Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 800 000,- for kr 1 800 000,-

Lys og tiltalende 4-roms leilighet med sentral og populær beliggenhet

Fasade

Solrik hage med terrasse

Inngang

Gang

Hall

Hall

Stua fremstår som lys og romslig med plass til både sofa og spisebord

Fondvegg bak sofamøblementet gir rommet et moderne stiluttrykk

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken med enstavs eikeparkett

Kjøkken har heltre benkeplate i eik med endestykke som følger ned til gulvet

Kjøkkeninnredning er pusset opp og lakkert

Bad

Bad

Soverom 1 - med dobbeltseng

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2 - "barnesoverom"

Soverom 2

Soverom 3 - med dobbeltseng

Terrasse

Terrasse med sittegruppe

Uteområdet

Uteområdet

Plantegning: 1. etasje

Plantegning: 2. etasje

Bamble - Nustad

Fiolveien 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 800 000,-

Bamble - Nustad: Lys og tiltalende 4-roms leilighet med sentral og populær beliggenhet. Solrik hage med terrasse.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 1 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 927,-
Fellesgjeld:
Kr 24 865,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget populært, barnevennlig, rolig og veletablert område på Nustad i Langesund. Den ligger flott til på feltet med solrik terrasse og utsikt til havet. Det er gangavstand til skoler, barnehager, Langesund sentrum og fine friområder som Krogshavn badeplass med gressletter, svaberg og sandstrender.

Barnehager og skoler

Fra boligen er det flere barnehager innenfor 3 kilometeravstand. Det er ca. 1,3 kilometer til Langesund barneskole. Det er ca. 1.7 kilometer til Langesund ungdomsskole hvor det også er idrettsanlegg med fotballbane og ballbinge. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Stathelle: Kjør i retning Langesund og ta av til høyre mot Nustad. Hold til venstre og ta deretter første til høyre som er Fiolveien hvor boligen ligger rett fram i midterste rekke bak parkeringsplassen. Boligen er merket med salgsplakat fra Krogsveen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 24 865,-

Totalpris

Kr 1 824 865,-

Felleskostnader

Kr 4 927,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1978

Soverom

3

Primærrom

104m2

Bruksareal

115m2

Tomt

35970m2

KR-kode

28.1885

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fiolveien 27, 3970 Langesund

Gnr. 31, bnr. 305 i Bamble kommune.

Andelsnr. 162 i Furulia Borettslag,

org.nr. 954227200

Tomten

Felles eiet tomt på 35.970 kvm. som tilhører borettslaget. Tilhørende egen terrasse og inngjerdet hage med gressplen og prydbusker. Asfaltert overbygd inngangsparti. Fellesareal opparbeidet med asfalterte småveier, felles grillplass, lekeplass, fotballbane og parkeringsplass.

Parkering

Biloppstillingsplass med strømuttak til motorvarmer. Carport fordeles i sameiet fordeles etter søknad. Egen gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 115 kvm.

Totalt primærrom: 104 kvm.

Bruksareal:

1. etasje: 56 kvm.

2. etasje: 59 kvm.

Primærrom:

1. etasje; Vindfang, gang/trapperom, 2 soverom, bad/WC og vaskerom: 47 kvm.

2. etasje; Stue, kjøkken og soverom: 57 kvm.

Sekundærrom:

1. etasje; 3 boder: 9 kvm.

2. etasje; Garderobeskap: 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.11.2018 utført av Terje Sandersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fra takstmann oppført med betonggulv på grunn, grunnmur av betong, etasjeskille av bjelkelag, bindingsverksvegger med stående og liggende kledning og plater innvendig. Det er prefabrikkerte takstoler med shingel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder drenering fra byggeår og taknedløp som bør føres bort fra boligen. Det er målt høy fuktighet i bod som tyder på utettheter. Vinduer av ulik alder og tilstand, hvor borettslaget har vurdert å skifte disse. Taktekking bør moderniseres, men det er ikke registrert utettheter på hovedtak. Badet bør påregnes moderniseres på grunn av uriktig utførelse og egeninnsats av tidligere eier. Membran er ikke klemt ned under klemring i sluk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten har en bra standard og fremstår godt vedlikeholdt. Gulver hovedsakelig med eikeparkett, et soverom med laminatgulv. Keramiske flis i gangen og på badet. Vegger med panel, tapet og malte flater. I himlingene er det panel, malte plater og tak-ess plater. Kjøkken har L-formet innredning, rikelig med skap- og benkeplass. Fronter med speilfyllingsdører er nylig lakkert og benkeplaten er i heltre eik. Keramiske flis mellom benk og overskap. Praktisk vask i sort komposittmateriale. Integrert stål komfyr med induksjon koketopp. Det er også installert Waterguard i kjøkkenet. Kun hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Badet har servant i seksjon med skuffer under og slette fronter. Speil med integrert lys. Dusjkabinett og WC. Vaskerom med plassbygd benk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Peisovn i stua. Varmekabler på bad og i gangen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 11.06.1979.

