Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 14 950 000,- for kr 14 950 000,-

Velkommen til denne fantastiske utsiktseiendommen i Glads vei 28 B!

Flytt rett inn i nyoppført bolig fra 2018

Privat takterrasse på 48 kvm med nydelig utsikt og naturligvis sol hele dagen/kvelden.

Takterrasse.

Fantastisk utsiktseiendom

Egen garasje med varmekabler i gulv og utvendig biloppstillingsplass på venstre siden av innkjørsel.

Romslig stue med store vindusflater som sikrer godt med lysinnslipp og nydelig utsikt.

Flere møbleringsmuligheter i stuen hvor du har god plass til sofagruppe og spiseplass.

Stue.

Stue.

Stuen sett mot kjøkkenet

Innholdsrikt og delikat kjøkkeninnreding med rikelig av skap og benkeplass som gjør matlagingen til en glede.

Kjøkken detalj.

Spisestuen. Vindusflater fra tak til gulv sikrer en nydelig utsikt.

Soverom i 2.etg.

Soverom i 2 etg.

Stilfull trapp med glassrekkverk

Stilfull trapp og glassrekkverk.

Velkommen til boligens hovedsoverom. Store vindusflater gir rikelig med lys.

God plass til dobbeltseng, nattord og skyvedørsgarderobe.

Soverom 1. etg.

Bad 1.etg.

Lekkert bad i 1.etg.

Separat toalett med servant ved inngangsparti.

Trapp ned til underetasjen.

Innholdsrik planløsning med hele 5 soverom

Soverom underetasjen.

Stort bad/vaskerom i underetasjen

Lekkert bad med badekar i underetasjen

Hyggelig kjellerstue i underetasjen som fint kan leies ut som en 2-roms dersom man setter inn et kjøkken.

Egen inngang til kjellerstuen.

Soverom i underetasjen.

Soverom i underetasjen.

Bad i underetasjen.

Bad med dusj i underetasjen.

Bod/teknisk rom i underetasjen.

Fantastisk utsiktseiendom!

Terasse detalj

Hagen er opparbeidet med blant annet plen og hekk

Glads vei 28 B 2. etg

Glads vei 28 B 1. etg

Glads vei 28 B Underetasje

Planskisse takterrasse

Grefsen

Glads vei 28 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 900 000,-

Grefsen: Lekker, ny funkisbolig med takterrasse og byens beste utsikt! Garasje. Sep. inng. kjeller. Lav dok. avgift.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 14 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
179 / 201 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Grefsen med fantastisk utsikt. Kort avstand til det aller meste av betydning for barnefamilien. Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole som ligger i enden av Glads vei samt Engebråten og Morellbakken ungdomsskoler. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Grefsen tilhører bydel Nordre Aker.

Det er kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter. Det er både museer og kunstnersenter i områdene rundt, og en tur til Frysja kan absolutt anbefales.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med holdeplass for trikk. buss og flybuss innen kort gangavstand. Nærmeste holdeplass er Glads vei. Med bil fra Grefsen tar det ca. 2 min til Storo, 10 min til Majorstuen, 12 min til Oslo S og 34 min til Oslo lufthavn.

Følger du Grefsenveien kommer du opp til Maridalsvannet og turveier innover Nordmarka. Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Det er kort vei til alpinanlegg i Grefsenkleiva, samt Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner. Kjelsås Idrettslag tilbyr i tillegg bl.a. basketball, fotball, håndball, langrenn, orientering og allidrett. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Senteret har parkeringshus og ladestasjoner for elbiler. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner i utgangspunktet til:

Grefsen skole 0.9 km (1-7 klasse).

Morellbakken skole 0.5 km og Engebråten skole 1.4 km (8-10 klasse).

Barnehager i nærheten:

Bhg. Hakkebakkeskogen familiebhg 0.5 km

Bhg. Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.5 km

Bhg. Bråtenalleen barnehage 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen. Se også vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Enkel adkomst fra Glads vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 900 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2018

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

179m2

Bruksareal

201m2

Tomt

1186m2

KR-kode

4018129

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Glads vei 28, 0489 Oslo

Gnr. 73, bnr. 33, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.185 kvm. Tomten er fellesareal og tilhører de tre boligene i fellesskap. Tomten er særdeles pent opparbeidet med steinbelagt nedkjøring og gårdsplass. I nedkjøringen er det lagt varmekabler i hjulsporene. Ellers er tomten opparbeidet med støttemurer i granitt, gressplen og hekker.

