Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Velkommen til Gullstølsstien 139

Boligen har flere usjenerte uteplasser

Uteplass

Uteplass

Uteplass

Stuen er rommelig, lys og trivelig å enkel og innrede etter eget ønske og behob

Stue

Stue

Stuen har vindu på både øst og vestsiden

Vinterhage med nydelig utsikt

Vinduene kan naturligvis skyves til siden

Vinterhage

Badet i underetajen har et rommelig hjørneboblebad og badstu

Badstu

Bad

Badet i hovedetasjen har opplegg for vaskemaskin

Boligen har separat kjøkken like ved stuen.

Fin utsikt fra kjøkkenvindu

Bra med skap og benkplass

Kjøkken

Boligen har totalt 3 gode soverom

Soverom - Utgang til terrasse

Soverom 2

Soverom/Gjesterom/TV-stue

Kanon utsikt og en nydelig beliggenhet

Entre - Uinnredet loft ved luken i trappen. Gode muligheter for å lage seg ekstra oppholdsrom på loftet

Èn av flere uteplasser

Utebilde

Utebild

Drone-5

Drone-1

Drone-2

Drone-3

Drone-4

Floorplan letterhead - Gullstølsstien 139 - 1 etasje - 2D Floor Plan

Lekeplass like i nærheten. Området er meget barnevennlig

Bilde tatt av selger

Bilde tatt av selger

Bilde tatt av selger

Floorplan letterhead - Gullstølsstien 139 - 2 etasje - 2D Floor Plan

Kråkenes

Gullstølsstien 139

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

Kråkenes: Innholdsrikt enderekkehus. 3 gode soverom. Kan lage rom på loft. 2 bad. Boblebad. Badstu. Vinterhage, pen hage.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 125,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gullstølsstien har en herlig beliggenhet på Kråkenes. Områdetet er rolig, barnevennlig og meget ettertraket for barnefamilier å bosette seg i. Det er sjeldent at disse innholdsrike rekkehusene kommer for salg. Dette skyldes i alle hovedsak at folk bor på Kråkenes fordi de trives og det er trygt og godt å bo der.

Til Fyllingsdalen tar det ca. 5 minutter med bil, her finner man Oasen bydelssenter med alt av fasiliteter man trenger i hverdagen, som kafeer, treningssenter, klesbutikker og flere store dagligvarebutikker. Coop Extra Kråkenes(m/post) er den nærmeste dagligvarebutikken. Denne ligger like ved avkjørselen til opp til Gullstølsstien. Du finner her også bl.a legesenter og frisør. Av andre dagligvarebutikker i nærområdet finner vi Bunnpris Bønes. Av kjøpesentre, utenom Oasen i Fyllingsdalen, finner man Lagunen Storsenter og Kilden Senter en kort kjøretur unna. Bønes senter med bl.a lege, tannlege, fysioterapaut og frisør samt Spar butikk(Spar Bønes) finnes et par minutters kjøring unna.

Boligen ligger som tidligere nevnt i et område som er populært for barnefamilier. Gullstølsbotn barnehage (0-6år) ligger en spasertur unna. Ellers ligger Løvstakken barnehage (0-6 år) og Spiren barnehage (0-6 år) også en spasertur unna.

Området byr også på flotte turområder for liten og stor. Grønnestølen, Langeskogen og Løvstakken er like i nærheten. Langestranden er i gåavstand og perfekt mål for utflukter på sommersdagen. Videre har man turløyper til Gullstølen, Gullsteinen og Løvstakken. Ønsker man å prøve seg på en liten dukkert er det populære badeplasser på Kyrkjetangen og Gamlehaugen. Bønes Arena ligger også like ved eiendommen. Det er flere treningssentre å velge mellom på Kråkenes, som bl.a AktivXpress Kråkenes og Bergen Racketsenter.

Det er få minutters kjøring til store arbeidsplasser i Fyllingsdalen, 10-15 minutters kjøretur til Kokstad/Sandsli, og kun et kvarters kjøretur til Flesland Flyplass. 15 minutter til Bergen sentrum. Gode bussforbindelser i området!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommune/bydelsadministrasjonen. Se vedlagt nabolagsprofil på side 35.

Adkomst

Tomten er opparbeidet med belegningsstein i øverste plan, bed og prydbusker. På nedsiden av boligen er det bygget terrasseplating på cirka 22 kvm

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Felleskostnader

Kr 125,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1993

Soverom

3

Primærrom

110m2

Bruksareal

123m2

Tomt

199m2

KR-kode

701770

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gullstølsstien 139, 5153 Bønes. Gnr. 20, bnr. 1425 i Bergen kommune.

Tomten

Tomten er opparbeidet med belegningsstein i øverste plan, bed og prydbusker. På nedsiden av boligen er det bygget terrasseplatting på cirka 22 kvm

Parkering

Fast parkering like ved boligen. Her er det også gjesteparkeringsplasser. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei til privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 133 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Primærrom:

U.etg.: Gang, 2 soverom, bad og badstue.: 44 kvm

1. etg.: Entré, gang/trapperom, soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.: 66 kvm

Sekundærrom:

2 boder: 6 kvm

Innglasset altan: 7 kvm

Utebod på 5 kvm.

Det er også et loft i boligen. Her er det flere av naboene som har innredet dette etter eget behov/ønske. Dersom ny kjøper ønsker å innrede loftet må kjøper selv søke om eget/nytt tiltak hos Bergen kommune.

