Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 690 000,- for kr 2 690 000,-

Fantastisk beliggende enderekkehus med garasje ved inngangsparti

Barnevennlig beliggende bolig med usjenert hage

Romslig stue med utgang til terrasse og hage

Vi ønsker alle interessenter velkommen til visning

Alltid koselig med vedfyring på de mørke vinterkvelder

Romslig kjøkken som er godt beriket med både benkeplass og skapplass

God plass til å ha et langt spisebord på kjøkken

Kjøkken med integrert komfyr/platetopp, samt oppvaskmaskin

Detaljfoto

Praktisk innredet bolig over 3 plan

Detaljfoto

Koselig innredet rom i kjeller med vedovn

Detaljfoto

Flislagt bad/wc i 2.etasje med varme i gulv

Gjestetoalett ved inngangsparti ( påbygd ca. 2008)

Romslig vaskerom med innredning og dusjkabinett

Rekkehuset har totalt 3 soverom

Romslig soverom med garderobeskap

Hovedsoverom med romslig garderobe

 

Gang i 2.etasje med adkomst til koselig veranda

Utsikt fra veranda i 2.etasje

Flislagt gang/hall med varme i gulv, samt adkomst til gjestetoalett

Plantegning kjeller

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

Solrikt beliggende rekkehus med garasje og usjenert hage

Terrasse som frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling

God lagringsplass i utvendig bod ved inngangsparti

Påbygd i ca. 2008 med nytt inngangsparti ( gang og gjestetoalett )

Sommerbilde av inngangsparti

Gemini

Geminiveien 41 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

Gemini: Barnevennlig beliggende "ende"rekkehus med 3 soverom. Vesentlig oppgradert i senere tid

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 082,-
Fellesgjeld:
Kr 200 029,-
AREAL (P-ROM / BRA)
147 / 174 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk beliggende ende-rekkehus med usjenerte og barnevennlige omgivelser. Eiendommen har et mangfold med flotte uteplasser der en kan nyte solen på de varme sommerdager. Geminiveien 41 A har en praktisk beliggenhet med egen garasje( ny 2014) ved inngangsparti.

Geminifeltet er et meget rolig og barnevennlig boligområde rett vest for Virik Barneskole. Her har man direkte tilgang til flotte tur og fritidsområder i umiddelbar nærhet, som bl.a. Marum og Golfbane. Kort vei også til Bugårdsparken med svømmehall, turstier, idrettsanlegg etc. da det går sti over jordet til Krokemoveien. Dette er også en fin snarvei for ungdom som går på SVGS.

Boligen ligger bynært, kun ca 20 minutters gange unna. Joker dagligvareforretning finner man rett øst for Virik Barneskole. Ca. 1 km til Virik barneskole. Her bor man stille og fredelig, men alikevel med kort avstand til det meste.

Barnehager og skoler

Virik Barneskole og Ranvik Ungdomsskole, samt kort vei til Sandefjord Videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Fellesgjeld

Kr 200 029,-

Totalpris

Kr 2 890 029,-

Felleskostnader

Kr 4 082,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

147m2

Bruksareal

174m2

Tomt

10563m2

KR-kode

22.18386

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Geminiveien 41 A, 3213 Sandefjord

Gnr. 121, bnr. 73 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 13 i Gemini Borettslag, org.nr. 952 619 675

Tomten

Eiet tomt på 10.563,9 kvm som tilhører borettslaget. Gårdsplass er asfaltert og det er pent opparbeidet fellesområde. Belegningsstein er montert på gangarealer til denne boligen. Det medfølger en garasjeplass i felles bygg som ble oppført i 2014

Parkering

Garasjeplass til 1 bil, samt oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 178 kvm

Totalt bruksareal: 157 kvm

Totalt primærrom: 147 kvm

Totalt sekundærrom: 10 kvm

Bruksareal:

Rekkehusleilighet 157 kvm

Garasje 17 kvm

Primærrom:

Rekkehusleilighet:

Kjeller 36 kvm: Gang, kjellerstue og vaskerom

1. etasje 61 kvm: Kjøkken, stue, entrè, wc og trapperom

2. etasje 50 kvm: 3 soverom, gang med trapp og bad.

Rekkehusleilighet:

-1. etasje 10 kvm: 2 boder

Sekundærrom:

Garasje:

1. etasje 17 kvm: Garasjerom og bod.

