Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 700 000,- for kr 10 700 000,-

Fasade.

Stue i 1. etasje.

Koselig peisovn i stuen i 1. etasje.

Kjøkken 1. etasje.

Kjøkken i 1. etasje.

Kjøkken 1. etasje.

Gang/hall i 1. etasje.

WC i 1. etasje.

Trapperom mellom 2. etasje og loft.

Soverom i 2. etasje.

Detalj soverom 2. etasje.

Detalj soverom i 2. etasje.

Detalj soverom i 2. etasje.

Soverom i 2. etasje.

Soverom 2. etasje.

Gang 2. etasje.

Baderom i 2. etasje.

Baderom i 2. etasje.

Loftstue.

Loftustue.

Loftstue.

Trapperom mellom 2. etasje og loft.

Gang i kjelleren.

Gang i kjelleren.

Innredet rom i kjelleren.

Innredet rom i kjelleren.

Baderom i kjelleren.

Baderom i kjelleren.

Baderom i kjelleren.

Utomhusplan for sameiet.

Plantegning kjeller.

Plantegning 1. etasje.

Plantegning 2. etasje.

Plantegning loft.

Holtet

Holtveien 26 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Holtet: Ny 1/2 part vertikaldelt bolig - Høy standard - Arealeffektivt - Solrikt - Barnevennlig - Egen inng. kjeller

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 176 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et særdeles attraktivt villaområde i populære Holtveien. Holtveien er en stille og rolig vei uten særlig gjennomgangstrafikk. Solrikt beliggende, hvor man i den vestvendte hageparsellen kan nyte formiddags-/ettermiddags- og kveldssolen. Kort vei til offentlig kommunikasjon og Holtet, et lokalt handelssenter med bl.a. populære Jacobs, Åpent Bakeri, klesbutikker, bank, helsesenter (BestHelse), apotek og jernvareforretning.

Kun et par minutters gange til Holtet trikkeholdeplass med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum. Ca. 12 min. reisetid til Oslo Sentralbanestasjon fra Holtet.

Bussholdeplass i Ekebergveien med bussforbindelse til Oslo sentrum.

(Vennligst se www.ruter.no for rutetider).

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. få minutters gange til flotte turområder i Byskogen, Brannfjellskogen og Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av fjorden, med flere hyggelige badestrender, som bla. Ulvøya, Nordstrand bad og Katten.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

Bekkelaget Tennnisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane.

Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Områdets lokale alpinbakke - Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: Nærhet til BestHelse på Holtet. Evo på Sæter og ELIXIA på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere offentlige og private barnehager i nærmiljøet. Gangavstand til skoler på alle trinn. Iht. Utdanningsetaten sokner boligen til Kastellet skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kongsveien inn Holtveien. Boligen ligger da på venstre side. Alternativ adkomst. Ekebergveien - Kastellveien - Cappelens vei - Holtveien.

Holtveien er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Kongsveien ved Holtet til Cappelens vei.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2017

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

176m2

Tomt

1508m2

KR-kode

44174

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holtveien 26 B, 1177 Oslo

Gnr. 157, bnr. 232, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.508 kvm som tilhører sameiet. Hver seksjon har vedtektsfestet bruksrett på tomt i naturlig tilknytning til boligene (se vedtekter med tilhørende utomhusplan datert 26.10.16). Felles gårdsplass med biloppstillingsplasser og adkomstvei. Grunnet krav som følger av lov er eksklusiviteten ikke tidsubegrenset. Utomhusarealer med vedtektsfestet bruksrett tilhørende hver enkelt seksjon, samt deler av fellesareal, er planert med matjord og det blir lagt ferdiggress i uke 17. Det som på situasjonsplanen er vist som gang- og veiareal samt parkering på terreng, er gruset. Se også pkt. Informasjon om sameiet i salgsoppgaven.

Parkering

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er iht. rammetillatelsen felles parkering for prosjektet. Plassene består av 7 plasser i felles garasjeanlegg samt 2 plasser på terreng. I sameiets vedtekter er det laget en garasjeplan datert 26.10.2016. Av garasjeplanen fremkommer det at hvert hus har 1 plass i garasjeanlegget hver. Øvrige plasser er felles plasser. Se også pkt. Informasjon om sameiet i salgsoppgaven.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Interne veier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene samt felles pumpekum.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 176 kvm

Totalt primærrom: 158 kvm

Primærrom:

1. etasje:

Entré, WC, stue, kjøkken.: 44 kvm

2. etasje:

Trapperom, bad/WC, 3 soverom.: 44 kvm

Loft:

Loftstue.: 30 kvm

U. etasjer:

Entré, bad/WC/vaskrom, trapperom, hobbyrom/bod. 40 kvm.

