Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 250 000,- for kr 5 250 000,-

Velkommen til Høymyrmarka 192. Tiltalende bolig i kjede med stor stue, ildsted, 3 soverom og 2 bad. Solrik tomt i barnevennlig blindvei.

Entre/ hall

Stue

Stue/ spisestue, med peisovn.

Stue med utgang til veranda på ca. 26 kvm

Spisestue

Kjøkken, godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. God plass til spisebord

Kjøkken

Detalj bilde fra kjøkken

Kjøkken med utgang til terrasse på ca.35 kvm

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Soverom

Soverom

Bad i 1.etg med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Bad i 2.etg med dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Fasade

Utsikt og veranda ut fra stuen, ettermiddagssol.

Veranda

Stor veranda med gode solforhold

Veranda

Utgang til terrasse og hage fra kjøkken

Hage og terrasse

Terrasse

Utsikt fra terrassen

Vollen

Arnestad barneskole

Kyststien

Pantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Vollen/ Bjerkås - Tiltalende bolig i kjede med stor stue, ildsted, 3 soverom og 2 bad. Solrik tomt i barnevennlig blindvei.

Høymyrmarka 192

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Vollen/ Bjerkås - Tiltalende bolig i kjede med stor stue, ildsted, 3 soverom og 2 bad. Solrik tomt i barnevennlig blindvei.: Vollen/ Bjerkås - Tiltalende bolig i kjede med stor stue, ildsted, 3 soverom og 2 bad. Solrik tomt i barnevennlig blindvei.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eneboligen har en veldig hyggelig beliggenhet i et populært og barnevennlig område. Gangavstand ned til Vollen marina der det er et yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden med gangavstand fra boligen. Sjøstrand er en kjent strand i området. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker man 5 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Gangavstand til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for dem som driver med idrett. Med ball binge, en stor gressmatte, to store kunstgressbaner. Kunstgressbanen holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning til barneskolen. Sommeren 2015 ble det satt opp utetreningspark der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt.

God offentlig kommunikasjon. Mat bussen kjører til hurtigbåten som går fra Vollen. Denne bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo på. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15 min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Fra Bjerkås er det kun 15 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Høymyrmarka familiebarnehage.

- Bjerkås barnehage.

Barneskole:

- Arnestad barneskole.

Ungdomsskole:

- Vollen ungdomsskole.

Videregående:

- Bleiker videregående skole.

- Asker videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Slemmestadveien (165) frem til Bjerkås. Ta avkjøring opp mot Høymyrmarka (ved Coop butikken). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1993

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

115m2

Tomt

2851m2

KR-kode

151864

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høymyrmarka 192, 1391 Vollen

Gnr. 67, bnr. 496, snr. 4, i Asker kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 2.851 kvm. Tomten er sameiet hvor hver seksjon har ideell bruksrett til det som naturlig følger med boligen. Ellers er tomten opparbeidet med blomsterbed, prydbusker og terrasser på forsiden av huset. Utgang fra kjøkkenet til terrasse og hage. Belegningsstein ved parkeringsareal. Barnevennlig og attraktivt boligområde i blindvei. Utsikt til fjorden fra begge terrassene, meget gode solforhold.

Parkering

Garasje med plass til 2 biler, ellers en biloppstillingsplass på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 125 kvm

Totalt bruksareal: 118 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Bruksareal:

Enebolig 115 kvm

Primærrom:

1. etasje 60 kvm: Entré, bad, kjøkken og stue/spisestue

2. etasje 50 kvm: Gang, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: 1 bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt betongplate på grunn. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra kjøkken.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Veranda med utgang fra stuen har noe skjevheter. For øvrig vanlig brukslitasje. Rekkverk er noe lavt. TG 2.

Takrenner, nedløp og beslag. Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for vurderingen. TG 2.

1 vindu fra 1999. For øvrig fra byggeår. Normal brukstid på 40. TG 2.

