Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 690 000,- for kr 2 690 000,-

Krogsveen avd. Jessheim v/ Kine Johansen Ruud

Har gleden av å presentere ditt nye hjem

Grinderstubben 9B

Ta av deg skoene og heng av deg jakken før du tar turen videre i ditt nye hjem

Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys

Stue

Vedovn i stue som varmer godt på kalde vinterkvelder

Stuen og spisestuen har åpen løsning og knytter rommene flott sammen med kjøkkenet

Delvis åpen løsning med kjøkken og stue, noe som gir en god romfølelse

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass

Flislagt bad/vaskerom i 1.etasje

Med dusjnisje

Et soverom i 1.etasje som har godt med garderobeskap

Stor loftsstue med utgang til en balkong

Stort flislagt bad også i 2.etasje

Med disjnisje

Soverom i 2.etasje

To soverom i 2.etasje

Stor terrasse med utgang fra stuen

Solrikt og usjenert da eiendommen grenser mot friarealer

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

FENSTAD

Grinderstubben 9B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

FENSTAD: Flott og innholdsrik familiebolig med tre soverom, to stuer og to bad - Stor tomt

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
116 / 121 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott halvpart tomannsbolig beliggende i Fenstad. Fenstad er et lite sted i Nes kommune i Akershus. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter. Flere store gårdsbruk som driver kornproduksjon ligger i bygda. Ferdselsåren gjennom bygda er Riksvei 177 som går fra Minnesund til Årnes. Eiendommen har gode lys- og solforhold, fine tur og friluftsmuligheter i nærområdet.

Kollektiv transport

Fra Grinderstubben er "Fenstadgarasjen" er den nærmeste bussholdeplassen. Herfra går det buss til Årnes og Eidsvoll. Fra Årnes går det lokaltog til Oslo.

Kun ti minutter til Haugseter leir med gode togforbindelser. Her har man også gratis pendlerparkering.

Nes Skianlegg

Nes skianlegg ligger i Fenstad. Skianlegget har mye å by på som:

* Fis godkjente langrennsløyper(1, 2, 3 og 5 km)

* Rulleskibane(1,3km)

* Hoppbakke(K15)

* Snowboardbakke med skitrekk

* Kunstsnøanlegg

Anlegget er åpent for allmennheten. Sjekk: www.nesski.no for mer informajson.

Bademuligeter

Forbi skianlegget og videre innover er det om sommeren flere flotte bademuligheter. Blandt annet Merrahølen som har en liten sandstrand og flytebrygge. Veien går også videre oppover helt fram til Vika med parkeringsplass. Herfra er det også skiltet og merket opp til en av de høyeste punktene i Nes, Vardehøgda som ligger 410 m.o.h. Her er det flott utsikt. Stien passerer forbi Dalsjøhytta og Dalsjøen.

Ellingsjøen har også flotte bade og turmuligheter med gapahuker og sti rundt vannet. Fint å padle kano og nyte sommerværet.

Fiskemuligheter

Kampåa er en liten elv som renner fra Utsjøen på grensen til Eidsvoll og har utløp i Glomma ved Oppaker. Størstedelen av nedbørsfeltet til elva er i Eidsvoll, og Nord-Odal i Hedmark. I øvre deler renner den gjennom skogen, mens nedre parti renner stille gjennom kulturlandskapet. Åa kan tilby godt ørret/abbor fiske, og er mye besøkt i sommer halvåret. Fine muligheter for telting/overnatting oppe ved Kampåvegen, nord i Fenstad. Våre skogsvann er også å anbefale. Spesielt Ellingsjøen, hvor det tas stor ørret/abbor hvert år.

Svanefossen

Svanfossen er en foss i elva Vorma som renner igjennom Fenstad. Fossen vart bygd ut første gang i 1859, som en dam som skulle øke vannstanden i Vorma. Slik at man lettere kunne få til helårstrafikk mellom Mjøsa og Eidsvoll i de øvre delene av Vorma.

