Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 200 000,- for kr 7 200 000,-
 

Elen Weeas vei 78 E - Moderne enderekkehus på 3 plan. 4 soverom. Studiorom. Dobbelgarasje. Barnevennlig og tilbaketrukket ved marka.

Velkommen inn!

Terrasse på framsiden av boligen.

Terrasse på framsiden av boligen.

Entré med god plass for klær og sko.

Gjestetoalett ved entréen.

Gjestetoalett ved entréen.

Peisovn fra 2012.

Store vindusflater som gir god lysforhold og god romfølelse.

God plass for møblering i stuen.

Lesekrok i stuen, ellers plass til kontorpult.

Balkong med utgang fra stuen.

Utsyn fra balkongen.

 

Spisestuen med god plass til langbord.

Separat kjøkken med lys innredning.

Mye skap og god benkplass for matlaging.

Integrerte hvitevarer som micro, oppvaskmaskin, ovn, steketop og kjøleskap.

Trappegang 2. etasje.

Hovedsoverom med god plass til en stor seng.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.

Soverom2.

Soverom2.

Soverom3.

Soverom3 med takvinduer.

Soverom4 med inngang fra soverom3.

Både soverom3 og 4 var opprinnelig et soverom.

Bad med gulvvarme i 2. etasje.

Gang i underetasjen.

Gjesterom/tv-stue med utgang til terrasse og hage.

Gjesterom/tv-stue med utgang til terrasse og hage.

Lydtett studiorom, perfekt til film, gaming eller musikk!

Praktisk og pent vaskerom eller bad2 i underetasjen.

Stor og solrik hage.

Pent opparbeidet tomt og hage.

Boligen ligger tett opp mot skogen.

Trygt tur- og gangsti for barna til skolen.

Dobbeltgarasje.

Plass til to biler. Det er innredet en bod på ca. 7 kvm bakers i garasjen.

Nabolaget.

Øverste rekka!

1. etasje.

2. etasje.

Underetasjen.

Velkommen til en hyggelig visning med Alexander Vu Tran

Miniatyrbilde fra video

Lommedalen/Trulsrudmarka - Moderne enderekkehus på 3 plan. 4 sov. Studiorom. Dobbelgarasje. Barnevennlig og tilbaketrukket ved marka.

Elen Weeas vei 78 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 800 000,-

Lommedalen/Trulsrudmarka - Moderne enderekkehus på 3 plan. 4 sov. Studiorom. Dobbelgarasje. Barnevennlig og tilbaketrukket ved marka.: Lommedalen/Trulsrudmarka - Moderne enderekkehus på 3 plan. 4 sov. Studiorom. Dobbelgarasje. Barnevennlig og tilbaketrukket ved marka.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 171 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde i Lommedalen. Rekkehuset ligger helt innerst ved skogsområde med fantastisk utsyn over Lommedalen. Her kommer du raskt ut i marka, sommer som vinter. Det er kort vei til både skole, barnehage og lekeområder.

Nærområdet byr på golf, ridesentre og en mengde andre fritidsaktiviteter. Sommerstid frister det idylliske Burudvann med sine deilige bademuligheter.

Lommedalen er virkelig stedet å leve for deg som er aktiv og glad i natur og frisk luft. Her er det gangavstand til Spenst treningssenter med flotte treningslokaler, du har marka med sine flotte tur-muligheter, ski eller sykkel, «ski in – ski out» til alpinsenteret i Krydsbybakken og Lommedalens langrenns løypenett, 2 golfklubber og flere ridesentre i nærområdet.

Fra boligen er det kort kjørevei til nærbutikk, og ca. 4 km til Bærums Verk Handelssted som byr på en mengde butikker, utesteder, pizzeria, baker, hollandsk pannekakehus, og gourmetmat på Vertshuset. Her er det også glassblåserverksted, kunst, skulpturer og mye spennende å se på for både store og små, inklusive julemarked og det populære Bondens Marked samt publikumskjøring med hest og kjerre.

