Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 100 000,- for kr 7 100 000,-

Fasade forside (Sommer)

Terrasse

Stuen

Stuen

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken med plass til spisestue

God benkeplass på kjøkken

Kjøkken

Spisestue plass ved kjøkken

Fra kjøkkenet er det utgant til terrasse

Terrasse ved kjøkken

Terrasse ved kjøkken

Wc ved entré

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom II

Soverom III

Soverom III

Baderom 2 etg

Baderom 2 etg

Gang 2 etg

Fasade på kjøkkensiden

Kjellerrom

Kjellerstue

Vaskerom og baderom i kjeller

Fasade

Fasade

Hage på sydsiden av huset

Fasade

Hyggelig inngangspart med solrik terrasse og inngjerdet hage

Utgang fra kjøkken til terrasse med utsyn til Østmarka. Kveldsbilde

Utgang fra kjøkken til terrasse med utsyn til Østmarka. Kveldsbilde

Terrasse forside

Hyggelig inngjerdet hage med solrik terrasse

Hyggelig inngangsparti. Det er varmekabel i trappen

Solrik terrasse på forsiden av huset

Terrasse

Utgang fra kjøkken til solrik terrasse med utsyn til Østmarka

Solrikt inngangsparti

2018104- Hellerudsvingen 2 C- U.etg

2018104- Hellerudsvingen 2 C- 1.etg

2018104- Hellerudsvingen 2 C- 2.etg

Østmarka

Østmarka

Oppsal/Trasop - Påbygd (149 bra) rekkehus med god standard - Idyllisk gatesløyfe med Østmarka som nærmeste nabo

Hellerudsvingen 2 c

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Oppsal/Trasop - Påbygd (149 bra) rekkehus med god standard - Idyllisk gatesløyfe med Østmarka som nærmeste nabo: Oppsal/Trasop - Påbygd (149 bra) rekkehus med god standard - Idyllisk gatesløyfe med Østmarka som nærmeste nabo

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 529,-
Fellesgjeld:
Kr 302 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 149 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Påbygd rekkehus med idyllisk beliggenhet i barnevennlig bomiljø rett ved Østmarka. Populært boligstrøk bestående hovedsaklig av småhusbebyggelse og rekkehus. Meget barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Tursti like bak boligen som fører rett inn i Østmarka med store turområder, lysløyper og flere fine badevann. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka og ved Nøklevann er det som medlem av Nøklevann ro- og padleklubb mulighet for leie av kanoer og kajakker sommerstid. Det er også kort vei til Østensjøvannet med flott dyre- og fugleliv. Idrettsanlegg på Trasop med bl.a. idrettshall og kunstgressbaner. Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets, kultur og fritidsklubber. SATS på Hellerud samt flere treningstilbud på Oppsal Arena.

Nærhet til butikker på Oppsal og Tveita senter, meget god offentlig kommunikasjon i form av både busser og T-bane, få minutters gange til skole (Trasop/Godlia), barnehage (familiebarnehage i B/L) m.m. Lekeplass på området.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Trasop skole med 1-7 trinn. Det er flere barnehager i området som blant annet Østmarka Idrettsbarnehage og Fuglemyra barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 302 000,-

Totalpris

Kr 7 502 000,-

Felleskostnader

Kr 4 529,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1955

Soverom

3

Primærrom

127m2

Bruksareal

149m2

Tomt

17339m2

KR-kode

451848

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hellerudsvingen 2 c, 0684 Oslo

Gnr. 144, bnr. 1037 i Oslo kommune.

Andelsnr. 45 i Østmarka borettslag, org.nr. 950 467 223

Tomten

Eiet tomt på 17.339 kvm som tilhører borettslaget.

Pent opparbeidet hageparsel med gressplen og beplantning. Terrasser på begge sider. Det er lagt varmekabel i trapp ved inngangsparti. Elektrisk markise over terrasse på inngangssiden.

