Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 925 000,- for kr 9 925 000,-

Fasade

Idyllisk beliggenhet rett ved marka og Maridalsvannet

Kort vei til morgendukkert i fossen

Lekeplass med nytt stativ montert mai 2017

Vindfang med plass til yttertøy

Trappegang

Pent kjøkken fra 2016

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Koselig spiseplass ved kjøkkenvinduet

Trappegang med skyvedørsgarderobe

Toalettrom i 1.etasje med adgang fra trapperom/hall

Stor stue med peis og utgang terrasse

Stue

detalj, stue

Stue

Stor stue

Herlig terrasse med god plass til sittegrupper og grillen

Stor terrasse med gode solforhold

Terrasse

Fasade

Hjemmekontorløsning i trappegang 2.etasje

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom

Utsikt fra soveromsvinduet

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Gang

Soverom 3

Utsikt fra "kontorvinduet"

Soverom 3

Soverom 2

Bad med badekar og nyere dusjkabinett

Baderom med ny innredning

Soverom

Stor kjellerstue

Soverom

"Frokostterrasse" med morgensol og kveldssol

"Frokostterrassen"

Stor kjellerstue med peis

"Fossen"

Kjellerstue

REMA1000 ligger 1 minutts gange fra boligen

Utsyn fra barnerommene

Fasade

Planskisse 1.etasje

Badeplasser i umiddelbar nærhet

Planskisse kjeller

Bussholdeplass like i nærheten

Planskisse 2.etasje

 
Video

Frysja/Brekkesaga

Frysjaveien 55 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Frysja/Brekkesaga: Pen familiebolig i idylliske omgivelser med badeplasser og turområder i umiddelbar nærhet

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
143 / 159 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles hyggelig og barnevennlig beliggenhet rett ved markas inngangsport. Her er det kort vei til "alt" av betydning for barnefamilien.

Meget flotte turområder sommer og vinter, samt de populære badeplassene på Frysja er bokstavelig talt rett utenfor døren. Her kan man ta seg en forfriskende morgendukkert under "fossen", eller man kan bade ved "badesteinen", "tauet" eller ved en av de andre plassene. Langs Akerselva er det flotte turløyper opp til marka og Maridalen, eller ned langs Akserelva til Nydalen og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum.

Selve boligfeltet er avsperret for normal trafikk og det er en flott lekeplass med ny huske og lekestativ med sklie (mai 2017), basketballbane og en liten volleyballbane som er til glede for barna på feltet. Veldig hyggelig bomiljø på Frysjafeltet og naboene har et styre, en vedlikeholdskomité og en velferdskomité. Det arrangeres hyggelige soiale treff her på feltet for naboene som ønsker delta. Ved 17.mai samles naboene ved langbord på lekeplassen og har hyggelige fellesaktiviteter. Barna og de voksne danner et eget barnetog og går en runde på feltet med sang og hurrarop. Ved St.Hans har naboene en rekke år søkt brannetaten om å ha et stort St.Hans-bål nede ved elven som også er et hyggelig arrangement. På juleaften kommer nissen til feltet med heste og vogn/slede og alle barna får utdelt godteposer.

REMA1000, apotek, treningssenter, Strikkeriet, interiørbutikken FLOW med mer, er i umiddelbar nærhet på Stillatorget. Holdeplass for buss nr. 54 og 25 er kun 100 meter fra huset.

Kort vei til Trollvann/Grefsenkollen alpinsenter og flere lysløyper.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Skoleveien til Kjelsås barneskole er meget trygg og barna behøver ikke krysse trafikkerte bilveier for å komme på skolen. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole. Det er flere private og kommunale barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1980

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

143m2

Bruksareal

159m2

Tomt

172m2

KR-kode

411752

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Frysjaveien 55 A, 0884 Oslo

Gnr. 59, bnr. 550 i Oslo kommune.