Bussholdeplass ligger ved Skolegata, hvor det går ekspressbusser til Oslo i rushtiden, og bussforbindelser til Sandvika. Drøye 800 meter skolevei til Lommedalen barneskole og ca. 3 kilometer til Mølladammen ungdomsskole. Det er ellers flere barnehager innenfor en kort radius av boligen. Lommedalen byr på fantastiske oppvekstsvilkår for barna og har et vell av aktivitetstilbud.

Barnehager og skoler

Området sogner til Lommedalen barneskole. Mølladammen Ungdomsskole befinner seg ca. 3 km lenger ned i Lommedalen. I området finnes det en rekke barnehager og parker, og det er generelt god barnehagedekning i Bærum Kommune. Andre skoler i nærområdet er Gullhaug barneskole, Lesterud og Bærums Verk barneskole som er nå Anna Krefting skole.

1-7 kl. Lommedalen skole 0.8 km

8-10 kl. Mølladammen skole 3 km

8-10 kl. Skarva skole 5.1 km

Vgs. Rosenvilde videregående skole 8.5 km

Vgs. Rud videregående skole 8.7 km

Bhg. Reddiken Kanvas-barnehage (0-6 år) 1 km

Bhg. Lommedalen barnehage - Krydsby (0-5 år) 1.2 km

Bhg. Nøtteliten familiebhg. - Krydsbyveien (1-5 år) 1.3 km

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandvika kjør E16 og ta avkjøringen mot Lommedalsveien og følg skilt mot Lommedalen. Etter noen kilometer ta av venstre hånd inn på Skolegata, så venstre hånd inn til Elen Weeas vei.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 800 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

2011

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

171m2

Tomt

416m2

KR-kode

111839

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Elen Weeas vei 78 E, 1350 Lommedalen

Gnr. 99, bnr. 415 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 416 kvm. Hjørnetomten som er pent opparbeidet og beplantet. Steinsatt areal ved adkomst med kantstein, gressplen og diverse beplantning, hekkbeplantning. Tre terrasse ved adkomst og betongtrapp med varme, lys og skifer. Tre terrasse på nedre plan og balkong i trekonstruksjon ved stuen.

Parkering

Eiendommen har egen dobbel garasje i fellesrekke med leddport, papptekking og støpt gulv med epoxy. Innredet med bod i bakkant som er isolert. Innvendig bekledd med mdf-plater på vegger i garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har privat adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 196 kvm

Totalt bruksareal: 171 kvm

Totalt primærrom: 158 kvm

Primærrom:

1. etasje, 62 kvm: entré, stue, kjøkken, wc.

2. etasje, 50 kvm: gang, bad, 4 soverom

Underetasje, 46 kvm: gang, bad/vaskerom, studio, soverom.

Sekundærrom:

Underetasje, 13 kvm: bod.

2 av soverommene i 2 etasje har for lite lysareal, samt at et har for lite m3 luft. Det er adkomst til det ene soverommet via det andre soverommet. Rommene er medtatt i primærareal grunnet overflatebehandlet, som er ihht. måleregel NS. Rommene tilfredsstiller ikke krav til oppholdsrom vedrørende m3 luft og lysareal, og dermed avvik fra krav til oppholdsrom.

Studio i underetasjen er bygget som rom i rommet og har høyde på 2,0 meter. Krav til oppholdsrom er dermed ikke oppnådd.

Dobbelt garasje med bod. Det er plass til to biler. Garasjen er på ca. 27 kvm og bod er ca. 7 kvm.

Utgang til terrasse fra underetasjen og utgang til balkong fra stuen i 1. etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2018 utført av Torbjørn Solnørdal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport fra takstmann oppført i grunnmur i betong og støpt gulv i underetasjen. Etasjeskillere i tre mellom etasjene. Over grunnmur er det bindingsverk av tre. Utvendig fasadekledning består av kledning, sist overflatefornyet i 2017. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 2011 og balkongdør fra 2016. Saltakkonstruksjon i tre med undertak og skråtak over inngang. Yttertekking av betongstein. Det er montert takstige og snøfangere. Drenering, takrenner, nedløp og beslag i stål fra byggeår. Helbeslått 1-løps pipestokk med sotluke i bod.

