Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 15 200 000,- for kr 15 200 000,-

Velkommen til Glads vei 28 C

Eiendommen ligger på en høyde med nydelig utsikt

Spektakulær utsikt fra eiendommen!

Stemning takterassen

Flott takterrasse

Stemning takterassen

Stuen er romslig

Spisestue

Stue med utsikt

Terrasse utenfor stuen

Stemning takterrassen

Utsikt

Fantastisk stue

Spisestue med utsikt og utgang til balkong

Spisestue med plass til mange gjester

Stuen

Stuen er særdeles lys og stor

Strai kjøkken med integrert utstyr

Lekkert kjøkken med god skapplass

Kjøkken fra Strai

Kjøkken

Inngangsparti/hall i 1. etasje

Inngangsparti/hall med fliser og varmekabler

Flott bad i 1. etasje

Soverom/kontor i 2. etasje

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom i 1. etasje

Soverom i kjelleren

Stort soverom i kjeller

Soverom i underetasjen

Kjellerstue med egen inngang

Kjellerstue, rommet er klargjort for kjøkken

Stort bad/vaskerom i kjelleren

Stort bad/vaskerom i kjelleren

Lekkert dusjbad i kjelleren

Trapp

Velkommen inn!

Separat toalett ved inngangsparti

Glads vei 28 C 1. etg

Glads vei 28 C Kjeller

Glads vei 28 C 2. etasje

Planskisse takterrasse

Grefsen

Glads vei 28 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 15 300 000,-

Grefsen: Lekker halvpart av tomannsbolig. Solfylt takterrasse med panoramautsikt. Garasje. 201 BRA. Sep. kjellerinngang.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 15 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
179 / 201 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Grefsen med fantastisk utsikt. Kort avstand til det aller meste av betydning for barnefamilien. Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole som ligger i enden av Glads vei samt Engebråten og Morellbakken ungdomsskoler. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Grefsen tilhører bydel Nordre Aker.

Det er kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter. Det er både museer og kunstnersenter i områdene rundt, og en tur til Frysja kan absolutt anbefales.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med holdeplass for trikk. buss og flybuss innen kort gangavstand. Nærmeste holdeplass er Glads vei. Med bil fra Grefsen tar det ca. 2 min til Storo, 10 min til Majorstuen, 12 min til Oslo S og 34 min til Oslo lufthavn.

Følger du Grefsenveien kommer du opp til Maridalsvannet og turveier innover Nordmarka. Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Det er kort vei til alpinanlegg i Grefsenkleiva, samt Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner. Kjelsås Idrettslag tilbyr i tillegg bl.a. basketball, fotball, håndball, langrenn, orientering og allidrett. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Senteret har parkeringshus og ladestasjoner for elbiler. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner i utgangspunktet til:

Grefsen skole 0.9 km (1-7 klasse).

Morellbakken skole 0.5 km og Engebråten skole 1.4 km (8-10 klasse).

Barnehager i nærheten:

Bhg. Hakkebakkeskogen familiebhg 0.5 km

Bhg. Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.5 km

Bhg. Bråtenalleen barnehage 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen. Se også vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 15 300 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2018

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

179m2

Bruksareal

201m2

Tomt

1186m2

KR-kode

4018127

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Glads vei 28, 0489 Oslo.

Gnr. 73, bnr. 33, snr. 4 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.185 kvm. Tomten er fellesareal og tilhører de tre boligene i fellesskap. Tomten er særdeles pent opparbeidet med steinbelagt nedkjøring og gårdsplass. I nedkjøringen er det lagt varmekabler i hjulsporene. Ellers er tomten opparbeidet med støttemurer i granitt, gressplen og hekker.

Det er montert utebelysning langs nedkjørsel til huset. Strøm til utelamper styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene.

Parkering

Parkering på gårdsplass og i garasje integrert i boligen. Kompositt garasjeport/leddport med elektrisk garasjeportåpner. Varmekabler i gulvstøpen i garasjen samt i nedkjørselen fra veien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 242 kvm

Totalt bruksareal: 201 kvm

Totalt primærrom: 179 kvm

Primærrom: Bolig:

1. etasje (kjeller) 61 kvm: Trapperom, stue med egen inngang, 2 soverom og 2 bad.

1. etasje 51 kvm: Entré, bad, separat wc og 2 soverom.

