Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Fasade - Velkommen til Hotvetveien Vest 24 A

Inngangsparti

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjellerstue

Filmrom

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Separat wc

Vaskerom

Gang i 2. etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Fasade

Plantegning 1. etg

Plantegning 2.etg

Plantegning kjeller

Visning avlyst, solgt med bud direkte til selger! Åssiden

Hotvetveien Vest 24 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Visning avlyst, solgt med bud direkte til selger! Åssiden: Delikat enderekkehus. Innholdsrikt. Flott opparbeidet uteområde.

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
139 / 152 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et meget barnevennlig område. Hotvetveien Vest 24 ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Åpent areal mellom boligene. Kort vei til gang og sykkelvei langs elva samt flotte friarealer i Elveparken. Behagelig avstand inn til bykjernen. Solrikt. Kort gangavstand til nærbutikk, diverse servicetilbud og et bredt utvalg butikker på Gulskogen Senter. Attraktivt for barnefamilier med kort vei til skoler, idrettsanlegg og friområder.

Fotballbaner på Åssiden og Øren innen praktisk avstand, så vel som til markaområder og til alpinanlegg. Kort vei til sentrum med alle tilbud.

Øvre Bragernes motorbåtforening har en småbåthavn hvor det er mulighet for tildeling av båtplass (enklest for mindre båter). Det kreves et medlemskap og så foregår løpende tildeling. For mer informasjon henvises det til foreningens hjemmesider: http://obmf.no.

Busskommunikasjon langs Rosenkrantzgata med hyppige avganger (hvert 10. minutt). Timekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. 10 min. gange til Gulskogen stasjon tilknyttet Drammen stasjon med ca. 40 min. med tog til Oslo. 15 min. med tog til Asker. Ca. 25 min. gange til sentrum. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no og www.timekspressen.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. For komplett liste se www.drammen.kommune.no.

Åssiden barneskole samt Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata (R 11) fra Drammen sentrum og ta inn til venstre i Vårveien. Følg denne til den endes og ta deretter til venstre ned Buskerudveien. Denne veien går videre over i Hotvetveien Vest og nr 24 ligger inn en stikkvei til høyre. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1973

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

139m2

Bruksareal

152m2

Tomt

3818m2

KR-kode

2017422

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hotvetveien Vest 24 A, 3023 Drammen

Gnr. 116, bnr. 276, snr. 1 i Drammen kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 167 kvm

Totalt bruksareal: 152 kvm

Totalt primærrom: 139 kvm

Primærrom:

Kjeller inneholder kjellerstue, filmrom og vaskerom: 42 kvm

1. etasje inneholder entré, stue med utgang til hagen, wc og kjøkken: 50 kvm

2. etasje inneholder gang, 3 soverom og flislagt bad: 47 kvm

Sekundærrom:

Kjeller inneholder bod: 8 kvm

1. etasje inneholder garderobe: 3 kvm

2. etasje inneholder garderobe: 2 kvm

Garasje i rekke på 13 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.08.17 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Boligen disponerer sin naturlige del av boligsameiets totale tomt på 3.818 kvm.

Denne boligens tomt er meget pent opparbeidet og beplantet med planter og terrasseplatting. Skjermet vestvendt uteplass som er delvis overbygget. En flott hage.

Det er et hyggelig fellesområde med plen mellom rekkene i sameiet. Her er det satt opp felles huske og trampoline. Plenklipping går på rundgang.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger samt pumpehuset til bygningene.

Bebyggelse

Rekkehus som er oppført over 2 plan samt kjeller. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Gavlvegger av mur. Taket er tekket med papp fra 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at drenering sannsynlig er av noe eldre dato og noe tørkesprekker på utvendig kledning. Taktekket er ikke besiktiget, men det blir ved befaring opplyst at taktekket er skiftet i senere tid. Vinduer fra 2011. Noen eldre stuevinduer som bør på sikt påregnes skiftet. Del av røropplegget er av noe eldre dato med begrenset levetid. Innvendig har boligen en normal standard på innredninger og overflater. Bad av noe eldre dato med begrenset levetid. Eier opplyser at det er foretatt bruksendring av del av kjeller uten at dette er meldt til Drammen kommune. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Det er kun eventuelle lett synlige og åpenbare feil og / eller skader som er påpekt, og det er ikke flyttet på inventar, løsøre m.m. Eventuelt skader i konstruksjonen kan ikke avdekkes uten bygningsmessige inngrep. Boligen er bygget iht. tidligere byggeforskrifter og det avviker noe fra dagens krav, standard innemiljø, energiøkonomisering etc.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Fliser på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Montert alarm.

