Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 490 000,- for kr 2 490 000,-

Velkommen til Geminiveien!

Den store terrassen innbyr til uteliv

Velkommen inn til ditt nye hjem!

Stor flislagt hall ønsker deg velkommen

Pent kjøkken i tidløs, hvit utførelse

Kjøkkenet har det man trenger av integrerte hvitevarer!

Velkommen til visning!

Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen, men samtidig i nærhet til spisestuen

Stuen er lys og i duse farger

Peis til både glede og nytte!

Her er god plass til både salong og spisestue

Hovedsoverom

Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe

Barnerom

Helfliset baderom i 2. etg

Ungdommenes drøm...

I underetasjen er det et ekstra baderom/vaskerom

Vaskenisje

Plantegning, 2. etg

Plantegning, 1. etg

Plantegning, kjeller

Virik/Gemini

Geminiveien 37 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

Virik/Gemini: Pent oppusset og romslig rekkehus med god standard og garasje. Vestvendt terrasse. Meget barnevennlig område.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 732,-
Fellesgjeld:
Kr 205 143,-
AREAL (P-ROM / BRA)
154 / 160 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Schou og Martinsen ønsker velkommen til Geminiveien!

Geminifeltet er et meget rolig og barnevennlig boligområde rett vest for Virik Barneskole. Rekkehuset ligger solrikt og sydvestvendt, med utsyn over omkringliggende landbruksarealer ved inngangsiden/balkongen i 2. etg. Her har man direkte tilgang til flotte tur og fritidsområder i umiddelbar nærhet, som bl.a. Marum og Golfbane. Kort vei også til Bugårdsparken med svømmehall, turstier, idrettsanlegg etc. da det går sti over jordet til Krokemoveien. Dette er også en fin snarvei for ungdom som går på SVGS. Boligen ligger bynært, kun ca 20 minutters gange unna. Joker dagligvareforretning finner man rett øst for Virik Barneskole. Ca 2 km til Ranvik ungdomsskole. Her bor man stille og fredelig, men alikevel med kort avstand til det meste. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Virik barneskole. Ranvik u-skole. Flere barnehager i området, bl.a. på Furustad og Virik/Hauan. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kart. Megler anmoder om at man kjører forsiktig i området, da det bor og ferdes mange barn her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Fellesgjeld

Kr 205 143,-

Totalpris

Kr 2 695 143,-

Felleskostnader

Kr 3 732,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

154m2

Bruksareal

160m2

Tomt

13000m2

KR-kode

2217275

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Geminiveien 37 d, 3213 Sandefjord

Gnr. 121, bnr. 73 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 4, Gemini Borettslag, org.nr. 952 619 675

Tomten

Eiet tomt på 13.442,2 kvm som tilhører borettslaget. Denne andelen disponerer flott gressplen og terrasse. Her er det ideelt for barna som kan leke i hagen, mens foreldrene kan kose seg på terrassen og holde oppsyn på barna. Det er også balkong i 2. etg. og fint inngangsparti og et areal som ligger på motsatt side av felles vei som disponeres av denne andelen.

Parkering

Garasje i felles rekke og oppstillingsplass ved inngangsparti. For øvrig gateparkering etter områdets og borettslagets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 160 kvm

Totalt primærrom: 154 kvm

Primærrom:

Trappegang, kjellerstue, baderom: 42 kvm

Entrè, kjøkken, stue: 62 kvm

Tre soverom, baderom: 50 kvm

Sekundærrom:

Bod: 6 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.11.2017 utført av Schau Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i som følger:

Andelsrekkehus over to plan og innredet kjeller beliggende i etablert borettslag i Sandefjord. Bygget ble oppført i 1972 og er siden den gang vedlikeholdt av både eiere og borettslaget. Selger er håndverker av yrke og har de seinere år foretatt en betydelig innvendig oppussing av boligen. Tilbygget med utvidet inngangsparti i 2009. Alle arbeider på bygget opplyses utført av fagpersoner. Tilstandsgrader er stedvis oppjustert fra det nivå opplevd stand skulle tilsi, grunnet bygningsdelenes alder vurdert opp mot statistisk forventet levetid. Samtidig er enkelte tilstandsgrader justert med bakgrunn i slitasjegraden og funksjonelle brukstilstand. Det er følgelig visst skjønn for å gi et så korrekt bilde av bygningen som mulig. Se arealoversikt for rominndeling. Konstruksjonsmessig er bygget fundamentert med grunnmurer og støpt betongplate mot mark. Innredet kjeller. Yttervegger av isolert stenderverk kledd med trepanel. Kledning på fasade ved inngangsparti er skiftet. Flere vinduer er skiftet – god restlevetid. Eldste vinduer må skiftes. Eldre taktekke av banelagt papp – blir i følge selger skiftet av borettslaget på sikt. Bad 2.etg oppusset på 1990-tallet. Utgått forventet levetid. Rommet har flislagte overflater. Flilslagt vaskerom/bad fra 2000-tallet i kjeller. Kjøkken med overflater og innredning fra 2015. Innredningen har integrerte hvitevarer av samme alder som innredning. 38 kvm stor terrassen utenfor stue nybygget i 2017. 8 kvm stor balkong over inngangsparti.

Følgende oppgraderinger er foretatt:

*oversikten er ikke nødvendigvis komplett

1990-tallet – Renovert bad 2.etg.

1996 – Ny varmtvannstank

2000-tallet – Bygget bad/vaskerom kjelleretasje

2001 – Utvendig fuktsikret og drenert – utført under borettslagets administrasjon

2015 – Ny innredning og nye overflater på kjøkken

2015 - Oppgradert deler av el.anlegg, samt lagt strøm med egen kurs til utebod

2017 – Nybygget terrasse

2017 – Nytt gulv av type enstavs laminat i gang 2.etg

2017 – Montert ny, digital strømmengdemåler

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en super familiebolig på Gemini/Virik!

