Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen på visning.

Boligen er fint plassert i et etablert boligfelt.

Tomt på 896,5.

Furuset Allè 9.

Godt med parkeringsplass foran boligen, samt i garasje.

Solrik terrasse.

Stue i 1.etg.

Spiseplass i 1.etg.

Kjøkken i 1.etg.

Kjøkken i 1.etg.

Kjøkken i 1.etg.

Soverom i 1.etg.

Soverom i 1.etg.

Bad i 1.etg

Stue i 2.etg.

Stue i 2.etg.

Spisestue i 2.etg. Spisestuen var opprinnelig et soverom.

Kjøkken i 2.etg.

Kjøkken i 2.etg.

Soverom i 2.etg som opprinnelig var to soverom.

Soverom i 2.etg som opprinnelig var to soverom.

Bad i 2.etg.

Uteplass

Bilde fra 17.mai som selger har tatt.

Bilde fra hagen som selger har tatt i sommer.

Kart - Furuset Allè 9

Plantegning 1.etg 2D.

Plantegning 1.etg 3D.

Plantegning 2.etg 2D.

Plantegning 2.etg 3D.

Furuset

Furuset allè 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 990 000,-

Furuset: Hel tomannsbolig med tomt på 896,5 kvm. Rehabiliteringsobjekt.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
150 / 268 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig område på Gamle Furuset i Oslo. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, Furuset svømmehall, tennisanlegg og ridesenter m.m.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ellers ligger Furuset Senter, Stovner Storsenter og Linderud Senter like ved og har et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Videre ligger Furuset Forum (håndball- og ishockeyhall) og Furuset aktivitetspark like ved. I aktivitetsparken er det klatrenett, styrkeapparater, liten kunstgressbane, sandvolleyballbane, labyrint, løpebane, lekeplass, og utekunstisbane med utleie av skøyter om vinteren.

Tidsavstander med bil:

Ca. 6 min til Grorud.

Ca. 9 min til Alnabru.

Ca. 13 min til Oslo S.

Ca. 25 min til Oslo lufthavn.

Med kollektivt tar det deg ca. 15 minutter å gå til Furuset T-bane, og ca. 5 minutter å gå til Grorud tog stasjon. Herfra er det enkelt å komme seg til og fra Oslo Sentralstasjon/Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Gran skole

1-7 kl. Furuset skole

1-10 kl. Haugen skole

8-10 kl. Granstangen skole

Vgs. Stovner videregående skole

Vgs. Kuben videregående skole

Barnehager:

Bhg. Gransbakken barnehage

Bhg. Stjerneblokkveien barnehage

Bhg. Gran barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra E-6:

Sving av på avkjøringen mot Trosterud, Lindeberg Nedre og Alnabrusentralen. I rundkjøringen følg skiltet mot Alnabru. I neste rundkjøringen ta første til høyre i rundkjøringen inn på Stømsveien. Følg Strømsveien som videre, som fortsetter inn på Professor Birkelandsvei. Følg veien videre i ca. 2 km. De siste 200 m før du skal svinge opp til høyre, er i Micheletveien. Sving så til høyre opp i Grorudveien, og forsett i ca. 200 meter. Heretter svinger du opp til høyre, og boligen vil ligge på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt fra Grorudveien ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1953

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

150m2

Bruksareal

268m2

Tomt

896m2

KR-kode

581761

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Furuset allè 9, 1053 Oslo

Gnr. 105, bnr. 249 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet opparbeidet skrående tomt på 896,5 kvm med gressplen, busker, trær, hekk og singlet gårdsplass.

Parkering

Eiendommen har garasje med el-drevet aluminiumsport og innlagt strøm. Det er parkeringsplasser på egen tomt. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei fra Grorudveien med felles vedlikeholdsansvar. Selger opplyser at vedlikholdsansvaret på veien deles på de fire eiendommene som benytter seg av veien. Det er ikke finnet avtale om vei/bruksrett til veien. Dagens eier opplyser om at det har vært bil tilknyttet eiendommen fra byggeår og at veien fra Grorudveien har blitt benyttet fra ca. 1970/1975. Furuset Allè 11A og Grorudveien 95 B og D kjører over gjeldende eiendom.

Foreligger avtale ang. adkomstrett fra Furuset Allè, se under punkt tinglyste heftelser og servitutter. Opplyses om at de fire eiendommene som benytter seg av Grorudveien har blitt enige om å legge asfalt i fellesskap denne høsten. Kostnaden deles på eiendommene som benytter seg av veien. Selger har fått opplyst om at kostnaden på asfalten vil komme på ca. 20.000-30.000 pr. eiendom. Den som er eier at eiendommen når faktura forfaller, er ansvarlig for faktura.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 287 kvm

Totalt bruksareal: 268 kvm

Totalt primærrom: 150 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1. etg: Vindfang/felles trapperom, entrè/gang, stue/spisestue, kjøkken, bad og 2 soverom: 75 kvm

2.etg: Felles trapperom, entrè/gang, stue/spisestue, kjøkken, bad og soverom: 75 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Trapperom, gang, vaskekjeller, garasjerom og 5 boder: 88 kvm

Loft: 2 uinnredet loftsrom: 30 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.11.2017 utført av Sten-Børge Willye Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Etter at godkjente byggetegninger datert 06.08.1953 ble tegnet er følgende endringer gjort:

- Terrasse i 2.etg er bygget ut.