På denne måten kunne jernbanen fra Oslo korrespondere med dampbåtene til de tre mjøsbyene og videre frakte både folk og gods fra Lillehammer nordover Gudbrandsdalen til Trondheim.

Fenstad SPA

Gangavstand til Fenstad SPA AS som er et privat og eksklusivt Spa hvor man kan koble av fra hverdagens stress og nyte et rikt utvalg av flotte ansikt - og kroppsbehandlinger. Fenstad SPA holder til i et stille og fredfullt område hvor man slipper parkeringsavgifter og mangel på plass. Med smakfulle lokaler som inneholder fire lukkede behandlingsrom hvorav to er utstyrt med boblebad. I tillegg er det garderober og dusj i tilknytning til trimrom, basseng og boblebad. Gå inn på www.fenstadspa.no for mer informajson

Nærbutikk

Joker Fenstad er bygget ut og blitt en stor og flott butikk. Her har man post i butikk og tipping. Butikken ligger en kort kjøretur fra boligen.

Avstander med bil:

Jessheim ca. 20 min

Gardermoen ca. 20 min

Oslo ca. 45 min

Barnehager og skoler

Espira Furuholmen åpnet i 2005 og ligger i Grinderstubben, kun noen hus i mellom. Barnehagen har 3 avdelinger med ca. 70 barn i aldersgruppen 0-6 år og har tilgang til fantastiske uteområder. Skogen innenfor gjerdet, hvor barna kan plukke molter og blåbær om høsten. Om vinteren er det skiløyper like utenfor gjerdet, og mange fine akebakker i nærheten av barnehagen.

Fenstad skole ligger sentralt i bygda. Selve skolen har eksistert siden 1858 og opp gjennom årene har den vært modernisert og utbygd flere ganger. Foran skolestart skoleåret 2006/2007 var skolen klar etter en ny runde med oppussing. Skolens visjon er engasjement og trygghet gir læring!

Vormsund ungdomsskole ligger et steinkast fra Vorma, og med utsikt til Nes golfklubbs bane. Det går buss fra nærmeste bussholdeplass til ungdomsskolen. Skolen har ca. 330 elever fordelt på tre trinn. Elevene kommer fra de tre barneskolene Fenstad, Neskollen og Skogbygda.

Nes Videregående skole er den største skolen i kommunen, og har et bredt utvalg av studieretninger som kan passe enhver.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Oslo:

Kjør E6 nordover mot Trondheim. Ved Kløfta følg skilting mot Kongsvinger og E16. Følg veien helt til du har kommet over Vormsundbrua. I rundkjøringen etter

brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen på høyre side og forbi Joker butikken

som vil komme på din venstre side. Etter butikken skal man ta første kryss inn til venstre ved Fenstad SPA og Hårstua. Grinderstubben ligger nå på din venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2011

Soverom

3

Primærrom

116m2

Bruksareal

121m2

Tomt

529m2

KR-kode

6317229

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grinderstubben 9B, 2170 Fenstad

Gnr. 14, bnr. 194, snr. 1, i Nes kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 133 kvm

Totalt bruksareal: 121 kvm

Totalt primærrom: 116 kvm

Bruksareal:

Halvpart tomannsbolig 121 kvm

Primærrom:

1. etasje 58 kvm: Hall m/trapp, bad/WC/vaskerom, kjøkken, stue, spisestue og soverom

2. etasje 58 kvm: Trapperom, stue, bad/WC, to soverom

Sekundærrom:

1. etasje 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.09.2017 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 529 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det er montert vannmåler i boligen. Avgifter vil dermed variere fra hver husstands forbruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Betong fundamentert på antatt fast leirgrunn. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Sadlet tretak tekket med takstein på takbjelker som antas er isolert på loft mellom 2. etasje og loft.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2:

Takrenner og beslag pga. alder. Balkong og terrasse på grunn av generell standard.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Hall: Fliser med varme i gulv, malte panelplater på vegg og takess i himling.

