Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 550 000,- for kr 4 550 000,-

Hugins vei 2a

Stuen

Vedovn i stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken oppgradert med ny heltre benkeplate, avtreksvifte og integrerte hvitevarer i 2011

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Entre

Pent innbydende bad fra 2011

Bad fra 2011

Bad 2011

Soverom

Soverom

Soverom med plassbygd seng som medfølger

Soverom med utgang til vestvendt terrasse på 5 kvm

Vestvendt terrasse fra soverom

Gang 2 etasje

Kjellerstue

Bad i kjeller fra 2005

Bad i kjeller fra 2005

Vaskerom

Vestvendt solrik terrasse med takoverbygg

Vestvendt solrik hage

Vestvendt solrik terrasse med takoverbygg

Vestvendt solrik terrasse med takoverbygg

Vestvendt solrik hage

Enderekkehus med hage mot vest og syd

Garasjeplass

Planskisse 1 etasje

Planskisse 2 etasje

Planskisse kjeller

Drøbak/Heer - Pent enderekkehus i blindvei med solrik hage og garasje. Barnevennlig og nærhet til turområder.

Hugins vei 2A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 190 000,-

Drøbak/Heer - Pent enderekkehus i blindvei med solrik hage og garasje. Barnevennlig og nærhet til turområder.: Drøbak/Heer - Pent enderekkehus i blindvei med solrik hage og garasje. Barnevennlig og nærhet til turområder.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 701,-
Fellesgjeld:
Kr 139 268,-
AREAL (P-ROM / BRA)
132 / 136 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Hugins vei 2 A!

Populær og flott beliggenhet på Heer i Frogn kommune. Hugins vei er blindvei, så derfor lite trafikk.

Et etablert og rolig nabolag som passer de fleste. Barnehage, skole og nærbutikk i umiddelbar nærhet. Bussholdeplass med hyppige avganger til bla. Oslo, Ås og Ski. Ekspressbuss til Oslo tar ca. 35 min. Boligen ligger kort vei fra Frogn marka med flotte turområder sommer og vinter.

På vinterstid tråkkes det flotte skispor på golfbanen og innover i lysløypene. Om sommeren er det flere oppmerkede turveier/sykkelstier rundt idylliske tjern.

Ca. 4 km til Drøbak hvor du finner cafeer, postkontor, vinmonopol og andre forretninger.

Flotte badesteder som Badeparken, Thorkildstranden og Elleskjær.

Amfi Drøbak City med forretninger og øvrige servicetilbud.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager (Grendehusets barnehage, Heer barnehage og Bilitt barnehage). Det er også gang- sykkelavstand til både barne- samt ungdomsskole (Heer skole, Dyrløkkeåsen skole og Seiersten ungdomsskole).

Nærmeste videregående skoler er Frogn videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E6 og følg skilting mot Drøbak. Etter du har tatt av Riksveg 23 følger du Holtbråtveien forbi Frogn Videregående skole. Ta til høyre inn på Heerveien. Deretter til høyre for å holde deg på Oberst Eriksensvei før du svinger til venstre inn på Valhallveien. Hugins vei ligger så på vesntre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 139 268,-

Totalpris

Kr 4 329 268,-

Felleskostnader

Kr 3 701,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1969

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

132m2

Bruksareal

136m2

Tomt

21476m2

KR-kode

4418122

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hugins vei 2A , 1445 Drøbak

Gnr. 63, bnr. 285 i Frogn kommune.

Andelsnr. 31, Åsgård Borettslag, org.nr. 955 310 934

Tomten

Eiet tomt på 21.476,9 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Garasjeplass for 1 bil ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 157 kvm

Totalt bruksareal: 136 kvm

Totalt primærrom: 132 kvm

Primærrom:

Kjeller 39 kvm: Trappegang, vaskerom, dusjbad, kjellerstue.

1 etasje 50 kvm: Vindfang, kjøkken m/trapp, stue/spisestue. Fra stuen er det utgang til terrasse på i alt ca 25 m² hvorav ca 7 m² er overbygget og videre til hage. Terrasseplatting på ca 8 ved inngangssiden.

2 etasje 43 kvm: Trappegang, bad, 3 soverom. Fra 1 soverom er det utgang til terrasse på ca 5 m².

Sekundærrom:

Kjeller 2 kvm: Bod.

2 etasje 2 kvm: Bod

Enkel utebod ved gavlvegg på ca 4 m². Det medfølger: Rekkegarasje med et BRA på ca 17 m² og bod på ca 3 m² i uthus på tunet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Hyggelig enderekkehus over 3 plan med god planløsning oppført i 1969. Boligen holder normalt god standard på utstyr, overflater og innredninger. Gulvene har overflater med malt parkett, laminat, tepper og fliser i vindfang, bad, vaskerom og kjellerstue. Vegger med tapet, malt strie, malt panel, malte flater og fliser. I 2011 ble det montert ny terrassedør i soverom og i 2016 ble det montert nytt vindu i største soverom. I 2013 ble alle innvendige flater malt.