- Tilbygg med terrasse og garasje er bygget, se under punktet ferdigattest for dokumentasjon.

- 2.etg: Vegg i stue, som tidligere var soverom er tatt ned slik at boligen pt. har stor stue.

- 2.etg: Vegg mellom to soverom er tatt ned, for å få et stort soverom.

Disse endringene er ikke søkt kommune, og kjøper overtar evt. risiko for dette.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med en plasstøpt grov såle av betong som antas funtamentert til faste masser. Yttervegger under bakken/grunnmuren er at betong med sparestein. Yttervegger av trebindingsverk kledd med utvendig malt liggende kledning. Vinduer og terrassedører er 2-lags isolerglass fra 1978/1980, opprinnelige i kjeller og et opprinnelig på loft. Taket er tekket med profilerte ståltakplater. Etasjeskiller av betong og tradisjonelt trebjelkelag.

Begge bruksenhentene har egen varmtvannsbereder og sikringskap. Sikringskapene har jordfeilautomater/32A overspenningsvern og digital strømmåler. Det er montert to brannstiger på boligens yttervegg fra 2.etg, en fra soverom og en fra veranda. Boligen har naturlig ventilasjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har mangeårig bruksslitasje og vurderes som et rehabiliteringsobjekt. Det ble vatret opp skjevheter i gulvene i boligen, dette er ikke uvanlig på eldre boliger. På grunnmur ble det registert oppsprekking og avskalling i kjeller. Utskifting av den utvendige kledningen må påregnes. Flere av vinduene har oppnådd forventet levetid. Rundt pipe og luftekanal på loftet ble det registert fukt/kondens. På deler av balkongen ble det registert råte. Baderommene har oppnådd forventet levetid, men det ble ikke målt forhøyde verdier på befaringstidspunktet. På garasjetak, fra terrasse er det fuktinnsig. Det ble i garasje målt forhøyde fuktverdier og registert sprekker i puss.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnevangen har gleden av å presentere Furuset Allè 9. Hel tomannsbolig over 4 plan, inkl. loft og kjeller. Huset er oppført i 1953 og har en tomt på 896,5 kvm.

Eiendommen fremstår med en enkel standard, med mangeårig bruksslitasje og vurderes som et rehabiliteringsobjekt.

Det er utført arbeid/vedlikehold siden byggeår. Selger opplyser om at deler at bygget er etterisolert i nyere tid. Det samme gjelder montering av utvendig brannstige, membrandekke på garasjetak og skriftet drenering på baksiden/på siden av huset i 2014.

Kjøkkenet i 1.etg er fra Ikea med hvite profilerte fronter, heltre benkplate, fliser mellom benk/overskap, benkbelysning og ventilator. Stekeovn, komfyrtopp, kjøleskap og oppvaskmaskin følger med som hvitevarer fra kjøkkenet i 1.etg.

Kjøkkenet i 2.etg er dels nyere/eldre Ikea innredning. Her følger komfyren med som hvitevarer, ikke kjøleskap. Hvitevarene fra kjøkkenet i 1 og 2.etg overtas i den stand de er på overtagelse.

Baderommene har overskredet forventet levetid, og det må påregnes rehabilitering. Her har du alle muligheter til å lage ditt drømmebad!

I 1.etg er det stor stue med en praktisk planløsning og er enkel å innrede. Fra stuen i første etasje utgang til terrasse, hvor du kan nyte en kopp kaffe. I denne etasjen er det to soverom.

I 2.etg er det en romslig stue med plass til sofagruppe og spisebord. I denne etasjen er det 1 stort soverom med to dører, her var det opprinnlig to soverom.

Loftet har svært godt med lagringsplass. I kjeller har eiendommen 5 boder (2 med hyller) og vaskerom/tørkerom.

Her er det gode solforhold, fra tidlig morgen til den går ned på kvelden bak Romsås.

Oppvarming

Boliggen har to luft-til-luft varmepumper, elektriske panelovner, en stråleovn på bad i 1.etg, vedovn i stue 1.etg og 2.etg, Jøtul ovn på vaskerom i kjeller og et varmeelement i himling på bad i 2.etg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1953.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger byggemelding om tillatelse til å bygge tilbygg med garasje for 1 bil til tomannsbolig, datert 10.11.1954. Foreligger også approbert (godkjent) dokument på tilbygg med garasje til en bil til tomannsbolig, datert 26.01.1955. På boligen uten garasje foreligger det godkjente byggetegninger datert 06.08.1953.

Det er ikke uvanlig at det ikke foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eldre bygninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen.

