Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 770 000,- for kr 4 770 000,-

Velkommen til Høyåsveien 18 - Romslig halvpart av tomannsbolig med gode solforhold. Garasje med lagringsplass. Kort vei til tog, buss og marka

Garasje med loft med lagring, isolert bod i bakkant og bod under garasjerom. Gruset oppkjørsel med plass til flere biler

Koselig sofakrok i stuen. Screens fra 2018 på stuevinduer vendt mot vest

Hyggelig spisestue med muligheter for å dekke til langbord

Utgang til veranda fra spisestue

Romslig stue med vindusflater vendt mot nord, øst og vest som slipper inn godt med naturlig lys

Stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement

Stue med fin peisovn for ekstra varme og hygge

Takhøy kjøkkeninnredning fra 2010 med profilerte og folierte fronter og vitrinedører med lys og dimmer. Heltre benkeplate og mosaikkfliser over benk

Kjøkkeninnredningen har integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin

Kjøkken med spiseplass

Flislagt bad fra 2017 i u.etasje. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne med innfellbare dører, heldekkende servant med underskap og speil

Bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Høyskap med VVB på 200 liter fra 2007

Wc-rom i u.etasje ble pusset opp i 2008. Varmekabler i gulvet. Vegghengt klosett, servant og speil

Flislagt bad i 1.etasje med varmekabler i gulv. Klosett, dusjkabinett og heldekkende servant og underskap. Speilskap med plate med innfelt lys

Stor og praktisk kjellerstue

Stor og praktisk kjellerstue med god plass til stor sofa og tilhørende møblement

Kjellerstue med peisovn for ekstra varme og hygge

Kjellerstue

Hovedsoverom i 1.etasje med utgang til nordøstvendt veranda på 15 kvm

Hovedsoverom med to skyvedørsgarderober med glass som medfølger ved salg

Soverom nr. 2 i 1.etasje

Soverom nr. 3 ligger i u.etasje. Varmekabler i gulvet

Gang i u.etasje med lyse flater og flislagt gulv med varmekabler. Utgang til nordøstvendt terrasse på ca. 17 kvm

Gang i u.etasje med mye oppbevaringsplass

Velkommen inn! Entré med flislagt gulv med varmekabler - skyvedørsgarderobe med speil

Uteplass vendt mot sørvest med gode solforhold. Markterrasse og hage som er godt skjermet med hekk

Halvpart av tomannsbolig med fin og solrik beliggenhet

Veranda mot nordøst på ca. 15 kvm

Utsikt fra veranda

Plantegning 1. etasje

Plantegning underetasje

Plantegning 2D

Plantegning 2D

Langhus

Høyåsveien 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 790 000,-

Langhus: Romslig halvpart av tomannsbolig med gode solforhold. Garasje med lagringsplass. Kort vei til tog, buss og marka.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 790 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
151 / 164 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Høyåsveien 18!

En halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde. Det er gangavstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Nærhet til Nøstvedtmarka som byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Lysløype og oppkjørte langrennsspor starter like ved boligen. Fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun 5 minutter med bil fra boligen. Kort gangavstand til bade- og turmuligheter ved Tussetjern. Kort kjøretur til Breivoll, Ingierstrand og Hvervenbukta.

Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Det er kort vei til lekeplass, idrettsanlegg, skøytebane, idrettshall, svømmehall og 18-hulls golfbane. På vinterstid blir golfbanen til langrennsspor for både store og små.

Det er gangavstand til Oppegård stasjon med gode forbindelser til Oslo og Ski. Toget til Oslo tar 25 minutter. I rushtiden går det innsatstog som tar 21 minutter. Det går også rutebuss mellom Vevelstad stasjon og Hauketo som stopper på Langhusveien. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi på Oppegård eller Coop Extra på Langhus.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Det er også ca. 10 minutter til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker.

Det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo S.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Lyngåsen familiebarnehage avd. Oppegårdveien, Sætreskogen barnehage og Tussestien barnehage. Det er gå/sykkelavstand til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Roald Amundsen vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg skilt mot Stockholm/Gøteborg og ta avkjøring 23 mot Fv156 mot Oppegård/Langhus. Ta første avkjøring i rundkjøringen. Deretter første avkjørsel i neste rundkjøring og sving til høyre.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 790 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1988

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

151m2

Bruksareal

164m2

Tomt

365m2

KR-kode

46.18152

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høyåsveien 18, 1405 Langhus

Gnr. 125, bnr. 271 i Ski kommune.

