Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 000 000,- for kr 7 000 000,-

Velkommen til Høydalsveien 6

Meget hyggelig uteplass

Solrik uteplass

Solrik uteplass

Stemningsbilde av inngangspartiet med uteplass

Stemningsbilde av uteplassen

Kveldsstemning

Kveldsstemning

Kveldsstemning

Kveldsstemning

Kveldstemning

Kveldsstemning

Kveldsutsikt

Entré

Åpen kjøkkenløsning

Hvit profilert kjøkkeninnredning

Integrert koketopp og komfyr

Lys og hyggelig stue med peisovn

Stuen med avsatt plass til spisestue i naturlig tilknytning til kjøkkenet

Stue/spisesteu

Dusjbad i 1. etg.

Gang i 2. etg.

Stuen i 2. etg.

Stuen i 2. etg.

Utsikten fra balkongen i 2. etg.

Avsatt plass til hjemmekontor i 2. etg.

Rosmlig bad i 2. etg.

Bad i 2. etg. med boblekar og avsatt dusjnisje

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom

Del av stuen som kan gjøres om til soverom

Kveldsstemning på terrassen til underetasjen

Stemningsbilde av uteplassen til underetasjen

Stemningsbilde av uteplassen til underetasjen

Stuen i underetasjen

Stue med peisovn i underetasjen

Stuen i underetasjen

Kjøkken i underetasjen

Kjøkken med spiseplass i underetasjen

Baderom i underetasjen

Planskisse 1. etg.

Planskisse 2. etg.

Øvre Prinsdal

Høydalsveien 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Øvre Prinsdal: Hel tomannsbolig på solsiden, med 6 soverom, dobbelgarasje og flotte utearealer

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
216 / 230 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Øvre Prinsdal som omtales som det flotteste bo område i Prinsdal. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Huset ligger vestvendt til med sol hele dagen. Flotte og solrik uteplasser med god boltringsplass for de minste. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (også kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen som nær nabo. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta. Gangsti/sykkelvei til populære Hvervenbukta fra Hauketo.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, spisesteder, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, treningsenteret Mudo og Prinsdal frukt og grønt.

En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg, Sæter handlesenter og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Ca. 15 min gange til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser, ekspressbuss, samt flybuss til Gardermoen. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Nedre Prinsdals vei.

Barnehager og skoler

Kort vei til Prinsdal barneskole og Hauketo ungdomskole samt til flere barnehager. Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør nedre Prinsdals vei sydover. Kjør så opp Høydalsveien. Eiendommen ligger på høyre hånd når man kommer fra Nedre Prinsdals vei. Alternativ adkomst er via Øvre Prinsdals vei.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1952

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

216m2

Bruksareal

230m2

Tomt

834m2

KR-kode

4418121

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høydalsveien 6, 1263 Oslo

Gnr. 190, bnr. 8, snr. 1 og 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 834 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Seksjonene har i henhold til vedtekter eksklusiv bruksrett på hver sin del av utearealene. For øvrig vises det til vedlagte vedtekter.

Parkering

Dobbelgarasje fra 2016. Det er godt med gjesteparkeringsplasser på egen eiendom. Det er for øvrig satt opp et sett med vedteketer for eiendommen. Disse omhandler også parkering. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 261 kvm

Totalt bruksareal: 230 kvm

Totalt primærrom: 216 kvm

Primærrom:

U. Etg.: Vindfang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.: 66 kvm

1. Etg.: Entre/trappegang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.: 75 kvm

2. Etg.: Trapperom, bad, vaskerom, stue/spisestue, 2 soverom.: 75 kvm

Sekundærrom:

U. Etg.: Teknisk rom og en utebod.: 14 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2018 utført av Taksator AS ved Finn Halvor Bjørntvedt.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Hel tomannsbolig, over 3 plan + lagringsloft, som iht. tilstandsrapport, datert 29.05.2018 er oppført i betong- og trekonstruksjoner. Underetasjen ble omgjort og innredet i 2013. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein. Støpt gulv på komprimerte masser.

Grunnmuren har blitt redrenert og utvendig tilleggsisolert. Trebjelkelag med lydisolering i etasjeskillere. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass som er stemplet produksjonsår 2012.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hel horisontal delt tomannsbolig fra 1952. I 2012/13 gjennomgikk eiendommen vesentlige oppgraderinger. Følgende ble gjennomført:

En generell oppgradering av innvendige flater ved at det ble lagt nye parkettgulv og fliser. Alle veggflater og himlinger ble fornyet/plateslått. Det ble montert ny kjøkkeninnredning m/integrerte hvitevarer. Badene i 2. etg. og underetasjen ble ombygget og oppgradert. Det er gulvvarme i alle badegulvene. Det ble lagt nye vannrør, rør-i-rør med fordelerskap som har overløp til bad. Det ble montert ny innmat i sikringsskapene samt at leilighetens sprede-/fordelernett ble lagt nytt. I alle stuene er det montert peis med innsats. Alle vinduene ble skiftet samt at det ble montert ny inngangsdør. I 2018 har det blitt lagt ny takstein på tak over begge inngangspartiene. 120 l varmtvannsbereder for 1. etasje og som er montert i skap ved siden av badet.

200 l varmtvannsbereder for 2. etasje og som er montert i vaskerom. 120 l varmtvannsbereder som er montert i teknisk rom i underetasjen. Berederene er fra 2012 og 2013. Opprinnelig garasje ble ominnredet til bod med utvendig atkomst.

