Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

 

Stuen

Velkommen til Fjellstadveien 9 - Seksjonsnummer 1

 

Spisestuen

 

Veranda med gode solforhold

 

Kjøkkenet

 

Badet

 

 

 

Soverom 1

Soverom 2 - Mangler dør inn til rommet.

Gangen

Felles inngangsparti med trapp ned til kjelleretasjen som følger leiligheten.

1. etasje

Kjellerstue

 

Underetasjen

Fasaden - Denne leiligheten ligger i 1. etasje.

Innkjørsel - Garasjen følger denne seksjonen

Nye Holmen svømmehall

Båthavna ved Holmenskjæret

Holmenskjæret

Hvalstrand bad

Begge etasjene

NESBRU

Fjellstadveien 9 (snr.1)

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 590 000,-

NESBRU: STOR LEILIGHET (150 KVM) OVER 2 PLAN MED MODERNISERINGSBEHOV * 2 soverom * Garasje * Solrikt

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
135 / 150 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Nesbru. Kort vei til Holmensenteret der du finner de aller fleste butikker og servicetilbud, deriblant vinmonopol og flere dagligvareforretninger. På Holmensenteret er det også en populær bowlinghall samt en rekke populære butikktilbud som Maxbo, Plantasjen, Godt Brød, m.m. Holmen Idrettsforenings flotte anlegg har et godt tilbud av ulike hallaktiviteter, blant annet ishockey og turn. I tillegg kan anlegget skilte med utvendig og innendørs tennisbaner, flere fotballbaner og innendørs klatrevegg. Like ved Holmensenteret finner du også Holmen Svømmehall beliggende på Holmenskjæret, en fantastisk flott badeplass med barnevennlig og langgrunn sandstrand, stupebrett og beachvolleyballbane. I området finnes også mindre badestrender med lett tilgjengelighet. Deriblant også Hvalstrand bad 5 minutter unna med bil. Kort vei til strender og båtplasser på Holmen og Landøya, under 2 km til markagrensen på Hvalstad. På gode vintre kan skiene spennes på allerede på jordene til Ravensborg Gård 1 km unna. Mer snøsikre Sollihøgda (20-25min) og Vestmarksetra (10-15 min) er lett tilgjengelig.

Er man båteier vil man selvsagt oppleve fjorden. Rett utenfor Holmen ligger flotte områder som bl.a. Middagsbukta, Langåra, Rauern og Skogerholmen. I nærområdet finnes det flere marinaer der det er muligheter for å leie båtplasser. Mer info om båtplasser og Holmen Slipp kan leses her: http://www.holmenslipp.com/. Det ligger flere barnehager i nærområdet, den nærmeste er Nesbru barnehage som ligger i Langkroken. Leiligheten sogner til Mellom Nes barneskole og Landøya ungdomsskole. Det er kort vei til Nesbru videregående skole. På Nesbru finnes også Steinerskole med barnehage.

Kort gangavstand til:

- Barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler og Steinerskolen.

- Holmen shoppingsenter med apotek, bowling, et bredt utvalg av butikker og vinmonopol, Holmen idrettsanlegg med klatrevegg, kunstgressbaner, lysløype og tennisbaner.

- Holmenskjæret badeplass, Holmen Marina, Holmen Fjordhotell og nye Holmen svømmehall.

- Plantasjen og Nesbru Senter med Rema 1000, legesenter, tannlege, gym og restauranter.

- Landøya bussholdeplass med forbindelse til Asker, Oslo (opptil hvert 15. minutt ) og Sandvika.

Kort avstand til:

- Hvalstrand badeplass, Kirkerudbakken skisenter, Konglungen badeplass, Semsvannet friluftsområde, Solli friluftsområde, og Vardåsen skisenter.

- Kunst og kulturliv, (f. eks. kino, museum, restauranter) og Bærums Verk.

- Sandvika Storsenter, Trekanten i Asker og mange store butikkjeder (f. eks. Ikea, Skeidar møbelsenter, Elkjøp)

- Sandvika stasjon med buss, tog og flytog.

Gode sykkelveier til Asker, Sandvika og Oslo.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nesbru barnehage, Holmen barnehage, Landøya barnehage med flere.

Skoler:

Mellom-Nes skole 1.-7. klasse.

Landøya ungdomsskole 8.-10 klasse.

Nesbru videregående skole med flere.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Fekjan, ta inn Langkroken. Ta så til høyre inn Fjellstadveien. Boligen kommer så på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 590 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1952

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

135m2

Bruksareal

150m2

Tomt

1295m2

KR-kode

1517180

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjellstadveien 9, 1394 Nesbru

Gnr. 28, bnr. 78, snr. 1, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.295,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eier har hjemmel til ideell andel av tomten iht. seksjoneringsbegjæring. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering

Garasje på 28 kvm med plass for 2 boliger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Iht. selgers egenerklæring er det dårlig vanntrykk i boligen. Årsaken til dette er ikke kjent og ny eier overtar ansvaret for dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 150 kvm

Totalt primærrom: 135 kvm

Bruksareal:

Halvpart av tomannsbolig 150 kvm

Primærrom:

Kjeller 51 kvm: Gang, kjellerstue, vaskekjeller, wc.

