Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

Stor og tiltalende familebolig med god beliggenhet i populært område

Festet tomt på 429,2 kvm som er pent opparbeidet og beplantet

Inngangspartiet

Solrik terrasse med skjermet beliggenhet

 

Hagen - Hagen grenser mot friområde

1. etasje

Gang

 

Bad i 1. etasje fra 2011

 

Mellomgang

Kjøkken med plass til spisebord

 

 

 

Stuen

 

Koselig moderne peisovn.

 

2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Badet i 2. etasje - Eget separat WC ved siden av badet.

Kjelleretasje

Kjellerstue

bad02

Granbakken 30, Asker_3D

Friområdet forran boligen

Kort vei til Leangbukta

Risenga svømmehall

Tennisbaner nær Risenga

Risenga kunstisbane

 

NEDRE BLEIKER/ VETTRE

Granbakken 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 990 000,-

NEDRE BLEIKER/ VETTRE: Stor og tiltalende familebolig med god beliggenhet i populært område - Fin hage, 3 bad, 2 stuer, 3 soverom

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
169 / 179 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten er ypperlig, her har du nærhet til alt av servicefunksjoner, offentlig kommunikasjon, og utallige rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk, og har et usjenert utomhusareal bestående av naturtomt, gressplen og en solrik terrasse - en deilig uteplass med rom for frilek, ballspill og avslappende sommerkvelder med gode venner.

Boligen ligger i et veletablert og populært boligområde på Nedre Bleiker i Asker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Nedre Bleiker regnes som et av Askers mest attraktive boområder med svært høy trivselsfaktor!

For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet - et eldorado for den aktive familie! Her bor man i nærheten av Risenga idrettspark som tilbyr svømme-/badeanlegg, ishall, fotballbaner og tennisanlegg. Ved Nedre Bleiker barnehus finnes også flere aktivitetstilbud, og siste tilskudd er ballbinge, volleyballbane, grusbane, samt trimløype.

For båt- og sjøentusiaster er det gangavstand til Leangbukta marina. Asker seilforening på Blakstadtangen er heller ikke langt unna. Nærområdet byr ellers på kystkultursti fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum, og flotte badeplasser som Hvalstrand bad, Spirabukta og Kariskjær. Det er kort vei til marka med vakker natur, og når snøen faller ligger Vardåsen skisenter og lysløyper kun ti minutter unna med bil.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Vettre og Coop Risenga. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Trekanten kjøpesenter og Asker sentrum et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Asker byr på et moderne handelssentrum med nisjebutikker innen mote- og interiør, delikatessebutikk, kino, kulturhus, samt hyggelige kaffebarer og spisesteder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog. Fra Slemmestadveien går det ekspressbuss til Oslo hvert 8. minutt i rushtiden, og på Asker stasjon er det hyppige avganger mot sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Asker sentrum, 10 min til Sandvika, 18 min til Drammen og 25 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Vettre barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Risenga ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Barnehager og skoler

Barnehager: Flere barnehager i nærområdet med bla. Nedre bleiker barnehus, Morellveien barnehage og Åby barnehage.

Skoler: Boligen sogner til Vettre barneskole og Risenga ungdomskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker sentrum følges Rv 167, Røykenveien til lyskrysset. Ta til venstre i lyskrysset, ned Bleikerveien. Følg denne forbi Askerhallen på høyre hånd. Kjør deretter til høyre inn Krillåsveien og følg denne til krysset og ta inn Granbakken til venstre. Boligen ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

3

Primærrom

169m2

Bruksareal

179m2

Tomt

429m2

KR-kode

151855

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Granbakken 30, 1386 Asker

Gnr. 55, bnr. 151, i Asker kommune.

Eiendommen er en del av Parkeringssameiet gnr 55 bnr 299 med en sameiebrøk på 2/18. Sameiet disponerer eiendommen på gnr. 55, bnr. 299 i Asker kommune som bruker som parkeringsplass.

Tomten

Festet tomt på 429,2 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Det står også en dukkestue på tomten. Stensatt gangadkomst.

Festeavgiften er kr 1.946,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2012, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 01.01.2060.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst.

Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- pr. dekar tomt.

- Det er varslet at grunneier vil benytte seg av dette engangsløftet i 2022. Regulert for KPI vil årlig festeavgift bli på ca. 15.000,-.

- Beløpet reguleres årlig iht. KPI.