Vedlagte plantegninger er ikke målriktige. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.06.2017 utført av Takstmann Mats Hansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein fylling / grov pukk på fjell. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betong. Etasjeskille av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med dobbelfalset liggende trekledning. Innvendig er veggene påmontert platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, tekket med gipsplater, lekter og betongtakstein fra byggeår.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enderekkehus over to etasjer med flere solrike uteplasser. Nåværende eier har bodd i huset siden byggeår og har holdt eiendommen godt vedlikeholdt.

Inngangsparti med god plass til oppbevaring. Herfra har man inngang til ett av boligens tre soverom. Nåværende eier har i dag innredet dette som hjemmekino, kontor og gjesterom, men det er opprinnelig et soverom. Videre i inngangspartiet har man en trapp ned til boligens underetasje, her er bl.a de resterende to soverommene samt et helfliset bad med boblebad og badstu. Samtlige soverom er av god størrelse hvor det er god plass til både senger, møbler og garderobeløsninger.Her er også to boder. Fra hovedsoverommet har man utgang til eiendommens grønne og fine uteområder samt en fin terrasseplatting.

Opp igjen i hovedetasjen: Stuen er romslig med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Utgang til vinterhage med fantastisk sol- og utsiktsforhold. I denne etasjen er også boligens kjøkken. Kjøkkeninnredning med lyse fronter, bra med skap- og benkeplass, benkeplate i granitt. Plass til å innrede med spisebord i dette rommet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

i hovedetasjen er også boligens andre bad med toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.

Inngangen til boligen finner vi på vestsiden av huset. Her er det fine uteområder med god plass til utemøblement og f.eks en grill. Her har man også kveldssolen fram til ca. 20:00.

Boligen har også et rommelig loft hvor flere naboer har innredet ekstra rom.

Oppvarming

Varmepumpe, peisovn i stuen, varmekabler på bad i underetasjen samt. vindfang, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.03.1996. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelse

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 26826, tinglyst 26.10.1993, type heftelse: Kommunale rettigheter og påbud i henhold til skjøte og pliktig medlemskap i velforeningen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er foretatt radonmålinger i boligen. Disse viser godt under tiltaksgrensen både i hovedsoverom (62 Bq/m3) og stue (72 Bq/m3), men ikke i gjesterommet som hadde stått ubrukt og uluftet i måleperioden på 3 mnd. Kopi av analyserapporten kan sendes dersom det er ønskelig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan Fyllingsdalen. Deler av gnr. 20, Bønes øst, planområde 6 datert 18.04.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.093,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.318,- pr år.

Det betales kr 125,- pr. mnd. til sameiet. Disse pengene går til bl.a strøm på fellesarealer, salting, brøyting og diverse vedlikehold.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 13 200,- for 2016.

Boligen er tilknyttet Canal Digital med en fellesavtale for Søndre Gullstølen Sameiet. Nåværende eier betaler kr 410,- for TV og internett pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.947.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Fyllingsdalen
Grunnkrets Kråkenes
Kirkesogn Bønes

Steder i nærheten

Bønes helsestasjon 0.9 km
Bønes legesenter 0.9 km
Bønes tannlegepraksis 0.9 km
Bønes kirke 1.6 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 11 km
Sentralstasjon Bergen 7.9 km
Trikkeholdeplass Paradis 4.3 km
Bussholdeplass Kråkenestoppen 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kråkenes minibane 0.9 km
Idrettsanlegg Bønes Arena 1 km
Treningssenter AktivXpress Kråkenes 1.4 km
Treningssenter Bergen Racketsenter 2.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bønes skole (1-7 kl.) 1.1 km
Fjellsdalen skole (1-7 kl.) 2.8 km
Paradis skole (1-7 kl.) 3.9 km
Lyshovden skole (1-7 kl.) 4.3 km
Storetveit skole (8-10 kl.) 5.7 km
Lynghaug skole (8-10 kl.) 5.8 km
Hop skole (8-10 kl.) 6 km
International School of Bergen 6 km
Årstad videregående skole 6 km

Barnehager

Løvstakken barnehage (0-6 år) 1 km
Gullstølsbotn barnehage (0-6 år) 1 km
Spiren barnehage - Spiren (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Oasen Kjøpesenter 5.4 km
Kjøpesenter Sletten Shoppingsenter 6 km
Postkontor Coop Extra Øvre Kråkenes 0.9 km
Postkontor Bunnpris Bønes 2.5 km
Apotek Vitusapotek Minde 5.1 km
Apotek Boots Apotek Oasen 5.4 km
Vinmonopol Oasen Vinmonopol 5.4 km
Vinmonopol Sletten Vinmonopol 6 km
Dagligvare Coop Extra Kråkenes 0.9 km
Dagligvare Spar Bønes 2.4 km
Kiosk/video Minde Storkiosk 4.8 km
Kiosk/video Danmarksplass Tips 6 km
Bensin Shell Express Fjøsanger 2.1 km
Bensin Shell Bønes 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 37,1 %
Gj.snittalder kvinner 39,2 %
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 896
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 275068 130423
Grunnkrets: Kråkenes 2753 1081

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgsummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger: kr 5.000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 4.000,-

Avisannonse: kr 7.900,-

Kunderabatt fotopakke: Kr. 4.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Mads Hopen Bjørsvik
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?