Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 600 000,- for kr 12 600 000,-

Velkommen til Guldbergs vei 36

Den private takterrassen er på hele 25 kvm.

Takterrassen

Takterrasse på 25 kvm

Stemning

Utsikt fra takterrassen

Trapp opp til takterrassen

Innkjøring til felles garasjeanlegg under bakken

Kjøkken og stue i åpen løsning

Spisestue med plass til mange gjester

Stue med store vindusflater

Flott stue

Utsikt mot Holmenkollen fra takterrassen

Utsyn fra takterrassen

Stor stue i åpen løsning

Kjøkken

Flotte lysforhold i stuen

Stort oppholdsrom med vinduer mot tre himmelretninger

Moderne og stilfullt kjøkken

Spisestue og kjøkken

Spisestue

Forstue/kontor/bibliotek

Hovedsoverom

Hovedsoverom med rikelig skapplass

Soverom i 1. etasje

Soverom i underetasjen

Kjellerstue/Tv stue i underetasjen

Kjellerstue

Soverom underetasjen

Lekkert, flislagt baderom nytt i januar 2018

Bad med vaskesøyle i underetasjen

Delikat flislagt bad i uderetasjen

Fransk balkong på kjøkkenet

Trapp opp til takterrassen fra 2. etasje

Trapperom

Trapperom

Entre med garderobe

Fasaden

takterrasse med utsikt

Takterrassen

Underetasje

2. etasje

1. etasje

Heggeli

Guldbergs vei 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 700 000,-

Heggeli: Lekker funkisbolig (2014) med privat takterrasse. Solrikt. Utsikt. Garasjeplass. Stille og sentralt.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
128 / 131 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles attraktivt beliggende 1/2-part vertikaldelt tomannsbolig tilbaketrukket mellom to blindveier i et svært etterspurt villaområde. Unik og meget idyllisk beliggenhet i grønne og rolige omgivelser på Heggeli, rett i nærheten av Den engelske park/ Skøyenparken og Frognerparken. Meget etterspurt område for barnefamilier og anses å være et av Oslos aller beste strøk med landlige forhold i kombinasjon med det sentrumsnære.

Fra boligen er det nærhet til både Smestad og Skøyen barneskoler (Sogner til Skøyen). Ingen gjennomgangstrafikk. Gangvei til Frognerparken og Skøyen barneskole. Få minutters gange til Frognerparken, som med sine 467 mål er den største parken i Oslos indre by. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion.

Gangavstand til Colosseum Park med post, bank, matbutikker, vinmonopol m.m. Og alle typer butikker og servicetilbud ellers på Majorstuen og i populære Bogstadveien. Det er også kort

vei til Hoff/Skøyen med et rikt utvalg av butikker.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med to T-banelinjer fra Borgen stasjon samt buss i Sørkedalsveien og trikkelinje 13 fra Hoff og Skøyen stasjoner. T-banen tar ca. 6 min til marka og ca. 6 min til Nationaltheatret. Tog/flytog fra Skøyen stasjon. Et meget hyggelig bomiljø i landlige omgivelser, med gangavstand til Oslo Tennisklubb på Madserud, sykkelstier til Aker Brygge, Sandvika, Bygdøy, Bogstadvannet m.m.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Skøyen barneskole og Majorstuen ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Smestad: Kjør ned Monolittveien, ta så til høyre i Guldbergsvei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 700 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2014

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

128m2

Bruksareal

131m2

Tomt

1312m2

KR-kode

401857

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Guldbergs vei 36, 0375 Oslo

Gnr. 3, bnr. 209, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.312 kvm som tilhører sameiet. Felles opparbeidet tomt med asfalterte internveier, underjordisk garasje- og bodanlegg og gressplener. Hver enhet har eksklusiv bruksrett til området rundt egen bolig. Eget kart med bruksgrenser finnes. Det er bilfritt mellom husene i sameiet. Varmekabler i bakke opp til boligplan.