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Parkeringsplass for 2 biler på tomt like ved boligen på gnr. 55, bnr. 299. Tomten skal etter planen endres noe ifbm. VA-prosjektet til kommunen. Sameiet står sammen for kostnad til opparbeidelse av denne. For øvrig er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

* Det foreligger et nabovarsel fra Asker kommune gjennom Norconsult om tillatelse til nytt VA-anlegg, grøfter og nye gatelys ved J. R. Wilhelmsens vei og omegn. Dette skal iverksettes i 2018 / 2019. I den forbindelse har kommunen samtidig gitt forvarsel om at pålegg om utbedring av stikk- og fellesledninger for spillvann vil bli gitt for alle ledninger lagt før 1970 som ikke tidligere er rehabilitert. Kostnaden for dette er foreløpig ikke endelig avklart da tilbud innhentes på vegne av alle pårørte enheter (19 stk) som deler felles ledninger. Et estimat som har kommet ligger i størrelsesorden ca. 65.000,- for denne boligen og som Kjøper må påregne å betale ila. 2018/2019. Kjøper overtar ansvaret og risiko for dette.

For mer informasjon om prosjektet, se: https://www.asker.kommune.no/samfunnsutvikling/kommunale-byggeprosjekter/j.r-wilhelmsens-vei---rehabilitering-av-vann--og-avlopsledninger/naboinformasjon/ eller kontakt megler.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 199 kvm

Totalt bruksareal: 179 kvm

Totalt primærrom: 169 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 179 kvm

Primærrom:

Kjeller 40 kvm: Kjellerstue, gang, bad/vaskerom.

1. etasje 80 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken.

2. etasje 49 kvm: Gang, bad, 3 soverom, wc.

Sekundærrom:

Kjeller 7 kvm: 2 boder.

2. etasje 3 kvm: Garderobe.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Vertikaldelt bolig fra 1964. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Grunnmur i betong. Støpt gulv i kjeller. Står dels på pilarer.

- I kjeller er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Ringmur med blindkjeller under liten del av 1.etg.

- Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Det var ikke symptomer i kjeller på sviktende fuktsikring ved befaringen.

- Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre.

- Utvendig fasadekledning består av ytterpanel.

- Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer fra 80- og 90-tallet. Nyere kjellervinduer og 1 nyere vindu i entré.

- Ytterdører med karmer og dørblad i tre. Inngangsdør fra ca. 2012.

- Innvendige dører med formpressede dørblad og trefyllingsdører i trekarmer.

- Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Yttertekking av stålpanner. Taktekking lagt i 2007. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Skiftet takrenner og beslag på tak i 2007.

- Tretrapp mellom etasjene. Teppe og tre i trinn.

- Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i kjeller.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i støpejern. Vannrør i kobber.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i støpejern og plast. Vannrør i plast. Stoppekran i bad i kjeller. Stakeluke for avløp i bad i kjeller. Nytt røropplegg til 2 bad og til kjøkken i 2011/2005. For øvrig eldre røropplegg.

Elkraft: 3-faset inntak. 63 amp. hovedsikringer - 14 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i gang i 2.etg. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2016.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Utvendige bunnledninger må skiftes i fellesskap med naboer etter pålegg fra kommunen - TG3. Fungerer bra pr. idag.

- Slitt terrassedør fra 80-tallet - TG 3.

- Det er dels bakfall mot grunnmur. Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset - TG2.

- Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 30 mm skjevhet i kjellerstue - TG2.

- Vinduer fra 80- og 90-tallet - TG 2.

- For øvrig eldre røropplegg - TG 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Tiltalende og innholdsrik tomannsbolig med svært god beliggenhet på Nedre Bleiker. Boligen har en meget god planløsning og strekker seg over 3 etasjer. Den er påkostet i nyere tid med bl.a. nytt kjøkken fra 2005 og to nye bad i 2011. Huset anses å være normalt godt vedlikeholdt og inngir et generelt bra inntrykk.

Velkommen inn!

I første etasje finner du en romslig entré, lekkert bad, stor og lys stue og delvis åpent kjøkken med plass til spisebord. Opp i andre etasje er det gang, 3 store soverom, bad og wc. Det er også en garderobe på 3 kvm. Ned i kjelleretasjen finner du en stor og praktisk kjellerstue, gang og lekkert bad/vaskerom. Ca. 2,15 meter takhøyde i kjeller. Det er i tillegg 2 boder på til sammen 7 kvm i kjelleren. Utvendig finnes også meget god lagringsplass i stort uinnredet rom under tilbygg samt plass sportsbod med plass til bildekk, sykler, ski osv.