Det er montert utebelysning langs nedkjørsel til huset. Strøm til utelamper styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene.

Parkering

Parkering på gårdsplass og i garasje integrert i boligen. Kompositt garasjeport/leddport med elektrisk garasjeportåpner. Varmekabler i gulvstøpen i garasjen samt i nedkjørselen fra veien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Tomannsboligen har en felles pumpekum med eneboligen og de er solidarisk ansvarlig for denne. Det anbefales å tegne abonnement for service for pumpeanlegget. Strøm til pumpekum styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene. Strømkostnader må fordeles mellom seksjonene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 242 kvm

Totalt bruksareal: 201 kvm

Totalt primærrom: 179 kvm

Primærrom: Bolig:

1. etasje 51 kvm: Entré, bad, separat wc og 2 soverom

1. etasje (kjeller) 61 kvm: Trapperom, stue med egen inngang, 2 soverom og 2 bad.

2. etasje 67 kvm: Stue/kjøkken/spisestue og ett soverom. Utgang til sørvest-vendt balkong på 5 m2 fra stuen. Videre adkomst til nydelig takterrassen på 48 m2.

Sekundærrom: Bolig:

1. etasje (kjeller) 6 kvm: Teknisk rom.

Garasje:

Bruksareal: 16 kvm.

Sekundærrom: 16 kvm: Garasjerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Tomannsbolig oppført i 2018. Boligen består av kjeller, 1. etasje, 2. etasje og takterrasse. I tillegg til takterrassen som gir utsikt utover Oslo og fjorden, er det en sørvest-vendt balkong med utgang fra stue/ kjøkken i 2. etasje. Boligen fremstår som meget pen med moderne standard på overflater og utstyr. Det er lagt gulvvarme i alle rom.

Ytterveggene er oppført med isolert bindingsverk med utvendig panel. Grunnmur oppført etter sprøytebetongmetoden. Vinduer og balkongdør (heve/skyvedør) fra 2017 utført med 3-lags isolerglass. Tomannsboligen er oppført etter TEK 10. Balansert ventilasjon.

Det ble ikke registrert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen. Samtlige kontrollpunkter har fått TG 0. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Det henvises til leveransebeskrivelsen for nærmere beskrivelse.

Standard

En attraktiv og tiltalende halvpart av tomannsbolig på høyden av Grefsen. Boligen ligger svært skjermet til og har en spektakulær utsikt over store deler av Oslo. Denne må oppleves! Varme sommerdager tilbringes helst på den store takterrassen.

Boligen er over 3 plan og har en praktisk og godt utnyttet planløsning med gode og luftige oppholdsrom. De store vindusflatene skaper svært gode lysforhold og man kan nyte den fine utsikten like så godt inne som ute.

STUE: Stuen oppleves som svært lys og luftig med en åpen løsning mot spisestuen og kjøkkenet. Rommet er delt inn i naturlige soner og er et perfekt samlingsrom for sosiale sammenkomster med god plass til sofamøblement og stort spisebord. De store vindusflatene gjør at man kan nyte utsikten i hele rommet, både på kjøkken, spisestue og i stuen. Utgang til Sørvest-vendt balkong på 5 m2. Fra balkongen går det en galvanisert og teppebelagt ståltrapp opp til takterrassen.

KJØKKEN: Kjøkkenet er fra Strai med grå, profilerte fronter. Benkeplater i polert stein med gode arbeidsflater og godt med skap-/oppbevaringsplass. Alle hvitevarer er integrerte og vil medfølge.

SOVEROM: Huset rommer hele 5 soverom. Soverommene er av god størrelse og er lette å møblere med dobbeltseng, nattbord og skap/oppbevaring.

DUSJBAD 1. etg: Innbydende baderom innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servantskap og speil. Det er lagt 5x5cm flis i dusjsonen, ellers 60x60cm flis på gulv og vegger.

WC 1. etg: Separat WC praktisk plassert ved boligens inngangsparti. Rommet har flislagt gulv og malte, slette veggflater i dempet farge. Vegghengt toalett og servantskap.

BAD/VASKEROM Kjeller: Flott bad av god størrelse. Badet er innredet med vegghengt toalett, badekar og servantskap. Opplegg til vaskemaskin. 60x60cm flis på gulv og vegger.

DUSJBAD Kjeller: Pent, flislagt bad med dusj, vegghengt toalett, servantskap og speil. 5x5cm flis i dusjsonen, ellers 60x60cm flis på gulv og vegger. Flislagt hylle til shampoo og såper.