1. etasje 84 kvm: Bad, entré/gang, kjøkken, stue, 2 soverom.

Sekundærrom:

Kjeller 15 kvm: Bod 1, bod 2, bod 3.

I tillegg disponerer boligen garasje på 28 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.10.2017 utført av Stein Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Del av horisontaldelt tomannsbolig oppført i trekonstruksjoner på grunnmur i betong. Yttervegger av antatt bindingsverk i tre. Utvendig kledning består av ytterpanel. Takkonstruksjon i tre. Yttertekking med stålpanner. I følge eier ble yttertak tekket om med ny papp, lekter og stålpanner ca. 2004. Nedløp, renner og beslag i stål. I følge eier var nedløp og renner nye ca. 2004. Etasjeskiller i tre. Bygningen fremstår med et betydelig vedlikeholdsmessig etterslep og har behov for modernisering utvendig og innvendig.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det oppfordres til å laste ned salgsoppgaven og lese vedlagt tilstandsrapport i forkant av visning og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Sanitærinstallasjoner: Opplegg for vaskemaskin og 300. l varmtvannsbereder i vaskekjeller. Wc i kjeller er utstyrt med servant og toalett. Bereder var ny 2008.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig infrastruktur for vann og avløp i plast, kobber og stål. Dels noe nyere utstyr. Dels opprinnelig infrastruktur med noe provisorisk opplegg.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon. Det er ikke ventiler i flere oppholdsrom. Dette inkluderer uteluft i kjøkken.

Elektriske anlegg: Sikringskap med automatsikringer. 32 amp. hovedsikring i følge beskrivelse i sikringskap. I følge eier ble det elektriske anlegget oppgradert tidlig 2000-tallet. Kursoversikt i skap er ufullstendig.

I tilstandsrapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Grunn og fundamenter: Avflassing av deler av utvendige og innvendige flater.

- Drenering: Forhold knyttet til drenering og fuktsikring er under terreng og lar seg ikke besiktige. Det er registert varierende fuktighet og saltutslag, og noe mugg som bør sjekkes nærmere. Eventuell fuktsikring er fra byggeår og er sviktende utgått på dato. Deler av registrert fukt kan også være kapillært oppsug. Jfr. byggeår.

- Det er registrert støvkondensering i deler av yttervegger. Jfr. byggeår.

- Kledning fremstår i dårlig stand. Dels værslitt og en del råte. Tg3.

- Vinduer er dels feilmontert og det er registret råte i deler av karmer og åpent rett inn i veggkonstruksjon. Hvorvidt dette har følgeskader for veggkonstruksjon må undersøkes nærmere - Tg3.

- Inngangsdør til felles gang er ikke brann- og lydklassifisert.

- Veranda: Dels værslitt. Noe råte. Tg3. Skader i bjelker for ovenfor liggende veranda. Deler av terrasse/veranda er ufagmessig fundamentert.

- Pipe: Det mangler gnistplate på gulv.

Garasje:

Uisolert konstruksjon i mur og tre med støpt gulv. 2 motoriserte leddporter i aluminium. Yttertekking med eternittplater. Innlagt strøm og lys. Generelt fremstår konstruksjon med behov for fornyelse. Nyere porter. Utvendig adkomst til kryploft. Dette var ikke tilgjengelig på befaringstidspunkt og er ikke besiktiget.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven.

Standard

Fjellstadveien 9 er en meget flott eiendom beliggende sentralt på Nesbru i Asker. I dette området får du gode solforhold og kort vei til sjøen. Leiligheten ligger i 1. etasje av en tomannsbolig oppført på 1950-tallet. Leiligheten strekker seg over 2 plan med 1. etasje og kjeller. Du kommer inn i boligen gjennom felles inngang og går inn døren rett frem. Det går også en trapp ned til kjelleren fra felles inngang. Leiligheten har en spennende planløsning med mye lagringsplass. Leilighetens 1. etasje inneholder entré/gang, flislagt bad, romslig kjøkken, lys og stor stue samt 2 soverom. I stuen er det god plass til både spisebord og salong. Det er også en koselig peis som varmer godt på kalde kvelder. Fra spisestuen er utgang til en solrik veranda med gode solforhold og usjenert beliggenhet. Ut i felles inngang, og ned trappen til kjelleretasjen, ligger det kjellerstue, vaskekjeller, 3 boder og et wc. Takhøyde er ca. 197 cm.