I tillegg har eiendommen andel i realsameie, gnr. 59, bnr. 565, ideell andel 1/39.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 174 kvm

Totalt bruksareal: 159 kvm

Totalt primærrom: 143 kvm

Primærrom:

1.etasje: 55 kvm - Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, wc

2.etasje: 52 kvm - Bad, 3 soverom, trapperom

Kjeller: 36 kvm - Hall m/trapp, kjellerstue

Sekundærrom:

Kjeller: 16 kvm - Bod og bod med opplegg for vaskemaskin

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.04.17 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Tomten

Eiet tomt på 172,5 kvm. Tomten er beplantet med heller, plen og busker.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for huseierforeningen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt såle på antatt faste jord/leirmasser. Etasjeskillere i tre og yttervegger i trebindingsverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG) fra TG1-TG3 for bygningen. I denne rapporten er det ikke angitt TG3 og det er i hovedsak gitt TG1. TG2 er gitt for vinduer, terrasse og bad pga alder/halvparten av forventet brukstid er medgått, samt for drenering også pga alder/slitasje. Takstmannen har også gitt TG2 for synlig svertesopp på loftet og anbefaler at det etableres bedre utlufting på loftet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til familieidyll i populære Brekkesaga. Boligfeltet ble oppført i 1980 av Selvaag og boligen er godt vedlikeholdt og holder normal standard. Huset fremstår med moderne kjøkken, baderomsinnredning og innbydende fargevalg på innvendige vegger. Boligen har rikelig med lagringsplass i to utvendige boder, garasje, loft og i kjelleretasjen.

Inneholder:

1.etasje:

Vindfang/entré med flislagt gulv med gulvvarme. Det er montert knaggrekke med hattehylle til yttertøy. Downlights.

Romslig hall/trapperom med praktisk skyvedørsgarderobe. Downlights i himlingen. Separat toalettrom/gjestetoalett med vegghengt wc og servant med underskap og speil.

Lekkert kjøkken som ble montert i 2016. Det er utstyrt med integrerte hvitevarer og har rikelig med både skap- og benkeplass. Benkeplaten er av heltre. Dette er et godt arbeidskjøkken samtidig som det er god plass til spisebord for de daglige familiemiddagene. Downlights i himlingen besørger fin og jevn belysning i rommet.

Fin stue med peisovn og god plass til sittegrupper. Store vindusflater som gir godt med dagslys og det er terrassedør fra stuen til en stor terrasse. Terrassen har ettermiddags- og kveldssol og det er god plass til grill, utemøbler og solsenger. Det er trapp fra terrassen ned til hagen som er hekkbeplantet i tomtegrensen. Huset har også en hyggelig "frokostterrsse" med morgensol og med sen kveldssol.

2.etasje:

Trapperom med plass til en praktisk hjemmekontorløsning. Etasjen har 3 gode soverom med garderobeskap og hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe. Velholdt, eldre bad med nyere innredning. Baderomsgulvet er fra 2000 og innredningen var ny i 2016. Det er utstyrt med gulvvarme, badekar, dusjkabinett, wc, servant med underskap og det er montert speil samt to sideskap på veggen.

Kjeller:

Trapperom med lagringsmuligheter.

Kjellerstuen har peis og er et ypperlig bonusrom for barnefamilier enten man vil bruke det som lekerom, hjemmekino eller som et gjesterom. Kjelleren har også to boder. Den minste boden har bra med oppbevaringsplass og plass til f.eks. ekstra fryser/kjøleskap. Det er montert opplegg for vaskemaskin i den største boden og andre hus på feltet har laget bad/vaskerom i dette rommet. Det er dermed flere mulige løsninger for kjelleretasjen og det er rikelig med lagringsplass både i disse to bodene, på lagringsloftet og i to utvendige boder.

Frysjaveien 55 A er en helt ideell familiebolig med som har "alt" av betydning for barnefamilier. Velkommen!

