Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 900 000,- for kr 2 900 000,-

fasade

entré

soverom

soverom

soverom

bad

bad

bad

stue

stue

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

soverom

balkong

balkong

utsikt

fasade

ute

ute

1.etg

2.etg

Åneby

Grindbråtan 62C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 975 000,-

Åneby: Pent rekkehus m/garasje, terrasse og balkong, nyere kjøkken og bad

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 975 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 529,-
Fellesgjeld:
Kr 58 939,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en fin beliggenhet på øvre del av feltet. Meget barnevennlig område, det er flere lekeplasser med sandkasse og lekeapparater i umiddelbar nærhet, også ballbinge. Kort avstand til barnehage, butikksenter, post i butikk, blomsterbutikk og legesenter.

Meget gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter, Varingskollen Alpinsenter ligger ikke langt unna. Her finnes både snowboardpark, barnebakke og utfordrende løyper for de litt mer vågale. Eller ta heisen til toppen og du har Nordmarkas eldorado rett foran deg. Det er flere gode golfbaner i området. Nittedal kommune har et rikt og variert idretts- og kulturmiljø med korps, teatergruppe, kor og idrettsklubber. Nytt kulturhus og bibliotek stod ferdig våren 2017.

God offentlig kommunikasjon med tog fra Åneby stasjon eller med buss på riksvei 4. Fra Åneby stasjon tar toget ca 25 min til Nydalen stasjon og ca 30-35 min til Oslo S. Bussen tar ca 45 minutter til byen. Ekspressbusser i rushtiden.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Kirkeby skole 2.9 km

8-10 kl. Hakadal ungdomsskole 3.8 km

8-10 kl. Nittedal ungdomsskole 5 km

Vgs. Bjertnes videregående skole 5.6 km

Vgs. Stovner videregående skole 18.4 km

Bhg. Åneby barnehage (0-6 år) 0.6 km

Bhg. Maristua halvdagsbarnehage (3-6 år) 0.9 km

Bhg. Varingskollen barnehage (0-6 år) 3.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Rv 4 nordover i Nittedal kommune frem til Åneby tettsted, her tar du av til venstre inn i Ånebyveien. Følg Ånebyveien forbi Meny matbutikk i ca. 80 meter for så å ta av til høyre inn i Grindbråtan.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 975 000,-

Fellesgjeld

Kr 58 939,-

Totalpris

Kr 3 033 939,-

Felleskostnader

Kr 4 529,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1976

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

96m2

Bruksareal

96m2

Tomt

41029m2

KR-kode

621881

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grindbråtan 62C, 1484 Hakadal

Gnr. 40, bnr. 1, i Nittedal kommune.

andelsnr. 47, Bliksrud Borettslag AL, org.nr. 948485516

Tomten

Festet tomt på 41.029 kvm (Bnr.1) samt 12.269 kvm (Bnr.143) som festes av borettslaget. Det er leke- og ballplasser på fellestomta. Det er asfalterte småveier som leder til bygningene og garasjene. Rekkehuset har en koselig liten hage med gressplen.

Parkering

Parkering nr.4 i felles garasjeanlegg, ellers så er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 96 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

1. etasje 48 kvm: Entré/trapperom, bad/wc, 2 soverom

2. etasje 48 kvm: Kjøkken, stue, soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2018 utført av Per Køste. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entre

Boligen har adkomst via overbygget inngangsparti med terrasse. Entreen er romslig med tidsriktig farge på vegger og downlights i lys himling. Videre er det inngang til to soverom, bad og trapp opp til andre etasje.

Soverom

Boligen har totalt tre soverom, hvor to er i underetasjen og det siste i andre etasjen. Soverommene i underetasjen er romslige og har lysmalte vegger, laminatgulv og skyvedørsgarerobe. Soverommet i andre etasje har lyse vegger og laminat på gulvet.

