Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 050 000,- for kr 5 050 000,-

Velkommen til Elgjartunveien 18 A - En flott halvpart av tomannsbolig med stor hage og gode solforhold - Garasje - Populært og barnevennlig

Boligen har et innbydende inngangsparti med skifertrapp og takoverbygg

Entré med flislagt gulv med varmekabler. Praktisk skyvedørsgarderobe med speil

Entré

Romslig gang med gulvvarme. Mulighet for kontorløsning

Flott tofløyet dør fra gang inn til stuen

En flott stue med store vindusflater vendt mot vest og syd som slipper inn mye naturlig lys

Stue med peis med innsats for ekstra varme og hygge

Stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement

Detaljer stue

Detaljer stue

Gulvvarme i hele 1.etasje. Ny varmepumpe fra 2016

Kjøkken i åpen løsning mot spisestue/stue

Kjøkkeninnredning fra 2010 med høyglans fronter og slipt betong benkeplate. Ventilator med avtrekk ut

Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer

Baderom i 1.etasje med vegghengt klosett, dusjhjørne, heldekkende servant og opplegg for vaskemaskin

Baderom i 2.etasje med vegghengt klosett, innfliset badekar og heldekkende servant og underskap

Toalettskap, speilskap og innfelt belysning i plate

Baderom i 2.etasje

Pent soverom/loftstue i 2.etasje med malte flater og spotter i himling

Loftstue/soverom. Veggen er delvis åpnet

Soverom/loftstue i 2.etasje

Lyst og romslig soverom i 2.etasje

Soverom i 2.etasje med mye garderobeplass

Store grøntarealer med trær, prydbusker, hekk og beplantning. Vestvendt terrasseplatting på ca. 60 kvm

Vestvendt terrasseplatting på ca. 60 kvm. med god plass til hagemøbler. Hekk og levegg som skjermer mot nabo

Skjermet uteplass med god plass til hagemøbler og grill

Uteplassen

Boligen har en stor solrik hage

Fasade. Bod på 2,5 kvm ved inngangen og redskapsbod på 6 kvm på tomten

Plantegning 3D 1.etasje

Plantegning 3D 2.etasje

Plantegning 2D 1.etasje

Plantegning 3D 2.etasje

Vinterbro - En flott halvpart av tomannsbolig med stor hage og gode solforhold - Garasje - Populært og barnevennlig

Elgjartunveien 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 950 000,-

Vinterbro - En flott halvpart av tomannsbolig med stor hage og gode solforhold - Garasje - Populært og barnevennlig: Vinterbro - En flott halvpart av tomannsbolig med stor hage og gode solforhold - Garasje - Populært og barnevennlig

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 121 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Elgjartunveien 18 A!

En flott halvpart av vertikaldelt bolig med usjenert og solrik beliggenhet i et etablert og rolig villastrøk på Vinterbro. Det er et svært barnevennlig boligområde med flere barnehager i nærområdet og Sjøskogen barneskole kun 1 km fra boligen med trygg skolevei. Nordbytun ungdomsskole, idrettshall, svømmehall og idrettsplass med fotballbane ligger ca. 4,4 km fra boligen. Nordby idrettslag har et variert tilbud for både unge og eldre. Idrettslaget er aktive innen fotball, håndball, turn, vannpolo, idrettsskole og voksentrim. Bussholdeplass i nærheten med hyppige avganger til blant annet Oslo, Ski og Drøbak. Bussen tar ca. 25 minutter til Oslo og ca. 10 minutter til Ski.

Flotte turområder i nærheten og kort avstand til Bunnefjorden og Pollevannet med fine bademuligheter. Friområdet Breivoll byr på store grøntarealer, sandstrender, fotballbane og grillplass. Kun 800 meter til Vinterbro senter som er en av regionens største kjøpesentre med blant annet 85 butikker, legesenter og treningssenter. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.

Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger ca. 2,5 km fra boligen.

Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Sjøskogen foreldrelagsbarnehage, Vinterbro barnehage og Togrenda barnehage. Gangavstand til Sjøskogen skole. Nordbytun ungdomsskole ligger 4,4 km unna. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs og Drømtorp vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6/E18 sydover. Ta av ved avkjøring til Vinterbro/Nesodden ved Tusenfryd. Følg Nessetveien og ta første avkjørsel i rundkjøringen inn på Sjøskogenveien.Ta så av til venstre og hold høyre videre inn på Sjøskogenveien. Følg veien og ta til ventre inn Hareåsen. Ta så til høyre inn på Elgjartunveien, boligen ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 950 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2005

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

121m2

Tomt

3347m2

KR-kode

461895

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Elgjartunveien 18 A, 1407 Vinterbro

Gnr. 107, bnr. 157, snr. 1 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.347,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet. Tomten er seksjonert, slik at denne boligen disponerer arealet rundt egen del av huset. Opparbeidet fellesarealer med gruset innkjørsel og biloppstillingsplasser. Grøntarealer, trær, busker og beplantning. Skifter i trapp til inngang, rullesteiner langs grunnmur. Lekestativ. Kompostbinge.

Parkering

Boligen disponerer halvpart av dobbelgarasje på 17 kvm. Leddport med motordrift. Lys og strøm. Biloppstillingsplasser utenfor huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles drift og vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 131 kvm

Totalt bruksareal: 121 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Primærrom:

1.etasje, 66 kvm: Entré, gang m/ trapp, bad, stue/spisestue og kjøkken.

2.etasje, 55 kvm: Gang m/trapp, bad og tre soverom.

I tillegg disponerer boligen to boder, én bod på ca. 2,5 kvm rett ved inngangen og en redskapsbod på ca. 6 kvm oppført på tomten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong-, lettbetong- og trekonstruksjoner. Plate på mark, antatt støpt på faste masser/fjell. Drenering er utført etter normale metoder fra byggeår. Yttervegger over plate i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Kledningen ble sist malt i 2012. Terrassebord ligger noe tett under ytterkledningen. Saltak i trekonstruksjoner. Taket er tekket med betongtakstein fra byggeår. Varmt loft med noe lagringsplass. Vinduer og terrassedør med isolerglass fra byggeår.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Lokal råte i vindski og toppbord. Mangler toppbordbeslag.

Løs metallist på to vinduer og en har falt av på ett vindu. En pålimt vindusspross er falt av. En vindushaspe ødelagt. Bør undersøkes nærmere på alle vinduer. Uferdig listverk under terrassedør. Skadet list på venstre side av døren.

Tofløyet dør og dør fra entré går på karm og er trege å lukke, behov for justeringer. Løs dempelist på karm til soverom i 2.etasje.

Begge bad har fått TG2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En flott halvpart av tomannsbolig med fin og solrik beliggenhet i et populært, barnevennlig og rolig boligområde på Vinterbro. Stor og skjermet uteplass med terrasseplatting og hage med svært gode solforhold. Boligen har en god planløsning og holder en normal god standard. Innvendig gulv med overflater av parkett, malt parkett og fliser. Parkettgulv ble malt i desember 2014. Vegger med overflater av malte flater og fliser. Himlinger med overflater av behandlet panel. Ny varmepumpe fra 2016. Elektrisk gulvvarme i hele 1.etasje. Sentralstøvsuger med to uttak. Boligen disponerer halvpart av dobbelgarasje.

Boligen har et innbydende inngangsparti med skiferlagt trapp og takoverbygg.

1.etasje:

Entré: Lys og pen entré med flislagt gulv med varmekabler. Oppheng for yttertøy i skyvedørsgarderobe med speil og knaggrekke.

Gang: Romslig gang med flislagt gulv med varmekabler. Muligheter for å utnytte plassen ved trappen til for eksempel kontorløsning.

Baderom: Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Veggmontert klosett, dusjhjørne med ramme og svingdører, heldekkende servant og innredning med folierte fronter. Speil med lysarmatur. Avtrekk i rommet. Det er ikke tilluftsspalte i eller under dørblad. Anbefales å etablere det.

Stue: Flott tofløyet dør fra gang inn til stuen. Lys og romslig stue med store vindusflater vendt mot syd og vest som slipper inn godt med naturlig lys. Det er god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Varmekabler i gulv. Elementpeis med innsats i stue for ekstra varme og hygge. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasseplatting og hage.

Kjøkken: Flott kjøkken fra 2010 i åpen løsning mot spisestue/stue. Kjøkkeninnredning med høyglans fronter og underlimt kjøkkenbeslag i slipt betong benkeplate. Integrert stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Stålhette og ventilator med avtrekk ut. Godt med skap- og benkeplass. Varmekabler i gulv.

2.etasje:

Baderom: Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Veggmontert klosett, innfliset badekar med glassdør, heldekkende servant, underskap med folierte fronter, toalettskap, speilskap og innfelt belysning i plate. Avtrekksvifte i rommet og tilluftspalte under dørblad. Vindu i rommet.