Hyggelig gjennomgående 1 etasje med vindusflater mot vest og øst. Mye garderobeplass i Entre /vindfang. Direkte adkomst fra stuen til stor vestvendt terrasse på 25 kvm og videre til hage med gressplen. Hyggelig spisesplass på terrassen med takoverbygg. Etasjen fremstår som lys og fin med moderne farger på veggene og delvis åpen kjøkkenløsning. Vedovn i stuen samt god plass til sofaseksjon og spisebord. Romslig kjøkken med mye benk og skapplass. Hvit kjøkkeninnredning med malte, profilerte fronter. I 2011 ble det montert ny porselenskum og heltre benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette, hvor avtrekkskanal er ført ut. Fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin (fra 2011). Nisje for kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

2 etasje:

3 gode soverom hvorav ett med utgang til vestvendt terrasse på 5 kvm. Bad med heldekkende servant, underskap, speil, veggmontert wc og innbygd badekar m/ dusjvegg. Meget pent bad med moderne tidløse fliser samt innredning. Fine detaljer som nisje både ved badekar og ved speil. I 2011 ble badet utvidet og modernisert/flissatt, arbeidet omfattet skifte av sluket samt legging av membran og nye vannrør av plast. Det er montert inspeksjonsluke i flissatt badekarsfront og badekaret er tilkoblet avløpsrør i gulvet. Bod for oppbevaring i gangen.

Kjeller:

Kjeller med 2 boder, vaskerom med 200 liter bereder, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel. Romslig kjellerstue med tv-uttak. Tidligere hadde eier bod i forkant av kjllerstuen satt opp med lettvegger. Bad fra 2005 med servant, wc og dusjvegg av glassbyggerstein.

Utvendige persienner ved stuen.Plassbygget seng i 1 soverom. Hyller og oppheng i boden i 2. etasje. Garderobeskap i 2 soverom. Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert. I 2004 ble det montert ny innmat i sikringsskapet. For ytterligere standard se tilstandsrapport og selgers egenerklæring i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i badegulvet i 2. etasje og flislagt gulv i vindfang samt i alle kjellergulv, bortsett fra i boden. Panelovner ellers. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.07.1969.

Mangler ihht. brukstillatelsen ble ikke funnet i kommunes arkiv.

Det gjøres oppmerksom på at kjeller er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Boligen ble i 1986 utvidet i regi av tidligere eier ved at kjeller ble gravet ut, innredet til boligformål og innlemmet i boligen, dette er felles byggemeldt med flere andre i borettslaget, det ble ikke funnet ferdigattest i kommunes arkiv. Det foreligger byggetillatelse på karnapp i stuen mot vest datert 21.08.90. Dette var en felles byggemelding med flere i borettslaget, det ble ikke funnet ferdigattest i kommunes arkiv.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakk ledninger og vedlikehold av disse. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Åsgård Borettslag.

Borettslaget består av 63 andeler.

Forretningsfører er USBL (Follo Boligbyggelag), tlf. 63 00 10 31

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan - felt A Heer, Frogn kommune, med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.701,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, snømøking, Kabel-tv og internett. Bygningsforsikring. Utvendig vedlikehold. Nedbetaling av fellesgjeld og renter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 217,-.

Avdrag kr 760,-.

Driftsutgifter kr 2.724,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18-20.000,- pr. år. / 20000 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv som er inkludert i felleskostnadene. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.330.600,-. Av dette beløpet utgjør kr 139.268,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Frogn
Grunnkrets Heer
Kirkesogn Drøbak og Frogn

Steder i nærheten

Ottarsrudkrysset 1.2 km
Månakrysset 1.9 km
Follo museum 2.5 km
Badeparken 5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 78.8 km
Jernbanestasjon Ås 11.7 km
Bussholdeplass Heer 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høyås grusbane 0.4 km
Idrettsanlegg Drøbak golfklubb 2 km
Treningssenter EVO Drøbak 2.9 km
Treningssenter Stamina HOT Drøbak 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Heer skole (1-7 kl.) 1.2 km
Seiersten ungdomsskole (8-10 kl.) 4.3 km
Drøbak Montessori Ungdomsskole (8-10 kl.) 6.1 km
Frogn videregående skole 1.6 km
Ås videregående skole 12.3 km

Barnehager

Grendehusets barnehage (0-6 år) 0.5 km
Heer barnehage (3-5 år) 1.8 km
Bilitt barnehage (1-6 år) 3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Drøbak City 3.1 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 12.4 km
Postkontor Meny Drøbak 3.1 km
Postkontor Matkroken Drøbak 5 km
Apotek Apotek 1 Drøbak City 3.1 km
Apotek Apotek 1 Drøbak Sentrum 5.3 km
Vinmonopol Drøbak Vinmonopol 5.2 km
Dagligvare Kiwi Heer 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Dyrløkkeveien 1 3.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Frogn 2.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Drøbak City 3.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Frogn 2.7 km
Bensin Uno-X Drøbak City 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,6 år
Gj.snittalder kvinner 40,5 år
Husholdninger med barn 39 %
Husholdninger uten barn 61 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 940
Område Personer Husholdninger
Kommune: Frogn 15743 6873
Grunnkrets: Heer 1039 413

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 15.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?