Sekundærrom:

U.etasje:

Teknisk rom/bod.: 4 kvm

Loft:

Ikke beregnet areal grunnet skråtak.: 14 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 19.02.2017 utført av takstmann Raymond Pettersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Grunnmur er såle på mark med Jackon elementer fylt med betong. Kjeller består av garasjeanlegg med plass til 7 biler med nedkjøring fra Holtveien.

Boligen er bygget med Jackon elementer som er pusset med STO puss, taket er kledd med falset platekledning, takrenner og nedløp i samme materialer. Taket over garasjeanlegget har membran, isolasjon og et lag med jord. Etasjeskillere i betong.

Se forøvrig vedlagte takst datert 19.02.2017 utført av takstmann Raymond Pettersen. Taksten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1/2 vertikaldelt bolig nylig oppført på en flott tomt i populære Holtveien. Byggherre er Kasi Eiendom AS, som står bak flere prosjekter i området.

Tegnet av arkitekt Helge Løkeland. Boligen er gjennomtenkt og godt tilpasset tomten og strøket. Arealeffektiv, med god planløsning. Byggherre har i samarbeid med interiørarkitekt valgt farge- og materialvalg som selv burde tilfredstille de mest kresene. Det kan nevnes 1 stavs parkett, heltre trapp i eik, etasjeskiller i betong, utstrakt bruk av downlights, balansert ventilasjon for å nevnte noe. Boligen har direkte adkomst fra garasjekjeller inn til boligen.

Boligen har et moderne arkitektonisk utrykk og er gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger.

Litt om boligen:

Entré/gang/hall 1. etasje:

Entreen er praktisk tilrettelagt med bl.a. fliser på gulv med gulvvarme, plass for garderobeskap.

I tilknytning til entreen er det separat WC/servantrom også her med fliser på gulv. Gulvvarme.

Kjøkken:

Kjøkkenet er prosjektert med god utnyttelse og gir boligen klart definerte soner. Kjøkkeninnrednigen er levert av den norske kvalitetsprodusenten HTH. Integrerte hvitevarer. Godt med skap- og benkeplass. Downlights. Lekker enstavs parkett.

Spisestuedelen har god plass til stort spisebord. Det er et fint sted å samle både familie og venner. Det er også god nok plass til å dekke langbord ved større begivenheter. En åpen løsning gir god kommunikasjon mellom etasjens soner. Downlights. Lekker enstavs parkett.

Stue:

Boligen inneholder en kombinert stue med plass til spisestue og TV-stue, alt etter som en ønsker å innrede selv. Store vindusfelter gir rommet mye lys og en flott atmosfære. Stuen har også utgang via heve og skyvedør til solrik markterrasse og hage. Moderne lukket peisovn - perfekt for kalde høst og vinterkvelder. Downlights. Lekker enstavs parkett.

Soverom:

Boligene har 3 gode soverom plassert i 2. etasje. Samtlige soverom har god plass til garderobeløsninger. Downlights. Lekker enstavs parkett.

Husets baderom i 2. etasje og i underetasje:

Badene er utstyrt med fliser på gulv og vegg, veggmonterte toaletter, dusjnisje, servanter og lignende. Badene har meget god standard med baderoms innredninger, sanitærporselen, blandebatterier og armaturer fra en rekke kvalitetsprodusenter. Downlights og gulvvarme.

Stue/allrom i på loft:

Her finnes et romslig og godt familierom med mange bruksmuligheter. Perfekt som TV- stue for ungdom eller bibiliotek eller lignende. Downlights. Lekker enstavs parkett. Her er det kun fantasien som setter grenser. Store Velux vinduer gir dette rommet mye lys - herfra kan også fjorden sees.

Hobbyrom/bod i underetasjen:

Her finnes et romslig og godt familierom med mange bruksmuligheter. Downlights. Lekker enstavs parkett. Perfekt som hjemmekino for ungdom eller bibiliotek eller lignende. Egen inngang til denne etasjen.

Lagringsplass sikres i bodrom i kjelleren.

Se vedlagte takst for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på baderom.

Balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Peisovn.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 06.10.2017.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det gjenstår finplanering av utearealer. Gjenstående arbeider skal være utført innen 01.12.2017.