Soverom: Det er to fine soverom med god plass til garderobeløsning. Det var opprinnelig tre soverom i boligen, men det ene rommet er åpnet opp slik at boligen nå har en stue til.

Stue: Lys og romslig stue i 2.etasje. Kan enkelt tilbakeføres til soverom dersom det er behov.

Uteplassen: Boligen har en flott og skjermet uteplass med store grøntarealer med plen, trær, busker, hekk og beplantning. Vestvendt terrasseplatting på ca. 60 kvm med svært gode solforhold. God plass til hagemøbler og grill. Levegg og hekk som skjermer mot naboen. Redskapsbod på ca. 6 kvm på tomten.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etasje. Varmekabler på bad i 2.etasje. Varmepumpe fra 2016. Elementpeis med innsats i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.09.2005.

Følgende mangler av mindre vesentlig betydning gjenstår før det kan anmodes om ferdigattest:

Finplanering.

Veggen til ett av soverommene i 2.etasje er delvis åpnet, slik at det nå er åpen loftstue.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 9153, tinglyst 25.07.2005, type heftelse: Erklæring/avtale og seksjonering. Tomten og hagedel er seksjonert. Det medfølger halvpart av dobbelgarasje.

Dagboknr 17500, tinglyst 23.12.2004, type heftelse: Bestemmelse om veg. Hjemmelshavere til eiendommene gnr. 107, bnr. 155 og gnr. 107, bnr. 158 gir herved hjemmelshaverne til eiendommene gnr. 107, bnr. 156 og gnr. 107, bnr. 157 rett til adkomst via felles vei som skal betjene alle fire nevnte eiendommer. Ovennevnte rettighetshavere har adgang til å legge ledninger til vann, avløp, elektrisitet, kabelfjernsyn etc i omtalte veitrase. Drift og vedlikehold av veien finner sted i samarbeid mellom hjemmelshaverne til de fire omtalte eiendommer.

Dagboknr 204639 og 204640, tinglyst 11.11.1960, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Store deler av servitutten er ikke av betydning lenger. Det må ikke drives handelsvirksomhet eller industri.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet boligsameiet Elgjartunveien 18 med sameiebrøk 1/6.

Det er etablert styre og det avholdes årsmøte. Det er fastsatt vedtekter. Sameiet har ansvar for drift og vedlikehold av veien, fellesareal, kabler og ledninger.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning til å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Homannskollen og Pollenga med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.08.1989.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklamper i stue og over spisestuebord, lampe på veggen i gangen og kjøleskap i boden medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.174,- ekskludert nettleie.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3612,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Selger har ikke benyttet dette, kostnad avhenger av hvilken pakke man velger. Dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av internett og har avgift på kr 347,- pr. mnd.

Årskontingent til sameiet på kr 2.000,- som inkluderer forsikring av garasje, samt brøyting av vei frem til garasje.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.074.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Sjøskogen Nøstvedt
Kirkesogn Nordby

Steder i nærheten

Vinterbro handelspark 0.9 km
Vinterbrokrysset 1.9 km
Tusenfryd fornøyelsespark 2.5 km
Ringneskrysset 3.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69 km
Sentralstasjon Oslo S 22.7 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 6.3 km
Bussholdeplass Sjøskogen 1.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordby idrettsplass 4.3 km
Idrettsanlegg Nordbyhallen 4.4 km
Treningssenter SportSenter1 Vinterbro Senter 0.8 km
Treningssenter Topp Aerobic 5.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sjøskogen skole (1-7 kl.) 1 km
Nordbytun ungdomsskole (8-10 kl.) 4.4 km
Ski videregående skole 8.9 km
Drømtorp videregående skole 9.8 km

Barnehager

Sjøskogen foreldrelagsbarnehage (1-5 år) 0.3 km
Vinterbro barnehage (0-6 år) 1.4 km
Togrenda barnehage (1-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 0.8 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 7.9 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 0.8 km
Postkontor Coop Extra Langhus 7.4 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 0.8 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Coop Obs! Vinterbro 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Vinterbro 1.1 km
Kiosk/video Heidi Østlis Produkter 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Vinterbro 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 32,9 %
Gj.snittalder kvinner 32,7 %
Husholdninger med barn 52,7 %
Husholdninger uten barn 47,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 2074
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Sjøskogen Nøstvedt 1902 763

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?