Garderoberom: Fliser på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Opprinnelig bod som er innlemmet i boligen.

Stue: Laminat på gulv, tapet på vegger, takess i tak. Synlig pipeløp. Utgang til vestvendt terrasse som er pent opparbeidet.

Wc: Fliser på gulv, fliser og tapet på vegger, takess i tak. Vegghengt wc og servant. Montert strålovn.

Kjøkken: Laminat på gulv, tapet på vegger, takess i tak. Pen hvit innredning med plater over benk. Integrert mikro, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin fra Siemens. Side-by-side kjøle- og fryseskap med isbiter medfølger. Et lekkert kjøkken som ble oppusset i 2012.

2. etasje:

Gang: Laminat på gulv, tapet på vegger, takess i tak. 2 stk romslige skyvedørsgarderober med speildører.

Soverom1: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i tak.

Soverom2: Laminat på gulv, tapet på vegger, takess i tak. Romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Montert luftstyrt aircondition.

Soverom3: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i tak.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv. Badekar, ny dobbelt servant i seksjon, overskap med speildører og wc.

Kjeller:

Kjellerstue: Teppe på gulv, malt strie på vegger, malt panel i tak. Romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Peisovn.

Bod: Murgulv, murvegger, panel i tak. Hyller.

Filmrom: Teppe på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Vaskerom: Fliser på gulv, malte murvegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, dusjkabinett og varmtvannsbereder. Montert garderobeløsning.

Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som meget pen og velholdt. Her kan man flytte rett inn!

Oppvarming

Vedovn i kjellerstuen. Varmekabler på baderom og vaskerom, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Garasje i felles garasjerekke. For øvrig gjesteparkering på boligsameiets fellesarealer/asfaltert parkeringsplass.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1973. Drammen kommune kan ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse/ferdigattest i sitt arkiv. Kommunen opplyser at bygningene er byggemeldt.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

ALTERNATIV 1: ALLE SERVITUTTER ER AV BETYDNING:

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

1938: Erklæring/avtale med bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom.

1942: Skjønn, vannledning Solbergelva-Drammen. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom.

1970: Bestemmelse om vann/kloakkledning m.fl.

1973: Bestemmelse om vann/kloakkledning m.v.

1973: Seksjoneringsbegjæring

1977: Erklæring/avtale med bestemmelse om septiktank m.v.

1981: Erklæring/avtale ang. garasje over vann/kloakklendinger for Landfalløya 126 a

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 er avsatt til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hengende lamper, veggfestet klessoppheng og sminkespeil på bad medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 9.995,- pr. år (2016). Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon ca. kr. 3.334,- pr. år.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør kr 7.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet alarmselskap, som koster kr 4.800,- pr år. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 527,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 28.000 kWh pr. år.

Ugifter til sameiet på kr 10.000,- pr år som dekker strøm, måking samt div. andre utlegg.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 21
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 1.2 km
Tinghus 1.5 km
Fylkeshuset 1.9 km
Bibliotek, kunstgalleri 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95.7 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.6 km
Bussholdeplass Bergliveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 1 km
Idrettsanlegg Åssiden stadion 1.1 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.3 km
Treningssenter CrossFit Drammen 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 1 km
Gulskogen skole (1-10 kl.) 1.9 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.3 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.9 km
Børresen skole (8-10 kl.) 2 km
Åssiden videregående skole 2.5 km
Akademiet videregående skole Drammen 3.6 km

Barnehager

Fyrtårn familiebhg - Stjerneveien (0-5 år) 0.5 km
Bacheparken barnehage (0-6 år) 0.7 km
Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 1.7 km
Kjøpesenter Torget Vest 3.1 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 0.5 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 1.4 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 1.6 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Vårveien 0.8 km
Kiosk/video Vårveien Spill 0.9 km
Kiosk/video Lillemors Frukt og Tobakk 1 km
Bensin Shell Svingen 0.3 km
Bensin Statoil Butikk Rosenkrantzgt. 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 38,5 %
Gj.snittalder kvinner 34,8 %
Husholdninger med barn 44 %
Husholdninger uten barn 56 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 821
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Åssiden 21 265 105

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?