Man entrer boligen inn til en stor hall med praktiske fliser på gulv som gir et meget godt førsteinntrykk. Man kommer videre inn på kjøkkenet med en tidløs, hvit innredning med profilerte fronter. Her er alt man trenger av integrerte hvitevarer så familiens kokk bør være mer enn fornøyd. Det er også en hyggelig spiseplass ved vinduet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Videre kommer man til stuen som er lys og lekker med moderne farger på veggene. Det er også montert ildsted som er både til glede og nytte! Den store terrassen og hagen innbyr til uteliv og har utgang fra stuen. Her er det plass til både spisemøblement og lounge! 2. etg. har 3 soverom, 2 av disse er av meget god størrelse. Flott flislagt bad med servant i innredning, wc og dusjkabinett som er et godt sted å begynne og avslutte dagen i. Kjelleren er et perfekt samlingsted for barna, eller for å se en god film. Dagens eier har brukt dette rommet som hjemmekino rom med lerret og prosjektor. Det er også div. boder og samt et ekstra bad/vaskerom i denne etasjen. Vaskerommet har god plass for tørking, har varmekabler, toalett og badekar. Alt i alt en perfekt bolig for barnefamilier! Her kan man også flytte rett inn uten å tenke på fordyrende oppussingsarbeider. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Peisovn i stue, varmekabler på baderom og vaskerom(?). For øvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 8.6.72, samt 02.02.15 (nye garasjerekker). Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke endringer innvendig i senere tid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dnr. 52 04.01.1972

Elektriske kraftlinjer

Rettighetshaver: Televerket

Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v, samt bestemmelse om vann/kloakkledning. Historisk betydning.

Dnr. 7319 04.10.2005

Erklæring/avtale

Vedr. tursti fra Geminiveien til Klaras vei.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Gemini Borettslag.

Borettslaget består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

1992 Utskifting av vinduer.

1995 Utskifting av resterende vinduer.

1999 Oppgradering av elektrisk anlegg, fellesmåling.

2000 Drenert rundy husene.

2001 Taknedlløp og sluk skiftet. Ny papp på alle tak. Beslag på piper byttet.

2002 Nye balkonger.

2004 Satt inn nye balkong og terrassedører.

2005 Skiftet kledning på 2 rekker.

2006 Oljetanker fjernet.

2015 Tak og takhatter sjekket igjen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og kjørevei i henhold til reguleringsplan 710 19710001 - Virik datert 01.11.1971 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Deler av reguleringsbestemmelsene i den aktuelle planen erstattes av utfyllende bestemmelser i kommuneplanens arealdel pkt. 2.1. Det pågår reguleringsarbeid (områdeplan) for eiendommen Sørby. Planområdet er på ca 300 daa. og ligger på tilgrensende eiendom. Hensikten med det overordnede planarbeidet er å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Videre skal områdets veistruktur utformes, inkludert tilknytning av gang og sykkelvei og mulig grøntkorridorer. Det legges til grunn at området får en høy utnyttelse. 4 boliger pr. daa. som tilsvarer ca 800 boenheter. Ca 300 m syd for eiendommen går Vestfoldbanen. Bane Nor er igang med å utrede ulike traseer. Det vil muligens bli dobbeltspor. For mer info se www.banenor.no.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.732,- pr. mnd. og inkluderer: utvendig forsikring og vedlikehold av bygningen, kommunale avgifter, TV, brøyting, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 617,-

Avdrag kr 408,-

Driftsutgifter kr 2.405,-

Canal Digital kr 302,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.696.502,- Av dette beløpet utgjør kr 205.143,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Kjellberg
Kirkesogn Bugården

Steder i nærheten

Virik 1.3 km
Furustad 2.4 km
Rådhuset (Hjertnes) 2.7 km
Hvalfangstmonumentet 3.1 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 11.8 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 3 km
Bussholdeplass Kjellberg 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skiringssal Folkehøyskole 1.1 km
Idrettsanlegg Jotunhallen 1.9 km
Treningssenter EVO Sandefjord Vest 2.5 km
Treningssenter Pro Gym Sandefjord 3 km

Steder av interesse

Skoler

Virik skole (1-7 kl.) 1.6 km
Moe skole (1-10 kl.) 3.7 km
Mosserød skole (1-7 kl.) 4.1 km
Krokemoa skole (1-7 kl.) 3.9 km
Bugården ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Ranvik ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Sandefjord videregående skole 2.7 km
Skagerak International School 5.5 km

Barnehager

Krokenskogen barnehage (1-5 år) 1.2 km
Krokemoa barnehage (0-5 år) 1.4 km
Krokusen barnehage (1-6 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 3.9 km
Kjøpesenter Nordbyen 13.2 km
Postkontor Coop Extra Mosserød 4.1 km
Postkontor Plantasjen Sandefjord (pib) 4.8 km
Apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark 2.5 km
Apotek Apotek 1 Nordstjernen Sandefjord 2.9 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 17.1 km
Dagligvare Coop Prix Krokemo 1.4 km
Dagligvare Spar Virik 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.7 km
Kiosk/video Mix Strandpromenaden 2.4 km
Bensin Shell/7-ElevenTempokrysset 2.6 km
Bensin Statoil Ica Ekspress Nybyen 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 41,5 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 38,2 %
Husholdninger uten barn 61,8 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 1349
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Kjellberg 338 136

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 20.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rasmus Boutenko Martinsen
Salgskoordinator | Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Didrik Schou
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?