Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

Furuveien 16

Velkommen til Furuveien 16

Pent opparbeidet hage

Velkommen til Furuveien 16

Gang

Hyggelig stue med gode lysforhold og hyggelig peis.

Hyggelig stue med gode lysforhold

stue

Stue med store vindusflater som gir høy trivselsfaktor

kjøkken

kjøkken

kjøkken

soverom

soverom

balkong med utgang fra hovedsoverom

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

kontor

bad i 1. etasje

Bad

bad i 2. etasje

fasade

entré

ute

Pent opparbeidet hage

hall

utsikt

Solrikt beliggende i et rolig område

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Nesoddtangen

Furuveien 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 690 000,-

Nesoddtangen: Enebolig i kjede beliggende i meget attraktivt og barnevennlig boområde sentralt på Tangen.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 5 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i et meget attraktivt og barnevennlig boområde sentralt på Tangen. Få minutters gange til Tangen Senter med forretninger, kafé, lege og tannlege, samt Nesoddens kommunehus med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Eiendommen ligger i et solrikt og rolig område. Det er kort vei til bussholdeplass med buss som bl.a. korresponderer med båt fra Tangen brygge til Aker brygge og Lysaker. På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden finner du ca. 10 minutters gange unna

på Flaskebekk med strandpromenaden, et flott rekreasjonsområde hvor du kan følge sjølivet og nyte flotte solforhold og nydelige solnedganger.

På Hellvik ligger Hellviktangen,et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden.

Kort vei til kyststi, og Nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Populært treningssenter på Varden. Idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall på Berger. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i Tangenområdet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole på Tangenåsen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke. Følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til høyre i denne og følg Vestveien nordover. Ta inn Skogveien på venstre side og deretter Furuveien som er 1. vei på venstre hånd. Ta inn 1.vei på høyre hånd. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 690 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

4

Primærrom

120m2

Bruksareal

120m2

Tomt

301m2

KR-kode

5117130

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Furuveien 16, 1452 Nesoddtangen

Gnr. 4, bnr. 676 i Nesodden kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 kvm

Totalt bruksareal: 120 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Primærrom:

1.etg: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang/kontor, gang/entré, gang/trapperom/entré, soverom: 77 kvm

2.etg: 3 soverom, bad, gang/trapperom: 43 kvm

Kryploft med adkomst over kontor/gang og entré via innvendig dør fra bad i 2.etasje.

Kaldtloft med adkomst over 2.etasje via innvendig takluke i gang.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2017 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 301,1 kvm som er godt opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og prydbusker. Deler av eiendommen mot vest er inngjerdet med smijernsport. Belagt med bruddskifer ved inngangvest og hellelagt adkomststi.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med støpt betongsåle og støpt ringmur i betong til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er hovedsakelig oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Boligen er oppført som midtseksjon i en boligrekke med skillende murvegg (brannvegg) mellom boligen mot nord. Etasjeskille i tre. Vinduer med isolerglass fra varierende tidsalder. Velux takvinduer med isolerglass i tilbygget del. Takkonstruksjon av type saltak tekket med takstein. Det er to adkomster til boligen med overbygget inngangsparti mot vest.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Et lyst og åpent hjem med høy trivselsfaktor og godt naboskap!

Særdeles sentralt beliggende i et hyggelig boområde. Her kan man gå til bl.a. butikkene, gå til barnehagen/skolen, gå til bussen. Og ikke minst på solvarme dager, gå til idylliske strandpromenaden for et forfriskende bad, etterfulgt av en solfylt ettermiddag i hagene.

Boligen er lys og tiltalende med interiør i lyse delikate valører og romslig flott kjøkken med god spiseplass. Vinduer i stue og spisestue fører til gjennomstrømning av det naturlige dagslyset og en lysere atmosfære i oppholdsrommene.

Boligen går over to plan med en meget praktisk og familievennlig planløsning. Boligen fremstår som lys og trivelig og med normalt god standard og er godt vedlikeholdt.

Boligen er stedvis modernisert med bl.a. diverse overflatebehandling og moderniseringer av begge bad. Det er to innganger til boligen og inngangspartiet mot vest har hage og inngangspariet mot øst har biloppstillingsplass. Det er utgang fra hovedsoverom til liten, solrik, vestvendt balkong med sjøgløtt.

Kjøkken:

Kjøkken og spiseplass i åpen løsning med hvit, profilert kjøkkeninnredning fra HTH. Benkeplate i heltre med utslagsvask. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er avsatt plass for komfyr og oppvaskmaskin i kjøkkeninnredningen.

Hvitevarer medfølger.

Bad i 2. etasje:

Baderomsinnredning med servant, badekar og toalett. Opprinnelig bad ble modernisert i ca. 1997 og ble deretter oppusset i 2013.

