Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

fasade og hage

flott veranda med utgang fra stuen

Heggedalskogen 71

gang

stue

stue

stue

stue

terrasse

terrasse

terrasse

utsikt

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

hovedsoverom

hovedsoverom

nytt bad i 1. etasje fra 2015

Kjellerstue

soverom 2

soverom 3

bad i underetasjen

3D plantegning 1 etasje

3D plantegning underetasje

2D plantegning 1 etasje

2D plantegning underetasje

HEGGEDAL

Heggedalskogen 71

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 390 000,-

HEGGEDAL: Flott, tilbygget halvpart tomannsbolig med 4 sov*2 bad*Kjellerstue*Garasje*Utsikt og kveldssol

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
114 / 116 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Heggedalskogen 71 i Heggedal - Et naturskjønt tettsted i Asker kommune med store utviklingsplaner.

Dette er en tilbygget halvpart av tomannsbolig med flott beliggenhet på et meget attraktivt og barnevennlig boligfelt i Heggedal. Her er det bilfritt bomiljø med kjørbare gangveier til boligene. Utmerket for familier med små barn så vel som store.

Det er flere lekeplasser og fotballøkke på feltet. Sentralt på feltet ligger det en friluftsbarnehage. Dette huset ligger høyt og fritt med utsikt mot bl.a. Heggedal, marka og Gjellumvannet. Meget gode solforhold med sen kveldssol om sommeren.

Heggedal er et utmerket sted å bo - Nyoppført barneskole og en rekke fritidstilbud både for kreative, musikalske og idrettsglade barn og unge gjør Heggedal til et trygt og godt sted å vokse opp.

Marka byr på fine naturopplevelser, hele året. Nye Heggedal togstasjon ligger i gangavstand fra eiendommen. Det går også buss til stasjonen fra nærområdet.

Utviklingen i Heggedal - Heggedal sentrum skal få gaterom, torg og små, intime steder hvor folk kan møtes. Forretningene vil være med på å skape bymiljø som skal gi puls til det nye sentrum. I dag finner du både matbutikker, frisør, apotek, bibliotek, kafe, Sushi og pizzarestaurant i Heggedal. Gjellumvannet har gode bademuligheter og er blant annet omkranset av volleyballbane, Tuftepark og en splitter ny sykkelpark. Sykkelparken består av to deler, en for sykkelopplæring for barn og en for terrengsykler og BMX-ere

Fra eiendommen tar det ca. 10 min med bil til Asker sentrum. Asker sentrum er i stadig utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Trekanten senter med sine totalt 75 butikker har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Barnehager og skoler

Barnehager i nærheten:

Heggedalskogen, Vikingjordet, samt nylig ferdigstilte Kistefossdammen.

Barneskole: Heggedal

Ungdomskole: Hovedgården

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Asker sentrum: Følg Røykenveien til Heggedal og fortsett rett frem i lyskrysset, ta til venstre inn Rustadveien og følg denne ca. 50 m. Ta til høyre inn Heggedalskogen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 390 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

114m2

Bruksareal

116m2

Tomt

210m2

KR-kode

151793

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Heggedalskogen 71, 1389 Heggedal

Gnr. 79, bnr. 381 i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 128 kvm

Totalt bruksareal: 116 kvm

Totalt primærrom: 114 kvm

Bruksareal:

Halvpart av tomannsbolig: 116 kvm

Primærrom:

Halvpart av tomannsbolig:

Kjeller: 47 kvm: Trappegang, kjellerstue, bad, 3 soverom

1. etasje 67 kvm: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 1 soverom

Sekundærrom:

Halvpart av tomannsbolig:

Kjeller: 2 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2017 utført av Truls Erik Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 210 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Stensatt gangadkomst med enkel adkomst til boligen.

Eiendommen har meget solrik veranda / terrasse som går rundt to sider av huset, samt terrasseplatting med utgang fra soverom i underetasjen.

Det går trapp fra verandaen i første etasje og ned til hagen. Gressplen i hagen nede med plass til stor trampoline.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i u. etg.

Vegger mot grunn: I underetasje er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur.

Drenering: Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Det var ikke symptomer i u.etg. på sviktende fuktsikring ved befaringen.

Yttervegger: Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre.

Utvendige overflater: Utvendig fasadekledning består av ytterpanel.

Vinduer: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass.

Ytterdører: Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Dører i 1.etg. fra ca. 2005.

Takkonstruksjon: Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av finér. Kaldtloft.

Taktekking: Yttertekking av shingel. Tekking på hovedtak lagt i ca. 2010. Tekking fra 2002 på tilbygg.