I tillegg følger ideell 1/10 av gnr. 125, bnr. 25 og 277.

Tomten

Eiet tomt på 365,9 kvm. Pent opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker, platting, støttemur i gråstein og beplantning. Skrå naturtomt mot nordøst. Grus i innkjørsel og biloppstillingsplass.

Parkering

Parkering i frittstående enkelgarasje fra 2004 på ca. 21 kvm med lagring på loft og isolert bod på ca. 6 kvm i bakkant av garasjen. Leddport med åpner. Vinduer i sidevegger. Biloppstillingsplass på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 182 kvm

Totalt bruksareal: 164 kvm

Totalt primærrom: 151 kvm

Primærrom:

1.etasje, 85 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

U.etasje, 66 kvm: Gang, bad/vaskerom, wc-rom, soverom og kjellerstue.

Sekundærrom:

U.etasje, 13 kvm: To boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.11.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong-, leca- og trekonstruksjoner. Antatt støpte såler på faste masser/fjell. Drenering fra byggeår. Grunnmur over bakkenivå er pusset. Grunnmur i lettklinkerelementer/betong som antas å være både inn- og utvendig pusset, sant innvendig stedvis foret ut med treverk. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer(med unntak av to kjellervinduer) og terrassedører mot nordøst i begge etasjer ble skiftet i 2012. To vinduer i gavelvegg i spisestue fra 2012. Inngangsdør fra 2004. Resterende vinduer/terrassedører fra byggeår. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertaket med takstein. Kaldt loft med noe langringsmuligheter. Solid og stabilt undertak av kryssfiner. Loftet virker kaldt og tørt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Synlig grunnmursplast er avsluttet i kant med terrenget. Kantlistavslutning mangler på toppen av grunnmursplasten.

- Uheldig listeløsninger i overkant av vinduer. Det kan bli stående vann på bakside av listverk, råteutsatt område.

- Det er motfall på gulv i garasjen og gulv i bod under garasjerom. Det har vært slik lenge og eier har ikke opplevd problemer med garasjen utover at det samler seg vann innerst når snø smelter fra bilen.

- Ikke to-trinns tetting rundt pipe. Underlagsfolie/papp er ikke tettet mot pipe. Svertesopp i undertak. Dette er ikke unormalt og ikke farlig.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Halvpart av tomannsbolig med fin og solrik beliggenhet i et populært, barnevennlig og rolig boligområde på Langhus. Boligen bærer preg av forsiktig bruk og holder jevnt over normal til god standard, samt at boligen har en god planløsning. Ny parkett fra 2010 i gang, kjøkken og stue i 1.etasje. Parkering i garasje. Boligen har en fin fasade og et hyggelig inngangsparti. Boligen har flere fine uteplasser. Stor sørvestvendt markterrasse med svært gode solforhold, samt skjermet hageflekk ved inngangspartiet. Boligen har to utganger til nordøstvendt veranda på ca. 15 kvm fra 1.etasje. Utgang til terrasse på ca. 17 kvm fra gang i u.etasje. Både terrasse og veranda mot nordøst er nye fra 2015. Sikringsskapet ble oppgradert i 2017.

1.etasje:

Entré: Lys og fin entré med fliser på gulvet med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med speil med mye oppbevaringsplass.

Stue: Romslig stue med vindusflater vendt mot nord, øst og vest som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Peisovn for ekstra varme og hygge. Utvendig screens med fjernstyring fra 2018 på stuevinduene mot vest. Utgang til nordøstvendt veranda på ca. 15 kvm fra spisestue.

Kjøkken: Takhøy kjøkkeninnredning fra 2010 med profilerte og folierte fronter og vitrinedører med lys og dimmer. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate og mosaikkfliser mellom overskap og benk. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kun hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved salg. Bra med skap- og benkeplass. Plass til spiseplass på kjøkkenet. Ventilator med avtrekk ut. Markise over kjøkkenvinduet.

Baderom: Flislagt bad med varmekabler i gulv. Klosett, dusjkabinett, heldekkende servant og underskap med heltrefinerte fronter. Speilskap og plate med innfelte lys. Mellomhøyt skap med skuffefronter. Innredningen er fra 2003. Sluk under kabinett. Avtrekk fra rommet. Luftespalte under dørblad. Det er lagt opp til å videreføre rør i rør system til dette badet når det en gang i fremtiden skal moderniseres.