Huset disponerer en hage ved innganspartiet og markterrasse ut fra repos mellom 1. etasje og underetasje, i tillegg til en flott og solrik takterrasse på 25 kvm.

En del av forliksavtalen mellom utbygger og sameiet er at tbygger vil undersøke områdene på garasjetaket, der det er oppstått større vannansamlinger ved regn, og vurdere tiltak for å utbedre dette. Dette er budsjettert til kr 10.000,- totalt for alle 6 enheter. For Guldbergsvei 36 gjelder det den lille hageflekken, v/inngangspartiet som ved regnvær blir ganske våt og bruker mye tid på opptørking.

Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Direkte adkomst fra garasjeanlegget og inn i boligen. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Varmtvannstank på 300 liter fra 2014 pluss en booster på 100 liter er plassert i teknisk rom i underetasjen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 154 kvm

Totalt bruksareal: 131 kvm

Totalt primærrom: 128 kvm

Primærrom:

1. etasje 42 kvm: Vindfang, trapperom, 2 soverom, forstue/kontor, bad.

Underetasje: 39 kvm: Sluse fra garasjen, trapperom, kjellerstue, 2 soverom, bad.

2. etasje 47 kvm: Stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning.

Sekundærrom:

Underetasje: 3 kvm: Teknisk rom.

I tillegg disponerer boligen en garasjeplass i felles garasjeanlegg under bakken mellom husene, samt en underjordisk sportsbod på ca. 6 m2, mellom hus 34 og hus 36. Direkte tilkomst fra garasjen og inn til boligen. Privat takterrasse på ca. 25 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Huset sto ferdig i mars 2014 med innflytting i mai. Malte, slette betongvegger utvendig. Vinduer og terrassedør fra 2013 utført med 3-lags isolerglass. Inngangsdør med glassfelt utført i 3-lags isolerglass. Ny membran i terrassetrapp og repos, aug/sep 2015. Tak/takterrasse har nylig (2018) blitt lagt om grunnet for lite fall på original konstruksjon. Trappereposet i terrassetrappen er ikke ferdigstilt. Dette reposet skal inspiseres av sameie, utbygger og Opak fredag 13.4 for vurdering av utbedring.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, den følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2.

TG 2:

Toalettsisterne på badet i underetasjen: Det mangler drenering eller annen form for lekkasjesikring i toalettkassen/sisternekassen. Dette var et krav i den gjeldende tekniske forskriften på oppføringstidspunktet. Utbygger har bekreftet at membranen ligger bak sisternekassen, og derfor er dette en enkel ting å utbedre da det enkelt kan borres et hull nederst i toalettsisternen (obs: pass på gulvmebran). Utbygger vil etter planen utføre dette i vår, e. avtale med selger.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne og attraktiv funkisbolig fra 2014 med flott beliggenhet i et svært attraktivt område. Her bor du i grønne, barnevennlige omgivelser med Frognerparken som nærmeste nabo. Huset har store vindusflater på tre sider som sikrer godt lysinnslipp og skaper en flott atmosfære.

Svært gode solforhold på eiendommen. Huset disponerer en hage ved inngangspartiet, og markterrasse ut repos mellom underetg og 1. etasje i tillegg til en flott og solrik takterrasse på 25 kvm. Fra takterrassen er det nydelig utsikt og optimale solforhold. Herifra ser du helt til Kolsåstoppen på fine dager. Eiendommen disponerer en garasjeplass under bakken med direkte tilkomst fra garasjeanlegget og inn til boligen. Huset går over tre plan. Boligen holder gjennomgående høy standard med vannbåren gulvvarme, rør-i-rør system, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og god kvalitet på innredninger og utstyr. Huset har sentralstøvsuger (Flexit), og beholder er plassert i teknisk rom i underetasjen.