2. etasje 67 kvm: Stue/kjøkken/spisestue og ett soverom. Utgang til sørvest-vendt balkong på 5 m2 fra stuen. Videre adkomst til nydelig takterrassen på 48 m2.

Sekundærrom: Bolig:

1. etasje (kjeller) 6 kvm: Teknisk rom.

Garasje:

Bruksareal: 16 kvm.

Sekundærrom: 16 kvm: Garasjerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Denne boligen må oppleves!

En attraktiv og tiltalende halvpart av tomannsbolig på høyden av Grefsen. Boligen ligger svært skjermet til og har en spektakulær utsikt over store deler av Oslo. Varme sommerdager kan tilbringes på den deilige takterrassen på hele 48 kvm.

Boligen går over 3 plan og har en familievennlig og godt utnyttet planløsning med gode og luftige oppholdsrom. De store vindusflatene skaper svært gode lysforhold og man kan nyte den fine utsikten like godt inne som ute. Boligen holder meget god kvalitet på innredninger, utstyr og håndtverksmessig utførelse. Boligen er bygget etter TEK 10 med blant annet balansert ventilasjon. Det er gulvvarme i alle rom. Vinduer på soverommene i 1. etasje samt stuen i 2. etasje har elektrisk solskjerming med fjernkontrol. Mulighet for app styring på utvendige persienner/solskjerming. Det er egen inngang til kjelleretasjen med mulighet for praktikantdel.

STUE: Stuen oppleves som svært lys og luftig med en åpen løsning mot spisestuen og kjøkkenet. Rommet er delt inn i naturlige soner og er et perfekt samlingsrom for sosiale sammenkomster med god plass til sofamøblement og stort spisebord. De store vindusflatene gjør at man kan nyte utsikten i hele rommet, både på kjøkken, spisestue og i stuen. Utgang til Sørvest-vendt balkong på 5 m2. Fra balkongen går det en galvanisert og teppebelagt ståltrapp opp til takterrassen.

KJØKKEN: Kjøkkenet er fra Strai med grå, profilerte fronter. Benkeplater i polert stein med gode arbeidsflater og godt med skap-/oppbevaringsplass. Alle hvitevarer er integrerte og vil medfølge.

SOVEROM: Huset rommer hele 5 soverom. Soverommene er av god størrelse og er lette å møblere med dobbeltseng, nattbord og skap/oppbevaring.

DUSJBAD 1. etg: Innbydende baderom innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servantskap og speil. Det er lagt 5x5cm flis i dusjsonen, ellers 60x60cm flis på gulv og vegger.

WC 1. etg: Separat WC praktisk plassert ved boligens inngangsparti. Rommet har flislagt gulv og malte, slette veggflater i dempet farge. Vegghengt toalett og servantskap.

BAD/VASKEROM Kjeller: Flott bad av god størrelse. Badet er innredet med vegghengt toalett, badekar og servantskap. Opplegg til vaskemaskin. 60x60cm flis på gulv og vegger.

DUSJBAD Kjeller: Pent, flislagt bad med dusj, vegghengt toalett, servantskap og speil. 5x5cm flis i dusjsonen, ellers 60x60cm flis på gulv og vegger. Flislagt hylle til shampoo og såper.

KJELLERSTUE: Hyggelig kjellerstue med flere bruksmuligheter. Det er separat kjellerinngang til dette rommet og vanntilførsel samt avløp ligger i veggen mellom stue og bad/vaskerom dersom man ønsker å sette inn kjøkken.

GULV: Flislagt entré, vaskerom og bad ellers hvitpigmentert en-stavs eik parkett i alle rom. Varmefolie under parkett og varmekabler under fliser (gulvvarme i alle rom).

VEGGER: Malte, slette flater i dempet og moderne fargepalett. 60x60cm fliser på vegger på alle bad.

TAK: Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 2,47 meter.

TRAPP INNVENDIG: Solid ståltrapp med glassrekkverk og eiketrinn.

TAKTERRASSE: Adkomst til nydelig takterrasse på hele 48 m2 via utvendig trapp fra balkongen utenfor stuen i 2. etasje. Terrassen har Møre Royal impregnerte terrassebord og rekkverk i glass.

TEKNISK: Balansert ventilasjon med aggregat plassert i teknisk rom. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2018. Utekran ved siden av inngangsdøren.

BELYSNING: Belysning i boligen er levert fra Light House Company AS med mulighet for app styring av lys fra SG Armaturen AS.