Bad/WC/vaskerom: Badet har fliser på gulv og på vegger. Innredningen består av en dusjsone adskilt med dusjdør, vannklosett, servant i en hvit glatt innredning med underskap, speil og en armatur med stikk og det er tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Det er plastikk sluk i våtsonen på badet og ved vaskemaskin, avtrekk i tak og varmekabler i gulv.

Stue/spisestue: Parkett på gulv, Malte panelplater på vegg og takess i himling. Stuen har vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Veggen bak vedovnen er malt med kalkmaling, som gir en fin kontrast i rommet. Utgang fra stue til en stor og romslig terrasseplatting med god utsikt mot nærområdet.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte panelplater på vegg og takess i himling. Hvit glatt Sigdal kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Opplegg for oppvaskmaskin, komfyrvakt, integrert komfyr med nedfelt induksjon platetopp og en ca 100 liters varmtvannsbereder i benkeskap. Det er også tilkoblet en ventilator av type Flexit slim line over kokeplass som går ut over tak via husets system. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

2. etasje:

Stue: Laminat på gulv, malte panelplater på vegg og takess i himling. Fra stuen har du utgang til en

solrik balkong.

Bad/wc: Badet er flislagt på gulv og vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil med lys og et dusjhjørne med dusjvegg. Det er tilkoblet et vannklosett med skjult sisterne. Det er varmekabler i gulv, avtrekk i vegg og det er et sluk på badet.

To soverom: Laminat på gulv, malte panelplater på vegg og takess i himling. Store romslige soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner. Varmekabler på begge bad og i hall. Vedovn i stue.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Godt med parkering på egen tomt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.11.2011 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Furuholmen og Korsvoll, Grinder datert 07.02.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.04.2007.

Det er utbygging i området og noe byggestøy må påregnes i perioder.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Garderobeskap i entrè følger ikke med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.022,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr ca.

Velavgift er kr 1.500 pr. år.

Boligen er ikke tilknyttet kabel-TV, men det er mulighet for fiber samt parabol. Kostnader vedrørende er dermed ikke kjent.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.758.499.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nes
Grunnkrets Grinder
Kirkesogn Fenstad

Steder i nærheten

Fenstad kirke 2.4 km
Nes kirkeruiner 11.5 km
Haugseter leir 14.9 km
Svendbyparken 15.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 25.4 km
Jernbanestasjon Årnes 13.8 km
Bussholdeplass Fenstad Garasje 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fenstad stadion 1.6 km
Idrettsanlegg Jerpestad skole 1.8 km
Treningssenter Spenst Årnes 13.5 km
Treningssenter Nes Arena Treningssenter 14.3 km

Steder av interesse

Skoler

Fenstad skole (1-7 kl.) 1.7 km
Hoppensprett Brårud barneskole (1-7 år kl.) 6.2 km
Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) 9.2 km
Eidsvoll videregående skole 14.9 km
Nes videregående skole 15 km

Barnehager

Furuholmen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Hoppensprett Brårud (0-6 år) 6.2 km
Vormsund barnehage (0-5 år) 8.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eurosenteret 9.2 km
Kjøpesenter BB Senteret 13.9 km
Postkontor Joker Fenstad 1.1 km
Postkontor Coop Prix Vormsund 9.2 km
Apotek Vitusapotek Vormsund 9 km
Apotek Vitusapotek Eidsvoll 14.3 km
Vinmonopol Eidsvoll Vinmonopol 14.5 km
Vinmonopol Årnes Vinmonopol 13.9 km
Dagligvare Joker Fenstad 1.1 km
Dagligvare Joker Brårud 5.4 km
Kiosk/video Narvesen Sundtangen 14.2 km
Kiosk/video Mix Saga Frukt og Tobakk 14.4 km
Bensin YX Kampå 2 km
Bensin Shell Vormsund 8.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 36,2 %
Gj.snittalder kvinner 40,4 %
Husholdninger med barn 37,3 %
Husholdninger uten barn 62,7 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 718
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nes 20371 8809
Grunnkrets: Grinder 299 126

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?