Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Velkommen til Greverudhagan 21 - En lys og pen kjedet bolig med 3 soverom. Solrik terrasse. Garasjeplass. Meget barnevennlig og populær beliggenhet

Innbydende entré med lyse vegger og fliser på gulvet med varmekabler. Stor skyvedørsgarderobe fra Elfa. Downlights i himling

Entré/gang

Ny innvendig trapp fra 2012 med hvite vanger og trinn av heltre valnøtt

Kjøkken fra 2013 med kjøkkeninnredning fra IKEA med laminat benkeplate og flispregede plater over benk. Integrert komfyr, induksjonstopp, kjøleskap og fryser

Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Det er laget en koselig spiseplass med to stoler. Downlights i himling

Kjøkken/stue. Stue med store vindusflater vendt mot vest som gir godt med lys inn

Stue og kjøkken i åpen løsning med Octo klebersteins-peisovn for ekstra hygge og varme

Romslig stue med god plass til spisestue. Downlights i himling. Fra stuen er det utgang til solrik terrasseplatting og hage

Lyst flislagt bad fra 2003. Det er montert wc, servant med 190 cm benkeplate/innredning, speil og overskap og dusj med innfellbare vegger

Bad med opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel

Soverom med varmefolie i gulvet

Soverom med plass til garderobeinnredning

Soverom. Varmefolie i gulvet

Soverom med inngang til garderoberom. Garderoberommet har tidligere vært våtrom og sluket er der fortsatt

Soverom med varmefolie i gulvet

Soverom

Soverom

Solrik terrasseplatting på 25 kvm vendt mot sør og vest. Solavskjerming via terrassemarkise med motordrift. Infravarmer

Fin uteplass skjermet med hekk

Koselig sittegruppe vendt mot sør

Uteplassen består av hage med variert beplantning, platting vendt mot sør og vest, samt en platting på 12 kvm på baksiden vendt mot øst.

Fasade. Biloppstillingsplass på egen tomt i tillegg til garasjeplass i felles garasjeanlegg. Bod på 9 kvm med utvendig adkomst fra vest- og østsiden

Områdebilde

Områdebilde. Lekeplass rett ved boligen

Plantegning 1.etasje

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

Plantegning 2.etasje

Greverud

Greverudhagan 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Greverud: Lys og pen kjedet bolig med 3 soverom. Solrik terrasse. Garasjeplass. Barnevennlig og populær beliggenhet.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 101 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en fin beliggenhet i et veletablert, meget barnevennlig og populært boligområde på Greverud. Gangavstand til flere barnehager og barne- og ungdomsskole.

Greverud senter ligger kun 400 meter fra boligen og består blant annet av dagligvarebutikken Meny, legesenter, apotek, frisør og restaurant.

Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Busstasjon ved Greverud kirke kun 400 meter fra boligen med meget gode forbindelser til Kolbotn og Oslo. Greverud togstasjon kun 800 meter fra boligen med meget gode fobindelser til Ski og Oslo. I rushtiden er det fire avganger i timen. Med innsatstog vil det ta 18 minutter til Oslo S, ellers 24 minutter.

Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, spesielt ved Østre Greverud, Nøstvedtmarka og langs Gjersjøen.

Oppegård kan tilby 18-hulls golfbane, skiløyper og lysløype, kunstgressbane, samt en ny idrettshall ved Østre Greverud. Treningsmuligheter på Abox multisportsenter i fjellhallen bak Greverud senter. Her har man flere treningsmuligheter som blant annet tennis, fotball og sandvolleyball.

Gangavstand til bade- og turmuligheter ved Tussetjern og Gjersjøen. Kort kjøretur til Breivoll, Ingierstrand, Hvervenbukta og Svartskog med bademuligheter i sjøen. Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun 8 minutter med bil fra boligen.

Oppegård tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Oppegård idrettslag er aktive innen blant annet håndball, fotball, friidrett, langrenn, badminton, bordtennis og turn.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.

Det er ca. 10 minutter til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker. Det er også kort kjørevei til Vinterbro senteret.

Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærheten: Vestre Greverud barnehage - Flåtestadveien, Nordåsveien barnehage og Vestliveien barnehage.

Gangavstand til Greverud barneskole, Østli barneskole og Flåtestad ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Roald Amundsen vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Greverudhagan har adkomst fra Skiveien. Der veien deles i to, hold til høyre. Boligen ligger så på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1986

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

90m2

Bruksareal

101m2

Tomt

279m2

KR-kode

4617114

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Greverudhagan 21, 1415 Oppegård

Gnr. 43, bnr. 801 i Oppegård kommune.