Kjøkken:

Lyst og pent kjøkken med innredning fra 2005. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med profilerte fronter. Det er rikelig med skap og benkeplass. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Ventilator med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/vaskerom/wc:

Bad 1. etasje – Rommet ble innredet i 2011.Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Dokumentasjon på utførelse av fuktsikring og drenering av hulrom for skjult toalettsisterne

er ikke forevist - TG 2. Det er fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Elektrisk vifte i vegg. Det er ikke tilluft ved dørterskel.

Bad 2. etasje – Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset på 90-tallet. Badet inneholder badekar med dusj på vegg og servant. Det er fliser på vegger og gulv. Sluk var ikke tilgjengelig - fall, høyder og fuktsikring ved sluk ikke kontrollert. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Bad/vaskerom kjeller – Rommet ble innredet i 2011. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Badet har fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Elektrisk vifte i vegg. Det er ikke tilluft ved dørterskel.

Wc i 2. etasje – Rommet inneholder gulvstående toalett og servant. Montert toalett og blandebatteri i ca. 2011.

Overflater:

Gulv – Parkett, laminat, tregulv og fliser.

Vegger - Panel, malte flater, tapet og malt glassfiberstrie.

Himling – Himlingsplater, panel og malte flater.

Følgende løsøre/tilbehør medfølger ikke:

- Rullgardiner på soverom

- Taklampe i stue

Oppvarming

Ildsted: 1-løps pipe med 2 peisovner. Feieluke i kjellerstue.

Varmepumpe: 1 luft/luft varmepumpe. Monter i ca. 2007.

Elektrisk: Gulvvarme i entré, wc og i badene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.11.1969. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tilbygget i 1.etg. i 1984. Det foreligger tegninger og byggetillatelse, men ikke ferdigattest. Kommunen sier dette ikke vil få betydning for tilbygget.

Følgende endringer er gjort opp i mot godkjente byggetegninger:

- Kjeller er innredet til bla. kjellerstue og bad etter at ferdigattest ble gitt. Opprinnelige tegninger viser 2 boder der hvor kjellerstuen er i dag og en ikke utgravet del der bad og bod er i dag. Det er ikke søkt bruksendring av kjelleretasjen og det er uvisst om endringene ved søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4876, tinglyst 20.08.1964, type heftelse: Festekontrakt - Vilkår, festetid: 99 år, Panterett for forfalt festeavgift.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 4876, tinglyst 20.08.1964, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse - Vilkår i eldre festekontrakt som omhandler benyttelse/bebyggelse av eiendommen og som vil følge med videre.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Del av Nedre Bleiker, 135, datert 04.12.1961 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse i kommuneplan for Asker kommune 2018 - 2030. Eiendommen ligger i boligområder med spesielle kvaliteter, type A.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.785,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.500,- pr. år. / 24.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.396,-.

Velavgift er kr 250,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 469,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Riks-TV er også mulig.

Biligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett. Se https://kabel.canaldigital.no/bredband/ for priser.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.140.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Krillås
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Åby 1.1 km
Asker marina 1.5 km
Blakstad sykehus 1.8 km
Rådhuset 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.6 km
Sentralstasjon Oslo S 24.5 km
Jernbanestasjon Asker 2.1 km
Bussholdeplass Bleikerkollen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Risenga idrettspark/Askerhallen 1 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1.9 km
Treningssenter Elixia Asker 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Vettre skole (1-7 kl.) 0.9 km
Bondi skole (1-7 kl.) 1.5 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Bleiker videregående skole 1.2 km
Asker videregående skole 2.4 km

Barnehager

Nedre bleiker barnehus (1-5 år) 0.8 km
Morellveien barnehage (1-5 år) 1.2 km
Åby barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.5 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.6 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.9 km
Postkontor Asker Postkontor 2.8 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.3 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 1.2 km
Dagligvare Kiwi Vettre Dagligvare 1.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 2 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 2.3 km
Bensin Shell Vettre 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,6 %
Andel kvinner 50,4 %
Gj.snittalder menn 42,7 %
Gj.snittalder kvinner 41,1 %
Husholdninger med barn 32,7 %
Husholdninger uten barn 67,3 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1091
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Krillås 901 352

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Følgende endringer er gjort opp i mot godkjente byggetegninger:

- Kjeller er innredet til bla. kjellerstue og bad etter at ferdigattest ble gitt. Opprinnelige tegninger viser 2 boder der hvor kjellerstuen er i dag og en ikke utgravet del der bad og bod er i dag. Det er ikke søkt bruksendring av kjelleretasjen og det er uvisst om endringene ved søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?