Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 350 000,- for kr 9 350 000,-

Fjelkensvingen

Fjelkensvingen

Tomten

Illustrasjonsbilde stue

Illustrasjonsbilde stue

Fasader NØ SØ

Fasader NV SV

Snitt

Utomhusplan

Godkjent plantegning 1. etg

Godkjent plantegning loftsplan

Godkjent plantegning 1. Etg

Alternativ planløsning 2. Etasje - Planløsning kan være et alternativ for de som måtte ønske dette oppsettet.

Alternativ planløsning 1. Etasje - Alternativ planløsning 2. Etasje - Planløsning kan være et alternativ for de som måtte ønske dette oppsettet.

Alternativ planløsning Loftsplan - Alternativ planløsning 2. Etasje - Planløsning kan være et alternativ for de som måtte ønske dette oppsettet.

NYTT! MODERNE DEL AV DESIGNBOLIG BELIGGENDE I KLASSISK BLINDVEI PÅ VAKÅS

Fjelkensvingen bolig 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 500 000,-

NYTT! MODERNE DEL AV DESIGNBOLIG BELIGGENDE I KLASSISK BLINDVEI PÅ VAKÅS: *Dobbelgar* Planlagt ferdig 3.kvartal

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 184 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen vil ligge solrikt og fint til i en stille og rolig boområde på Øvre Vakås/ Haugbo. Rolig og barnevennlig med Jansløkka barneskole innen kort gangavstand. Fra eiendommen er det kun få minutters gange ned til Togstasjon med togforbindelse til både Oslo og Drammen. Ca. 15 minutters spasertur til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog. Det er også dagligvare butikk på Vakås. Kort gangavstand til flotte markaområder og idylliske Semsvannet med badeplasser og fiskemuligheter. Et av Askers aller flotteste boområder.

Barnehager og skoler

Barneskole:

Jansløkka barneskole.

Ungdomsskole:

Solvang ungdomsskole.

Barnehager:

Solgården barnehage.

Sem barnehage.

Føyka barnehage.

Nakuhel Barehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Asker sentrum: Kjør Kirkeveien mot Holmen, ta til høyre inn Vakåsveien, ta så første til høyre som er Fjelkensvingen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2017

Soverom

3

Garasje

Ja

Bruksareal

184m2

Tomt

1218m2

KR-kode

101795

Energimerke
Energikarakter: A / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gnr.22 , bnr.254 i kommune.

Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst.

Prosjektets adresse er ikke fastsatt. Nærmere adresse fastsettes av kommunen på et senere tidspunkt.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Prosjektets arelaer:

BTA: 195,9

Bruksareal: 184,5 kvm

Følgende rom vil inngå i prosjektet: Stue, kjøkken, vindfang, tekniskrom, wc, 3 soverom, bad, badstue, bad, loft med utgang til takterrasse, 2 boder.

Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Deler av boligens terrasser, garasjen og utvendige bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser.

Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte boligenes arealer.

Tomten

Eiet tomt på 1.218 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Hagen er del av fellesareal og dermed med vedtektsfestet bruksrett. Hage ikke er tinglyst tilleggsdel.

Fellesområdene utføres med grusede gangveier, kjøreareal/biloppstillingsplasser. Uteareal for øvrig planeres og påføres underlag for gress. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utonhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Vei, vann og avløp

Eiendommen vil få adkomst fra privat vei.

Eierne må være med å delta i brøyting og vedlikehold av fjelkensvingen. Fjelkensvingen er privat – fra innkjøringen til nr 8. Kostnaden har variert mellom 10 - 18.000,- kr. pr. år fordelt mellom 11 hustander.

Kjøper må påregne ca. 1.500,- kr. pr år.

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Bebyggelse

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre, og isolert betongkonstruksjon.

Isolasjon i henhold til teknisk forskrift. Deler av utvendige fasader leveres pusset, ellers utvendig liggende panel ferdig grunnet.

Balkong/terrasse: Rekkverk utføres i glass, i henhold til tegninger. Terrassegulv i impregnert tre. Platting på mark er også utført i imp. tremateriale.

Innvendige vegger av stål-/trestendere og kledd med gipsplater. Mineralull i alle innvendige vegger. Vertikal skillevegg utføres i henhold til forskriftskrav (dobbel lydvegg).