Renner, nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag i stål. Takrenner og beslag skiftet på hovedtak i 2010.

Standard

Pen og tiltalende halvpart av tomannsbolig oppført i 1979 og til- og ombygget i 2002. Boligen har 1 nytt bad i 1. etasje fra 2015 og for øvrig en del nye overflater. Boligen har en meget arealeffektiv og praktisk planløsning for en barnefamilie med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad.

Entrè: Lys entré med plass til å henge fra seg ytterjakker og sko. Det er installert en flott skyvedørsgarderobe med speil. Fliser på gulvet med varmekabler.

Stuer: Boligen har en lys og fin stue i 1. etasje med store vindusflater som gir mye naturlig lys inn i rommet. Det er direkte utgang til veranda med flott utsikt og kveldssol. Stuen har en delvis åpen løsning mot kjøkkenet og direkte tilgang til hovedsoverom fra stuen. Videre har boligen en flott kjellerstue / tv-stue i underetasjen med plass til sofakrok.

Kjøkken: Godt utstyrt kjøkken med innredning med brune, profilerte fronter, granitt benkeplate og oppvaskbenk med kompositt kum. Kjøkkenet har integrert ovn, microovn, koketopp og kjøl/ frys. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass samt integrerte skap på den ene veggen i spisestuen. Nyere ventilator med utblåsning. God plass til spisestue på kjøkkenet.

Bad: Lekkert bad i 1. etasje fra 2015 med medfølgende dokumentasjon. Takstmannen har vurdert badet til å være bra, arbeidet er utført av POB og deres underleverandører. Badet har dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant, håndklevarmer og opplegg for vaskemaskin. Badet har fliser på gulv og vegg, varmekabler i gulv og downlights i himlingen.

Boligen har i tillegg et bad i underetasjen som er overflateoppusset i ca. 2000. Badet har dusjkabinett, gulvstående toalett og servant. Videre er det fliser på gulv og en kombinasjon av fliser og malte flater på vegg. Varme i gulv og nylig montert downlights i himlingen.

Soverom: Boligen har hovedsoverom i 1. etasje med skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng. I underetasjen har boligen flotte soverom på rekke. Det midterste har direkte utgang til terrasse og benyttes idag som garderoberom.

Boder: Boligen har innvendig kott i underetasjen på ca. 2 kvm som kan brukes som kontor. I tillegg er det 2 utvendige boder på henholdsvis 11 kvm i underetasjen og 5 kvm ved inngangspartiet i 1. etasje. Boligen har videre mye lagringsplass på loftet.

Overflater:

Gulv: 1-stavs parkett, parkett, laminat og fliser. (Ny parkett i stue, kjøkken, gang i 1. etasje og avrettet gulv samt lagt ny parkett i kjellerstue i 2017)

Vegger: Malte flater og malt glassfiberstrie. (Nye vegger i kjellerstue i 2017)

Himlinger: Malte flater. Malt trepanel i himling på entreen og på bad i underetasjen.

Oppvarming

Boligen har 1-løps elementpipe med 1 peisovn plassert i kjellerstuen. 1 luft til luft varmepumpe er montert i ca. 2010. Videre har boligen elektrisk gulvvarme i entré og på badene.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er i henhold til eier foretatt radonmåling i boligen. Målt fra februar til april i år. Dette er noe sent, men gir en god indikasjon. Digital måler har hele tiden vist verdier under 50, og stort sett under 30. Eier venter p.t. på resultatet fra målerne som er sendt inn.

Parkering

Parkeringsplass til 1 bil i garasje i fellesanlegg medfølger boligen.

Ellers gjesteparkering i området.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.05.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke tilbygget fra 2002. Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på tilbygget fra 2002,

men det foreligger tillatelse til tiltak for tilbygg datert 08.11.2001. Dette er i henhold til eier utført i regi av tidligere eier. Tidligere eier utvidet også verandaen.

Eier har nylig sendt inn søknad om ferdigattest på tilbygget. Kommunen har informert om at saksbehandlingstiden er ca. 2 uker. Konferer megler ved spørsmål til dette.

Det er gjort flere forandringer av boligens planløsning fra den ble oppført i 1979 og frem til i dag.

Opprinnelig vaskerom og wc-rom i 1. etasje er av nåværende eier slått sammen til 1 bad i forbindelse med renovering av badet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

*Dagboknr 9843, tinglyst 20.06.1978, type heftelse: Pantsettelseserklæring til huseierforeningen på kr. 5.000,-.