Boligen har fått TG (tilstangsgrad) 1 på alle punkter. Tilstandsgraden er satt i forhold til levetid, funksjonalitet og alder. Det er iikke avdekket svikt eller symptom ved befaringen.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne og innbydende enderekkehus med følelsen av enebolig. Boligen er i 3 plan og har gode planløsninger. Lyse overflater og store vinduer som gir god romfølelse og lysforhold. Det er både utgang til både balkong fra stuen, og terrasse på fram- og baksiden av boligen. Boligen er godt vedlikeholdt og lite slitt.

ENTRÉ:

Flislagt entré med gulvvarme. God plass for yttertøy og sko.

GJESTETOALETT:

Ved entréen er det inngang til et gjestetoalett med gulvvarme. Inneholder vegghengt klosett, servant og speil.

STUE:

Romslig stue med god plass for både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Utgang til solrik balkong med utsyn over hagen.

KJØKKEN:

Separat kjøkken med lyse profilerte innredning og mørk benkeplate av larvikitt stein. Takhøye overskap med lyslist. Integrert micro, oppvaskmaskin, ovn og kjøleskap. Fliser over benk og mekanisk avtrekk over kokeplass.

SOVEROMMENE:

Det er pr. i dag 4 soverom i 2. etasje. Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe. Rommet har god plass til dobbeltseng og vender ut mot fremsiden. Soverom 2 har god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. Vender ut mot skog. Soverom 3 og 4 var opprinnelig en hel soverom. Pr. idag er rommet delt i to med en lettvegg og dør. Rommene har fortsatt god plass til både seng og klesskap. Det ene rommet har 2 luftige takvinduer, mens det andre rommet har et mindre veggvindu.

BAD I 2. ETASJE:

Fin flislagt bad med gulvvarme og downlights. Badet har vegghengt klosett, dusjhjørne med svingbare glassdører, servant med underskap, overskap med speil og veggskap. Rommet er ventilert og har lekkasjevarsler.

GJESTEROM/TV-ROM:

Gjesterom eller tv-rom befinner seg i underetasjen. Rommet har en god størrelse, samt også utgang til terrasse og hage.

STUDIOROM:

Lydisolert studiorom med lyse overflater og doble terrassedører. Her vil ikke en eneste tone komme ut av rommet. Perfekt til film, gaming eller musikk. Rommet er bygget av utbygger og bygget slik at det er lett å rive om øsnkelig.

VASKEROM/BAD2:

Vaskerom eller bad 2 finnes i underetasjen. Rommet er flislagt med gulvvarme og har praktiske innredning med overskap, servant med underskap, vegghengt klosett, badekar med dusj og glassvegg. Kran og avløp til vaskemaskin, ellers også plass til tørkemaskin. Rommet er ventilert.

BOD/TEKNISK ROM:

Innredet bod med fliser og malte flater. God størrelse for lagring. I rommet er det 200 liter bereder, fordelerskap for rør, sluk, vegghengt anlegg for ventilasjon og sotluke for pipe.

OVERFLATER:

Gulv: Overflater er av parkett og fliser. Skifer fliser. Oppforet gulv i studio.

Vegger: Overflater er av malte flater, tapet og fliser. Lydvegg i studio.

Himling: Himlinger er av malte flater. Nedkassinger i enkelte rom. Lyd himling T-Profil i studio.

DIVERSE UTSTYR:

-Pex (rør i rør)