Bolig oppført i 1993/1994. Boligen er oppusset og holdt jevnt vedlike. Et generelt bra inntrykk.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Kjedet enebolig i et godt etablert boligområde. Området er godt tilrettelagt for barnefamilier med flere lekearealer og lite biltrafikk. Boligen har en fin beliggenhet med gode solforhold, utsikt og flotte uteområder på begge sider. Dette er en innholdsrik og familievennlig bolig med stor stue, 2 bad og 3 soverom. Boligen fremstår godt vedlikeholdt og har en meget flott beliggenhet. Downlights i huset.

Stue

Hyggelig stor lys stue, med plass til både sofagruppe og spisebord. Peisovn i stuen. Fra stuen er det utgang til veranda med utsikt og ettermiddagssol.

Kjøkken

Koselig kjøkken med spiseplass. Egen utgang fra kjøkken til terrasseplatting og hage, morgensol på denne siden. Kjøkkeinnredning er med lyse, profilerte fronter. Bøk benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Baderom

Boligen har to flislagte bad med gulvvarme. Badet i 1. etasje er utstyrt med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i ca. 2008. Badet i 2. etasje er utstyrt med dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Rommet ble innredet i 1999 bortsett fra røropplegg som er fra byggeår.

Soverom

Boligen har totalt 3 gode soverom i andre etasje.

Himling: Malte flater

Vegger: Panel, malte flater og tapet.

Gulv: Parkett og fliser.

Verdt å merke seg!

- Meget pen bolig i kjede

- Barnevennlig blindvei

- Utsikt til fjorden

- Meget solrikt

- Skjermet uteplass

- Garasje for 2 biler samt isolert bod.

- El-anlegget ble kontrollert og godkjent i ca. 2015

- Fine turområder

- Boligen er i god stand

Oppvarming

1-løps elementpipe med 1 peisovn i stuen. Elektrisk gulvvarme i entré og begge bad. For øvrig benyttes løse ovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.09.1993. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Det er tinglyst 1 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 5867, tinglyst 10.03.1994, type heftelse: Erklæring/avtale - Hjemmel til eiendomsrett. Eier må dekke sin del av utgifter til fellesanlegg. Eier er forpliktet til medlemskap i velforening For vedlikehold som grenser til naboens eiendom, har huseier rett til å stå på naboens eiendom. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 160F med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.03.1990.

Delareal 182 m. Formål Felles gangareal

Delareal 316 m. Formål Felles avkjørsel

Delareal 2 352 m. Formål Konsentrert småhusbebyggelse

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen, type A. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune/kommuneplan og http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_asker/ Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.584,- for inneværende år. I dette inngår gebyrer for renovasjon og feiing/ tilsyn fra feievesen.

Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.140,-

Velavgift er kr 475 pr. år. Pliktig medlemskap i velforeningen.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 130,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.300 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bjerkås
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Rustad 1.8 km
Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 3.1 km
Hurtigbåtforbindelse Slemmestad-Aker Brygge 2.8 km
Vollen brygge 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 79.6 km
Sentralstasjon Oslo S 29.5 km
Jernbanestasjon Heggedal 6.9 km
Bussholdeplass Høymyrsmarka 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 1.1 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 2.4 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 2.3 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Arnestad skole (1-7 kl.) 2.4 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 3.4 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 2.6 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 2.8 km
Asker videregående skole 8.6 km
Bleiker videregående skole 8.8 km

Barnehager

Høymyrmarka familiebarnehage (1-3 år) 0.4 km
Torp Høymyr andelsbarnehage 1.1 km
Bjerkås barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 2.8 km
Kjøpesenter Holmensenteret 10.1 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 1.3 km
Postkontor Meny Slemmestad 2.8 km
Apotek Vitusapotek Slemmestad Handelspark 2.1 km
Apotek Vollen Apotek 2.7 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Coop Prix Bjerkås 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Slemmestad 2 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 2.8 km
Bensin Uno-X Slemmestad 2 km
Bensin Circle K Slemmestad 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,9 år
Gj.snittalder kvinner 36,9 år
Husholdninger med barn 44,8 %
Husholdninger uten barn 55,2 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 1409
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bjerkås 1422 518

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?