Bad

Boligens bad finner du i underetasjen, badet ble pusset opp i 2012. Badet har mørke gulvfliser, fliser på vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Videre har badet lys servant med skuffer, vegghengt wc, innfellbare glassdører i dusjen, og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken

E-poq kjøkkeninnredning med slette fronter. Plater og belysning over laminert benkeplate med

nedfelt oppvaskkummer og 1-greps blandebatteri. Ventilator over Siemens koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, opphøyd komfyr og mikro. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stuen har lyse fine farger på vegger, lyst tak med downlights, og laminat gulv. Stuen har store vindusflater som slipper inn bra med dagslys, samt utgang til hyggelig balkong. I stuen er det god plass til en koselig sofakrok, spisegruppe og tv-løsning.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på bad.Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.01.1979 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med

unntak av: Dagboknr. 3692, tinglyst: 16.06.1976: Festekontrakt for gnr. 40, bnr. 1, samt dagboknr. 3694, tinglyst: 16.06.1976: Festekontrakt for gnr. 40, bnr. 143

Festekontraktene angir festevilkårende som boretteslaget har med grunneier.

Festetid for begge kontrakter er på 99 år fra 1976.

Festeavgiften betjenes via fellestutgiftene. Regulering av festeavgift er ikke oppgitt fra forretningsfører.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på borettslagets eiendommen, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Bliksrud Borettslag AL.

Forretningsfører er Usbl Nittedal, tlf. 67 06 74 59

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt, men det må søkes om til styret.

Planlagte påkostninger:

-Rehabilitering i borettslaget grunnet råteproblem på bunnsviller og bjelkelag i flere enheter. Det er gjennomført befaring på ca.50 enheter, og ytterligere arbeid pågår, det skal blant annet innstalleres inspeksjonsluker. Felleskostnadene kommer til å øke i forbindelse med opptak av lån for rehabilitering i borettslaget. Det er pt. uvisst hvor mange enheter som er påvirket av dette, og hvor mye lån borettslaget skal ta opp og dermed hvor mye felleskostnadene vil øke. Det er estimert en ca sum fra usbl på 30 mill i lån, er ikke sikkert det vil ha noe utslag på felleskostnaden, som allrede er økt.

-Opprettelse av plasser for elbiler, 8 plasser.

Foretatt påkostninger de senere år:

-Nytt lysanlegg i hele borettslaget i 2015.

-Fulgt opp radonmålinger i 2015.

-Sluttført grunnmålinger vedrørende skjevhet på enheter i laget i 2015.

-Laget skøytebane og satt opp strøkasser i 2015

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart og ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (formål) i henhold til reguleringsplan planID 206 datert 09.07.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

- Det er avdekket råteskader i bunnsviller i flere seksjoner, dette er utbedret for andelen i 2018. Det har ført til noe skjevheter.

- Videre opplyses det er feil fall i dusjhjørnet og at den ene dusjdøra skraper langs gulvet.

- Det opplyses at tak på soverom ved inngangsdøren og tak på soverom i andre etasje burde utbedres.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.529,- pr. mnd. og inkluderer:

Forretningsfører, avdrag, renter, strøm på fellesareal, forsikring, kommunale avgifter, festeavgift og brøyting.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 41,-

Avdrag kr 161,-

Driftsutgifter kr 4 327,-

Ytterligerer oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av TV, Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.035.621,- Av dette beløpet utgjør kr 58.939,-,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Bliksrud
Kirkesogn Hakadal

Steder i nærheten

Åneby 0.5 km
Hakadal Kirke 3.3 km
Varingskollen 3.7 km
Nittedal Rådhus 6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.6 km
Sentralstasjon Oslo S 28.5 km
Jernbanestasjon Åneby 0.7 km
Bussholdeplass Åneby 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Elvetangen idrettsanlegg 3.6 km
Idrettsanlegg Hakadalshallen 3.8 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 4.7 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 6 km

Steder av interesse

Skoler

Kirkeby skole (1-7 kl.) 2.9 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 3.8 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 5 km
Bjertnes videregående skole 5.6 km
Stovner videregående skole 18.4 km

Barnehager

Åneby barnehage (0-6 år) 0.6 km
Maristua halvdagsbarnehage (3-6 år) 0.9 km
Varingskollen barnehage (0-6 år) 3.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 5.6 km
Kjøpesenter Hagansenteret 11.9 km
Postkontor Meny Åneby 0.5 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 4.6 km
Apotek Ditt apotek Åneby 0.4 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 5.6 km
Dagligvare Meny Åneby 0.6 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 4.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 1.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,5 %
Andel kvinner 52,5 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 35,9 år
Husholdninger med barn 40,5 %
Husholdninger uten barn 59,5 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 2851
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Bliksrud 486 195

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 26.677,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Håvard Haugstulen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?