PLIKTIG MEDLEMSSKAP I HUSEIERFORENING M/FL.BEST. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

*Dagboknr 36140, tinglyst 08.12.1997 type heftelse: Pantsettelseserklæring til Heggedalsmarka huseierforening på kr. 15.000,- . Gjelder sikkerhet for betaling av felleskostnader

Det er i tillegg tinglyst 2 heftelser vedr. forkjøpsrett til Asker kommune på eiendommen. Asker kommune har bekreftet at Asker kommunes forkjøpsrett ikke vil bli gjort gjeldende i forbindelse med salg av eiendommen. Heftelsene er uaktuelle og vil bli slettet.

Frem til de blir slettet av kommunen vil de være tinglyst på eiendommen slik:

*Dagboknr:14254 tinglyst: 20.05.1985 FORKJØPSRETT

BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT - RETTIGHETSHAVER: ASKER KOMMUNE

*Dagboknr: 16919 tinglyst 25.05.1990

FORKJØPSRETT - Rettighetshaver: Asker kommune. Gjelder i 10 år

Ingen servitutter er registrert på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 173 C (Heggedalsmarka) datert 06.06.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.06.1977.

Eiendommen ligger innenfor nåværende boligbebyggelse i kommuneplan for Asker kommune 2014-2026. Eiendommen ligger innenfor boligområder med spesielle kvaliteter, type A.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eier har kommentert følgende forhold i sin egenerklæring:

- Toalett og vaskerom i 1. etasje ble slått sammen til ett bad. Alt arbeid utført av POB og deres underleverandører. Dokumentasjon medfølger.

- Nytt tak, nye takrenner og nye nedløpsrør, ny blikk rundt pipa, utført ca. 2009.

- Sikringsskap oppgradert til automatsikringer, med jordfeilbryter. Utført september 2014. Firma: Raufoss installasjon.

- Kobling i vannrør under benk på kjøkken gikk i stykker i februar 2017. Ny kobling satt på av rørlegger, alt dekket av forsikring.

- Forrige eier bygget på spisestue/soverom i 1. etg, samt balkong.

- Radonmåling: Målt fra februar til april i år. Digital måler har hele tiden vist verdier under 50, og stort sett under 30. Venter p.t. på resultatet fra målerne som er sendt inn.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Skade på utvendig trapp i betong.

- Brennbart materiale er for nært feieluke (krav er minimum 30 cm)

- Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Ca. 20 mm skjevhet i 1.etg.

- Kursoversikt samsvarer ikke fullstendig med utstyr i sikringsskap.

- Det er dels bakfall mot grunnmur.

- Løse fliser i entré.

Oppvaskmaskinen på kjøkkenet medfølger ikke boligen ved salg.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Utfakturerte kommunale avgifter for 2016 var kr 11.625,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 825,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel TV, bredbånd std., brøyting, vedlikehold fellesanlegg/-arealer etc. Felleskostnadene betales med kr. 3.300,- pr termin med 3 terminer i året.

Huseierforeningen skal oppgradere det elektriske anlegget i alle garasjene på feltet.

Se Huseierforeningens nettside for mer informasjon: http://heggedalsmarka.no/

Nåværende eier har hatt et årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kWh/ år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke inkl i felleskostnadene til huseierforeningen. Dekoder medfølger.

Boligen har en årlig husforsikringspremie på kr. 4711,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne hus- og innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 500,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.501.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Heggedalsmarka
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Heggedal kirke 1 km
Rustad 1.2 km
Gui 2 km
Eid 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 79.1 km
Sentralstasjon Oslo S 29.1 km
Jernbanestasjon Heggedal 2 km
Bussholdeplass H. Stordalens vei 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Heggedalshallen 0.6 km
Idrettsanlegg Gjellum idrettsanlegg 2 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 3.8 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 1.5 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Bleiker videregående skole 6.6 km
Asker videregående skole 6.3 km

Barnehager

Heggedalsskogen barnehage (1-5 år) 0.2 km
Vikingjordet barnehage (1-5 år) 1.5 km
Torp Høymyr andelsbarnehage 2.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 3.7 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 6.3 km
Postkontor Kiwi Heggedal 1.2 km
Postkontor Meny Slemmestad 3.7 km
Apotek Heggedal Apotek 1.3 km
Apotek Boots apotek Slemmestad 3.7 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 3.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 7.3 km
Dagligvare Kiwi Heggedal 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Heggedal 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 3.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 6.7 km
Bensin Shellsenter Heggedal 1.5 km
Bensin Uno-X Slemmestad 3.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 37,7 %
Gj.snittalder kvinner 37,3 %
Husholdninger med barn 41,4 %
Husholdninger uten barn 58,6 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 668
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Heggedalsmarka 848 325

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?