-200 liter bereder

-Brannslange og pulverapparat

-Balansert ventilasjonsanlegg

-Sikringsskap med automatsikringer

-Brannstige

-Solskjerming

-Lameller

-Utebelysning

-Downlights

-Brann- innbruddsalarm (abonnement medfølger ikke)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme og panelovner. Gulvvarme i entré, wc, utvendig trapp og begge badene. Peisovn fra 2012 i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.05.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke to av de mindre soverommene i 2. etasje. Dette var opprinnelig et stort soverom som er blitt delt i to. Det er ikke nødvendig å søke kommunen for tiltaket.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 8018, tinglyst 05.01.2011, type heftelse: Erklæring, avtale og bestemmelser om adkomstrett, vann- og kloakkledning, samt bebyggelse. Pliktig medlemskap av velforening. Velforeningen skal stå som eier og forvalter av fellesareal. Alle medlemmene har rett til bruk av fellesarealene. Adkomst rett og tilgang for naboeiendommene for ettersyn, vedlikehold og reparasjon av sin bygning og private vann- og avløpsledninger. Godta takutspring og andre mindre bygningsdeler over på sin eiendom. Takvann fra nabohus ledes ned på sin eiendom. Tillatte de andre eierne i rekken og Elen Weeas vei 76 tilgang over sin eiendom for transport av jord, gjødsel, hageavfall ect.

Dagboknr. 738139, tinglyst 15.09.2011, type heftelser: Bestemmelser om adkomstrett, vann- og kloakkledning og bebyggelse. Pliktig medlemskap av velforening. Bruksrett til garasjeplasser og atkomst til hager.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan ''1984010 TRULSRUDMARKA'' datert 25.09.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Reguleringsplan under arbeid "2017018 NY VANNFORSYNING OSLO - LOMMEDALSVEIEN 297''. Planlegging igangsatt.

Bebyggelsesplaner "2007017 TRULSRUDMARKA - FELT A4". Endelig vedtatt arealplan ikrafttredelse 24.04.2008.

Kommuneplan ''201601 KOMMUNEPLAN 2017-2035''. Endelig vedtatt arealplan ikrafttredelse 04.04.2018.

Kommuneplan under arbeid "201702 KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2030''. Planlegging igangsatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fra studiorom følger ikke belysning og skap med salget. Kun panelovn.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.591,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 21.150,- pr. år. / 23.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.000,-.

Velavgift er kr 3.500 pr. år.

Boligen er tilknyttet CanalDigital/Viken Energi som leverandør av tv og internett og har avgift på kr 489,- pr. mnd og kr 549,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap med eget abonnement. Abonnementet er sagt opp og medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.971.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Lommedalen
Kirkesogn Lommedalen

Steder i nærheten

Tasserud 2.2 km
Lommedalen ridesenter 2.9 km
Hagan 2.5 km
Bykrysset 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.8 km
Sentralstasjon Oslo S 26.2 km
Jernbanestasjon Sandvika 11.6 km
Bussholdeplass Trulsrud 1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lommedalshallen 0.6 km
Idrettsanlegg Lommedalen idrettspark 1.1 km
Treningssenter Spenst Lommedalen 1.3 km
Treningssenter FitnessRoom Rykkinn 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Lommedalen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Mølladammen skole (8-10 kl.) 3 km
Skarva skole (8-10 kl.) 5.1 km
Rosenvilde videregående skole 8.5 km
Rud videregående skole 8.7 km

Barnehager

Reddiken Kanvas-barnehage (0-6 år) 1 km
Lommedalen barnehage - Krydsby (0-5 år) 1.2 km
Nøtteliten familiebhg. - Krydsbyveien (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Handelsstedet Bærums Verk 5.1 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 7.8 km
Postkontor Rema 1000 Lommedalen 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Bærums Verk 4.6 km
Apotek Vitusapotek Bærums Verk 4.6 km
Apotek Boots apotek Kolsås 7.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Bærums Verk 5.2 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 7.7 km
Dagligvare Rema 1000 Lommedalen 1.3 km
Dagligvare Coop Prix Lommedalen 1.3 km
Kiosk/video Mix Kolsås 7.8 km
Kiosk/video Centra Mat Kiosken 7.6 km
Bensin Shell Bærums Verk 4 km
Bensin Esso Rykkinn Bil 6.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,1 %
Andel kvinner 46,9 %
Gj.snittalder menn 28,2 %
Gj.snittalder kvinner 28,4 %
Husholdninger med barn 80,6 %
Husholdninger uten barn 19,4 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 515
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Lommedalen 991 299

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?