Det vil bli søkt om ferdigattest i løpet av kort tid og selger forventer at denne foreligger i løpet av november 2017.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 910173, tinglyst 20.07.1934. Bestemmelse om deleforbud. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr 910174, tinglyst 24.08.1934. Bestemmelse om veg. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr 990235, tinglyst 08.03.1935, Bestemmelse om vann-/kloakkledning. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr 7533, tinglyst 22.07.1941. Bestemmelse om garasje/parkering. Bestemmelse om garasje/parkering.Midlertidig dispensasjon vedrørende plassering av garasje i forhold til regulert vei. Dersom byggverket plasseres nærmere enn 8 meter til senterlinje, kan eier bli pålagt og endre bygget slik at ovennente forutsetning ivaretas.

Servituttene vil følge eiendommen.

Dagboknr 586016, tinglyst 22.07.1941. Bestemmelse om veg. Holtveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune.

Dagboknr 586016, tinglyst 29.06.2015

Holtveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune. Midlertidig dispensasjon fra vegloven.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 5 boliger, med sameiebrøk 1/5.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene er en del av seksjoneringsbegjæringen og vil være gjeldende for sameiet. Eventuelle endringer av vedtektene krever enstemmighet i sameiermøte. Det anbefales å delta på sameiermøtene.

Som en del av vedtektene er det laget oversikt over bruksretter til utearealet og parkeringsplassene. I utgangspunktet er både hageareal og parkeringsplasser felles for sameiets beboere og i seksjoneringsbegjæringen er arealene markert som fellesareal. For at det ikke skal oppstå diskusjon og usikkerhet rundt hvilket hageareal eller parkeringsplass på terreng som disponeres av den enkelte seksjon har vi valgt å vedtektsfeste bruksrett til hageareal og en fast biloppstillingsplass til hver seksjon. Kjøper må være innforstått med at dersom offentlig myndighet krever at vedtektene og bruksmønsteret på hage og parkeringsarealet på terreng må endres, kan man ikke under noen omstendighet kreve kompensasjon eller erstatning fra Kasi Eiendom AS eller megler. Et slikt forhold vil ikke betraktes som en mangel i henhold til prospekt og kjøpekontrakt.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Nye Follobanen er regulert inn under området.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Så snart midlertidig brukstillatelse foreligger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.

Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.

Dersom sameiet vedtar månedlige felleskostnader, er denne kostnader stipulert til ca. kr 1.500,- pr. måned (inkluderer da bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring og kabeltv). Det tas forbehold om evt. sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det vil bli lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon.

Iht. SSB er gjennomsnittlig strømforbruk for vertikaldelte boliger ca. 15.000 kWh.

Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 10.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.

Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2017 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Da boligen er nyoppført har megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, basert på eiendommens verdi vil denne eiendommen få eiendomskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1)Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 3.000.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 75.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.

2)Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

3)Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 724,- pr. stk.

5)Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.576.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Sørli
Kirkesogn Bekkelaget og Ormøy

Steder i nærheten

Best Helse Nordstrand 0.9 km
Kastellet 0.9 km
Nordstrand bad 1.3 km
Ulvøybrua 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Karlsrud T-banestasjon 2 km
Trikkeholdeplass Sørli 0.5 km
Bussholdeplass Sørli 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bækkelagshallen 1 km
Idrettsanlegg Sportsplassen 1.5 km
Treningssenter EVO Nordstrand 2.1 km
Treningssenter Elixia Karlsrud 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Kastellet skole (1-10 kl.) 0.7 km
Bekkelaget skole (1-7 kl.) 0.8 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.6 km
Nedre Bekkelaget skole (1-7 kl.) 1.7 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 1.4 km
Holtet videregående skole 1.1 km
Kongshavn videregående skole 3 km

Barnehager

Symrahagen familiebarnehage 0.6 km
Ringen familiebhg - Mariannes Hus 0.7 km
Safia familiebarnehage (1-3 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 2.2 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 2.3 km
Postkontor Jacobs 0.9 km
Postkontor Nordstrand Postkontor 2.2 km
Apotek Apotek 1 Holtet 0.9 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 2.2 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 2.3 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Joker Holtet 0.8 km
Dagligvare Jacob's 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 1 km
Kiosk/video Port Shop 1.5 km
Bensin Shell Kastellet 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Bekkelaget 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 40,1 %
Gj.snittalder kvinner 41,5 %
Husholdninger med barn 33,7 %
Husholdninger uten barn 66,3 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 608
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Sørli 1391 631

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 4.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Eirik Norheim
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?