Tillatelsen er gitt med følgende anmerkninger: Fukt i utebod, skolingen under klosettet må utbedres, løst belegg ved sluk på bad, manglende trapper ved stue og soveromsdør. Taknedløp må føres i steinfylling og terrenget må gis fall ut fra bygningen.

Kommunen opplyser at midlertidig brukstillatelser for de oppførte boligene til borettslaget er gamle og antyder at dokumentene kanskje er for gamle til å kunne brukes som dokumentasjon. Det er uklart om påberopte forhold er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Tinglyst erklæring på borettslagets grunnbok følger:

Dagboknr. 5597, tinglyst 18.04.1983, type heftelse: Erklæring/avtale - rett for Skiensfjordens kommunale kraftselskap, bestemmelse om stolper/transformatorkiosk/ledninger.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Furulia borettslaget som består av 78 boliger: 8 stk. 2-roms, 24 stk. 4-roms og 46 stk. 5-roms, fordelt på eneboliger og 2-mannsboliger. Borettslaget disponerer 2 lekeplasser og fotballbane.

Borettslaget har inngått rabattavtale med Telenor.

Plenklipping av fellesareal er satt bort.

Dugnad må påregnes.

Snørydding ved egen inngang utføres av andelseier, annen snørydding er satt bort.

Carporter fordeles etter søknad.

Husdyrhold er ikke tillatt uten samtykke fra borettslagets styre.

Forretningsfører er Porsgrunn Bamble Borgestad boligbyggelag, telefon: 35 57 31 00.

Planlagte påkostninger: Bytting av vinduer og dører på samtlige enheter som vil finansieres ved låneopptak som vil medføre en økning i andel fellesutgifter.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 32 – Nustad Nord datert 27.01.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.04.1978. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr. 4.927,- pr. mnd. og inkluderer: avdrag og renter på borettslagets lån, kommunale avgifter, huseierforsikring, utvendig vedlikehold, brøyting (strøing), kabel-tv og bredbånd via Canal Digital, honorar til styret og forretningsfører, strøm til motorvarmer (kr.50,-, valgfritt) og andre driftsutgifter. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter, ovennevnte felles kostnader er noe lavere inneværende år, men vil bli justert opp som beskrevet fra 01.01.2019.

Fellesutgifter fordeles slik:

Renteutgifter kr. 369,-.

Avdrag kr. 757,-.

Felleskostnader kr. 3.744,-.

Strøm motorvarmer - 1 stk. kr. 50,-.

Adm.gebyrer PBBL - parkeringsplass kr. 7,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 15.000,- pr. år.

Medlemskontigent medeiere (forfaller hver 12 måned) kr. 200,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr. 430,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- i innmelding + årskontigent på kr. 200,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 1.826.597,-. Av dette beløpet utgjør kr. 24.865,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr. 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr. 7.062,- (PBBL).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bamble
Grunnkrets Nustad
Kirkesogn Langesund

Steder i nærheten

Eiksrønningen 3.5 km
Eikstranda 3.5 km
Stathelle 5 km
Rugtvedtmyra 6.8 km

Transport

Foo Bar Sandefjord lufthavn Torp 57.3 km
Foo Bar Porsgrunn stasjon 20.1 km
Foo Bar Gjømleåsen 0.4 km

Idrett/friluft

Foo Bar Krogshavn mini 2 km
Foo Bar Slåttnes stadion 2 km
Foo Bar Puls Skjærgårdshallen 3.5 km
Foo Bar Nr1 Fitness Langesund 3.5 km

Steder av interesse

Skoler

Langesund barneskole (1-7 kl.) 1.3 km
Langesund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Grasmyr ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Bamble videregående skole 3.4 km
Croftholmen videregående skole 5.1 km

Barnehager

Nustad barnehage (1-5 år) 0.3 km
Sundby barnehage (0-5 år) 1.2 km
Tirilltoppen barnehage (0-5 år) 2.7 km

Varer/tjenester

Foo Bar Brotorvet Senter 5.1 km
Foo Bar Down Town 17.7 km
Foo Bar Coop Extra Langesund 1.8 km
Foo Bar Coop Extra Stathelle 5 km
Foo Bar Vitusapotek Langesund 2.5 km
Foo Bar Vitusapotek Stathelle 5 km
Foo Bar Stathelle Vinmonopol 5.1 km
Foo Bar Coop Extra Langesund 1.8 km
Foo Bar Joker Langesund 2.6 km
Foo Bar Mix Brygga Kiosk 1.8 km
Foo Bar Mix Toba Frukt & Tobakk 2.4 km
Foo Bar Esso Grasmyr 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 41,1 år
Gj.snittalder kvinner 41,2 år
Husholdninger med barn 30,5 %
Husholdninger uten barn 69,5 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 1114
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bamble 14138 6000
Grunnkrets: Nustad 1174 465

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr. 20.000,-.

Grunnhonorar: kr. 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr. 4.550,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.

Oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-.

Faktureringsgebyr: kr. 250,- pr. utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Thomas Johan Nilsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?