Nåværende eiere har oppgradert standarden på huset med en rekke tilvalg via utbygger som LED downlights, terrassebord i kompositt, Corean benkeplater samt oppgraderinger på kjøkken og bad. Utover dette er eiendommen senere påkostet med solskjerming (plissegardiner og utvendige screens), hvitevarer, garderober, fliser, innredning på bad mm. Utbygger har lagt rørføringer for vann/avløp i vegg mellom bad og kjellerstue, for evt innstallering av hybelkjøkken

Planløsningen er arealeffektiv og innholdsrik med forstuer i både underetasje og 1. etasje. Planløsningen gir mulighet for fellesskap, men også til å trekke seg tilbake i egne soner i hver etasje.

Tomannsboligen står på felles tomt, sammen med 2 andre tomannsboliger, og eiendommen utgjør totalt 6 boenheter og et felles garasje- og bodanlegg. Prosjektet er tegnet av Box Arkitektstudio.

MATERIALER:

Entre/gang: Flislagt entre med plass til klesavheng og sko. Dobbelt garderobeskap. Praktisk glassplate skåner veggen for merker etter sko.

Forstue/kontor: Hyggelig forstue med store vindusflater mot sameiets fellesarealer. Selger benytter i dag rommet som kontor/bibliotek.

Soverom: Huset har 4 soverom hvorav 2 er plassert i 1. etasje og 2 i underetasjen. Samtlige har garderobeløsninger og spesialtilpassede plissegardiner. Garderobeskap langs en hel vegg på hovedsoverom.

Stue: Lyst og hyggelig oppholdsrom med både stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Særdeles flotte lysforhold med vinduer mot tre himmelretninger. Rommet har 2 store karnappvinduer, samt et avlangt smalere vindu over kjøkkenbenken. Fransk balkong ved kjøkkenet. God plass til sofagruppe og tv møblement i stuedelen. Motorstyrte screens. Trapp opp til takterrassen.

Spisestue: Det store oppholdsrommet har god plass til spisestuedel og mange middagsgjester. Sittebenk medfølger.

Kjøkken: Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning med hvite fronter og integrerte håndtak. Benkeplate av Corean med integrert vaskekum. LED-lys under overskap.

Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp og kjøleskap. Ventilator over kokeplate. Fransk balkong.

Bad 1. etasje: Pent, flislagt bad med varmekabler, innebygd vegghengt myktlukkende toalett (Villeroy & Boch), dusjhjørne med nedsenket dusjsone, og foldbare dusjdører, samt servantinnredning. Badet er nytt i januar 2018.

Bad underetasje: Delikat, flislagt bad med varmekabler, innebygd vegghengt myktlukkende toalett (Villeroy & Boch), dusjhjørne med foldbare glassdører, servantinnredning og speilskap. Opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Badet er oppgradert etter byggeår med nytt flis-på-flis gulv i juli 2016.

Underetasje: Hyggelig kjellerstue med plass til sofagruppe og tv møblement.

Sluse/entré med adkomst fra garasjen: Flislagt gulv og malte, slette vegger. Store skyvedørsgarderober på begge sider av rommet.

Gulv: Flislagt entré, trapperom og bad, ellers en-stavs eik parkett i alle rom. Vannbåren varme i alle rom, bortsett fra trapperom i underetasje, og i våtrom, som har varmekabler. Betongtrapp opp til 1. etasje og til 2. etasje med flislagte trinn og repo.

Vegger: Malte, slette gipsvegger. Fliser på bad.

Tak: Malt, slett, nedsenket gipshimling. LED downlights i alle rom. Oppholdsrom har dimmere.

Takterrasse: Privat takterrasse på ca. 25 kvm. Terrassekonstruksjonen er bygget opp med et impregnert bjelkelag belagt med kompositt terrassebord. Rekkverk i profilert stål, utfylt med herdet glass. Fra takterrassen er det perfekte solforhold og nydelig utsikt.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom, fra luft- til -vann varmepumpe, unntatt i bad og nederste trapperom. Varmekabler på begge bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 11.03.2014. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Utvendige malerarbeider og finplanering samt ferdigstilling av utomhusområder og hagearbeider.