Leiligheten er stor og har mye potensial. Likevel fremstår den med et betydelig vedlikeholdsmessig etterslep og har behov for modernisering utvendig og innvendig.

***

KJØKKEN

Normalt godt utstyrt innredning med malte profilerte fronter. Innredning fremstår som godt brukt og er slitt. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Integrert stekeovn og keramisk koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken følger boligen.

BAD

Pent bad med fliser og speil på vegger samt fliser på gulv. I følge eier ble rommet utvidet og renovert inkludert fornyelse av sluk og rør tidlig 2000- tallet. Plastsluk med klemring. Hjelpesluk i dusjhjørne. Membran er synlig ved terskel. Høyde topp sluk og topp flis/evt membran ved dør/lekkasjepunkter er under kravet på 2.5 cm. Det er registert fuktskjolder og noe variert fuktighet i himling i kjeller ved sluk som tyder på utettheter i gulv. Forholdet bør undersøkes nærmere. Badet inneholder innbygget badekar + badearmatur, vegghengt toalett, Benkeskap med servant og dusjarmatur på vegg. Funksjonstestet utstyr fungerte greit. Det er ikke drensspalte for innbygget sisterne og fuktsikring er ukjent. Det er ikke inspeksjonsluke for innbygget badekar. Ventil i vegg. Det er ikke tilluft til rommet.

***

OVERFLATER

Gulv – Parkett, tregulv, tepper, betonggulv og fliser. Deler av gulv er svært slitt. Bom i enkelte fliser.

Vegger – Panel, fliser, strier og malte flater. Flater er dels svært slitt. Slipp i deler av strier.

Himling – Panel, malt strie og himlingsplater. En del skjolder/slitasje. Skader i del av flater. I himling i kjeller under kjøkken er det noe råte og deler av område ved avløp har noe varierende fuktighet og dette bør sjekkes nærmer.

Oppvarming

Ildsted: Felles teglsteinspipe med tilsluttet peisinnsats. Pipe og ilsteder er opplyst å fungere tilfredstillende. Det mangler gnistplate på gulv.

Elektrisk: Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. For mer informasjon, se vedlegg i salgsoppgaven fra Asker kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 4397, tinglyst 16.09.1942, type heftelse: Bestemmelse om veg - Diverse eldre bestemmelser om: bebyggelse, benyttelse, vann/kloakkledning, gjerde, samt anlegg og vedlikehold av ledninger.

Dagboknr 5704, tinglyst 04.07.1970, type heftelse: Erklæring/avtale - Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom.

Dagboknr 6719, tinglyst 13.03.2003, type heftelse: Erklæring/avtale - Denne seksjon har tilleggsdel - areal (hage) og bygning (garasje). Se vedlagt seksjoneringsbegjæring.

Servituttene vil følge eiendommen. Kopi av servituttene kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 179/315.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Seksjonsbegjæringen tinglyst 13.03.2003 følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanen for Asker kommune 2014 - 2026 med ikrafttredelse 18.11.2014 avsatt til: Nåværende boligbebyggelse (833 kvm) og framtidig veg (453 kvm). Eiendommen ligger i boligområde type B, boligområder med utfyllende bestemmelser.

Eiendommen er berørt av to kommunedelplaner:

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (1.296 kvm) i kommunedelplan for Holmen-Slependen.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (1.296 kvm) i kommunedelplan for Slependen-Drengsrud, Alternativ 1b,3a,3c og Alternativ 2A

Kommuneplan Asker 2018 - 2030 er under arbeid. Stautus er planforslag til kommuneplanens arealdel.

En liten del av eiendommen (29 kvm) er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og ligger innefor reguleringsplan for Ravnsborg (utpars.vilkår) med ID 51, datert 15.06.1923.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 26.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.572,-.

Veiavgift er kr 1.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Se www.Get.no for priser. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.680.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Holmen
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Holmenskjær (badestrand) 0.9 km
Holmen yachtværft 1.4 km
Torstad 1.8 km
Holmen kirke 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69 km
Sentralstasjon Oslo S 19.1 km
Jernbanestasjon Hvalstad 1.6 km
Bussholdeplass Ravnsborg 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Landøya Svømmehall 1 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 1.1 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 0.9 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 1 km
Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 1.5 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Nesbru videregående skole 1.6 km
Holmen videregående skole 1.7 km

Barnehager

Nesbru barnehage (3-5 år) 0.3 km
Regnbuen steinerbarnehage (3-5 år) 1 km
Vekstbarnehagen (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 0.9 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 5.9 km
Postkontor Coop Mega Holmen 0.9 km
Postkontor Coop Extra Slependen 2.8 km
Apotek Apotek 1 Holmen 0.5 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 0.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Meny Nesbru 0.5 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 0.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 0.5 km
Bensin Shell Nesbru 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 40 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 33,8 %
Husholdninger uten barn 66,2 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 2159
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Holmen 858 360

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?