Parkering

Beboerne i Hellerudsvingen 2 har opparbeidet biloppstillingsplasser foran husrekken, en parkeringsplass disponeres av Hellerudsvingen 2 C per i dag. Plassene er opparbeidet på borettslagets eiendom og dersom borettslaget skal disponere plassen/tomten vil plassen frafalle. Det er 55 selveide garasjer i borettslaget. Disse selges uavhengig av boligen til høystbydene men er forbeholdt beboere på aktuelle adresser. Ellers parkering i offentlig gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 168 kvm

Totalt bruksareal: 149 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

Kjeller: Baderom, trapperom og innredet rom.

1etg: Stue, kjøkken, vindfang og wc

2.etg: Bad, gang og 3 soverom.

Sekundærrom: Boder i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kjellerstue/innredet rom er ikke byggemeldt ved innredning og dermed ikke godkjent til varig opphold.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport: Rekkehus oppført i bindingsverk med utvendig panel. Leilighetenes skillevegger og dekker i trebjelkelag og gips.

Innvendige lettvegger i gips. Saltak tekket med taksten.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er gitt tilstandsgrad 2 på noen elementer i boligen: Innedører med bakgrunn i levetidsbetraktninger. Eldre vaskerom/bad i kjeller samt feil fall på baderomsgulvutenfor dusjsone i 2 etg.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjarmerende, delikat og påbygd rekkehus med Østmarka som nærmeste nabo. Boligen er betydelig påkostet utvendig i regi av borettslaget. Boligen holder i tillegg god innvendig standard med bad/wc fra 2015, nyere kjøkken, pene overflater og nyere hvitmattet eikeparkett.

1. etg.

Vindfang med direkte adgang til separat toalett. Flislagt toalett med servant, vegghengt toalett, varmekabel i gulv og downlights i himling. Lys og hyggelig stue med halvåpen løsning til kjøkken. Denne etasjen er gjennomgående, noe som sørger for god romfølelse med mye naturlig lys. Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfeldt oppvaskkum og dekorplater på vegg over benk. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Side by side kjøleskap medfølger ikke. Romslig spiseplass med plass til stort spisebord. Sentralt plassert panoramapeis hvor en kan se flammene både fra kjøkken og stuen. Utgang fra kjøkken til hyggelig terrasse med utsyn til Østmarka. Hele etasjen har utstrakt bruk av downlights i himling, lyse overflater og nyere hvitmattet parkettgulv. Laminatgulv i vindfanget. Det er varmekabel i gulv i vindfang og separat toalett.

2.etg.

Gang med skittentøyssjakt ned til vaskerom i kjeller. Totalrenovert bad fra desember 2015 med downlights i himling og varmekabel i gulv. Skuffinnredning med høyglans fronter og heldekkende servant og speilskap med belysning over. Vegghengt toalett og glassdør til dusjnisje. Delikat flisvalg med rullestein på gulv i dusjnisje samt innfelte hyller i dusjvegg. Tre soverom hvorav ett har nyere garderobeskap og hovedsoverom har moderne skyvedørsgarderobe med praktisk innmat. Det siste soverommet har garderobeskap med høyglansfront. Etasjen har lyse overflater samt to vegger med moderne tapet. Det er ny hvitmattet parkett i alle rom.

Kjeller:

Hyggelig kjellerstue med lyse overflater og vinyl med varmekabel i gulv. Praktisk flislagt vaskerom med oppbygd vaskemaskin og tørketrommel samt nedfelt skyllekum i skap. Dusjkabinett, vegghengt toalett og varmtvannsbereder fra 2007. Etasjen har særdeles god lagringsplass med en mindre bod med praktiske hyller til sko, en stor bod med praktiske hyller langs vegger og en større bod/hobbyrom. Utgang fra bod/hobbyrom til utvendig bod og hage.

Boligen fremstår som meget attraktiv med god standard, barnevennlig beliggenhet og solrik hage.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med nye panelovner. Varmekabel på bad/wc i 2.etg, vaskerom i kjeller og i kjellerstue. Stilren innbygningspeis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31/1-1958.

Tilbygg er ferdigattestert 30/9-2013.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 18 servitutter på borettslagets eiendommen, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen.