Soverom: Det er to fine soverom i 1.etasje. Romslig hovedsoverom med to ikea skyvedørsgarderober med glass fra 2006. Fra dette soverommet er det utgang til nordøstvendt veranda. Et mindre soverom som egner seg godt som barnerom. God plass til garderobeskap.

U.etasje:

Gang: Pen og romslig flislagt gang med varmekabler. Fliser fra 2008. Utgang til nordøstvendt terrasse på ca. 17 kvm. Bra med oppbevaringsmuligheter i gangen.

Bad/vaskerom: Nytt flislagt bad/vaskerom fra 2017 med varmekabler i gulv. Dusjhjørne med innfellbare dusjdører, heldekkende servant og underskap med høyglans skuffefronter. Speil på veggen. Laminatplate montert over opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Toalettskap over laminatplate. Høyskap med innstallert varmtvannsbereder på 200 liter fra 2007. Inspeksjonsluker, rør i rør system. Sluk i dusjsonen. Avtrekk fra rommet. Luftespalte under dørblad.

Wc-rom: Lyst og pent wc-rom fra 2008 med fliser på gulvet med varmekabler. Vegg med sisternekasse. Vegghengt klosett, servant og speil. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Soverom: Det er ett soverom i u.etasjen. Romslig rom med varmekabler i gulvet. God plass til garderobeskap.

Kjellerstue: Stor og praktisk kjellerstue med god plass til stor sofa og tilhørende møblement. Peisovn for ekstra varme og hygge.

Lagringsplass: Det er to boder i u.etasje på tilsammen 13 kvm med hylleløsninger med mye lagringsplass. Kaldloft med lagringsmuligheter med tilkomst fra entré i 1.etasje. I tillegg er det lagring på loftet over garasjen, samt en isolert bod på ca. 6 kvm i bakkant av garasjen. Én vedbod med separat inngang under garasjerom.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré og på badet i 1.etasje. Varmekabler i gulv i gang, wc-rom, bad/vaskerom og soverom i u.etasje. Ildsted i stue i 1.etasje og i kjellerstue i u.etasje. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 13.05.1988.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Husnummerskilt av godkjent type mangler.

2. Panel beises/males.

3. Nedløpsrør kompleteres.

4. Motfall på avløp fra vask i sokkeletg. utbedres.

5. Soil isoleres på loft.

6. Kjøkkeninnredning er ikke montert.

7. Himling i våtrom fuktbeskyttes.

8. Enkelte avsluttende arbeider gjenstår.

9. Det må foreligge ildstedsattest før pipe og evt. ildsteder tas i bruk.

10. Røykvarsler mangler.

En viser forøvrig til tidligere brukstillatelse for området.

Pkt. 1, 6 og 10 må gjennomføres før boligen tas i bruk. Øvrige innen 1 mnd.

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Det gjøres oppmerksom på at midlertidig brukstillatelsen ikke gjelder for garasjen som ble oppført i 2004. Det ble søkt om garasje, men det foreligger ikke ferdigattest.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Busterud, felt O2, Langhus med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.89.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.574,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.18.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.800,- pr. år.

Velavgift til Langhus vel er kr 750,- pr. år og dekker brøyting.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 489,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har avgift på kr 549,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.910.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Haugbro
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Ringneskrysset 3.1 km
Assurtjernkrysset 4 km
Langhus Kirke 2.6 km
Regnbuen Næringspark 4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.8 km
Sentralstasjon Oslo S 20 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 0.9 km
Bussholdeplass Stenfelt 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppegårdbanen 1 km
Idrettsanlegg Greverudhallen 1.3 km
Treningssenter Puls Fitness 1.8 km
Treningssenter Multisportsenter 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Langhus skole (1-7 kl.) 2.2 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 2.7 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 3.5 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 5.3 km
Roald Amundsen videregående skole 5.5 km
Ski videregående skole 6 km

Barnehager

Sætreskogen barnehage (0-5 år) 1.2 km
Tussestien barnehage (0-5 år) 1.2 km
Vestre Greverud bhg - Toppenhaug 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 2.5 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 5.7 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.2 km
Postkontor Meny Greverud 2.2 km
Apotek Boots apotek Greverud 2.2 km
Apotek Apotek 1 Langhus 2.5 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.1 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.2 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 2.2 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 3.3 km
Bensin Circle K Langhus 2.4 km
Bensin 1-2-3 Tusenfryd 3.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 992
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Haugbro 442 169

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?