Alle etasjeskillere utføres i tre med høy stivhet. Innvendige tak med gips. Innvendige gulv i sponplater og parkett og våtrom og VF med fliser. Tegninger viser fasader og etasjehøyder

Standard

Ventilasjon

Det monteres varmegjenvinningsanlegg (balansert ventilasjon), med høy gjenvinnings-grad.

Brannvarsling

Det monteres godkjent seriekoplet brannvarslingsanlegg.

Elektrisk

Elektrisk anlegg utføres som skjult Antall elektriske punkt iht. til NS 3931. Alle elektriske punkter er plassert på vegg. Takpunkt monteres i boder og soverom Det leveres utelampe 1 stk ved hovedinng og 1 stk. til utvendig terrasse.

Sikringsskap og fordelingsboks for svakstrøm (tele og antenne) plasseres i bod eller i entré.

Innredninger Kjøkken

Det er avsatt 150.000 inkl. montering for komplett kjøkken inklusive hvitevarer og ventilator.

Kjøkkenleverandør: Elen Møbelstudio AS, Fekjan 15 H, 1394 Nesbru.

Bad

Bad leveres i henhold til tegninger. Dusjer og batteri i god kvalitet fra ORAS eller Hans Grohe. Dusjvegger og badekar inngår i henhold til tegninger. Vegghengte toalett.

Badromsinnredning leveres fra rørlegger fabr. Viking bad.

Det er avsatt kr 30.000 til badromsinnredning inkl. montering.

Garderobe

Garderobeskap er ikke medtatt i leveransen.

Innvendige dører

Hvite dører med hvite karmer. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Stål dørvridere.

Gulvlister/gerikter

I rom med eikeparkett leveres gulvlister hvitmalte. Det leveres listfrie løsninger rundt vinduer og dører i yttervegg. Innvendig leveres dører med utforinger og lister, ikke ettermalt. Taklister leveres ikke der dette ikke er nødvendig av konstruksjonshensyn.

Vinduer

Vinduer med glass U-verdi 0,9, som vil innebære 3-lags energiglass. Leveres fabrikk malt/lakkert, synlige spikerhoder/skruehoder etterbehandles ikke.

Ytterdører/terrassedører

Hovedinngangsdør leveres i fabrikkmalt utførelse. FG-godkjent sikkerhetslås leveres.Type Dooria Milano eller tilsvarende. Terrassedører i 1 etasje leveres i som skyvedør.

Ringeapparat

Det monteres samt en ringeklokke ved hver inngangsdør.

TV/radio

2 stk. uttak for TV- og 3 stk internettuttak. Abonnement bestilles av kjøper/sameie.

Se forøvrig romskjema bak i salgsoppgaven.

Oppvarming

Oppvarming

Leilighetene leveres med panel- og/eller gjennomstrømningsovner. Ovnene har elektroniske termostater. Badegulv og VF leveres med varmekabler.

Ovn/peis

Det monteres utvendig stålpipeløp med peisovn innvendig (det er avsatt 15.000 til peisovn) .

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jfr. eieseksjonslovens kap. 3.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Parkering

Denne enheten vil disponere garasje med plass for 2 biler. Dobbelgarasje leveres usiolert i henhold til tegninger.

Ferdigattest

Boligene er planlagt ferdigstilt 3. kvartal 2018 forutsatt oppstart pr 01.01.18 . Nærmere informasjon om forventet ferdigstillelse vil bli gitt ca. 3 måneder før, og endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med minimum 10 ukers skriftlig varsel.

Eventuell forsinkelse i forhold til endelig angitt ferdigstillelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. til bustadoppføringslovens regler. Øvrig forsinkelse i oppstart eller fremdrift gir normalt ikke krav på dagmulkt.

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

2015/581614-1 26.06.2015 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0220 GNR: 22 BNR: 89

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Regulering

Reguleringsplan:

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 1 datert 03.05.1958 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Komuneplan:

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på:

www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Omkostninger

1)Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.000.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 50.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.

2)Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

3)Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 724,- pr. stk.

5)Total kjøpesum inkl. omkostninger ved kjøp til prisantydning kr. 9.551.249,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?