Dette skal være utført innen 1.10.2014. Oppdatert gjennomføringsplan må legges ved søknad om ferdigattest.

Ferdigattest kan ikke gis før sluttrapport for avfallshåndtering er behandlet.

Kommunen har, etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, vært på befaring og erfart at utbygger har gjort en rekke feil iht hva som opprinnelig var nedfelt i rammetillatelsen. Sameiet har i en lengre periode vært i dialog med utbygger om dette. Utbygger har utbedret de fleste av manglene (største mangel var feil fall på taket), men iht. styreleder er det fortsatt gjenstående utbedringer, og det er uvisst om sameiet selv må dekke dette. Iht. styreleder er det snakk om kostnader på ca 100.000,- totalt for sameiet, dvs 1/6 av dette for kjøper. (Flekkmaling av eksteriørt husfasader er inkludert i disse 100.000.-). Etter at de gjenstående arbeidene er foretatt, vil utbygger søke om ferdigattest. Kjøper vil overta ansvar og risiko for dette, sammen med sameiet for øvrig.

Iht. godkjente bygningstegninger er kjellerstuen opprinnelig godkjent som gang. Rommet tilfredstiller ikke rom til varig opphold, bl.a fordi det fraviker fra kravene til dagslys/vindu. Rømning er via et av de to soverommene (vindu), eller via interntrapp og ut av terrassedøren i repoet mellom underetasje og 1. etasje. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 73, tinglyst 22.07.1932 - Bestemmelse om gjerde: Vei nr 37 godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde på 4,5 m bred kjørebane. Eieren av denne eiendommen, forpliktes når formannskapet måtte forlange det, å opparbeide veiene langs tomten til 8 m bredde med tilhørende fortau.

Dagboknr 964, tinglyst 27.01.1937 - Bestemmelse om veg: Veigrunn med nødvendige grøfter og gjerdeavstand overtas til kommunen vederlagsfritt.

Dagboknr 277554, tinglyst 09.04.2013 - Bestemmelse om bebyggelse: Innhegning, støttemur 1 og 2 samt skillevegg er midlertidig godkjent med kortere avstand til vei enn normalen. Henholdsvis 0.3 meter, 1,7 meter, 2,2 meter og 4 meter. Eier av eiendommen er forbliktet til å fjerne eller endre bebyggelsen dersom Oslo kommune krever det.

Dagboknr 277633, tinglyst 09.04.2013 - Bestemmelse om veg: Guldbergs vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Oslo kommune kan når som helst trekke denne dispensasjoen tilbake. Eier av denne tomten må da opparbeide vei til og langs den siden av tomta der adkomsten er. Dersom despanasjon trekkes tilbake må eier av denne tomten, for egen bekostning, legge ut veien i en bredde på inntil 10 meter som inkluderer nødvendig plass for fylling og skjæring. Dette tilsvarer en effektiv veibredde på 6 m.

I tillegg er det tinglyst 3 servitutter som megler ikke finner i statsarkivet, men som hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servituttene. Dette gjelder følgende servitutter:

Dagboknr 42, tinglyst 24.06.1932. Omhandler: Bestemmelse om vann- og kloakkledning.

Dagboknr 80, tinglyst 04.05.1934. Omhandler: Bestemmelse om vann- og kloakkledning.

Dagboknr 81, tinglyst 21.12.1934. Omhandler: Bestemmelse om vannklosetter.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Utbygger har lagt rørføringer for vann/avløp i vegg mellom bad og kjellerstue, for evt innstallering av hybelkjøkken.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Guldbergsvei 32-42 Sameie, med sameiebrøk 1/6.