Kommentar takstmann: Takhøyde i kjeller er 2,01m. Rommene er ikke søkt godkjent innredet til oppholdsrom og de tilfredsstiller ikke byggeforskrifteneskrav til varig opphold.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.12.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Hans Petter Olaussen den 11.12.2018: Vertikaldelt endeleilighet i rekkehus fra 1972 som går over to etasjer samt kjeller. Boligen ble tilbygget med ny entre og toalettrom i 2009. Boligen er oppført med grunnmurer av pussede sementblokker, yttervegger av bindingsverk som er kledd med liggende tre kledning. Gårdsplass er asfaltert og det er pent opparbeidet fellesområde. Belegningsstein er montert på gangarealer til denne boligen. Det medfølger en garasjeplass i felles bygg som ble oppført i 2014. Ledd port av lakkert aluminium med automatisk

portåpner er montert og lagringsbod er tilbygget. Fasader er oppgradert med nye isolerglass vinduer og terrassedører antatt tidlig 2000 tall og nye vinduer ble montert i kjeller i 2010. Ny kledning er montert på yttervegger mot øst og vest i 2011. Leiligheten har stor og usjenert terrasse og inngjerdet privat hage med tilgang fra stue og det er balkong med tilgang fra gang i 2 etasje. Kjeller er innredet med kjellerstue, vaskerom, gangareal. Boligen er oppgradert antatt tidlig på 2000 tallet med ny kjøkkeninnredning. Badet ble totalrenovert av fagfolk i 2010. Innvendige overflater er vedlikeholdt med overflatebehandlinger. Det er montert nye peisovner i 2010 og 2015. Ny luft til luft varmepumpe ble montert i 2017.

Boligen fremstår i hovedsak som normalt vedlikeholdt og har ingen alvorlige feil eller skader ut over normal alder og bruksslitasje på overflater og innredninger.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder det bør monteres ventilasjon på vaskerom i kjeller, noe bruksslitasje på parkett og laminat og det er ikke synlig drenering fra Wc.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til et trivelig og moderne rekkehus som er fint tilpasset en barnefamilie. Eiendommen kan trygt beskrives som usjenert beliggende med en lettstelt og solrik hage. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og aktivitet i trygge og rolige omgivelser med mange lekekamerater innenfor umiddelbar nærhet. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt, og vesentlig oppgradert i senere tid. Innvendige rom er lyst og moderne innredet og boligen har en barnevennlig planløsning med 3 soverom og bad i 2.etasje, samt gjestetoalett i hovedetasjen i tillegg til innredet stue i kjeller. Boligen har også et romslig vaskerom i kjeller med lukket dusjbabinett og baderomsinnredning.

Den usjenerte og solrike hagen frister til varme og solrike sommerkvelder med grilling og sommerhygge.

Det er gode oppvarmingsmuligheter i boligen med vedovn i kjeller og 1.etasje, samt varmepumpe i 2.etasje.

Geminiveien 41 A har godt med lagringsplass innvendig og utvendig, samt garasje bygget i 2014.

Selger opplyser også at både parkeringsplass og garasje befinner seg like ved inngangsparti, slik at veien er kort til boligen etter dagens handletur. I tillegg opplyser selger at det er godt lydisolert mellom boligene.

Det anbefales alle interessenter å lese vedlagte tilstandarapport da det er utført vesentlige oppgraderinger på boligen i senere tid.

Oppvarming

Ny peisovn er montert i stue 2010 og ny peisovn er montert i kjellerstue 2015. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Varmepumpe ble montert i 2017.

I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen er kjøkken montert inntil pipeløp, noe som ikke er etter forskriftene. Dette kan løses ved å legge et rør i pipen, eller flytte på kjøkkenskap. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.10.1972. Denne kan fås ved henvendelse til megler.Garasjerekken ble ferdigattestert 02.02.2015.

Det er opplyst at det ikke er søkt godkjenning for omgjøring av kjelleretasjen fra hobbyrom til kjellerstue. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Gemini Borettslag.

Borettslaget består av rekkehusleiligheter.

Forretningsfører er USBL Sandefjord.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men må begrenses. Det er tillatt med 2 katter eller 2

hunder. Det er tillatt med 1 katt og 1 hund pr. leilighet.

Planlagte påkostninger: ingen vedtatte.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og kjørevei i henhold til reguleringsplan Virik vedtatt 1.11.1971 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.1.1971.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Kommentar Sandefjord kommune: Det foreligger vedtatt reguleringsplan (områdeplan) for eiendommen Sørby, gbnr. 121/1 m.fl. Planområdet er på ca. 300 daa og grenser inntil den aktuelle eiendommen. Hensikten med det overordnede planarbeidet har vært å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Det legges til rette for at området får en høy utnyttelse (4 boliger per daa), noe som tilsvarer ca. 800 boenheter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap på kjøkken og takvifte på soverom medfølger ikke i handelen.

Fryseboks på vaskerom vil ikke bli fjernet før overtagelse, og medfølger i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.082,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, felleskostnader til drift av borettslaget og bredbånd. Felleskostnadene justeres normalt en gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 592,-

Avdrag kr 434,-

Driftsutgifter kr 2.757,-

Sandefjord bredbånd kr 299,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er inkludert i husleia. Dersom en ønsker en høyere interenetthastighet vil dette føre til høyere kostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år. / 16.500 kwh. pr. år. Dette vil variere ut i fra antall beboere, samt strømpris.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm. Kjøper må tegne eget abonnement.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring ( ca. kr. 2.500,- pr.år).

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.891.061,-. Av dette beløpet utgjør kr 200.029,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 3.750,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?