Følgende to servitutter gjelder: veg og adkomstrett.

- Dagboknr 8518, tinglyst 15.07.1952, type heftelse: Bestemmelse om veg. Denne omhandler at Furuset Allè godkjennes inntil videre i sin nåværenede bredde 4,5m og gangveien på 2,5m. Denne servitutten antas å ikke ha betydning for dagens bruk.

- Dagboknr 873, tinglyst 20.01.1955, type heftelse: Bestemmelse om adkomstsrett. Eier av gnr. 105, bnr. 129 (Furuset Allè 11), gnr. 105, bnr. 250 (Furuset Allè 9 B og C) og gnr. 105, bnr. 249 (gjeldende eiendom, Furuset Allè 9) har blitt enige om at gjeldende eiendom kan benytte gangvei fra Furuset Allè mellom de to eiendommene som adkomstvei til eiendommen. Mulig utbedring av veien som kommunen måtte forlange må Furuset Allè 9 bekoste. Furuset Allè 9 påtar seg plikt til vedlikehold av veien etter nærmere avtale med Furuset Vel.

Følgende to servitutter gjelder vann og kloakk:

- Dagboknr 7117, tinglyst 17.06.1959, type heftelse: Erklæring/avtale mellom Furuset Allè 9 har vedtatt Oslo kommunens vann og kloakk reglement er bindende for Furuset Allè. Avtalen sier blant annet: vann og kloakkvesenet må ha melding før arbeid på vann og kloakk gjennomføres, vann og kloakkvesenter har rett til å inspisere ledningsanlegget, når vann og kloakkvesenet krevet det skal eieren sløyfe godkjente private renseanlegg for eiendommens spillvann og eiendommen er ansvarlig for private rør fra de offentlige rørene. Se hele servitutten lenger bak i salgsoppgaven.

- Dagboknr 18246, tinglyst 03.11.1969, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning. Erklæringen sier at gnr. 105, bnr. 33 (Grorudveien 95), gnr. 105, bnr. 185 (Grorudveien 97), gnr. 105, bnr.249 (Furuset Allè 9) og gnr. 105, bnr. 129 (Furuset Allè 11) gir rett til at gnr. 105, bnr. 250 (Furuset Allè 9B) får rett til å føre kloakkledninger med tilhørende kummer i adkomstvei mellom Grorudveien og Furuset Allè og rett til repararasjon og vedlikehold samme sted når dette er påkrevd.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen er en hel-tomannsbolig og hver av delene er godkjent som separate boenheter, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 vedtatt 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser for småhusområder i Oslos ytre by revidert 12.06.2013 og 17.03.2015. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Løse kurvstativ som er inne i garderobeskapene følger ikke med boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.000,40,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er foreløpig kr 0,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.800,- pr. år. / 14.500 kwh. pr. år. Strømforbruket gjelder hele boligen.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.700.

Boligen er tilknyttet telenor som leverandør av internett, og har avgift på ca. kr. 500 pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca.

kr 460 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarm som alarmselskap som koster kr 8.4000 pr. år for begge etasjene.

Velavgift er frivillig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.749.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Nordre Furuset
Kirkesogn Ellingsrud og Furuset

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 1.8 km
Nordtvet bad 1.8 km
Høybråten Legekontor 2 km
Tine 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.5 km
Sentralstasjon Oslo S 11 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Furuset T-banestasjon 1.1 km
Bussholdeplass Stjerneblokkveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Furuset idretts- og svømmehall 1.2 km
Idrettsanlegg Grorud Idrettsanlegg 1.7 km
Treningssenter Actic - Furuset Senter 0.9 km
Treningssenter Mudo Furuset 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gran skole (1-10 kl.) 0.7 km
Furuset skole (1-7 kl.) 1 km
Haugen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Granstangen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Stovner videregående skole 4 km
Kuben videregående skole 5.5 km

Barnehager

Gransbakken barnehage (1-6 år) 0.6 km
Stjerneblokkveien barnehage (1-5 år) 0.6 km
Gran barnehage (3-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Furuset Senter 0.9 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 3.5 km
Postkontor Rema 1000 Furuset 0.9 km
Postkontor Kiwi Haugenstua 1.8 km
Apotek Vitusapotek Furuset 0.9 km
Apotek Apotek 1 Haugenstua 1.6 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 2.7 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Grorud Mat 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Furuset 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Furuset t-bane 0.9 km
Kiosk/video Bazaar Furuset 0.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 0.8 km
Bensin Smart Furuset 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,7 %
Andel kvinner 43,3 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,8 år
Husholdninger med barn 33,6 %
Husholdninger uten barn 66,4 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 861
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Nordre Furuset 953 383

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Det foreligger ikke ferdigattest på, men approbert (godkjent) dokument på garasje til 1 bil som tilbygg på tomannsbolig. For ytterligere informasjon se punkt ferdigattest i salgsoppgaven.

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen. Se punkt tinglyste heftelser og rettigheter i salgsoppgaven.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?