BALKONG/TERRASSE/HAGE: Sørvest-vendt balkong på 5 m2, med utgang fra stuen (stue/kjøkken). Takterrassen er 48 m2. Det foreligger vedtekter samt kart med fordeling av hagen. Kart ligger vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmefolie under parkett og varmekabler under fliser (gulvvarme i alle gulv) i tillegg til varmekabler i gulv i garasjen.

Utbygger har klargjort for pipe med mulighet for innsetting av peis.

Det er lagt varmekabler i hjulspor ned til både 2-mannsboligen og ned til garasje under eneboligen. Strøm til varmekabler styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.08.18.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Lage FDV og «as built» tegninger (sanitær)

- Klargjøring for peis

- Avfallsplan

- Sluttdokumentasjon VAV.

Gjenstående arbeider må være utført innen 10.01.2019.

I tillegg må følgende dokumentasjon sendes inn til kommunen:

- bekreftelse på at sluttdokumentasjon er sendt til Vann- og avløpsetaten

- Sluttrapport og avfallsplan for bygg- og anleggsavfallet, med dokumentasjon fra avfallsmottaker.

Selger er ansvarlig for å innfri vilkårende og søke om ferdigattest.

Iht. originale godkjente bygningstegninger er stue og et soverom i kjelleretasjen godkjent som kjellerstue. Det andre soverommet er godkjente som bod. Kjøkkenet i 2. etasje er opprinnelig godkjent som soverom.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 14345, tinglyst 09.11.1959, type heftelse: Bestemmelse om garasje og parkering. Servitutten sier at eier av denne tomten forplikter seg til å endre/fjerne garasjen uten erstatning dersom Oslo kommune skulle kreve dette. Den omtalte garasjen er revet.

I tillegg er det tinglyst:

Dagboknr 900385, tinglyst 05.02.1902, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse.

Dagboknr 900808, tinglyst 07.01.1916, type heftelse: Betsemmelse om vannledninger.

Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servituttene. Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Det er egen inngang til boligens kjelleretasje og klargjort for å innstallere kjøkken om ønskelig.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Det foreligger planer om riving av deler av eksisterende bygning og garasje samt oppføring av enebolig i Glads vei 29 B - Saksnummer 201618521 se saksinnsyn for mer inforasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201618521.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Eiendommen er ledig for overtakelse.

Diverse

Tomannsbolig inngår i et sameie med 3 seksjoner (enebolig og tomannsbolig).

Varmekabler i hjulspor ned til 2-mannsbolig og ned til enebolig samt utebelysning langs nedkjørsel styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene.

Tomannsboligen har en felles pumpekum med kjelleren i eneboligen. Strøm til pumpekum styres gjennom felles strømanlegg for de 3 seksjonene. Strømkostnader fordeles på de tre seksjonene. Felles vedlikeholdsansvar.

Lampe i trappeløp samt peis og pipe medfølger ikke.

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av en enebolig og en tomannsbolig. Boligen har sameiebrøk 1/3. Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Eiendommen blir ikke ytterlige rengjort til overtakelsen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for inneværende år er ikke fastsatt pt. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Det er klargjort rør for trekkeing av kabler for Tv og internett via enten Viken Fiber eller get.

Det anbefales å tegne abonnement for service for pumpeanlegg, ca kr. 2.000,- pr. år pr. seksjon.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 18.916,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % kun av andel tomteverdi, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 15.441.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Nordre Grefsen

Steder i nærheten

Grefsen kirke 0.3 km
Sverre Enevolds plass 0.6 km
Storokrysset 0.9 km
Nydalsbrua 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 6.6 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.2 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.1 km
Trikkeholdeplass Glads vei 0.1 km
Bussholdeplass Glads vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 0.8 km
Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1.1 km
Treningssenter SATS Storo 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.5 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.4 km
Nydalen videregående skole 1.9 km
Blindern videregående skole 4.9 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen familiebhg 0.5 km
Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.5 km
Bråtenalleen barnehage 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1.4 km
Kjøpesenter Torgbygget 1.8 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.4 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.6 km
Apotek Vitusapotek Storo 1.4 km
Apotek Boots apotek Storo 1.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Joker Kjelsås 0.8 km
Dagligvare Bunnpris Nydalen 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.4 km
Bensin Circle K Storo 1.2 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38 år
Husholdninger med barn 38,6 %
Husholdninger uten barn 61,4 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 822
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Grefsen 907 376

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,5% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?