Sameiet består av 6 seksjoner

Styreleder er Thomas Andre Christiansen.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Utbygger er i sluttfase med utbedringer i hht forliksavtale med sameierne, om utbedring av alle kjente feil og mangler pr 31.10.17, for deretter å søke om ferdigattest. PBE har satt frist til 15.4.18. Utbedringene betales av entreprenørgarantien. Det er usikkert hvorvidt utbedring/ ny husmaling eksteriørt blir gjort innenfor avtalen, grunnet stram økonomi. Pr oktober 2017 er dette budsjettert med kr 60.000,- totalt for alle 6 boenheter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.13 med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 15.03.13. Senere endret 12.06.13 og 17.03.15. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

3 stk. vegghengte Mistral glasskap i stue medfølger ikke. Det samme gjelder i soverom underetasjen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, byggforsikring for felles garasje- og bodanlegg, og strøm til fellesarealer.

Sameiet vurderer å øke felleskostnadene med kr. 500,- bl.a grunnet økning i kostnad for kommunale avgifter.

Eiendomsskatten er kr 7.470,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.903,- pr. år. / 17.420 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.217,-.

Boligen er tilknyttet Viken fiber (Altibox) som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.094 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.568,- pr. år. Anlegget kan ev. overtas og nytt abonnement tegnes.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.993.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Nordre Skøyen
Kirkesogn Skøyen

Steder i nærheten

Skøyen kirke 0.1 km
Skøyen hovedgård 0.2 km
Smestaddammen 1.1 km
Skøyen næringssenter 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.8 km
Sentralstasjon Oslo S 8.2 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 1.1 km
T-bane stasjon Borgen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Skøyen 0.9 km
Bussholdeplass Heggeli 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skøyenhallen 0.3 km
Idrettsanlegg Madserud Tennisanlegg 1.1 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo avd.Majorstuen 1.6 km
Treningssenter SATS Skøyen 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Skøyen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.7 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Øraker skole (8-10 kl.) 4.3 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 4 km
Ullern videregående skole 2.9 km
Persbråten videregående skole 3.2 km

Barnehager

Nordjordet barnehage (1-5 år) 0.1 km
Monolitveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Nedre Silkestrå barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Møllhausen Torg 1 km
Kjøpesenter Tårnhuset 1.5 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 1.1 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 1.5 km
Apotek Apotek 1 Skøyen 1 km
Apotek Ditt Apotek Smestad 1.2 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Nærbutikken Skøyen 0.2 km
Dagligvare Kiwi Hoffsveien 0.9 km
Kiosk/video Mix Skøyen 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Bensin Circle K Skøyen 1.3 km
Bensin Circle K Smestad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,1 %
Andel kvinner 53,9 %
Gj.snittalder menn 37,8 %
Gj.snittalder kvinner 43,9 %
Husholdninger med barn 36,5 %
Husholdninger uten barn 63,5 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 730
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Skøyen 1598 652

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Kommunen har, etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, vært på befaring og erfart at utbygger har gjort en rekke feil iht hva som opprinnelig var nedfelt i rammetillatelsen. Sameiet har i en lengre periode vært i dialog med utbygger om dette. Utbygger har utbedret de fleste av manglene (største mangel var feil fall på taket), men iht. styreleder er det fortsatt gjenstående utbedringer, og det er uvisst om sameiet selv må dekke dette. Iht. styreleder er det snakk om kostnader på ca 100.000,- totalt for sameiet, dvs 1/6 av dette for kjøper. (Flekkmaling av eksteriørt husfasader er inkludert i disse 100.000.-). Etter at de gjenstående arbeidene er foretatt, vil utbygger søke om ferdigattest. Kjøper vil overta ansvar og risiko for dette, sammen med sameiet for øvrig.

Iht. godkjente bygingstegninger er kjellerstuen er opprinnelig godkjent som gang. Rommet tilfredstiller ikke rom til varig opphold bl.a fordi det fraviker fra kravene til dagslys/vindu. Rømning er via et av de to soverommene (vindu) eller via interntrapp og ut av terrassedøren i repoet mellom kjeller og 1. etasje. Les mer om dette under punkt ferdigattest i salgsoppgaven.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?