KJELLERSTUE: Hyggelig kjellerstue med flere bruksmuligheter. Det er separat kjellerinngang til dette rommet og vanntilførsel samt avløp ligger i veggen mellom stue og bad/vaskerom dersom man ønsker å sette inn kjøkken.

GULV: Flislagt entré, vaskerom og bad ellers hvitpigmentert en-stavs eik parkett i alle rom. Varmefolie under parkett og varmekabler under fliser (gulvvarme i alle rom).

VEGGER: Malte, slette flater i dempet og moderne fargepalett. 60x60cm fliser på vegger på alle bad.

TAK: Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 2,47 meter.

TRAPP INNVENDIG: Solid ståltrapp med glassrekkverk og eiketrinn.

TAKTERRASSE: Adkomst til nydelig takterrasse på hele 48 m2 via utvendig trapp fra balkongen utenfor stuen i 2. etasje. Terrassen har Møre Royal impregnerte terrassebord og rekkverk i glass.

TEKNISK: Balansert ventilasjon med aggregat plassert i teknisk rom. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2018. Utekran ved siden av inngangsdøren.

BELYSNING: Belysning i boligen er levert fra Light House Company AS med mulighet for app styring av lys fra SG Armaturen AS.

BALKONG/TERRASSE/HAGE: Sørvest-vendt balkong på 5 m2, med utgang fra stuen (stue/kjøkken). Takterrassen er 48 m2. Det foreligger vedtekter samt kart med fordeling av hagen. Kart ligger vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmefolie under parkett og varmekabler under fliser (gulvvarme i alle gulv) i tillegg til varmekabler i gulv i garasjen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.08.18.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Lage FDV og «as built» tegninger (sanitær)

- Klargjøring for peis

- Avfallsplan

- Sluttdokumentasjon VAV.

Gjenstående arbeider må være utført innen 10.01.2019.

I tillegg må følgende dokumentasjon sendes inn til kommunen:

- bekreftelse på at sluttdokumentasjon er sendt til Vann- og avløpsetaten

- sluttrapport og avfallsplan for bygg- og anleggsavfallet, med dokumentasjon fra avfallsmottaker

Selger er ansvarlig for å innfri vilkårende og søke om ferdigattest.

Iht. originale godkjente bygningstegninger er stue og et soverom i kjelleretasjen godkjent som kjellerstue. Det andre soverommet er godkjente som bod. Kjøkkenet i 2. etasje er opprinnelig godkjent som soverom.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 14345, tinglyst 09.11.1959, type heftelse: Bestemmelse om garasje og parkering. Servitutten sier at eier av denne tomten forplikter seg til å endre/fjerne garasjen uten erstatning dersom Oslo kommune skulle kreve dette.

I tillegg er det tinglyst:

Dagboknr 900385, tinglyst 05.02.1902, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse.

Dagboknr 900808, tinglyst 07.01.1916, type heftelse: Betsemmelse om vannledninger.

Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servituttene. Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Det er egen inngang til boligens kjeller.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Det foreligger planer om riving av deler av eksisterende bygning og garasje samt oppføring av enebolig i Glads vei 29 B - Saksnummer 201618521 se saksinnsyn for mer inforasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201618521.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Eiendommen er ledig for overtakelse.

Diverse

Tomannsbolig inngår i et sameie med 3 seksjoner (enebolig og tomannsbolig).

Varmekabler i hjulspor ned til 2-mannsbolig og ned til enebolig samt utebelysning langs nedkjørsel styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene.

Tomannsboligen har en felles pumpekum med kjelleren i eneboligen. Strøm til pumpekum styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene. Strømkostnader fordeles på de tre seksjonene. Felles vedlikeholdsansvar.

Lampe i trappeløp samt peis og pipe medfølger ikke.

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av en enebolig og en tomannsbolig. Boligen har sameiebrøk 1/3. Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Eiendommen blir ikke ytterlige rengjort til overtakelsen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Det gjøres oppmerksom på at noen av bildene er av Glads vei 28 C.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for inneværende år er ikke fastsatt pt. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Det er klargjort rør for trekkeing av kabler for Tv og internett via enten Viken Fiber eller get.

Det anbefales å tegne abonnement for service for pumpeanlegg, ca kr. 2.000,- pr. år pr. seksjon.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 18.916,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % kun av tomteverdien, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 15.041.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?