Megler har ikke innhentet servituttene.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Østmarka borettslag.

Borettslaget består av 172 andelsleiligheter, fordelt på 43 bygninger, herav 20 vertikaldelte rekkehus med til sammen 80 4- roms leiligheter. 23 hus er horisontaltdelte 4-mannsboliger med henholdsvis 32 2- roms og 60 3- roms leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forkjøp, tlf. 22 86 55 00

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter at det foreligger godkjenning fra styret.

Borettslaget har rehabilitert bygningsmassen med ny kledning og isolering, samt ny drenering.

2017 - Rehabilitert pipeløp.

2011- Igangsatt maling av utvendig panel og åpning på loftene på alle rekkehusene.

Samtidig ble det montert snøfangere der det var behov.

2010- Utskifting av brannslukkingsutstyr og røykvarslere 2008-2009 Fuktsikring/drenering

og isolering av grunnmur i Hellerudfaret og Hellerudsvingen. 2004-2005

Fasaderehabilitering 43 rekkehus og 4-mannsboligene har blitt etterisolert og fått ny

tømmermannskledning. Det har blitt bygd 51 nye balkonger/terrasser.

Se forøvig borettslagets nettsider; www.ostmarkaborettslag.no.

Borettslaget har foretatt målinger av radon i hele borettslaget. Det ble målt radonverdier under tiltaksnivå i Hellerudsvingen 2C, dvs årsmiddelverdien lå på 60.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Normalt blir forkjøpsretten avklart 5 dager etter første visning.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformåli henhold til reguleringsplan s474 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.06.04.

Det graves i Hellerudveien for etablering av nye vannrør og kummer. Område i front av boligen er i forbindelse arbeidet disponert som anleggsområde.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Taklampe på barnerom, hyllesystem ved spisestue og kjøleskap på kjøkken medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.529,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett, byggforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld m.m.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Dette er inkludert i felleskostandene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Det betales eiendomskatt for boligen. Den kreves inn via borettslaget ved at felleskostnadene er 4.543,- fire ganger i 2018.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 7.510.115 Av dette beløpet utgjør kr 302.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-. Gebyr for forhåndsutlysning forkjøpsrett bortfaller da.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Søndre Trasop
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal kirke 0.9 km
Oppsal samfunnshus 1.6 km
Tveten Gård 2 km
Østmarksetra 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.4 km
Sentralstasjon Oslo S 9.9 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.8 km
T-bane stasjon Tveita T-banestasjon 1.5 km
Bussholdeplass Trasop skole 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppsal Arena 0.7 km
Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1 km
Treningssenter Mudo Ulsrud 1.4 km
Treningssenter SATS Hellerud 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Trasop skole (1-7 kl.) 0.2 km
Godlia skole (1-7 kl.) 0.6 km
Oppsal skole (1-10 kl.) 1.1 km
Østmarka skole (1-10 kl.) 1.6 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 1.7 km
Hellerud videregående skole 1.6 km
Ulsrud videregående skole 2.1 km

Barnehager

Trollungene familiebarnehage (1-3 år) 0.2 km
Østmarka Idrettsbarnehage (1-6 år) 0.4 km
Fuglemyra barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tveita Senter 1.6 km
Kjøpesenter Bøler Senter 2.6 km
Postkontor Coop Prix Oppsalstubben 0.8 km
Postkontor Coop Extra Tveita senter 1.6 km
Apotek Boots apotek Oppsal 1.4 km
Apotek Vitusapotek Tveita senter 1.6 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Rema 1000 Oppsal 0.7 km
Dagligvare Coop Prix Oppsalstubben 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Oppsal t-bane st. 1.4 km
Kiosk/video Mix Video Nova Oppsal 1.4 km
Bensin Esso Hellerudveien 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 32,3 %
Gj.snittalder kvinner 34,2 %
Husholdninger med barn 50,4 %
Husholdninger uten barn 49,6 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 31766
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Søndre Trasop 327 113

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,6% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 4.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Torstein Bruvik
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?