Tomten

Eiet tomt på 279,7 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og variert beplantning. Tomten er flat til skrånende. Belegningsstein i innkjørselen. Terrasse på 25 kvm vendt mot sør og vest, samt 12 kvm treplatting vendt mot øst. Fellesarealene er pent opparbeidet med plener, busker og variert beplantning. Asfalterte interveier. Lekeplass rett ved boligen.

Parkering

Det følger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg i Flåtestadveien 16. Garasjen har port med motordrift. Biloppstillingsplass på egen tomt. Gjesteparkering like ved boligen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 109 kvm

Totalt bruksareal: 101 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Primærrom:

1.etasje, 57 kvm: Entré/trapp, bad, kjøkken og stue.

2.etasje, 33 kvm: Trapp/gang, tre soverom og omkledningsrom.

Sekundærrom:

1.etasje, 11 kvm: Matbod og bod.

Bod på 9 kvm med utvendig adkomst ved inngangspartiet. Inngang til boden fra både vestsiden og østsiden av boligen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.10.2017 utført av Truls Rellsve. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur og tre med areal fordelt over to plan. Kjellerløs bolig med støpt plate på mark. Betongsåle på antatt faste masser. Yttervegger i bindingsverk isolert med mineralull og utvendig trekledning. Kledningen har stedvis behov for overflatebehandling. Saltak med forenklet undertak. Taket er tekket med betongstein. Vinduer har trekarmer med 3-lags isolerglass og 2-lags energiglass. To av vinduene i 2.etasje er byttet. Utebod med støpt gulv, isolerte vegger, lys og strøm. Inngang fra både vest og øst. Lagringsloft.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og pen kjedet bolig over to plan med en praktisk og god planløsning. Boligen er kjedet til naboen via bod så det er ingen naboer vegg i vegg. Boligen fremstår som lys, tidsmessig og med god standard på overflater, inventar, og utstyr. Himlinger med overflater av malt panel, smartpanel og takess. Vegger med overflater av malte plater, tapet, fliser og smartpanel.

Gjennomgående gulv med parkett av valnøtt, med unntak av fliser på badet og vinylgulv i matboden. Det elektriske anlegget har blitt oppgradert med blant annet ny innmat i sikringsskapet i 2012, nytt elektrisk anlegg i 2.etasje i 2012 og nye stikkontakter og ledninger i 1.etasje i 2013. Det er montert tilsammen 26 stk. downlights innvendig i boligen, 23 er led.

1.etasje:

Entré: Innbydende og romslig entré med lyse vegger og fliser på gulvet med varmekabler. Downlights i himling. God plass til å henge av seg yttertøy og skyvedørsgarderobe fra Elfa med innredning og speildører. Nyere innvendig trapp med hvite vanger og trinn av heltre valnøtt fra 2012.

Bad: Flislagt bad med varmekabler. Det er montert wc, servant med 190 cm benkeplate/innredning med hyller, speil og overskap og dusj med innfellbare vegger. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i himling. Det er elektrisk avtrekk.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra IKEA fra 2013 med laminat benkeplate. Flispregede plater over benk. Integrert komfyr, induksjonstopp og kjøleskap/fryser. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøkkenet har bra med skap- og benkeplass. Det er laget en koselig spiseplass med plass til to stoler. Downlights i himling. Kjøkkenventilator med luft ut. 120 liter ekspress-bereder fra 2015 montert i kjøkkenbenk.

Stue: Romslig stue med store vindusflater vendt mot vest som slipper inn godt med lys. God plass til stor sofa og spisestue. Flott Octo klebersteins-peisovn for ekstra varme og hygge. Downlights i himling. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse vendt mot vest og sør.

Matbod: Praktisk matbod på 2 kvm.

2.etasje:

Soverom: Alle tre soverommene er samlet på ett plan. Varmefolie i gulv på alle rom. 2 stk. nye vinduer i 2017. På det ene soverommet er det inngang til garderoberom. Garderoberommet har tidligere vært et våtrom og sluket er der fortsatt. God plass til garderobeskap på alle rommene. Vinduene på soverommet som har takvindu er plassert høyt. Her bør det tilrettelegges for rømning.Dette rommet har vindu/lysinnfall som er mindre enn det som er kravet i teknisk forskrift.

Uteplassen: Tomten er pent opparbeidet med gressplen og variert beplantning. Terrasse på 25 kvm fra 2010 vendt mot sør og vest med meget gode solforhold. God plass til flere sittegrupper og grill. Solavskjerming med terrassemarkise med motordrift. Infravarmer. På østsiden av boligen er det en 12 kvm treplatting fra 2014.