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Gulvvarme i entré, toalettrom 1.etasje og på bad i 2.etasje. Peisovm i stue og peis i kjellerstue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Garasje for én bil. Det er flere felles biloppstillingsplasser tilhørende huseierforeningen - første mann til mølla prinsippet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.12.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

På byggetegningene er kjelleren ett stort kjellerrom og dagens inndeling av kjelleren er utført av et snekkerfirma, men er ikke innmeldt til kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2370 datert 05.12.78 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Frysja industriområde står foran en transformasjon fra bilbasert industri- og lagervirksomhet til et tett byområde med stor andel boliger, skole og nærmiljøkvaliteter som parker, gater, forbindelser, torg og møteplasser. Det er et utviklingspotensial på mellom 1000 og 2000 nye boliger innenfor området og OBOS har allerede hatt salgsstart for første byggetrinn.

Frysja skal utvikles til et attraktivt boligområde ved marka og Akerselva med gode offentlige byrom, store grøntområder og en bymessig bebyggelse. (saksnr. 201213588). Det er i den sammenheng planer om å utvide Frysjaveien for å få gang-og sykkelvei på begger sider. Den planlagte utviklingen for Frysja vil føre til et positiv løft for hele området de neste årene. Dette vil gjøre at området vil bli et enda mer ettertraktet sted å flytte til. Oset, som forsyner 90% av Oslos befolkning med vann, vil bli utbygget med nye haller i fjellet i løpet av de neste årene. Det forventes økt trafikk i Frysjaveien i årene fremover.

Det anbefales å se på kommunens hjemmeside, saksinnsyn for mer informasjon.

Vann&Avløpsetaten har også varslet at de skal igangsette arbeidet med å etablere rentvannsbasseng for vannforsyning til hovedstaden ved anlegget på Oset. I anleggsperioden vil anleggsveien inntil markagrensen bli benyttet til nødvendig anleggstrafikk.

Diverse

- Alle hvitevarer på kjøkken samt fryseskap i kjeller medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.532- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 6.927,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.571,-.

Fellesutgift til huseierforeningen er kr 5.000,- pr. halvår.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd og kostnaden er inkludert i felleskostnadene. Eier har i tillegg betalt kr 99,- pr. mnd for raskere bredbånd.

Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 5.160,- pr. år. Alarmen og abonnementet medfølger boligen. Dersom ny eier ikke ønsker denne løsningen må abonnement sies opp før innflytting.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.763.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Bekkestranda
Kirkesogn Nordberg

Steder i nærheten

Brekke bru 0.3 km
Sverre Enevolds plass 1.8 km
Rønningen folkehøgskole 1.8 km
Korsvollbråtan 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51 km
Sentralstasjon Oslo S 8.4 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 0.6 km
T-bane stasjon Berg T-banestasjon 3.4 km
Trikkeholdeplass Kjelsåsalléen 0.8 km
Bussholdeplass Frysja 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 0.8 km
Idrettsanlegg Kjelsås idrettshall 1 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 0.3 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 0.7 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 4 km
Blindern videregående skole 4 km
Nydalen videregående skole 2.8 km

Barnehager

Stilla barnehage (1-6 år) 0.3 km
Kjelsås (skole) barnehage (1-6 år) 0.7 km
Hakkebakkeskogen familiebarnehage 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 2.8 km
Kjøpesenter Torgbygget 3.4 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 0.8 km
Postkontor Spar Tåsen 2.7 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 0.3 km
Apotek Apotek 1 Tåsen Senter 2.8 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Ullevål Stadion Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Rema 1000 Kjelsås 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Midtoddveien 0.8 km
Kiosk/video Brekkehagen Kiosk 1.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.6 km
Bensin Shell Express Kjelsås 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 40,8 %
Gj.snittalder kvinner 40,5 %
Husholdninger med barn 32 %
Husholdninger uten barn 68 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 387
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Bekkestranda 857 361

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?