- Det anbefales å bedre lufting pga dårlig ventilasjon.

Bad/vaskerom i 1. etasje:

Lyst og pent bad med servant, speil, lys og høyskap. Toalett og dusjhjørne med glass-dør/vegger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet ble bygget i 2000 og var tidligere en bod.

- Det bemerkes feil fall på gulvet. Da det ikke er sluk utenfor dusjsonen bør det etablerers åpninger til sluket i dusjen.

Diverse:

Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i krypkjeller.

Hovedrøropplegg er plassert i høyskap i gang/kontor sammen med stoppekran og vannmåler.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater og panel. Nye mdfpanelplater på ett soverom. Fliser på bad i 1. etasje og moderne våtromsplater på bad i 2. etg. En lettvegg er oppført mellom spiseplass i kjøkken og stue. Nye gipsplater fra 2016 i stue. Veggen er klargjort for tapetsering på kjøkkensiden.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med malte eller lakkerte tregulv. Det er laminatgulv i tilbygd soverom og orginalt vinylbelegg i gang/kontor. Bruddskifer i tilbygd gang og fliser på begge bad.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte takplater og panel.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat (2013)

- Panelovner

- Utelys på begge sider

- Utekran på begge sider av boligen. 1 utekran antatt av nyere dato

- Uttak for stikk på begge sider av boligen

- Brannstige fra soverom mot sydvest

- Kabel-TV og uttak for bredbånd fra Get

- Garderobeskap på 2 soverom i 2. etg.

- Innredning over seng på hovedsoverom

- Benk og hylle i trapperom 1. etg. Bokhylle i trapp 2. etg.

- Skap i entré

- Skap i gang/kontor

- Nye plassbygde skap på hovedsoverom

- Ny plassbygd seng med skuff på soverom mot sydvest

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner. Vedfyring i moderne klebersteinsovn fra 2003 og peisinnsats med glassfelt. Gulvvarme på begge bad, i halve entrè og på soverom i tilbygd del.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, måler og innholdsfortegnelse er plassert i trapperom. Det er nylig montert automatisk måleravlesning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Singlet gruslagt uteplass på østsiden med bla. 2-3 biloppstillingsplasser på egen eiendom. Forøvrig gateparkering i Skogveien etter stedets bestemmelser. Om ønskelig kan også en garasje i Skogveien kjøpes med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det er svært vanlig at boliger fra denne byggeperioden mangler nevnte dokumentasjon i Nesodden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 3540, tinglyst 21.05.1991, type heftelse: Panterett til sameiet (huseierforeningen)

Det er tinglyst følgende servituttr på sameiets eiendom. Dagboknr 3540, tinglyst 21.05.1991. Pliktig medlemskap i velforeningen m.v.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og vegformål i henhold til reguleringsplan Skogen III datert 13.0.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Det er pliktig medlemskap i Skogen Vest Huseierforening og fellesutgiftene er kr. 1700,/kvartal (kr. 567,-/md).

- Det bemerkes at det er et pågående byggeprosjekt nord og vest for boligen. Byggeprosjektet vil ikke påvirke eiendommen direkte men noe støy i byggeperioden må påregnes.

Om ønskelig kan også en garasje i Skogveien kjøpes med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.485,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1566,- + Vannmålerleie kr. 250,-. I tillegg kommer forbruk kr.

15,01,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1664,-. I tillegg kommer forbruk kr. 18,98,- pr. m3), renovasjon kr 2.433,- og feiing/tilsyn kr. 572,-.

Fellesutgiftene er kr 1.700,-/kvartal (kr. 567,-/md.) og inkluderer: Kabel-tv, forretningsførsel, vedlikehold fellesområde, drift/vedlikehold private veier, strøing.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr . 20.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.900,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.837.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Sentrum
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Flaskebekk brygge 1 km
Sjøstrand brygge 1.4 km
Skoklefall kapell 1.5 km
Oksval brygge og badestrand 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90.8 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.1 km
Bussholdeplass Skogen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.3 km
Idrettsanlegg Berger idrettspark 3 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Nesodden videregående skole 2.5 km
Frogn videregående skole 20.5 km

Barnehager

Kongleveien barnehage (0-6 år) 0.6 km
Heia barnehage (0-6 år) 0.7 km
Oksval barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.3 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 23 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.5 km
Postkontor Meny Greverud 29.4 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.3 km
Apotek Nesodden apotek 0.8 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.3 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 23 km
Dagligvare Meny Tangen 0.3 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 0.8 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 2.1 km
Bensin Circle K Flaskebekk 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44 %
Andel kvinner 56 %
Gj.snittalder menn 37,9 %
Gj.snittalder kvinner 44,7 %
Husholdninger med barn 29 %
Husholdninger uten barn 71 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 378
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Sentrum 423 195

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?