Utebod: Praktisk bod på 9 kvm med støpt gulv og isolerte vegger. Utvendig adkomst til boden både fra vest og sør.

Oppvarming

Varmekabler i entré og på badet. Varmefolie på alle soverommene og garderoberommet. I stuen er det montert Octo klebersteins-peisovn. Foma luft til luft varmepumpe/aircondition. Øvrig oppvarming fra panelovn.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.12.1986.

Det foreligger ferdigattest for loftetasjen, datert 21.08.2001.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 442, tinglyst 14.01.1987, type heftelse: Pantsettelseserklæring.

Greverudhagen Grendelag har panterett i eiendommen for kr 10.000,- til dekning av grendelagets tilgodehavende hos eiere av eiendommen. Panteretten har prioritet etter 90 % av lånetakst.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 442, tinglyst 14.01.1987, type heftelse: Erklæring/avtale , best. om garasje/parkering og hjemmel til eiendomsrett.

Det er tinglyst rett til garasjeplass i felles garasjeanlegg under Flåtestadveien 16.

Det er pliktig medlemsskap i Greverudhagen Grendelag. Kjøper må betale årlig kontigent og delta i nødvendige finansieringsoppgaver.

Så lenge det hviler husbanklån på noen av eiendommene som eies av medlemmer i Grendelaget, kan Grendelaget ikke oppløses og Husbanken forbeholder seg rett til å godkjenne eventuelle endringer i vedtektene.

Dagboknr. 5801, tinglyst 16.05.1986, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning og forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utgått og dermed ikke av betydning i dag. Privat felles vann- og avløpsanlegg har ikke betydning i dag da eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Ny eier har solidarisk plikt til å foreta felles vedlikehold av garasjeanlegget. Huset og garasjeplassen, samt privat adkomstvei skal alltid overdras og pantsettes samlet. Ny eier plikter å opparbeide og vedlikeholde arealet mellom sin tomtegrense og asfaltert veikant. Oppsetting av gjerde, hekk, trær etc. er ikke tillatt på dette området.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av gnr. 43, bnr. 1, 260 m.fl. , Vestre Greverud datert 05.09.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området rundt Greverud senter er under utvikling. Det er vedtatt bygging av Greverud Torg som vil bestå av leiligheter, Rema 1000 med mer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver er i familie med en ansatt ved Krogsveens avdeling Kolbotn, men at dette ikke er i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10212,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.735,-.

Grendelagsavgift er kr 6.680,- pr. år fordelt over to terminer. Ved oppmøte på vår- og høstdugnad refunderes kr 500,- pr. dugnad.

Strøm og bygningsforsikring for garasjeplass i felles garasjeanlegg har en avgift på ca. kr 500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i grendelagsavgiften. Tv-dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Vestre Greverud
Kirkesogn Greverud

Steder i nærheten

Assurtjernkrysset 5.8 km
Ringneskrysset 4.8 km
Regnbuen Næringspark 6.5 km
Tusenfryd fornøyelsespark 5.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.5 km
Sentralstasjon Oslo S 17.8 km
Jernbanestasjon Greverud 0.8 km
Bussholdeplass Greverud kirke 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greverudhallen 1.3 km
Idrettsanlegg Østli skole 1.6 km
Treningssenter Multisportsenter 0.4 km
Treningssenter Mudo Oppegård 4 km

Steder av interesse

Skoler

Greverud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Østli skole (1-7 kl.) 1.6 km
Flåtestad skole (8-10 kl.) 0.8 km
Roald Amundsen videregående skole 3.1 km
Bjørnholt videregående skole 11.7 km

Barnehager

Vestre Greverud bhg - Flåtestadveien 0.3 km
Nordåsveien barnehage 1 km
Vestliveien barnehage 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Landerudsenteret 4 km
Kjøpesenter Kolbotn Torg 4.9 km
Postkontor Meny Greverud 0.4 km
Postkontor Coop Extra Sofiemyr 3.3 km
Apotek Boots apotek Greverud 0.4 km
Apotek Apotek 1 Kolbotn 4.1 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 4.9 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 7.4 km
Dagligvare Meny Greverud 0.4 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.6 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 0.4 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 1 km
Bensin st1 Oppegård 1.5 km
Bensin Shell Autoservice 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,9 %
Andel kvinner 52,1 %
Gj.snittalder menn 39,5 %
Gj.snittalder kvinner 41,9 %
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 453
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26580 11032
Grunnkrets: Vestre Greverud 2342 953

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Kunderabatt ukens bolig: kr 2000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?