Innholdsrik eiendom over 3 plan + lagringsloft. Eiendommen er seskjonert og åpner for varierte bruksområder. Dette er en eiendom for storfamilen eller den kan brukes som en generasjonsbolig. Man kan også bo meget billig da hele underetasjen kan leies ut.

Eiendommen inneholder følgende:

U. Etg.: Inngangsparti og gang med garderobeskap, romslig stue /spisestue med moderne vedovn. Det er delvis åpen kjøkkenløsning med høy kjøkkeninnredning med folierte, profilerte fronter.

Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate.

Avtrekksvifte som er ført ut. Fliser over benk. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

2 romslige soverom, hvorav ett har speil skyvedørsgarderobe. Bod/teknisk rom hvor varmtvannsbererederen fra 2013 er montert. Bad fra 2013, med heldekkende servant, underskap, speilskap m/lys, veggmontert wc og badekar med

dusjmulighet. Opplegg for vaskemaskin. Fuktstyrt avtrekksvifte.

1. Etg.: Entre/trappegang, bad med servant, underskap, wc og dusjvegg av glassbyggerstein. 2 soverom hvorav den en esoverommet har garderobeskap. Romslig stue med avsatt plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasseplatting på ca. 55 kvm. Åpen kjøkkenløsning med høy kjøkkeninnredning med folierte, profilerte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte.

Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er kun de integrerte hvitevarene på kjøkken som medfølger eiendommen.

2. Etg.: Trappegang, bad med heldekkende servant, underskap, veggmontert wc, veggmontert bidet, boblekar og dusjnisje med glassdører ved nedsenket dusjhjørne. I 2012 ble badet modernisert/flissatt, arbeidet omfattet skifte av sluk samt legging av

membran og nye vannrør. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin. 2 soverom hvorav det ene har garderobeskap. Romslig stue/spisestue hvor spisestuen kan deles av til soverom. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 5 kvm.

I tillegg er det utebod på ca. 12 kvm. og dobbelgarasje på ca. 31 kvm. med automatisk portåpner.

Oppvarming

Eiendommen har elektriske oppvarming via termostatstyrte varmekabler i alle gulv i underetasjen. I de to andre etasjene er det panelovner og varmekabler i baderomsgulv. Moderne rentbrennende vedovner i alle etasjer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på innredningen av underetasjen, datert 18.09.2013. Det foreligger også ferdigattest for garasjen, datert 24.08.2016.

Terrassen på nordsiden er ikke byggemeldt.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 448339, tinglyst 04.06.2014, type heftelse: Høydalsveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke dispensasjonen. Sameiet må da opparbeide veien med en bredde på intill 10 meters bredde og avgi tomt vederlagsfritt.

Dagboknr. 9950, tinglyst 31.08.1956, type heftelse: Dispensasjon for oppføring av garasje.

Dagboknr. 12562, tinglyst 22.10.1951, type heftelse: Høydalsveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke dispensasjonen. Sameiet må da opparbeide veien med en bredde på intill 10 meters bredde og avgi tomt vederlagsfritt.

Servituttene vil følge eiendommen.

I tillegg er det tinglyst tre servitutter fra 1923 til 1926 som omhandler bestemmelsr om vei og bebyggelse. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servituttene. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen er seksjonert i 2 deler. Pr. i dag fremstår eiendommen som et sameie. Det er mulig å kjøpe begge seskjoner eller bare seksjon 1 eller 2.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.621,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det er beregnet eiendomsskatt for begge seksjoner etter seksjoneringen, og den er fastsatt til kr 0,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr ca. 10.000,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av tv-signaler og internett. Nåværende eier betaler ca. kr. 1.250,- pr. mnd. Prisen avhenger av type kanaler og hastighet på internettlinjen. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.100,- pr. år. Kjøper kan, dersom det er ønskelig overta avtalen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Øvre Prinsdal
Kirkesogn Hauketo-prinsdal

Steder i nærheten

Prinsdalsbakken 0.6 km
Prinsdal legesenter 0.6 km
Ljabru hovedgård 1.8 km
Tårnåsen legesenter 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.7 km
Sentralstasjon Oslo S 10.7 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.3 km
Trikkeholdeplass Ljabru 2.8 km
Bussholdeplass Prinsdal 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Prinsdalshallen 0.6 km
Idrettsanlegg Prinsdal Idrettsanlegg 0.6 km
Treningssenter Mudo Prinsdal 0.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Prinsdal skole (1-7 kl.) 0.4 km
Toppåsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 2.6 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 0.6 km
Bjørnholt videregående skole 4.6 km
Roald Amundsen videregående skole 5.3 km

Barnehager

Lerdal barnehage (2-6 år) 0.6 km
Prinsdalsbråten barnehage (1-5 år) 0.8 km
Lia barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tårnåsen Senter 1.9 km
Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 2 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 0.4 km
Postkontor Kiwi Tårnåsen 1.9 km
Apotek Prinsdal Apotek 0.3 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 2.3 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Kiwi Prinsdal 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Prinsdal 0.4 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 0.2 km
Bensin Smart Prinsdal 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 38,9 år
Husholdninger med barn 33,2 %
Husholdninger uten barn 66,8 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 1045
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Øvre Prinsdal 1778 755

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?