1,5-3 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 0.6 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 4.3 km
Postkontor Røa Postkontor 0.6 km
Postkontor Coop Extra Huseby 1.4 km
Apotek Vitusapotek Røa 0.6 km
Apotek Apotek 1 Røa 0.7 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Røakrysset 0.6 km
Dagligvare Meny Røa 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.4 km
Kiosk/video Eiksmarka Kiosk 1.4 km
Bensin Esso Røa 0.6 km
Bensin Uno-X Eiksmarka 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 36,9 %
Gj.snittalder kvinner 37,3 %
Husholdninger med barn 39,9 %
Husholdninger uten barn 60,1 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 692
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sørsletta 1831 734

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 9.990,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Aase da Rocha
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Mia Skuggevik
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?